- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
sabah bir buçuk saat parka çıkardım
onun etkisiyle mi bilmem
iki saate yakındır uyuyorlar
uyansınlar da evi temizleyeyim diye bekliyorum
sonra yine park
parkın gelişimlerini çok hızlandırdığına ve gelişimlerine katkı sağladığına inanıyorum
Yenikullanıcı hayırlı olsun elbiseniz :) geğirmesi gayet normal hatta normal bir sindirim sisteminde mutlaka alttan yada agızdan gaz cıkartmalı...
Bende emziriyorum ama artık azladı kızımda sürekli meme istiyor arada devam sütü veriyorum mecburen günde 1 defa yada 2...
Gece beslenmesini ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuz? Emzirdiğim için herhalde gece 2 saatte kalkıp meme istiyor yada biberonla süt yoksa aglıyor..gece gündüz beslendiğinden daha çok besleniyor gbi
sabah bir buçuk saat parka çıkardım
onun etkisiyle mi bilmem
iki saate yakındır uyuyorlar
uyansınlar da evi temizleyeyim diye bekliyorum
sonra yine park
parkın gelişimlerini çok hızlandırdığına ve gelişimlerine katkı sağladığına inanıyorum
kızlar içine pirinç nohut falan koyduğunuz kaplar veriyosanız vermeyin arık, ben veriyodum çok da seviyodu ses çıkardıkça, su şişesine ve tupperware in mama kapları var ya renkli artık küçük geliyolar diye oyuncak olarak veriyodum onları kızıma, birine su birine pirinç nohut falan... baya sıkı sıkıya kapanıyo hava almıyo açamazdı, dün eşm yerde kapağı açılmış buldu içinde nohutlar dökülmemeden duruyo,açmış açtığını farketmeden bırakmış muhtemelen,ya atsa nohutları ağzına Allah korusun,hemen boşalttım kapları öyle verdim... artık güçlendiler güvenip de açamaz diye tehlikeleri şeyleri vermemeliyiz...
bu arada çok düşüyoruz biz içim gidiyo her seferinde yürüsün istiyorum artık kızım...
biz gece beslenmesini çoktan kestik kendi kesti yan, bir aydan fazla olmuştur, öncesinde de sadece bi kere uyanıp 100 cc kadar içerdi, sonra kalktığında hiç içmemeye içmeden sallanarak uyumaya başladı bazen de uyanmıyodu, içmeyince ben de yapmadım artı, şimdi gece 11 buçuk 12 arası içtiği 100cc civarında sütle ya da 4-5 ölçek mamayla yaptığım muhallebiyle sabah 9-9 buçuğa kadar duruyo, hatta onu da zorla içiyo o kadar aç kaldıktan sonra...
Sizin gece uykuları iyiymiş biz akşam yemegı üstüne süt yada mama yeriz akşam 10 gibi yatar 12 de kalkar meme emer sonra 2 gibi 150 ml süt sonra sabaha kadar ara ara kalkıp meme dıye aglar sabahta en gec 8 de kalkar...bu uyanmalar arasındada sürekli döner uykusunda ve uya ır pışpışlarım uyur böyle böyle ben uyuyamam..bu gece beslenmesi bizde çok yani.
biz gece beslenmesini çoktan kestik kendi kesti yan, bir aydan fazla olmuştur, öncesinde de sadece bi kere uyanıp 100 cc kadar içerdi, sonra kalktığında hiç içmemeye içmeden sallanarak uyumaya başladı bazen de uyanmıyodu, içmeyince ben de yapmadım artı, şimdi gece 11 buçuk 12 arası içtiği 100cc civarında sütle ya da 4-5 ölçek mamayla yaptığım muhallebiyle sabah 9-9 buçuğa kadar duruyo, hatta onu da zorla içiyo o kadar aç kaldıktan sonra...
