Bizimkide 22subat, bu cumartesi:) disarda bir pastaneyle anlastik, pasta, kuru pasta, icecekler ordan. Bizde evden iki cesit kurabiye, borek, pohaca, sarma, dolma, kisir, cupcake yapicaz. Bide 1yas kurabiyeleri olucak. Resimli magnet yaptirdim dagitmak icin. Birde gecen haftasonu cikip salonu suslemek icin susler, balonlar felan aldik.
resimli magnetleri nerede yaptırdın canıö??süs malzemelerini nereden aldın?
Aylardir hevesle planini yaptigimiz tatile c.tesi gunu 2 aile gittik...yavru kusum annaannesi ve dedesiyle kaldi...ilk gun bir sekilde idare ettim ama dun kendimi koyverdim hemde herkesin icinde otelin ortasinda bagira bagira agladim sebep isigin fotosunu kuzenim gonderdi onu gordum diye....erkenden yattim sabah olsun eve donelim diye....asansorde botlarimin fermuarini actim kapida oyalanmayayim diyedemekki neymis buyuk konusmamak gerekiyormus cok ozledim kizimi hemde coooooookkk....
canım ya üzülme diyeceğim ben de ama arada bende bu konuyu düşünüyorum da afakanlar basıyor inşallah oğlum bırakır emmeyi ben zorla bıraktırmam diyorum kendi kendime...sütüm bitiyorrr(((
sadece gece iki kere verebiliyorum
çok alışmıştım sağmaya
inanın bir bağım kopuyor gibi hissediyorum
sütü olmayan arkadaşlar sakın yanlış anlamayın lütfen
nispet için söylemiyorum
yaşımıza geldik sayılır
keçi sütüne geçeceğim
sevmezlerse inek sütüne başlayacağım
anne sütüyle ancak 1 ay gidebiliriz o da donmuşlarla ancak
İlk doğumgünleri ve ilerde resimlerden videolardan izleyecekler bence :)Cocuklarimizin hic hatirlamayacaklari bir dogum gunu olacak fazla telasa gerek yok:)
Biz disarda bi kebapcida pasta kesecez :)
saçlardan dolayı belli olmuıyor ben de ellemiyrum cnm ama kapanmıştır heralde yakızlar bıngıldakları ne durumda sizlerde???
oh ne güzel herşey hazır senin...ben daha magnette yaptırmadım yahuBizimkide 22subat, bu cumartesi:) disarda bir pastaneyle anlastik, pasta, kuru pasta, icecekler ordan. Bizde evden iki cesit kurabiye, borek, pohaca, sarma, dolma, kisir, cupcake yapicaz. Bide 1yas kurabiyeleri olucak. Resimli magnet yaptirdim dagitmak icin. Birde gecen haftasonu cikip salonu suslemek icin susler, balonlar felan aldik.
Can süs olmalı ?( istoçta çalışmştım 8 sene )Magnetleri magnetcin.com sitesinden yaptirdim, facebooktada magnetci diye sayfasi var, dort bin yuz kusur begenisi olan sayfa. Susleri de istoctan parti malzemeleri satan bir magazadan aldik ama adina dikkat etmedim hic. Caminin bir ust sokagiydi, tem tarafindan girince giriste hemen.
hiç aklım almıyor oğlumu bırakıp ta biryere gideyim bir şey anlamıyorum çünkü onu düşünmektenAylardir hevesle planini yaptigimiz tatile c.tesi gunu 2 aile gittik...yavru kusum annaannesi ve dedesiyle kaldi...ilk gun bir sekilde idare ettim ama dun kendimi koyverdim hemde herkesin icinde otelin ortasinda bagira bagira agladim sebep isigin fotosunu kuzenim gonderdi onu gordum diye....erkenden yattim sabah olsun eve donelim diye....asansorde botlarimin fermuarini actim kapida oyalanmayayim diyedemekki neymis buyuk konusmamak gerekiyormus cok ozledim kizimi hemde coooooookkk....
