Canım üzülme panik yapma daha 10 günün varmış yetişir ama tabi son güne bırakma daha erken bi tarih ver isterken nolur nolmaz bak böyle şeyler yaşanabiliyo,tütü dikimi çok uzun süren bişey değildir yetişir yeter ki doğru düzgün biyer bulabil,aynı yere güveniyosan ürünlerine ona yaptır istersen vakit var nasılsa ödersen yaparlar heralde, ben ürünü görmeden hele ki son anda gelicekse güvenemem hani önceden gelse beğenmezsem başka bişey ayarlayabileyim diye, daha önce yaptıran memnun kalan birileri olsa da tavsiyeyle yaptırabilsen en azından...
ben tütü yaptırmıycam normal şık bi elbise alıcam, sonra bir iki ay sonra düğün falan var orda da giyer...
bulursam tabi ortalıkta mevsimden dolayı doğrudüzgün bişey de yok...
Canım bizde 3 gündür öyleyiz biliyosun çok şükür yemekle biZim sıkıntımız yoktu ama hiç yemek istemiyo ve aşırı huysuz akşamları mahvoluyoruz inan ki babası geldiğinde hemen dışarı atıyoruz kendimizi dişleri çok kaşınıyor bizimkininde farkettim acaba azı dişler mi çıkıyo çünkü diğer dişlerde bu kadar zorlanmadıkyemek yedirmek çok zorlaştı iştahsızlık mı şımarıklık mı bilmiyrum, hangi öğün olduğu farketmiyo yemek yemek istemiyo 3 gündür zorla yediriyorum,artık zorla yedirmek de kolay değil, eskiden burnunu sıkardım şimdi ellerime kaşığa vurma huyu başladı yapamıyorum onun ellerini zaptetmek gerekiyo önce, o zamanda bin takla bekliyorum ağzını açsın diye nasıl sıkıyo dudaklarını kaşığı deyirine... bilg.karşımızda çizgi film izleyip arada sinirlenip ağlasın da ağzını açsın diye bekleyerek yediriyorum, bu ara yine dişlerle çok haşır neşir kaşıyıp duruyo umarım yine ondandır yoksa yemeyen çocuk mu,Allah olana kolaylık versin...
kızlar kimseden cvp gelmedi 23 numara pandufla aldım ben de kızıma ceyonun indrimi var 15tlye aldım limangoda...
bu sene artık havalar ısındı giyemez terler ayakları onun içinde bakalım seneye de 23 olucak mı...
papatya sizde ceyonun panduflaları vardı kalıpları nasıl kaç numara sizdekiler 20 mi...
evet doyması lazım ama neden uyanıp duruyor anlamıyorum canım...her uyandıgında meme dıye aglıyor meme vermeyıp kucagıma alıp uyutmaya calısıyorum biberonu görüp mama diye aglıyor bu sefer :) 200 verıyorum sütü yapıp lıkır lıkır içiyo...hep açmı bu çocuk anlamadım
kendim denedim fakat hoş durmadı sanki...birde kızımla ugrasmaktan tütü bi yana yemek bile yapamıyorum...çok sinirim bozuk ben nerden bileyim daha ortada ürün yokken para alınacagını...alagaım ürünü görmeden para isteniyor benden...ya yapmazsa yetıstırmezse param ne olacak? hadi böyle bari önceden söyle,ben kızıma ne gıydıreyım şimdi((
bildiğiniz tütücü varsa yazın lütfen
Selam kuzlar bugun iç yatak işinîde birirdim şükür işbir yatak baby bed aldım 240 tl yaysız antibakteriel latex
yemek yedirmek çok zorlaştı iştahsızlık mı şımarıklık mı bilmiyrum, hangi öğün olduğu farketmiyo yemek yemek istemiyo 3 gündür zorla yediriyorum,artık zorla yedirmek de kolay değil, eskiden burnunu sıkardım şimdi ellerime kaşığa vurma huyu başladı yapamıyorum onun ellerini zaptetmek gerekiyo önce, o zamanda bin takla bekliyorum ağzını açsın diye nasıl sıkıyo dudaklarını kaşığı deyirine... bilg.karşımızda çizgi film izleyip arada sinirlenip ağlasın da ağzını açsın diye bekleyerek yediriyorum, bu ara yine dişlerle çok haşır neşir kaşıyıp duruyo umarım yine ondandır yoksa yemeyen çocuk mu,Allah olana kolaylık versin...