Sizin gece uykuları iyiymiş biz akşam yemegı üstüne süt yada mama yeriz akşam 10 gibi yatar 12 de kalkar meme emer sonra 2 gibi 150 ml süt sonra sabaha kadar ara ara kalkıp meme dıye aglar sabahta en gec 8 de kalkar...bu uyanmalar arasındada sürekli döner uykusunda ve uya ır pışpışlarım uyur böyle böyle ben uyuyamam..bu gece beslenmesi bizde çok yani.
uyanıyo ara ara ama biz de ayakta sallayıp uyutuyoruz bazen yatırdıkça uyanıyo o zaman yanımıza alıyoruz ama süt yapmıyorum artık, yapsam da içmiyo çünkü kaç kere denedik...
benimkiler muz yemeyi bıraktılar bu ara
favorileri ise portakal
Bebeklerinize hangi peyniri veriyorsunuz kızlar labne zararlı diyorlar bugün biride kaşat zararlı dedi evde yaptığım peynirinde beğenmiyor evde labne yapmaya çalıştım olmadı
uyanıyo ara ara ama biz de ayakta sallayıp uyutuyoruz bazen yatırdıkça uyanıyo o zaman yanımıza alıyoruz ama süt yapmıyorum artık, yapsam da içmiyo çünkü kaç kere denedik...
uyandıgı zaman ayakta sallıyorum kucakta sallıyorum ayaga kalkıp gezıyorum yok susmuyor cıglıgı basıyor...illa meme yada biberon süt içip öyle susuyor oda bitince gene aglıyor...nasıl bu kadar ac olabılıyor anlamıyorum gece çok beslenmesi sakıncalı degılmı acaba??
Allah kolaylıklar versin sana canım diş sıkıntısı olabilir mi acaba?yorucu bir gecenin sabahında gene uykusuzluktan bitiyorumgece 11 de emerek uyuyan kızım 12 de aglayarak uyandı susturamadım yarım saat geze geze uyuttum gene uyandı uyudu derken 1 de yattık..saat 2.30 da gene aglayarak uyandı cıglık cıglıga uyutamadım süt hazırladım hemen bıtırdı uyuttum..aralarda gene mıy mıy aglamaklı uyana uyana 6 da gene kalktı...meme sonra 7 de kalktı sonra 8 de kalktı temelli ( aylardır böyle doktor bişey demıyor ben çaresiz bitki cayı falan içirdim ama işe yaramadı,uykusuzluk dayanılmaz 20 kılo verdım hamıleyken 10 almıştım oysaki ((
Günaydınn mutlu haftalaarr
Ben hergün evde olduğum için hiç pazartesi sendromu yaşamıyorum.Bana hergün pazartesi :)
Kızlar bebeklerinize kuru fasülye,nohut falan veriyor musunuz?Benim oğlum küçükken çok gazlı bi bebekti o yüzden baya uğraştırmıştı bizi.Şimdi de bu yemekleri vermeye korkuyorum valla.
uyandıgı zaman ayakta sallıyorum kucakta sallıyorum ayaga kalkıp gezıyorum yok susmuyor cıglıgı basıyor...illa meme yada biberon süt içip öyle susuyor oda bitince gene aglıyor...nasıl bu kadar ac olabılıyor anlamıyorum gece çok beslenmesi sakıncalı degılmı acaba??
6.aydan sonra falan emzirmeyi bırakıp biberona geçtiğimizde böyleydi doyduğunu anlamıyodu 2 saate bir uyanıp 100cc içiyodu halbuki emzirirken bu kadar sık emmiyodu ben de şaşırıyodum sonra gitgide azalttı gecede 3 kereye indirdi bi 3 gibi bi 6 gibi içiyodu sonra sadece bi kere saat 6 gibi içti sonra hiç içmemeye başladı...
kızlar doğum günü için süsleri nerden aldınız??uçan balon pek bulamadım ben??kırtasiyelerde olurmu süslemeler??
Bebeklerinize hangi peyniri veriyorsunuz kızlar labne zararlı diyorlar bugün biride kaşat zararlı dedi evde yaptığım peynirinde beğenmiyor evde labne yapmaya çalıştım olmadı
Cnm bnm yaa cok gecmis olsun hemn gecer ins. Bundan sonra daha dikkatli olmamiz gerekiyorOğluşum sağolsun her günümüz bol aksiyonlu geçiyor artık.Bu akşam da tam yemeğe oturacaktık fırından yemeği alıp arkamı dönmemle oğlumun elini fırına değdirip yakması bir olduHaydii aç karnına hastanelere koştur nasıl canı yandıysa ağlayıp durdu arabada Hastaneye gidene kadar da su topladı avuç içi.Orda krem falan sürdüler de rahatladı biraz.Sonra elini sardılar şimdi yaralı kuş gibi bi eli sargılı uyuyor Ben artık bu çocuğun hızına yetişemez oldum.
Sağol canım. Aynen gözümüzü ayırmıycaz artık ama nasıl oldu anlamadım valla saniyelik bişeyCnm bnm yaa cok gecmis olsun hemn gecer ins. Bundan sonra daha dikkatli olmamiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?