özpolatcım. buradan anlıyorum ki en son sen öğrenmeyeceksin. benim randevum ise 19 ekimayyy herkes de öğrenmeye başladı. ben sabredemiyorum yaaa. nasıl geçecek bu 1 ay
bu aradaaa çook önemli bişiyi unuttumm dün yavrumun 3 lü testini aldım allaha şükür hiçbir problem yok düşük riskli çıktı..ona çook sevindim..tekrar ultrasonda görmek istedim bebeiğimi aradaki açık 18+1 iken 16+5 göründü..dr.a göre normal önemli değil hangi açıdan geriden geliyor diye sordum..bebek zayıfmışş bol bol balık yememi önerdi..bende elimden geldiğince yiyorum ,cevizde hergün yiyorum zaten..kapsül alayımmı diye sordum balık yağı kesinlikle önermedii..artık rabbime emanet ediyorum..ben elimden geldiğince bebeğimin sağlığı için bişiyler yapıcam..inşallah ki umut ediyorumki açığımı kapatıcam inşallahh..benim oğluşumm annişi üzmücek,komacan olcak inşallahh
Evett Kontrolden ilk Dönen Ben Oldum Sanırım :) Çok şükür herşeyimiz iyi, 3 haftada 800 gr almışım bu dahada iyi :) Ve karnı çıkmıyo diye üsülen arkadaşlara duyrulur, bana bile doktorum çok dedi (Bende çok çıkmadı diyenlerdendim).. Beebek daha küçük o kadar büyük karın yapmas,sağa sola bakmayın siz dedi :) veeeeeeeeeeeeee ta ta ta tammmmmmmmm PRENSESSSSSS çok hareketli dediiii :) Bebişim MAŞALLAH gösterdi bu kez... :) Bizden bu kadar Kızlarr :)
evet kızlar bende hastaneden döndüm. Ve benimde oğluşum olucakmış. bir görseniz nasıl esniyo,uzatıyo kendini eller kollar havada maşallah benim tosunuma. herşey çok iyiymiş :):) Allah hepinizin bebişlerini çok iyi etsin. Herşey mükemmel olsun.
ayyy canım gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşaallahheralde topikte en son ben öğrenicem
selam arkadaşlar yine 1 hafta gelemedim özledim sizi. bu hafta ikili testimi alıp doktoruma gösterme fırsatı buldum. çok şükür hiç bir problemim yok. ekimin 8 i gibi konrole gideceğim tekrar. cinsiyetimiz daha belli olmadı. hayırlısı bakalım.
selam kızlar bende mart annesi olcam nasip olursa.....bugün baya kontrole gidenler olmuş okuduğum kadarıyla...bende kontreldeydim bugün doktorumuz %70 erkek dedi...oğluşum olcak benimde...rabbim hayırlısıyla tüm annelere hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin....
sevgili mart anneleri
an itibariyle yeni üye olsam da az çok biliyorum sizleri okuyorum epeydir
uykusuz gecelerimde çok okudum sizleri teşekkür ediyorum efenim:)
bi nick söleyin kimdir nedir az çok tahminde bulunurum sanırsam
neyse kızlar ben de sizlerle sevinçlerimi paylaşayım üzüntümü paylaşayım
derdinize sevincinize ortak olayım istiyorum
tatlı mı tatlı bir heyecan getirdi bu gebelik bana
sizleri de tanımadan sever oldum
illaki buraya zaman ayırıp yazıyor paylaşıyor iseniz evlatlarınızı ve başkalarını düşünüyor iseniz
empatik iyi insanlarsınızdır:)
benim sat 5 haziran beklenen doğum tarihi: 13 mart ilk bebişim:)
doktor erkek bebek dedi ama iki hafta sonra netleşecek:)))) (bir de biriniz bana sevimli suratların nasıl yapıldığını söylerse pek bi makbule geçer ben onları görünce sizlerde pek bi eğleniyorum)
çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde dana gibi yiyom geziom maşallahım var:)
bebeşim kimi zaman 3 gün ilerde kimi zaman geride takılıyo kafasına göre bi bebek olacak sanırım:)
kısaca böyle umarım birbirimizi daha çok tanırız
şimdiden hoşbuldum arkadaşlar:)
canım benim allah gönlünüze göre versin inşaallahHayirli haberlerle gelenlerin gozu aydin, benim kontrolum 2'sinde. Ultrasona da girmek istedigimi soyledim, sorun cikarmazlarsa bakariz bebegimizin cinsiyetine caktirmadan esimle beraber. :) Bugun ben de esim de itiraf ettik, ikimiz de kiz istiyoruz. Ama hayirlisi olsun kiz erkek farketmez.
