teşekkürederim canım gezdim geldim. acayip yoruldummm. ohhh ne güzel sinema olayı biz kızımdan dolayı pek gidemiyoruz. kızıma kıyamıyorum kayınvalideme falan bırakıpta sinemaya gitmeyeiyi gezmeler nuriisssben de birazdan kocamla sinemaya gidicigiiim
aslında kayınvalidenin dediklerine katılmıyor değilim. bebek alışverişine erken başlamamaya bende katılıyorum. iki isme gelince bende iki isim koymak istiyorum ama kararsızım. ilerde iki isim koyunda resmi yerlerde zorluk çeker diye tedirginim.cnm benim kaynana albay karısı ondan alışık herhalde :) asla öneri gelmez hep emir gelir,2 sene oldu bende biyerde patlarım ama bakalım nerde artık :) hamile gelinine herşeyini şimdiden almayın ya çocuğa bişey olursa doğduktan sonra dağıtması zor olur,bazı şeyleri doğduktan sonra alın diyen kaynanadan isimle ilgili emiri ben çok yargılamıyorum artık
ya bana bazı bebek eşyaları gereksiz geliyor. çocuğun okadar masrafı oluyorki. yastığa verecğim parayı başka bişiye veririm. 1:gece zaten bacağımın arasına kocaman yastığımı koyuyorum okadar rahat ediyorumki 2: kızımı emzirirken normal küçük yastık kullandım zorluğunu yaşamadım.3: bebeği o yastığa o şekilde sırt üstü yatırırsan allah göstermesin tükürüğü boğazına kaçar sağa sola çevirmek lazım bebeği.kızlar face de ben resmini paylaşmıştım,bende var kardeşim kendine almıştı.biraz büyük ama yatması çok zevkli,içinde hacı yatmaz gibi oluyosun hep aynı pozisyonda yatabiliyosun..gerçi bende zayıfım bide karnım çok şişmedi,ilerde daha iyi anlicam nasıl olduğunu..
bende kendim kürtüm.öyle demeleri hoşuma gitmedi tabiki.ağırıma gitti.zaten banada söyleyemezler.kendince yorum yapmışlar işte.isim tuhaf geldiği için direkt kürt olduğum için ona yorumlamışlar sanırım.takmıyorumda zaten
Slm kızlar Nisan annesi olucam inşallah.. İnanılmaz mide bulantım var ne yesem çıkartıyorumSizin ne zaman geçti bulantılarıınız??
bende kendim kürtüm.öyle demeleri hoşuma gitmedi tabiki.ağırıma gitti.zaten banada söyleyemezler.kendince yorum yapmışlar işte.isim tuhaf geldiği için direkt kürt olduğum için ona yorumlamışlar sanırım.takmıyorumda zaten
çok ayıp etmişler. hadi zozan vb tarzı isim olsa neyse onlar çok kaba. ama daha ecrin isminin nerden geldiğini bile bilmeden direkt öyle demeleri. aman neyse takma boşver.
Kızlarr hızlı hıızlı geçmişe baktım.. Baya kaynatmışsınız :)
Hemen toptopyumurta adlı arkadaşımıza kocaman bi hoş geldin diyorummmmmmmm :) Selamlaaaaarrr :)
nfido canım senin sorunun cvp bende :) Benimde göğüslerde koyulaşma başlamadı ve ben dün doktoruma sordum. Herkesin farklı olur dedi.. Kiminin 3 ayda başlar kiminin 5. ay başlar kiminin doğuma yakın başlar dedi... Bir sıkıntı teşkil etmiyor böyle şeyleri kafana takma lÜTfen didi :) Bilginize olsun. Kissem tekrar ALLAH rahmet eylesin.. canım..
Kızlar dün düğündeydim ve dışarıdaydı düğün, dondummmUmarım hasta olmam dua edin bana... Öpücükler hepinizee :)
Slm kızlar Nisan annesi olucam inşallah.. İnanılmaz mide bulantım var ne yesem çıkartıyorumSizin ne zaman geçti bulantılarıınız??
çok ayıp etmişler. hadi zozan vb tarzı isim olsa neyse onlar çok kaba. ama daha ecrin isminin nerden geldiğini bile bilmeden direkt öyle demeleri. aman neyse takma boşver.
Hemen toptopyumurta adlı arkadaşımıza kocaman bi hoş geldin diyorummmmmmmm :) Selamlaaaaarrr :)
nfido canım senin sorunun cvp bende :) Benimde göğüslerde koyulaşma başlamadı ve ben dün doktoruma sordum. Herkesin farklı olur dedi.. Kiminin 3 ayda başlar kiminin 5. ay başlar kiminin doğuma yakın başlar dedi... Bir sıkıntı teşkil etmiyor böyle şeyleri kafana takma lÜTfen didi :) Bilginize olsun. Kissem tekrar ALLAH rahmet eylesin.. canım..