Elleriyle reddediyorsa eline surekli oyalanacagi bisey verebilirsin...ben oyle yapiyorum birinden sikiliyor atiyor digerini veriyorum....ben reklamla cizgi filmle yediremiyorum...gozume bazen aksam vakti gunes gozlugu takiyorum sirf yemek yesin diye. Yemek bitti yatacak gozlugu gozumde unutmusum evin icinde gezyorum bir yazi vardi hep gulerdim anne olunca anladim diye orada sirf bebegim yemek yesin diye resturantta kafamda peceteyle dans etmeyi ogrendim diyordu ve bende guluyordum...ben tek bir kasik icin cumle alem icinde kafamda huniyle ordek dansi yapabilirim
bnm oglumda oyle ne kadar aksam yemis olsada farketmiyor kalkip emmek istiyor. sut varsa da oyle bi cekerek iciyor ki sanki saatlerdir acgunduz o kadar icmiyor ama
Canım aksam aksam güldürdün beni Allahta seni güldürsun :)))
Işık gelsin bize ömerle beraber yicek mamalari :) hangi corbayi daha cok seviyo yapayim kuzuma ben
kızlar ben muhallebiye hiç şeker koymuyorum,meyve suyu koyuyorum, mesela dün akşam pirinç unu muhallebi yaptım devam sütlü,tabi devam sütü şekerli biliyorum ama çok tat vermiyo o, asıl içine 1 orta boy narın suyunu koydum tamamen meyveli bi lezzet oldu kıvam sulanıyo tabi koyu bi çorba kıvamı gibi,zaten benim kızım da o kıvamı seviyo katı muhallebi kıvamı damağına yapışıyo öğürüyo...
aynı muhallebiyi irmikle de yapabiliyrum,
aynı muhallebide meyve olarak en çok portakalı kullanıyorum bir bütün portakalın suyunu...
bi kere günkurusuyla yapıp blendardan geçirmiştim...
devam sütünden alıyo zaten benimki şeker, ben doğal besinlerin haricinde daha bi süre ekstra şeker kullanmayı istemiyorum...
Anneside gevezeymiş bebekken bana çekmiş demek ki😁malatya ya 2 kez gittim canım bulgurunun iyi olduğunu bir çok kişiden duydum sen nasıl bilmezsin hatta aktarlarda da malatya bulguru diye satılır😁😁😁
Gece en az 6 kez uyanıyo canım😔gündüz uykumuzda sorun yok ama
Canım bzde hipp kullanıyoruz hero baby almıştım oda aynıydı ama aptamil hiç almadım sadece kavanoz maması almıştım kötü kokuyo diye vermedim skt geçmemişse sorun yoktur ama için rahat etmiyecekse verme istersen
Valla ben duymadım hiç meşhur oldığunu Konya bulguru meşhur diye biliyordum bizim sadece kaysımız var zannediyordum ama sayende öğrendim:)
Elleriyle reddediyorsa eline surekli oyalanacagi bisey verebilirsin...ben oyle yapiyorum birinden sikiliyor atiyor digerini veriyorum....ben reklamla cizgi filmle yediremiyorum...gozume bazen aksam vakti gunes gozlugu takiyorum sirf yemek yesin diye. Yemek bitti yatacak gozlugu gozumde unutmusum evin icinde gezyorum bir yazi vardi hep gulerdim anne olunca anladim diye orada sirf bebegim yemek yesin diye resturantta kafamda peceteyle dans etmeyi ogrendim diyordu ve bende guluyordum...ben tek bir kasik icin cumle alem icinde kafamda huniyle ordek dansi yapabilirim
canım ceyonun kalıpları küçük
ben 19 numara aldım ama benimkiler kesinlikle giymediler
paraladılar kendilerini
şu an 19 numara olur mu dersen hayatta olmaz
elimdeki pandufa bakarak söylüyorum benimkiler ceyodan şu anda 21 giyerler
23 seneye ideal bence
