inşaallah kısa zamanda öğrenirsin canım sendeMaalesef acil olmazsa ultrasona baktirmiyorlar. Illaha baktircam dersen de epey sira bekliyorsun. Sizin burada konustugunuz testlerin hicbirini nt risksiz ve burun mevcutsa yapmiyorlar. Nb ve nt olculuyor, risk yoksa baska test yok. Cinsiyet soylemek cok kati sekilde yasak. Insallah 27.h'da Turkiye'de olacam, o zaman ogreniriz.
eşin gayet güzel bir fikir vermiş valla:44::44:benim de 2 ekim ..eşim bugün dedi ki bu salı gidelim tarihleri şaşırdık deriz
kötü fikirde değil hani çabuk gelsin zaman hepimiz için inş
hoşgeldin yumurta
bebekin hayırlıısyla gelsin inş
bnm dr umdan aksine 15 dk yürüme mesafesinde ama gel görki emin olmak için beklicem yoksa bana kalsa kaç kere gitmiştimvallaha inşallah canım ya. geçsin artık. saya saya gözüm takvimden ayrılmaz oldu :)
evet bir tek biz kaldık. doktoruma bu kadar uzak olmasam şimdiye çoktaaannn gitmiştim ama alim kolum bağlı işte uzak olunca. mecburen bekliyorum tarihi...
kızlar ben geldim
fena bi gündü annanemin mevlütü vardı gittik görevimizi yaptık inşallah layıkıyla yapabilmişizdir. dönüşte istanbulda lanet bir trafik vardı 20 dklık yolu 2buçuk saatte geçtik ve arabamız iflas ederek bozuldu yolda kaldık annemle kardeşim arabanın başında beklediler ben otobüse atlayı geldim eve ama gelene kadar 23.45 falan oldu saat
geçmişi şöyle bi okudum...
en çok sevindiğim şey açıkçası porslenin depresyondan çıkması bak ne güzel bebişin sağlığına kavuşuyor sende gayet ayakları yere basan ve güçlü kadın izlenimi çiziyorsun. mish ile de uzatmamanıza sevindim.
bir prens ve bir prenses haberide almışız ebah kaldı bilipte henüz bize ulaşamayan :) hayırlısı inş.
yeni arkadaşlara da merhabaaa hoşgeldiniz
bu arada bende cinsiyet öğrenemedim 15 ekimde öğrencez gösterirse tabi :)
çok yoruldum kızlar öptüm hepinizi iyi geceler.
sevgili mart anneleri
an itibariyle yeni üye olsam da az çok biliyorum sizleri okuyorum epeydir
uykusuz gecelerimde çok okudum sizleri teşekkür ediyorum efenim:)
bi nick söleyin kimdir nedir az çok tahminde bulunurum sanırsam
neyse kızlar ben de sizlerle sevinçlerimi paylaşayım üzüntümü paylaşayım
derdinize sevincinize ortak olayım istiyorum
tatlı mı tatlı bir heyecan getirdi bu gebelik bana
sizleri de tanımadan sever oldum
illaki buraya zaman ayırıp yazıyor paylaşıyor iseniz evlatlarınızı ve başkalarını düşünüyor iseniz
empatik iyi insanlarsınızdır:)
benim sat 5 haziran beklenen doğum tarihi: 13 mart ilk bebişim:)
doktor erkek bebek dedi ama iki hafta sonra netleşecek:)))) (bir de biriniz bana sevimli suratların nasıl yapıldığını söylerse pek bi makbule geçer ben onları görünce sizlerde pek bi eğleniyorum)
çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde dana gibi yiyom geziom maşallahım var:)
bebeşim kimi zaman 3 gün ilerde kimi zaman geride takılıyo kafasına göre bi bebek olacak sanırım:)
kısaca böyle umarım birbirimizi daha çok tanırız
şimdiden hoşbuldum arkadaşlar:)
Herkese günaydın güzel anneleeeerrr....
Kocamdan sonra lük günaydın sizlere...
Gunünüz Aydın olsun...
Herkese guzeeeel bir hafta sonu diliyorum.