Kızlar dün düğündeydim ve dışarıdaydı düğün, dondummmUmarım hasta olmam dua edin bana... Öpücükler hepinizee :)
kızmı geliyorda bu kadar nazlı ve utangaç oluyor acaba :)merhaba kızlar dün doktora gittik ama bizimki gene net göstermedi cinsiyetini yaaaaaaa
Hosgeldin sekercannnnn E ben bi nick solim bariiii cilek7879 benle ilgili ne dicen kizzz merak ettim burasi guzel insan ayni duygulari paylastigi kisilerle bir arada olunca huzurlu oluyor Pazar pazar gorumcem evde tek onda kaldik Eve gidesim var herkes uyudu ben hortladim karmimda acikti buda tek die hic bisi almamis eve tam takir heryer annemde olsal bogulmaya yetecek mamalari dizerdi onume kuscam yaaa uyaninda ne yiceksek yiyelim Acimmmmmmmmm
Ayyyy Allah iyiliğini versin güldürdün beni top mu sana sen mi topa :) ben dr a yürüyüş bandını sorucam soğuk kış günlerinde dışarı çıkmayı pek yemez diye düşünüyorum ve etrafta varoş ayılar varken pekte yürümek istemiyorum açıkçası. dr yürüyüş bandına ok derse etrafımda bi kaç kişide var ödünç isticem
teşekkürederim canım gezdim geldim. acayip yoruldummm. ohhh ne güzel sinema olayı biz kızımdan dolayı pek gidemiyoruz. kızıma kıyamıyorum kayınvalideme falan bırakıpta sinemaya gitmeye
hosbuldum bacimmmhahha sinavda gibiyim efenime soliyim senin de oglun olacaaaak calisiosuuuunnnn gorumcen evlenmemis bir ablamiz sen de benim gibi kilo aldin cabucaaaaak bi de hatirladigim kizilcik alin demistin millete anneme aldirmistiiiimmm kaynatip suyunu icmistim yaaaa baska bisi hatirlayamadim ama yetermi kiz karnini doyurdunmu bari ben de sbhlari uyanir uyanmaz dmir ilacimi icip yemek yiyom hemn allah acikla sinamasin hele gebeleri
cnm ben daha önceleri zeynep ismini çok istiyodum ama eşim istemiyodu.enson kızıma ecrin adında karar kılmıştık.ama görümcemler beğenmemiş.eşime o ne biçim isim.kürt ismini andırıyor.olmaz demiş.zeynep isminde karar kıldık artık.
Kopardin beniiii kafadannnnnAyyy supersin evet sinavi gectin hemde yuz puanlaaaaaa demir hapi aciktiriyo hemen yemek istiyorum doktor bana kilon fazla dedi bu arada anacim yemek yasak hareket verdi ben totomu kaldirabiliomuyum soran yok
ooooo yuz puan gaziyla doguma basim dik karnim tok altim kuru giderim beeen ha bide yolda giderken kesin yemek lazimO totolar nolcek bilmiom gecen yataga yattik yatcam sagima donemedim kocam bana ne dedi biliomusun- karnina gotune memene hava basilmis gibi oldun :44:
bsima kayınvalden haklı tamam çok abartmadan 4 aylıktan sonra alışverişe başlanırmış zaten doğmamış çocuğa don dikilmez lafı ordan gelir uğursuzluğuna inanılıyor ama herşeyi söylemenin bi üslubu var kardeşim çearparım öyle kayınvalideye aaaaaa
nuriscan yastık konusunda elbette şart değil ama ben arkadaşımdaki rahatlığı ördüm o yüzden tavsiye ediyorum elbette normal bikaç yastıkla da hamilelik geçirilir hatta daha da eskiler yastık olmadanda geçiriyordur. zaman herşeyi daha rahat atlatmamız için imkanlar sunuyor o yüzden tavsiye ediyorum
hosbuldum bacimmmhahha sinavda gibiyim efenime soliyim senin de oglun olacaaaak calisiosuuuunnnn gorumcen evlenmemis bir ablamiz sen de benim gibi kilo aldin cabucaaaaak bi de hatirladigim kizilcik alin demistin millete anneme aldirmistiiiimmm kaynatip suyunu icmistim yaaaa baska bisi hatirlayamadim ama yetermi kiz karnini doyurdunmu bari ben de sbhlari uyanir uyanmaz dmir ilacimi icip yemek yiyom hemn allah acikla sinamasin hele gebeleri
Can benimde favorim,kocişimin adı :))
hadi benim kaynana payım var diye karışıyo,oğlundan dolayısenin görümcelerin bayaa fenalar anlaşılan,isme bile karıştıklarına göre..
cnm benim kaynana albay karısı ondan alışık herhalde :) asla öneri gelmez hep emir gelir,2 sene oldu bende biyerde patlarım ama bakalım nerde artık :) hamile gelinine herşeyini şimdiden almayın ya çocuğa bişey olursa doğduktan sonra dağıtması zor olur,bazı şeyleri doğduktan sonra alın diyen kaynanadan isimle ilgili emiri ben çok yargılamıyorum artık
selam arkadaşlar yine 1 hafta gelemedim özledim sizi. bu hafta ikili testimi alıp doktoruma gösterme fırsatı buldum. çok şükür hiç bir problemim yok. lekimin 8 i gibi konrole gideceğim tekrar. cinsiyetimiz daha belli olmadı. hayırlısı bakalım.
selam kızlar bende mart annesi olcam nasip olursa.....bugün baya kontrole gidenler olmuş okuduğum kadarıyla...bende kontreldeydim bugün doktorumuz %70 erkek dedi...oğluşum olcak benimde...rabbim hayırlısıyla tüm annelere hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin....
sevgili mart anneleri
an itibariyle yeni üye olsam da az çok biliyorum sizleri okuyorum epeydir
uykusuz gecelerimde çok okudum sizleri teşekkür ediyorum efenim:)
doktor erkek bebek dedi ama iki hafta sonra netleşecek:)))) (bir de biriniz bana sevimli suratların nasıl yapıldığını söylerse pek bi makbule geçer ben onları görünce sizlerde pek bi eğleniyorum)
çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde dana gibi yiyom geziom maşallahım var:)
bebeşim kimi zaman 3 gün ilerde kimi zaman geride takılıyo kafasına göre bi bebek olacak sanırım:)
kısaca böyle umarım birbirimizi daha çok tanırız
şimdiden hoşbuldum arkadaşlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?