Bebeklerimiz artık 1 yaşında bence muhallebilerinde inek sütü kullanabilirsin. Ben kutu mama uzun bi süredir kullanmıyorum muhallebilerinde 6 aydan beri inek sütü kullanıyorum bi arkadaşım var kız eczacı eşide doktor ek gıdaya yeni geçtiğim zaman mamayı ondan alayım dedim sordum kıza sence hangi mama iyi dedim. Hiç biri dedi ben ilk çocuğumda kullandım çok pişmanım dedi artık bebeğin büyümüş ek gıdaya geçmişsşn yoğurt ver inek sütünden muhallebi yap ver dedi ben ozaman kutu mama vermedim ama açıkcası inek sütünden öyle korkutmuşlar ki inek sütünden muhallebide yapıp vermedim bebeğim 4 aylıkken geçmiştim ek gıdaya. 6 aydan sonra başladım ama vermeye birde gülbin gökçay diye bi Prof var onun kitabında okumuştum ek gıdaya geçtikten sonra inek sütüne alerjisi yoksa muhallebi ve yoğurtlarında inek sütü kullanabilirsiniz yazıyordu
Bizde öyleydim canım yediği bir lokmanın hesabını yapıyoruz mutfakta yemek yedirirler dolapta ne kadar eşya varsa çıkarıyorum her lokmaya farklı bi kap kacak yedirirler sinirden kolum uyuşuyor. Hele kahvaltımız var ya hiç sabah olmasın istiyorum bugün saat 3 te yedirdim uyuttum güya ben bulaşık yıkayayım dedim hanımefendi arkamdan uyanmış ağlamış kusmuş odaya bi girdim ödüm koptu yatak sırılsıklam birde o kuşağın üstüne yatıp ağlamışmı. Annem ümreye gidiyor bugün kadını yolcu etmeye gidecez banyo yaptıramadım çıktık apar topar bizimki kimsenin yanında farklı evde yemekte yemiyor orda burnundan getirdi ne şakrabanlık yaptıysak bi lokma yemedi bu saate kadar aç durdu şimdi geldik yedirdim zorla uyuttumbaşka biyere gidince ne emiyor ne uyuyor nede emiyor kapı dışarı çıkamıyorum ya
Amin tatlım biz de aynen anlattığın gibiyiz.yemek yedirmek çok zorlaştı iştahsızlık mı şımarıklık mı bilmiyrum, hangi öğün olduğu farketmiyo yemek yemek istemiyo 3 gündür zorla yediriyorum,artık zorla yedirmek de kolay değil, eskiden burnunu sıkardım şimdi ellerime kaşığa vurma huyu başladı yapamıyorum onun ellerini zaptetmek gerekiyo önce, o zamanda bin takla bekliyorum ağzını açsın diye nasıl sıkıyo dudaklarını kaşığı deyirine... bilg.karşımızda çizgi film izleyip arada sinirlenip ağlasın da ağzını açsın diye bekleyerek yediriyorum, bu ara yine dişlerle çok haşır neşir kaşıyıp duruyo umarım yine ondandır yoksa yemeyen çocuk mu,Allah olana kolaylık versin...
Bizde öyleydim canım yediği bir lokmanın hesabını yapıyoruz mutfakta yemek yedirirler dolapta ne kadar eşya varsa çıkarıyorum her lokmaya farklı bi kap kacak yedirirler sinirden kolum uyuşuyor. Hele kahvaltımız var ya hiç sabah olmasın istiyorum bugün saat 3 te yedirdim uyuttum güya ben bulaşık yıkayayım dedim hanımefendi arkamdan uyanmış ağlamış kusmuş odaya bi girdim ödüm koptu yatak sırılsıklam birde o kuşağın üstüne yatıp ağlamışmı. Annem ümreye gidiyor bugün kadını yolcu etmeye gidecez banyo yaptıramadım çıktık apar topar bizimki kimsenin yanında farklı evde yemekte yemiyor orda burnundan getirdi ne şakrabanlık yaptıysak bi lokma yemedi bu saate kadar aç durdu şimdi geldik yedirdim zorla uyuttumbaşka biyere gidince ne emiyor ne uyuyor nede emiyor kapı dışarı çıkamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?