aynen tatlımBende oglumun 1 gece dahi olsa anneannesinde falan kalmak isteyecegi gunleri ozlemle bekliyorum. Sonra uyuyor ve biraz gec uyaniyor ya deli gibi ozluyorum. Bunun tek bi adi var " annelik"...
kızlar bıngıldakları ne durumda sizlerde???
slm kızlar bebeğim üstte 4 ana diş ve köpek dişleri çıkti altta aynı şekilde 12 dişi var yani bu aralar çok huysuz hafif ateşle ağlama nöbetleri oluyo çok nazlı derken bugün 1. azı dişini gördün netten bakıyorumda 18-20 ay diyo bu diş için çok erken çıktı dişleerimiz telaşlanıyorum
Kızlar sucuğu daha önce bir kere vermiştim.
İnanın versem daha da yiyecek.
Galiba onlar da bizim gibi hep aynı şeyden sıkılıyorlar.
Arkasına bolca su içirdim tabii.
Annesi aslen Niğdeli, babası doğma büyüme Sivaslı. Eh arada da Kayseri var :)
Bi de benim oğlum inanın maşallah versem bir tencere yayla çorbası içecek. Acayip seviyor
Uzun zamandır yazayım yazayım dedim nasip olmadı bir türlü.
İsminizi dahi bilmiyorum. Kimsiniz, ne yapar, ne eder, nerde nerde, nasıl yaşarsınız, hiç bilmiyorum.
Ama sizlere karşı büyük bir muhabbetim var.
Sizden çok şey öğreniyorum.
Apartmanda adım internetçiye çıktı.
Kimden duydun? diyorlar bizim kızlardan diyorum.
Zira hepiniz bilinçli birer annesiniz, yavrularınız ne kadar da şanslı.
Hep beraber yapıyoruz bir şeyleri, hastalıklara kendimizce çare olmaya çalışıyor, yeme, uyku gibi problemleri dilimiz döndüğünce çözmeye çalışıyoruz.
Ha bir de birlikte çuvallıyoruz
Hakkınızı helal edin.
İyi ki varsınız.
Esimin velisi bebek icin protein ve kalsiyum deposu olarak kuinoa bulguru onermis ve vermis saolsun ben de corbasina koyuyorum oglumun. Bugun tv de denk geldim gercekten karsilastirildiginda etten daha fazla proteini bulunmus. Bakliyatlar arasinda da 1 numara imis.buyuk marketlerde satiliyormus. Sizlerle de paylasmak istedim kuzucuklar yesin diye:)
Bende oglumun 1 gece dahi olsa anneannesinde falan kalmak isteyecegi gunleri ozlemle bekliyorum. Sonra uyuyor ve biraz gec uyaniyor ya deli gibi ozluyorum. Bunun tek bi adi var " annelik"...
Anneannesinde kalmayi isteyeegi gunlerde seni daha cok arayacak cunku akli basinda olacak...suan sadece ben farkindayim ne oldugunun o daha anlamiyor...anneannemi evimize geldi duzeni bozulmadan kaldilar...hem anne hem bir esim...isigin saglikli bir ortamda buyumesi icin saglikli ruh haline sahip anne ve babaya ihtiyaci var..11 aydir esimle ne cok uzaklasmisiz bunu gordum tatilde...yeniden sevgili olduk arkadas olduk dost olduk...birbirimizi ozlemisiz...eve tazelenip geldik....kuzumu ozledimmi evet burnumda tuttumu evet ama nihayetinde birbirimize kavustuk sakinlemis babasina asik bir anne isigi kollarina aldi ozlem giderdi....
Yazdigimi yanlis anlamadin insallah canim. Cok iyi yapmissiniz eminim kizina yenilenip tazelenip donmussundur. Harika olmus... sadece ozlemini dile getirdigin ici bende kendimce ozlemden bahsettim
kızlar bıngıldakları ne durumda sizlerde???
