2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi gezmeler nuriisss ben de birazdan kocamla sinemaya gidicigiiim
teşekkürederim canım gezdim geldim. acayip yoruldummm. ohhh ne güzel sinema olayı biz kızımdan dolayı pek gidemiyoruz. kızıma kıyamıyorum kayınvalideme falan bırakıpta sinemaya gitmeye
aslında kayınvalidenin dediklerine katılmıyor değilim. bebek alışverişine erken başlamamaya bende katılıyorum. iki isme gelince bende iki isim koymak istiyorum ama kararsızım. ilerde iki isim koyunda resmi yerlerde zorluk çeker diye tedirginim.
ya bana bazı bebek eşyaları gereksiz geliyor. çocuğun okadar masrafı oluyorki. yastığa verecğim parayı başka bişiye veririm. 1:gece zaten bacağımın arasına kocaman yastığımı koyuyorum okadar rahat ediyorumki 2: kızımı emzirirken normal küçük yastık kullandım zorluğunu yaşamadım.3: bebeği o yastığa o şekilde sırt üstü yatırırsan allah göstermesin tükürüğü boğazına kaçar sağa sola çevirmek lazım bebeği.

ecrini bende geçende bir arkadaşımdan duydum. kocası ve tarafı hafız hocalar. ecrin kuranda geçmesine rağmen bebekler ve çocuklar için çok ağır gelebilirmiş. böyle duydum. gerçi nur içinde öyle dedi bana yengem ama bendede nur var kızımdada nur var ağır geldiğini düşürmüyorum. yengemin dediğinede amannnnnn dedim ben karar verdim artık koyacam demiştim

Slm kızlar Nisan annesi olucam inşallah.. İnanılmaz mide bulantım var ne yesem çıkartıyorum Sizin ne zaman geçti bulantılarıınız??

canımcım kişiye göre değişiyor kimimizin hiç olmadı kimimizin hala devam ediyor ama ortalama 3. ay ortası bitiyor gibi. hayırlı olsun bebişin.

çok ayıp etmişler. hadi zozan vb tarzı isim olsa neyse onlar çok kaba. ama daha ecrin isminin nerden geldiğini bile bilmeden direkt öyle demeleri. aman neyse takma boşver.

ay tilt oluyorum böyle tiplere bende kürtlük falan yok ama en yakın dostum kürt aile dostumuzda var kürt ooo bi sürü var yani ve çok çokta iyiler o pkklı haysiyetsizlerin çoğu kürt değilki kürtlüğü kullanan cibiliyetsiz onlar. bizim akrabalar arasında dilan ismi olmasaydı mesela kız olursa dilan koymayı çok isterdim gönlüm demek ne kadan da güselll

ohhh iyice döktürseydin şekerim düğünde
şimdi üşütme belirtisi varsa sıcak suya limon bal karışımı yapıp hüplet önlem olsun bide sıcak su torbası doldur yanına al ne olur ne olmaz

bu rada bu meme koyulaşmasında bişi dicem az önce kuzenin eşinin yanına gittim 4 gün önce doğum yaptı memesinin ucu bildiğin pembeydi demekki herkesinki koylaşmıyor

Slm kızlar Nisan annesi olucam inşallah.. İnanılmaz mide bulantım var ne yesem çıkartıyorum Sizin ne zaman geçti bulantılarıınız??

canımcım kişiye göre değişiyor kimimizin hiç olmadı kimimizin hala devam ediyor ama ortalama 3. ay ortası bitiyor gibi. hayırlı olsun bebişin.

çok ayıp etmişler. hadi zozan vb tarzı isim olsa neyse onlar çok kaba. ama daha ecrin isminin nerden geldiğini bile bilmeden direkt öyle demeleri. aman neyse takma boşver.

ay tilt oluyorum böyle tiplere bende kürtlük falan yok ama en yakın dostum kürt aile dostumuzda var kürt ooo bi sürü var yani ve çok çokta iyiler o pkklı haysiyetsizlerin çoğu kürt değilki kürtlüğü kullanan cibiliyetsiz onlar. bizim akrabalar arasında dilan ismi olmasaydı mesela kız olursa dilan koymayı çok isterdim gönlüm demek ne kadan da güselll

ohhh iyice döktürseydin şekerim düğünde
şimdi üşütme belirtisi varsa sıcak suya limon bal karışımı yapıp hüplet önlem olsun bide sıcak su torbası doldur yanına al ne olur ne olmaz

bu rada bu meme koyulaşmasında bişi dicem az önce kuzenin eşinin yanına gittim 4 gün önce doğum yaptı memesinin ucu bildiğin pembeydi demekki herkesinki koylaşmıyor

bsima kayınvalden haklı tamam çok abartmadan 4 aylıktan sonra alışverişe başlanırmış zaten doğmamış çocuğa don dikilmez lafı ordan gelir uğursuzluğuna inanılıyor ama herşeyi söylemenin bi üslubu var kardeşim çearparım öyle kayınvalideye aaaaaa

