2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

amin
sabahları odanın kokusunu alınca çok kötü oluyorum
bu sabah odaya bile girmedim kapısının önünden geçmek yetti
öğüre öğüre banyoya zor attım kendimi

ssk lı çalışana 30 emekliye 18 lira. süper bi hastane be bayıldım.3 senedir maltepedeki küçücük hastaneleri görünce bu hastane otel gibi :) ben gülcan hanıma gidiyorum

bizde dün eşimin kolunda sinir sıkışması var onun için gittik..bende çok beğendim hastaneyi..ben gebzede anadolu sağlık merkezine gidiyorum,özel sigortam var ve şubat ayında bitiyo,tekrarlamak istemiyorum biraz tuzluya geliyor.doğumu sordum epidural normal 1500 lira,benim gittiğim hastanede 6000 civarında..ben de bi gideyim doktorları beğenirsem doğumu burda yapabilirim.hastanenin camından evim görünüyo,o kadar yakın yani :) sen memnun musun doktorundan?

haddim değil belki ama seni o kadar takdir ettim ki anlatamam..ama eminim Allah sana ödülün en güzelini verecek,gerçekten hakediyosun çünkü..

iyi gezmeler nuriisss ben de birazdan kocamla sinemaya gidicigiiim

filizcim dogru diyosun da ben yurumeye baslayim hemn bes dak sonra mesanemi tuta tuta yuruyorum idrar tahlili yapildi bisi yok' kilo da aliyorum hizli hizli:18: platesi de denedim yuvarlaniom ben onda ya ben mi topa biniom topmu bana belli degil napsam bilemedim merdiven inip cikiom arasira iste ama yetmez o

Ayyyy Allah iyiliğini versin güldürdün beni top mu sana sen mi topa :) ben dr a yürüyüş bandını sorucam soğuk kış günlerinde dışarı çıkmayı pek yemez diye düşünüyorum ve etrafta varoş ayılar varken pekte yürümek istemiyorum açıkçası. dr yürüyüş bandına ok derse etrafımda bi kaç kişide var ödünç isticem

kızlar isim konusunda yardım istiyorum sizden eşim ikinci ismi istemiyo,bi ara annesinden emir geldi çünkü;iki isim çok zor oluyor sakın koymayın diye..bende çok eskiden beri çocuğuma hep iki isim koymak istiyorum,hangisini isterse onu kullansın hem..

ilk ismimiz kesin Ata..ikinci isme karar veremiyorum;Tuğrul,Rüzgar,Eymen ve Kağan bunlar kafamdakiler..Nette de bi milyon tane isim var..Siz karar verdiniz mi isimlere..

bende iki isim istiyorum ama iki kısa isim istiyorum ama eşim ııh diyor

Atanın yanına Kağan yakışıyor bence.

bizde cinsiyet kesinleşmediği için isim net değil ama erkek olursa CAN olacak

cnm ben daha önceleri zeynep ismini çok istiyodum ama eşim istemiyodu.enson kızıma ecrin adında karar kılmıştık.ama görümcemler beğenmemiş.eşime o ne biçim isim.kürt ismini andırıyor.olmaz demiş.zeynep isminde karar kıldık artık.

Burcu olayı körüklemek istemiyorum ama annesi ne karışıyor senin karnındaki bebeğin ismine ((( bende ikinci isim istiyorum bizimde aklıızda net bişi yok eşim Özgür ismini çok istiyor bakalım hayırlısı
Atanın yanınada saydıklarından Kağan olıuyor sadece

bende iki isim istiyorum ama iki kısa isim istiyorum ama eşim ııh diyor

Atanın yanına Kağan yakışıyor bence.

bizde cinsiyet kesinleşmediği için isim net değil ama erkek olursa CAN olacak

Can benimde favorim,kocişimin adı :))

hadi benim kaynana payım var diye karışıyo,oğlundan dolayı senin görümcelerin bayaa fenalar anlaşılan,isme bile karıştıklarına göre..

cnm benim kaynana albay karısı ondan alışık herhalde :) asla öneri gelmez hep emir gelir,2 sene oldu bende biyerde patlarım ama bakalım nerde artık :) hamile gelinine herşeyini şimdiden almayın ya çocuğa bişey olursa doğduktan sonra dağıtması zor olur,bazı şeyleri doğduktan sonra alın diyen kaynanadan isimle ilgili emiri ben çok yargılamıyorum artık

Bende düşünmüyor değilim :) Biras fazla yer kaplıyormuş ama olsun pofuduğumu salona postalarım gerekirse :)

Bende siparis verdim. Uzunlarini tavsiye ettiler, alt kismini bacak arasina sokabildiginden almak iyi olurmus. Boyu 1,85mis bakalim pazartesi gelecek insallah.

Benim boyum 1,56, icinde kaybolurum artik.

kızlar face de ben resmini paylaşmıştım,bende var kardeşim kendine almıştı.biraz büyük ama yatması çok zevkli,içinde hacı yatmaz gibi oluyosun hep aynı pozisyonda yatabiliyosun..gerçi bende zayıfım bide karnım çok şişmedi,ilerde daha iyi anlicam nasıl olduğunu..

ecrin isminin kürt ismi ile ne alakası var. ecrin ecirden geliyor. dini bir isim. ayrıca her kürte pkk muamelesi yapmanız böyle aşağılamanız çok yazık. üzücü...

Slm kızlar Nisan annesi olucam inşallah.. İnanılmaz mide bulantım var ne yesem çıkartıyorum Sizin ne zaman geçti bulantılarıınız??

ecrin isminin kürt ismi ile ne alakası var. Ecrin ecirden geliyor. Dini bir isim. Ayrıca her kürte pkk muamelesi yapmanız böyle aşağılamanız çok yazık. üzücü...

bende kendim kürtüm.öyle demeleri hoşuma gitmedi tabiki.ağırıma gitti.zaten banada söyleyemezler.kendince yorum yapmışlar işte.isim tuhaf geldiği için direkt kürt olduğum için ona yorumlamışlar sanırım.takmıyorumda zaten

Amin canım saolasın bütün duaların için.. :) Senin testinede çok sevindim bak RABBİM umut kapılarını açmış sana ne güüsel ki.. Sen hergün sütünü iç, muz ye bide, etini balığını ye meyveni tüket gerisini RABBİM e bırak inş iyi olcak herşey :)

çok ayıp etmişler. hadi zozan vb tarzı isim olsa neyse onlar çok kaba. ama daha ecrin isminin nerden geldiğini bile bilmeden direkt öyle demeleri. aman neyse takma boşver.

Kızlarr hızlı hıızlı geçmişe baktım.. Baya kaynatmışsınız :)
Hemen toptopyumurta adlı arkadaşımıza kocaman bi hoş geldin diyorummmmmmmm :) Selamlaaaaarrr :)
nfido canım senin sorunun cvp bende :) Benimde göğüslerde koyulaşma başlamadı ve ben dün doktoruma sordum. Herkesin farklı olur dedi.. Kiminin 3 ayda başlar kiminin 5. ay başlar kiminin doğuma yakın başlar dedi... Bir sıkıntı teşkil etmiyor böyle şeyleri kafana takma lÜTfen didi :) Bilginize olsun. Kissem tekrar ALLAH rahmet eylesin.. canım..
Kızlar dün düğündeydim ve dışarıdaydı düğün, dondummm Umarım hasta olmam dua edin bana... Öpücükler hepinizee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…