2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
inşaallah kısa zamanda öğrenirsin canım sende

eşin gayet güzel bir fikir vermiş valla

bnm dr umdan aksine 15 dk yürüme mesafesinde ama gel görki emin olmak için beklicem yoksa bana kalsa kaç kere gitmiştim

allah kabul etsin canım

Herkese günaydın güzel anneleeeerrr....
Kocamdan sonra lük günaydın sizlere...
Gunünüz Aydın olsun...
Herkese guzeeeel bir hafta sonu diliyorum.

Hosgeldin sekercannnnnE ben bi nick solim bariiii cilek7879 benle ilgili ne dicen kizzz merak ettim burasi guzel insan ayni duygulari paylastigi kisilerle bir arada olunca huzurlu oluyorPazar pazar gorumcem evde tek onda kaldikEve gidesim var herkes uyudu ben hortladim karmimda acikti buda tek die hic bisi almamis eve tam takir heryer annemde olsal bogulmaya yetecek mamalari dizerdi onume kuscam yaaa uyaninda ne yiceksek yiyelimAcimmmmmmmmm

porselen bebeg herşeyin düzelmeye başlamasına çok sevindim. allah bol bol saglık sıhhat versin arkadaşim :)

bendende günaydınnnn kızlarrrrr kalk kahvaltıyap evi süpür banyo yap derkennnnn ancaaaa gelebildim. kocamında bugün mesaisi var işe gönderdim garibimi. kızımlave karnımdaki cinsiyeti belli olmayan sıpayla allah kısmet ederse gezmeye gideceğim görüşmek üzere kızlarrrr.

günaydın kissemcim,
allah kabul etsin duanızı, bol bol rahmet olsun. neyse cnm 15 ekime de pek birşey kalmamış. Bu arada her ay kontrol beklerken bebişlerimizi görelim derken zaman geçiyo gerçekten. geçirdiğimiz kadar ay daha geçince karnı burnumuzda olcaz inşallah :):)) pek maşallah..

annişler hepinize günaydınlar mutlu günler. geçmişi biraz okuyabildiğim kadar okuduktan sonra anca günaydın diyebildim :):):) aramıza her geçen gün yeni yeni annişler katılıyor hepinize hayırlı uğurlu olsun diyerek. annişler dün doktora gittiğimde egzersiz programına başlıcaz dedi 20. haftadan sonra dedi. her annişin yapması gerekiyormuş, egzersiz yapan annişlerin bebişleri çok daha mutlu oluyormuş ve doğumdan sonrası için daha uysal ve hırçın olmuyormuş. dr egzersiz programını verince hepinizle paylaşırım. Tüm annişlerimizin yapmasını tavsiye ederim. gerçi daha 20.haftamıza var ama burada zaman çabuk geçiyor biliyorsunuz annişler. ufak ufak yürüyüşlerimize başlamalıyız artık..

günaydın cemrem, benim kocam daha uyuyo ilk günaydın buraya :)) (bu arada kocacım grip olmuş ay kıyamam ya

benim de eşim hala uyuyor... bu nedenle ilk günaydın önce içimde soluyan can özüme, sonraki de size... en son kocacığıma kaldı artık napalım :) biz de bebeğimle babamızın kalkmasını bekliyoruz. ben bir şeyler atıştırdım ama olmuyor kahvaltı yapmadan. kalksa da kahvaltımızı yapsak. midem kötü olmaya başladı vallahi...

kızlar yaaa biraz tuhaf olacak bunu sormam ama... aklıma takmadan edemiyorum. ne olur siz de tuhaf karşılamayın bu sorumu. benim göğüslerim hala kararmadı. hala eski renginde duruyor. neden bir belirti vermiyordur acaba??

kızlar yaaa biraz tuhaf olacak bunu sormam ama... aklıma takmadan edemiyorum. ne olur siz de tuhaf karşılamayın bu sorumu. benim göğüslerim hala kararmadı. hala eski renginde duruyor. neden bir belirti vermiyordur acaba??

bende de hiç değişiklik olmadı, doğum yapan bi arkadaşıma sordum onun da göğsünde doğuma kadar hiçbişey olmamış emzirirken büyümüş emzirmeyi bıraktı eskisinden daha küçükmüş şimdi:)

günaydın kızlar bizde kahvaltımızı yaptık imamın abdest suyu gibi olan keyif çayımı içerken sizi merak ettim
birazdan gazetemi de elime alıp keyif yapıcam hiiiççç evle ilgilenesim yok eşimin kuzeninin eşide doğum yaptı oğluşu oldu yan blokta oturuyorlar onlara bi gidip bebiş severim

brsfiliz evet kız sayılı gün diye geçip gidiyor ama ben çooookkk özlüyorummmm
nifado benimde göğüslerde koyulaşma yok ama 1 beden büyüdü ve taş gibiler ama ilk iki ay boyunca çok acı çektim göğüslerimden. dokunmayı bırak yatar pozisyondan oturur pozisyona bile yavaş yavaş ve destekleyerek kalkıyordum

kissemcim ağrı, acı, sızlama bende de var. hatta hala yatarken zorlanırım. ama ne bileyim bir çok kişide de okuyunca renginde de değişiklik olduğunu merak ettim. neyse canlarım teşekkür ederim. çok özelinize girdim

Hala acim off milletin keyfini beklioruz kocamda kalkti bende acimmmmm sut ictim

geçmiş olsun doğum konusunda Rabbim hayırlısını versin inş sağlıkla bebişini kucağına alırsın .... pıhtılaşma için hangi iğneyi kullanıyorsun? ilk bebeğindede kullandınmı?

amin
clexane 0.4 kullanıyorum
ayrıca corasprın

aynen banada geçmesi lazımdı diyolar ama geçmedi
millete dışardan kolay geliyo yaşayan bilir ancak
burnuma koku geldiğinde nasıl kustuğumu nasıl canımın yandığını ben biliyorum

niye bu kadar kötü geçti ki kontrolün

doktorundanmı memnun değilsin
ayrıca kendini bu kadar üzme değmez kendinide bebeğinide üzmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…