2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende istiyom bendeeeeee bir sınav sorusu daha ben nadiren giriyorum bakalım beni hiç takip ettinmi? hakkımda ne biliyonnn kııııı

aaaa ne demek giiii isim ne burda virvir konusuoz bebislerimizi kucagimiza alalim yeter ki birbirimizi destekleyelim paylasalim icimizdekileri yeter ki sindik bacim masallah bi kizin var bu cepteeee ikincisi en cok emin oldugum beylikduzundesin cunku ben medilife gittim iki kez ama sen gitmemistin dogru demi:26:bi de temkinli duyarli sevgi dolu bir arkadasimsin bi de sinava giren sensin dimi sonu can olan baska nickli bi arkadassa kusura kalmayasin calision muuu sinava girdiysen nie girdin hiic bilemeom ama ama severim seni ben

bu lig tv nin yayınını kökünden kurutabilir miyim acaba? kocam oturdu maç izliyoooo. bi de dalga geçiyo benle aşkım ofsayt ne demek aşkım frikik ne demek. ofsayt ve frikik aynı anlama gelir magazin kameramanlarına istenmeyen tarafından poz verirsin adı frikik olur diyorum:)))) çok şükür rabbime kalorifer peteklerim ve kombim takıldı. bi de çok güzel temizlik yaptırdım. ay kızlar girdiğim oda mis gibi kokuyo. titiz olmak başa bela. sırf bana bu huyunu verdiği için çok yorulunca anneme çok güzel manidar teşekkürler yolluyorum:)))))onca işin arasında ben de ütü yaptım iyi mi:) ama değdi. şu anda çok mutluyum:)))

bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenen anneler derin bi oh çekin benim yerime de ben de haftaya gideceğim bakalım. inşallah herşey yolunda bebeğim de sağlıklıdır. yarın da sağlık ocağına gideyim bi bakalım kayıt değişecek benim dilekçe vereceğim.

öpüyorum hepinisiiii kıslaaarrrr. hep böyle yolunda gitsin inşallah herşeyimizzzz

Selam cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun ogluma arkadas gelmis bir suruBizde oglumla gorustuk bugun afp yaptirdik sonuc bekliyoruz

bende yaptırdım,pazartesi çıkacak sonuçları ama merak etmiyorum,ikili testte risk çok düşüktü,usg de de herşey normal görünüyor hep..senin ne zaman çıkacak sonuçların?

eşinin cin fikirliliğine bayıldım,eşime söyledim beraber nası güldük

KIZLAR NASILSINIZ? BUGÜN BEBİŞİMLE,EŞİMLE YÜRÜYÜŞ YAPTIK,GEZDİK BİRAZ..SONRA EVE GELİNCEDE KASIKLARIMDA BATMALAR OLDU YAVRUM BÜYÜDÜĞÜ İÇİNDİRR İNŞALLAHH BEN SÜRMELİYİ ÇOOOK MERAK ETTİM ARKADAŞLARR?? NEOOMUŞ NEDEN ÜZGÜNMÜŞ?GEÇMİŞE BAKTIM BİRDAHA DA BİŞİY YAZMAMIŞ?? SÜRMELİ CANIM İNŞALLAH ÖNEMLİ BİŞİY YOKTUR CANIM..CEVABNI BEKLİYORUMM..HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ ŞİMDİ PAŞAYLA TV.KEYFİ YAPCAZZ

hahahaaaaaaaaa Ay pek komik... Toptoptumurta kaynatmissin ortalığı gülücük yapmaya ogrenmissin

Canım senin de güzel haberlerini okudum... Daha iyisin Rabbim daha iyi etsin inşallah...

Ay ben en önemli şeyi söylemeyi unuttum bizim junior da erkekmis.
Oğluşum geliyor ... Bakıyorum da söyle açıklananlara erkekler onde gidiyor

Veeee kötü haber sanırım grip oluyorum :2: nane limon ıhlamur ve de sirke nin ellerinden öperim artık

gızlaaaarrrrrr selam

yaff iki gündür giremiyorum ben kaynatıyonuz akşama kadar ama haftasonu sakin yine.
geçmişi okudum da alıntı yapamadım yine ya cinsihyet ögrenenler hayırlı olsun yeni gelenlere hoşgeldin dediydim ben ama bi daha diyim.
ŞEKERCİK hasta olma kızz kim bakacak bebişeee. TOPTOPYUMURTA nickin çok uzun yazarken zor be anam nese sitenin müneccimi mi oldun gıı sen. ben beni nasıl bilirsin diye sormaya korkuyom zira duyacaklarımdan korkarım. ÇİLEK aç kalmamalı, görümcenin kulağı çekilmeli.

