Çok iyi anlıyorum benim ilk üç ayım çok zorlu geçmişti.. Gerçekten RABBİM Yardım etsin inşallah. Çok zor benim arkadaşım doğuma bile kusarak girmişti.. Bazı bünyelerde geçmiyor işte malesef ki.. Kendine dikkat et.. İnşallah sağlıkla gönlüne göre verir RABBİM..
ssk lı çalışana 30 emekliye 18 lira. süper bi hastane be bayıldım.3 senedir maltepedeki küçücük hastaneleri görünce bu hastane otel gibi :) ben gülcan hanıma gidiyorum
Porselen valla şimdi kızacaksın bana, ama ben de sana çok kızıyorum, elimde değil.
Arkadaşım ne olur bu kadar evhamlı olmasan? Cocuk 3,5 kilo yerine 3,400 doğsa bile sen sağsalim kucağına aldığına şükretmek yerine neden 100 gr eksik diyeceksin gibi geliyor bana.
Ultrason cihazları önce gösterir, sonra gösterir... Daha yolu yarılamadık bile, arayı tamamlar ya da ne olacak 1 hafta geriden gelir. Sağlıklı olmadığını göstermez ki bu?
Hepimiz endişeliyiz ama bu bebeleri inşallah sağsalim kucağımıza alırsak bir 30 yıl daha onlar için endişelenmeye devam edeceğiz. Böyle olursan kendi ömründen yiyeceksin.
Benim yüksek tansiyonum var. Kardiyoloğum cocuk doğurmamı yasaklamıştı, dinlemedim. Her gün kullandığım 2 ilaca rağmen kontrollerde 18 çıkıyor tansiyonum. Bebeğimde gelişim geriliği, ölü doğum, bende beyin kanaması, koma vs olması muhtemel. 20. haftadan sonra ciddi risk altındayım. Ayda 1 olan kontrollere belki de ben haftada 1 gideceğim. Belki 4 ay boyunca her sabah önce hastaneye gidip idrar tahlili vermem gerekecek. Tam 1 yıl bunları düşündüm, okudum kurdum... Rüyalarımda ölü doğumlar gördüm.
Sonra bunların hepsinin bir olasılık ifade ettiğine karar verdim. Ben iyi hissedersem her şey iyi olacak. Ben kötüyü düşünmeyeceğim, kötüyü çağırmayacağım. Tevekkül ediyorum, şükrediyorum... Gerisini Allah'ıma ve doktoruma bıraktım. İnşallah her şey yolunda gidecek ve sağ salim kucağıma alacağım.
Ne olur sen de düşünme kötüleri, bebeğinin iyi olduğuna inan...
bendende günaydınnnn kızlarrrrr kalk kahvaltıyap evi süpür banyo yap derkennnnn ancaaaa gelebildim. kocamında bugün mesaisi var işe gönderdim garibimi. kızımlave karnımdaki cinsiyeti belli olmayan sıpaylaallah kısmet ederse gezmeye gideceğim görüşmek üzere kızlarrrr.
annişler hepinize günaydınlar mutlu günler. geçmişi biraz okuyabildiğim kadar okuduktan sonra anca günaydın diyebildim :):):) aramıza her geçen gün yeni yeni annişler katılıyor hepinize hayırlı uğurlu olsun diyerek. annişler dün doktora gittiğimde egzersiz programına başlıcaz dedi 20. haftadan sonra dedi. her annişin yapması gerekiyormuş, egzersiz yapan annişlerin bebişleri çok daha mutlu oluyormuş ve doğumdan sonrası için daha uysal ve hırçın olmuyormuş. dr egzersiz programını verince hepinizle paylaşırım. Tüm annişlerimizin yapmasını tavsiye ederim. gerçi daha 20.haftamıza var ama burada zaman çabuk geçiyor biliyorsunuz annişler. ufak ufak yürüyüşlerimize başlamalıyız artık..
filizcim dogru diyosun da ben yurumeye baslayim hemn bes dak sonra mesanemi tuta tuta yuruyorum idrar tahlili yapildi bisi yok' kilo da aliyorum hizli hizli:18: platesi de denedim yuvarlaniom ben onda ya ben mi topa biniom topmu bana belli degilnapsam bilemedim merdiven inip cikiom arasira iste ama yetmez o
kızlar isim konusunda yardım istiyorum sizdeneşim ikinci ismi istemiyo,bi ara annesinden emir geldi çünkü;iki isim çok zor oluyor sakın koymayın diye..bende çok eskiden beri çocuğuma hep iki isim koymak istiyorum,hangisini isterse onu kullansın hem..