nuriscan yastık konusunda elbette şart değil ama ben arkadaşımdaki rahatlığı ördüm o yüzden tavsiye ediyorum elbette normal bikaç yastıkla da hamilelik geçirilir hatta daha da eskiler yastık olmadanda geçiriyordur. zaman herşeyi daha rahat atlatmamız için imkanlar sunuyor o yüzden tavsiye ediyorum

hosbuldum bacimmm hahha sinavda gibiyim efenime soliyim senin de oglun olacaaaak calisiosuuuunnnn gorumcen evlenmemis bir ablamiz sen de benim gibi kilo aldin cabucaaaaak bi de hatirladigim kizilcik alin demistin millete anneme aldirmistiiiimmm kaynatip suyunu icmistim yaaaabaska bisi hatirlayamadim ama yetermi kiz karnini doyurdunmu bari ben de sbhlari uyanir uyanmaz dmir ilacimi icip yemek yiyom hemn allah acikla sinamasin hele gebeleri

Allah kolaylık versin canım. sağ salim kucağına almak nasip etsin. ben yarın16. haftama giriyorum. ve benim bulantılarım hala devam ediyor... daha çok yolun var yani..

teşekkür ederim şekerciiiimmm. açıklaman için. ne bileyim yaaa. birden merak ettim işte

ole vala yuvarlandim odada hem de gule gule halime benim top cok mu siskin mi acaba yapanlari takdir ediom :26: kosu bandi var ben de bence doktor yavas hizda yurumeye bisi demez ama sor da yaz bakalim buraya, evin nerde bilmiom ama bana yakinsa gel kiz yuru

kızlar şunun tatlılığına bakın müzik çalıp kendi kendine sallanıyormuş
Eki Görüntüle 516351

ya kissem ben boyel seyleri pek dogru bulmuyorum muzigi soleyen var kendi kendine de salliyo annenin en aktif olmasi gerekn zamanda cocugun duygusal gelisimini ketledigini dusunuyorum boyle aletlerin ama nadir kullanilirsa sorun da olacagini sanmiyorum

teşekkürederim canım gezdim geldim. acayip yoruldummm. ohhh ne güzel sinema olayı biz kızımdan dolayı pek gidemiyoruz. kızıma kıyamıyorum kayınvalideme falan bırakıpta sinemaya gitmeye

iste biz de cocuk olmadan bolbol basbasa kalalim dedik oyle ayda bir gideriz yavruya kiyilir birakilir gidilir mi zati oyle uzun suruyo bi de git izle gel filan bes saat evde yavru uyutup izlenir anca

kocamaaan hosbulduuuum donduysan hemen ilik dus alip yat limonlu su ohhh misss gibi uyu biseycigin kalmaz insallah

Kopardin beniiii kafadannnnnAyyy supersin evet sinavi gectin hemde yuz puanlaaaaaa demir hapi aciktiriyo hemen yemek istiyorum doktor bana kilon fazla dedi bu arada anacim yemek yasak hareket verdi ben totomu kaldirabiliomuyum soran yok

aaaa zeynep bizimkinin ismi olcakti tabi doktor erkege benziyor demisti eger kiza donmezse bizim velet simdiden kocayi kafalayip gorumceye laf dusurtme sukrancm zor olur sana ayrica su gebelikte ogrendigim birsey varsa hicbir sey hic kimse senden ailenden daha onemli olmamali

Kopardin beniiii kafadannnnnAyyy supersin evet sinavi gectin hemde yuz puanlaaaaaa demir hapi aciktiriyo hemen yemek istiyorum doktor bana kilon fazla dedi bu arada anacim yemek yasak hareket verdi ben totomu kaldirabiliomuyum soran yok

ooooo yuz puan gaziyla doguma basim dik karnim tok altim kuru giderim beeen ha bide yolda giderken kesin yemek lazim o totolar nolcek bilmiom gecen yataga yattik yatcam sagima donemedim kocam bana ne dedi biliomusun- karnina gotune memene hava basilmis gibi oldun :44:

cnm bende biliyorum erken almamak lazım ama küt diyede söylenmez ki..bide düşük tehlikesi atlatmış sürekli korkan birine..keşke çarpabilsem be canım

bende istiyom bendeeeeee bir sınav sorusu daha ben nadiren giriyorum bakalım beni hiç takip ettinmi? hakkımda ne biliyonnn kııııı

işin çok zor şekerim (( walla ne diyeceğimi şaşırdım sadece tek kelime terbiyesizmiş .... Allah sana sabır versin ...

Aleyküm selam nerelerdesin arkadaşım sen ??? Hadi gözünaydın 2li testin problemsiz darısı diğer testlerin başına inş

Hoşgeldin gözünaydın susuna ....

Sende hoşgeldin arkadaşım prensin hayırlı olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…