Benim de göğislerim kararmadı azıcık buyumuslerdi fındık topları şimdi indiler sanki oysaki ne kadar umutlanmıştım

Ya benim oğlusum olursa isim işi sıkıntı bizde de. hiç aklıma gelen bi şey yok. belki ARAS ama onu da eşim istmiyo....

neyse cok uzun yazdım ben bugun gezdım akşama kadar bi de bi de ilk defa kahve içtim bugun sonra neden içtim ne grek vardı diye kızdım kendime ama çok guzel kokmustu. bi keredn bi şecik olmasss dimi canlarrr

bu kadar yıpratma bence kendini
benim ablamın bebeği hep 2 hafta geriden gitti
sürekli düşük tehlikesi vardı
kordonunda delikler vardı beslenemiyodu
yinede bebeğimiz sağ salim doğdu allaha şükür
şimdi 4 aylık bi tosun

hep iyi olacağını düşün kötü şeyleri uzaklaştır beyninden
allahın izniyle seninde bebişin nur topu gibi doğucak

Hos geldın toptopyumurta sanada bebısın hayırlı ugurlu olsun. Evet ınsan burasını merak edıyo gıremedıgı anlarda

Günaydın kızlar 2 gündür baş ağrısı yüzünden sürekli uyudum bugün biraz hafif var sizler nasılsınız ben geçmişe gçz atiyim tekrar dönerim

benim oğlumun ismi kağan bence çok güzel bi isim Ata Kağan hoş olabilir

Günaydın arkadaşlar,
Bugün 3'lü test günümüz... hafif endişe, bolca heyecan. Rüyamda bizim kız, oglandı. Hayırlısı bakalım.
Geçmişi henüz okuyamadım. Okuyum döneceğim :)

Günaydın arkadaşlar,
Bugün 3'lü test günümüz... hafif endişe, bolca heyecan. Rüyamda bizim kız, oglandı. Hayırlısı bakalım.
Geçmişi henüz okuyamadım. Okuyum döneceğim :)

günaydın inşallah hayırlı haberlerle dönersin

günaydın kızlarr...
nasılsınız.yaaa benim hafta sonu hep kasıklarımda agrı oldu biraz saırım yordum kendimi evimin mutfak dolapları değişti.onlarla ugraştık.temizlik felan yanlız değildim ama genede yoruldum.böyle belim mi desem böbregimmi desem bi agrı var arkalarımda?ama ara ara oluyor bu agrı.

haddim değil belki ama seni o kadar takdir ettim ki anlatamam..ama eminim Allah sana ödülün en güzelini verecek,gerçekten hakediyosun çünkü..

Estagfurullah arkadaşım. Cok teşekkür ederim övgüne. Bazen yazdığım kadar cesaretli ya da tevekküllü olamıyorum, iniyorum çıkıyorum... Ama inşallah her şey güzel olacak. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.

günaydın herkeze
nerdeyse 1 saattir geçmişi okuyorum

toptop yumurta hoş geldin canım

bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler olmuş hayırlı olsun hepinize çok sevindim adınıza

benim bebeğim hiç merak ettirmedi kendini 12 haftalıkken doktor amcamız erkek diyiverdi
hatta 14 haftalıkken başka doktora teyyit ettirdim

geçen haftada kontrolüm vardı hala erkekmi diye sordum
doktor hafif bi tebessümlü 3 boyutlu organını gösterdi gayet net gördük
hani bazen erkenden cinsiyet söylüyolar ona göre alış veriş yapıyosun
bi bakıyosunki cinsiyeti değişmiş
böyle bi durumu yaşamamak için emin olmak istedim

acaba idrar yollarınımı üşüttün
çokda yorma kendini
bazen bende temizlik yaptığım zaman senin dediğin gibi ağrılar oluyo
doktor idrar yollarından şüphelenmişti bişey çıkmadı
ağrı kesici verip göndermişti

günaydın inşallah hayırlı haberlerle dönersin

Çok teşekkür ederim.

Bu haftalarda ağrı normalmiş. Rahim çok hızlı büyüdüğü için...Sen de üzerine yorgunluk ekleyince... Fırsatın varsa bugün yarın biraz dinlen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…