ilk ismimiz kesin Ata..ikinci isme karar veremiyorum;Tuğrul,Rüzgar,Eymen ve Kağan bunlar kafamdakiler..Nette de bi milyon tane isim var..Siz karar verdiniz mi isimlere..
kızlar isim konusunda yardım istiyorum sizdenEşim ikinci ismi istemiyo,bi ara annesinden emir geldi çünkü;iki isim çok zor oluyor sakın koymayın diye..bende çok eskiden beri çocuğuma hep iki isim koymak istiyorum,hangisini isterse onu kullansın hem..
Ilk ismimiz kesin ata..ikinci isme karar veremiyorum;tuğrul,rüzgar,eymen ve kağan bunlar kafamdakiler..nette de bi milyon tane isim var..siz karar verdiniz mi isimlere..
kızlar isim konusunda yardım istiyorum sizdeneşim ikinci ismi istemiyo,bi ara annesinden emir geldi çünkü;iki isim çok zor oluyor sakın koymayın diye..bende çok eskiden beri çocuğuma hep iki isim koymak istiyorum,hangisini isterse onu kullansın hem..
ilk ismimiz kesin Ata..ikinci isme karar veremiyorum;Tuğrul,Rüzgar,Eymen ve Kağan bunlar kafamdakiler..Nette de bi milyon tane isim var..Siz karar verdiniz mi isimlere..
bende iki isim istiyorum ama iki kısa isim istiyorum ama eşim ııh diyor
Atanın yanına Kağan yakışıyor bence.
bizde cinsiyet kesinleşmediği için isim net değil ama erkek olursa CAN olacak
cnm ben daha önceleri zeynep ismini çok istiyodum ama eşim istemiyodu.enson kızıma ecrin adında karar kılmıştık.ama görümcemler beğenmemiş.eşime o ne biçim isim.kürt ismini andırıyor.olmaz demiş.zeynep isminde karar kıldık artık.
Burcu olayı körüklemek istemiyorum ama annesi ne karışıyor senin karnındaki bebeğin ismine((( bende ikinci isim istiyorum bizimde aklıızda net bişi yok eşim Özgür ismini çok istiyor bakalım hayırlısı
Atanın yanınada saydıklarından Kağan olıuyor sadece
kızlar hamile yastığı kullanan varmı ben alıcam ama tavsiyelere açığım bildiğiniz bi marka yada bi yer falan varmı diye? arkadaşım kullandı hamileliğinde çok rahat etti hala bebişi için kullanıyor bende alıcam uyku sorunumu çözer umarıım bu 60 tlymiş netten buldum
Eki Görüntüle 515292
Bende düşünmüyor değilim :) Biras fazla yer kaplıyormuş ama olsun pofuduğumu salona postalarım gerekirse :)
Bende siparis verdim. Uzunlarini tavsiye ettiler, alt kismini bacak arasina sokabildiginden almak iyi olurmus. Boyu 1,85mis bakalim pazartesi gelecek insallah.
Benim boyum 1,56, icinde kaybolurum artik.
cnm ben daha önceleri zeynep ismini çok istiyodum ama eşim istemiyodu.enson kızıma ecrin adında karar kılmıştık.ama görümcemler beğenmemiş.eşime o ne biçim isim.kürt ismini andırıyor.olmaz demiş.zeynep isminde karar kıldık artık.
ecrin isminin kürt ismi ile ne alakası var. Ecrin ecirden geliyor. Dini bir isim. Ayrıca her kürte pkk muamelesi yapmanız böyle aşağılamanız çok yazık. üzücü...
canımm ne güzell hayırlı olsun prensesinn maşallahh
canım seninde prensin olacakmışş hayırlı olsunn rabbim evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza alıp missler gibi giydirmeyi,bıcı bıcı yaptırmayıı, emzirmeyii hepsini nasip etsinn inşallahhhhh
bende kendim kürtüm.öyle demeleri hoşuma gitmedi tabiki.ağırıma gitti.zaten banada söyleyemezler.kendince yorum yapmışlar işte.isim tuhaf geldiği için direkt kürt olduğum için ona yorumlamışlar sanırım.takmıyorumda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?