Magnetleri magnetcin.com sitesinden yaptirdim, facebooktada magnetci diye sayfasi var, dort bin yuz kusur begenisi olan sayfa. Susleri de istoctan parti malzemeleri satan bir magazadan aldik ama adina dikkat etmedim hic. Caminin bir ust sokagiydi, tem tarafindan girince giriste hemen.
m bir tencere yayla çorbası içecek. Acayip seviyor
Uzun zamandır yazayım yazayım dedim nasip olmadı bir türlü.
İsminizi dahi bilmiyorum. Kimsiniz, ne yapar, ne eder, nerde nerde, nasıl yaşarsınız, hiç bilmiyorum.
Ama sizlere karşı büyük bir muhabbetim var.
Sizden çok şey öğreniyorum.
Apartmanda adım internetçiye çıktı.
Kimden duydun? diyorlar bizim kızlardan diyorum.
Zira hepiniz bilinçli birer annesiniz, yavrularınız ne kadar da şanslı.
Hep beraber yapıyoruz bir şeyleri, hastalıklara kendimizce çare olmaya çalışıyor, yeme, uyku gibi problemleri dilimiz döndüğünce çözmeye çalışıyoruz.
Ha bir de birlikte çuvallıyoruz
Hakkınızı helal edin.
İyi ki varsınız.
Dün gece hafif ateşli geçirdik 38,1 'i geçmedi ama ara ara inleme halindeydi kuzum o böyle olunca ben de uyku uyumadım.Acaba diş mi geliyor halsiz ve de çok iştahlı değil bugün...meyvesinin de bir kısmını kustu..
duygular karşılıklı inanki
şu an yorgunluktan geberiyorum ama
kızlar bugün napmış diye mutlaka uğruyorum buraya
şimdi eşim bilgisayarın başındaydı
kalkarmısın işim var ddim
eminim çok önemlidir işin
kızlarla mı konuşacaksın diyor,
:)))
sağol canım
kızlar bugün 7 saat derse girdim
çok yorulmuştum zaten
çıkışta da ikizlere ayakkabı almak için dışarı çıktım
aslında daha önce bobux un ayakkabıdan iki tane sipariş vermiştim
ama gelemedi
stok hatası varmış sitede
daıchman dakiler acayip adi geldi gözüme
flo ya girdim
polaris vardı
deri değildi. içime sinmedi
chicco çok hantal geldi
bebek house mağazasında bir tane beğendim
harikaydı ama numarası kalmamıştı
netten baakrım dedim ama markanın adını unuttum
ispanyol malıymış
velhasıl kelam alamadım ama beğenmiyorum hiçbirini
aradığım ayakkabı bobux onu da bulamıyorum ya
papatyacım unnadodan mı almıştın ben de uyku tulumu almıştım babyboumun polar uyku tulumlarından stok sorunu varmış bana da göndermediler merak ettim aynı site mi diye...
ilk ayakkabıları mı olucak canım, biz de daha ayakkabı giymiyoruz ben de istiyorum, evde hep çorapla, dışarı çıkarken de patik ayakkabı ve patik bot giydi hep, küçüldüler 20 oldu galiba ayakları, önceden converse almıştım özenip,ayakları çok küçük gidiyodu sonradan uzadı böyle,anca baharda 20 olur diye düşünmüştüm şimdi tam geliyolar, dışarı çıkarken bazen onları giydiriyorum eşofmanla falan... ama tutmuyo ayağında çıkarıyo hep... pedipedi öneriyo herkes, hem pedipedi hem bobuxu satan bi mağaza da pedipedi önerdi ama pedipedin mdelleri de hep elbise ayakkabısı, bobuxun bi modeli çok hoşuma gitti benim de, o daha kullanışlı... ama bi de elbise ayakkabısı da lazım bize, doğumgünü için...
canım ayakkabı bakıyorum ben de netten, bobuxun kendi sitesi http://www.bobuxturkey.com/ da resmi satış sitesi olarak http://www............../bobux u vermişler baktım ordan satışı var almayı düşünürsen... benim beğendiğim modeln 20si yok
bu arada erenle zeynebin ayak numaraları kaç canım...
kızlar merak ettim şimdi, bebeklerimizin ayak numaraları kaç oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?