sevgili mart anneleri
illaki buraya zaman ayırıp yazıyor paylaşıyor iseniz evlatlarınızı ve başkalarını düşünüyor iseniz
doktor erkek bebek dedi ama iki hafta sonra netleşecek:)))) (bir de biriniz bana sevimli suratların nasıl yapıldığını söylerse pek bi makbule geçer ben onları görünce sizlerde pek bi eğleniyorum)
bebeşim kimi zaman 3 gün ilerde kimi zaman geride takılıyo kafasına göre bi bebek olacak sanırım:)
e o zaman canım sen,ben sürmeli ebah birde nifado var ben beklicem canım 6 ekime kadar 3lü testide yapar belki haftaya gidersem bir daha gittiğimde de muayane parası vericem o yüzden beklemedeyim 17.haftada belli olur dedi banaselam annişler bugun akşama kadar bakamadım hiçç cinsiyetleri çok merak ediyordum ama EBAH ı öğrenemedık pztsıye mı kaldı((
olsun hayırlı haberlle gelsın ınsallah
kuzummm çok sevindim prensesine. pamuk şekeri bi kzın olsun inşallah.
maşallah paşanaaaa. hayırlı olsun canım..
ozlemcim ben de varım canım hala öğrnenemeyen ama ben kafaya koydum haftaya gidicem bakmaya bana ne bana neeeee
canım hayırlı olsun sonucların. allah kötü sonuçlarla karşılaştırmasın hiç inşsall hem seni hem hepimizi
hoşgeldiiinnnnn.senın de hayırlı olsun paşannnn
hoşgeldin sefalar getirdin...paylaşımlarını bekliyoruz o zaman. su smiley olayı da ben de başlarda bilmiyordum kullanıccı ayarları mı ne var oradan gelişmiş düzeni seç canım o zaman çıkıyo. dur bi daha bakayım da ole tam yazayımm
benim de 2 hafta beklemem lazımdı daha ama yok bebişimi görcem hem hem de turkiye ye gelmeden cinsiyet öğreneyim de ona göre ciciler alıcam yaaaaa ordan burda çok pahalı. ayyhhhhh cok heyecanlı.
bir de o smileyler oyle herkesin gorunmuyo direk mesaj yazarkaen muhtemeln onun da boş çıkıyo ondan soruyo benim yaptıgım gibi ayarlamak gerekiyo, yazdım yukarıda.
canım benim allah gönlünüze göre versin inşaallahyurt dışındaydın değilmi sen ultrasondan çok bakmıyorlar galiba:44:
cnm inan çok sevindim.bak düzelmeye başlamış herşey.artık strese yer yok dimi.bebişin hep seninle olacak inş.
kullanıcı kontrol paneli-ayarlarım-hesabım-seçenekleri düzenle (Çeşitli Seçenekler
altında mesajlar ve gelişmiş duzen olması lazım onu seç. umarım dogrudur
ahhh canım dr 6 ekimde gel dedi 3lü tet için o zaman belki öğrenicem:)
sevgili mart anneleri
recaa ederim. ilk önceler benim de çıkmıyodu deli olmuştum. en sonunda araya araya buldumeneeee valla olduheee çoğ mutlu oldum kıvırcıkım saolasııın
recaa ederim. ilk önceler benim de çıkmıyodu deli olmuştum. en sonunda araya araya buldum
aaa ben hiç birşey düzeltmedim ama
hayatım sayılı gün çabuk geçer derler ben sayıyorum sende say :)))
e o zaman canım sen,ben sürmeli ebah birde nifado var ben beklicem canım 6 ekime kadar 3lü testide yapar belki haftaya gidersem bir daha gittiğimde de muayane parası vericem o yüzden beklemedeyim 17.haftada belli olur dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?