2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

15 gunden önce yapamam dedi bide...sanırım yapmak istemiyor...bende elbise baktım ama pek bulamadım dısarı cıkıp gezemıyorum anca ınternetten bakıyorum öylede ancak tütüde karar kıldım...ürün olmadan bitmeden ödemem yapmak istemem bende...hayırlısı artık başka bi yerlere bakıcam

kızlar kimseden cvp gelmedi 23 numara pandufla aldım ben de kızıma ceyonun indrimi var 15tlye aldım limangoda...
bu sene artık havalar ısındı giyemez terler ayakları onun içinde bakalım seneye de 23 olucak mı...
papatya sizde ceyonun panduflaları vardı kalıpları nasıl kaç numara sizdekiler 20 mi...

Canım bizde 3 gündür öyleyiz biliyosun çok şükür yemekle biZim sıkıntımız yoktu ama hiç yemek istemiyo ve aşırı huysuz akşamları mahvoluyoruz inan ki babası geldiğinde hemen dışarı atıyoruz kendimizi dişleri çok kaşınıyor bizimkininde farkettim acaba azı dişler mi çıkıyo çünkü diğer dişlerde bu kadar zorlanmadık

Gülel güle kullanın canım merak etme seneye olur ben eltimin oğluna almıştım 23 numara 2 yaşındayken bile büyük geliyodu tabi ama belli olmaz sizin ayaklar büyüktü:)))

bnm oglumda oyle ne kadar aksam yemis olsada farketmiyor kalkip emmek istiyor. sut varsa da oyle bi cekerek iciyor ki sanki saatlerdir ac gunduz o kadar icmiyor ama

Instagram hesabin varsa orda cok var yapan.hatta her yaptiklarinin resmini koyuyolar.yani musteriler giydirip resmini yolluyor cokbguzeller.coguda 3 gun demis teslimata.benim tutuyu anaokulu ogretmenibarkadasim yapacak.ogrencilerine yapiyomus.ust badisinide ben pulla isliyorum.vakit olsa kolay yapmak aslinda.

Selam, 240 TL ye nereden aldınız bende bugün sipariş verdim 275 TL dediler. Kapıda ödeme yapacağız eğer daha ucuz bir yer varsa iptal edicem. Birde bizim yatağın ölçüsü 70x130 sizinki de aynı mı? Şimdiden tşk.

Selam kuzlar bugun iç yatak işinîde birirdim şükür işbir yatak baby bed aldım 240 tl yaysız antibakteriel latex

Son düzenleme:

Elleriyle reddediyorsa eline surekli oyalanacagi bisey verebilirsin...ben oyle yapiyorum birinden sikiliyor atiyor digerini veriyorum....ben reklamla cizgi filmle yediremiyorum...gozume bazen aksam vakti gunes gozlugu takiyorum sirf yemek yesin diye . Yemek bitti yatacak gozlugu gozumde unutmusum evin icinde gezyorum bir yazi vardi hep gulerdim anne olunca anladim diye orada sirf bebegim yemek yesin diye resturantta kafamda peceteyle dans etmeyi ogrendim diyordu ve bende guluyordum...ben tek bir kasik icin cumle alem icinde kafamda huniyle ordek dansi yapabilirim

Canım aksam aksam güldürdün beni Allahta seni güldürsun :)))

Işık gelsin bize ömerle beraber yicek mamalari :) hangi corbayi daha cok seviyo yapayim kuzuma ben

canım ceyonun kalıpları küçük
ben 19 numara aldım ama benimkiler kesinlikle giymediler
paraladılar kendilerini
şu an 19 numara olur mu dersen hayatta olmaz
elimdeki pandufa bakarak söylüyorum benimkiler ceyodan şu anda 21 giyerler
23 seneye ideal bence

bnm oglumda oyle ne kadar aksam yemis olsada farketmiyor kalkip emmek istiyor. sut varsa da oyle bi cekerek iciyor ki sanki saatlerdir ac gunduz o kadar icmiyor ama

Benim kızda öyle sweetym.ne yerse yesin.mutlaka emer..hemde sesi gelir gurt gurt diyesanki günlerdir aç...yediğinide yakıyor cadım..kiloda almıyor..ayın 7 si 11 aylık olucak hala da 7.800.minnoş cadi işte

Canım aksam aksam güldürdün beni Allahta seni güldürsun :)))

Işık gelsin bize ömerle beraber yicek mamalari :) hangi corbayi daha cok seviyo yapayim kuzuma ben