Herkese günaydın güzel anneleeeerrr....
Kocamdan sonra lük günaydın sizlere...
Gunünüz Aydın olsun...
Herkese guzeeeel bir hafta sonu diliyorum.
Selam cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun ogluma arkadas gelmis bir suruBizde oglumla gorustuk bugun afp yaptirdik sonuc bekliyoruz
Tebrik ederim cnm. Bi şehzade daha demek... Maşallahh,Sağlıkla büyür inş...
cinsiyeti kesnleşen arkadaşlar gözünüz aydın
ben de kesinleşsin istiyorum artık ama 2 ekimde kontrol zaman geçmiyor
kızlar ben geldim
fena bi gündü annanemin mevlütü vardı gittik görevimizi yaptık inşallah layıkıyla yapabilmişizdir. dönüşte istanbulda lanet bir trafik vardı 20 dklık yolu 2buçuk saatte geçtik ve arabamız iflas ederek bozuldu yolda kaldık annemle kardeşim arabanın başında beklediler ben otobüse atlayı geldim eve ama gelene kadar 23.45 falan oldu saat
geçmişi şöyle bi okudum...
en çok sevindiğim şey açıkçası porslenin depresyondan çıkması bak ne güzel bebişin sağlığına kavuşuyor sende gayet ayakları yere basan ve güçlü kadın izlenimi çiziyorsun. mish ile de uzatmamanıza sevindim.
bir prens ve bir prenses haberide almışız ebah kaldı bilipte henüz bize ulaşamayan :) hayırlısı inş.
yeni arkadaşlara da merhabaaa hoşgeldiniz
bu arada bende cinsiyet öğrenemedim 15 ekimde öğrencez gösterirse tabi :)
çok yoruldum kızlar öptüm hepinizi iyi geceler.
günaydın cemrem, benim kocam daha uyuyo ilk günaydın buraya :)) (bu arada kocacım grip olmuş ay kıyamam ya
kızlar yaaa biraz tuhaf olacak bunu sormam ama... aklıma takmadan edemiyorum. ne olur siz de tuhaf karşılamayın bu sorumu. benim göğüslerim hala kararmadı. hala eski renginde duruyor. neden bir belirti vermiyordur acaba??
günaydın kızlar bizde kahvaltımızı yaptık imamın abdest suyu gibi olan keyif çayımı içerken sizi merak ettim
birazdan gazetemi de elime alıp keyif yapıcam hiiiççç evle ilgilenesim yok eşimin kuzeninin eşide doğum yaptı oğluşu oldu yan blokta oturuyorlar onlara bi gidip bebiş severim
brsfiliz evet kız sayılı gün diye geçip gidiyor ama ben çooookkk özlüyorummmm
nifado benimde göğüslerde koyulaşma yok ama 1 beden büyüdü ve taş gibilerama ilk iki ay boyunca çok acı çektim göğüslerimden. dokunmayı bırak yatar pozisyondan oturur pozisyona bile yavaş yavaş ve destekleyerek kalkıyordum
geçmiş olsun doğum konusunda Rabbim hayırlısını versin inş sağlıkla bebişini kucağına alırsın .... pıhtılaşma için hangi iğneyi kullanıyorsun? ilk bebeğindede kullandınmı?
al benden de o kadar arkadaşım. 3 aydan sonra geçer derlerdi hala geçtiği yok. artık bazı insanlar inanmamaya başladı bana. naz yapıyorsun diyorlar. nasıl sinir oluyorum. kaynanam da aynı şeyi dedi geçen akşam telefonda. "şimdiye kadar geçmesi lazımdı ama. naz mı yapıyorsun acaba?" yaa böğürmenin neresi nazdır Allah aşkına
bugun kontrolum vardi.. fakatttt istedigim gibi olmadi.. sinir stres uzuntu birbirine karisinca eve geldim agladim... ben aglarken kizimda agladi onu oyle gorunce icim parcalandi..
neyse ki 4lu tarama yapildida en azindan o bari aradan cikti.. pazartesi Allah izin verirse kanlarimin sonucunu aldiktan sonra direk Veni Vidi hastanesine gidecegiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?