İsik dogdu dogali ben bile kendimi taniyamiyorum acayip bisey oldum...corbaya gelince isik hici seviyor...hic corbasi nasil oluyor bende bilmiyorum yeryuzunde tarimin elverdigi uretim sebzeleri haricinde keson bir sebze var yada bir et var ama ben bilmiyorum iste onu bulsam onu sevecek simdi isik ne yapsin ben o daha yeryuzunde olmayan seyi kizima veremiyorum ondan yemiyor olsa bak nasil yiyecek

Bebeklerimiz artık 1 yaşında bence muhallebilerinde inek sütü kullanabilirsin. Ben kutu mama uzun bi süredir kullanmıyorum muhallebilerinde 6 aydan beri inek sütü kullanıyorum bi arkadaşım var kız eczacı eşide doktor ek gıdaya yeni geçtiğim zaman mamayı ondan alayım dedim sordum kıza sence hangi mama iyi dedim. Hiç biri dedi ben ilk çocuğumda kullandım çok pişmanım dedi artık bebeğin büyümüş ek gıdaya geçmişsşn yoğurt ver inek sütünden muhallebi yap ver dedi ben ozaman kutu mama vermedim ama açıkcası inek sütünden öyle korkutmuşlar ki inek sütünden muhallebide yapıp vermedim bebeğim 4 aylıkken geçmiştim ek gıdaya. 6 aydan sonra başladım ama vermeye birde gülbin gökçay diye bi Prof var onun kitabında okumuştum ek gıdaya geçtikten sonra inek sütüne alerjisi yoksa muhallebi ve yoğurtlarında inek sütü kullanabilirsiniz yazıyordu

Bizde öyleydim canım yediği bir lokmanın hesabını yapıyoruz mutfakta yemek yedirirler dolapta ne kadar eşya varsa çıkarıyorum her lokmaya farklı bi kap kacak yedirirler sinirden kolum uyuşuyor. Hele kahvaltımız var ya hiç sabah olmasın istiyorum bugün saat 3 te yedirdim uyuttum güya ben bulaşık yıkayayım dedim hanımefendi arkamdan uyanmış ağlamış kusmuş odaya bi girdim ödüm koptu yatak sırılsıklam birde o kuşağın üstüne yatıp ağlamışmı. Annem ümreye gidiyor bugün kadını yolcu etmeye gidecez banyo yaptıramadım çıktık apar topar bizimki kimsenin yanında farklı evde yemekte yemiyor orda burnundan getirdi ne şakrabanlık yaptıysak bi lokma yemedi bu saate kadar aç durdu şimdi geldik yedirdim zorla uyuttum başka biyere gidince ne emiyor ne uyuyor nede emiyor kapı dışarı çıkamıyorum ya

canım sen yemeyen bebek annesi olarak en tecrübelimizisin sanırım, yarın öyle denerim artık ama ben yedirmeye kalktığımda bizimki yine elindekileri bırakır elime kaşığa falan vurur gibime geliyo, bugün çok zorladı beni gerçeken döke saça 30-40 dak.da yedik her bi öğünü terledim mama sandalyesine eğilip bükülmekten belim ağrıdı...

aa eğer küçükse kalıpları 23ün de küçük gelme ihtimali var bi ayakkabıcı 3 ayda bir ayaka numarası artıcak demişti çünkü... neyse ucuza aldım şansımızı deniycez bi bakalım olmazsa hediye ederiz olan birisine...

ne bileyim ahkkaten korkutmuşlar inek sütünden hiç cesaret etmedm, bizimki daha 1 yaşına girmedi ben çok takılırım herşey tamı tamına olucak diye :) 1 yaşından sonra ben de azar azar başlamayı arada devam sütü de vermeyi hatta arada keçi sütü de vermeyi düşünüyorum, yeter ki içsin :)

aynı bizim gibi, ben de başka yere gidince besleyemiyorum, bu gece aç uyudu hala bekliyorum uyansı da süt içireyim diye, en son 6 buçuk gibi yoğurt yemişti babaannesine gitmiştik 10 gibi kalktık acıktı iyice diye araba uyudu hala uyanmıyo üzerini çıkardım falan hiiiç...

Amin tatlım biz de aynen anlattığın gibiyiz.

benim oğlum da mama sandalyesinde zaptediliyor anca onun harici yemek yedirmem çok zor..uyumak dersen ayakta meme emerek sağa sola sallanarak zorrla uyutuyorum.Allah yardımcmız olsun cnm annenin umresi de kabul olsun inş. Allah kavuştursun

Bazen canıma geçiyor insanız sinirler yıpranıyor bağırıyorum oğluma bu akşam sanki alındı biraz bana yada şımarıklığına ağlar gibi yaptı babasının zoruna gitmiş bağırmayaymışım ben sanki üzülmüyorum içim içimi yiyiyor ama elde değil işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…