bende istiyom bendeeeeee bir sınav sorusu daha ben nadiren giriyorum bakalım beni hiç takip ettinmi? hakkımda ne biliyonnn kııııı
Selam cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun ogluma arkadas gelmis bir suruBizde oglumla gorustuk bugun afp yaptirdik sonuc bekliyoruz
:44::44:benim de 2 ekim ..eşim bugün dedi ki bu salı gidelim tarihleri şaşırdık deriz
kötü fikirde değil hani çabuk gelsin zaman hepimiz için inş
hoşgeldin yumurta
bebekin hayırlıısyla gelsin inş
ooooo yuz puan gaziyla doguma basim dik karnim tok altim kuru giderim beeen ha bide yolda giderken kesin yemek lazimo totolar nolcek bilmiom gecen yataga yattik yatcam sagima donemedim kocam bana ne dedi biliomusun- karnina gotune memene hava basilmis gibi oldun :44:
KIZLAR NASILSINIZ? BUGÜN BEBİŞİMLE,EŞİMLE YÜRÜYÜŞ YAPTIK,GEZDİK BİRAZ..SONRA EVE GELİNCEDE KASIKLARIMDA BATMALAR OLDU YAVRUM BÜYÜDÜĞÜ İÇİNDİRR İNŞALLAHHBEN SÜRMELİYİ ÇOOOK MERAK ETTİM ARKADAŞLARR?? NEOOMUŞ NEDEN ÜZGÜNMÜŞ?GEÇMİŞE BAKTIM BİRDAHA DA BİŞİY YAZMAMIŞ?? SÜRMELİ CANIM İNŞALLAH ÖNEMLİ BİŞİY YOKTUR CANIM..CEVABNI BEKLİYORUMM..HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ ŞİMDİ PAŞAYLA TV.KEYFİ YAPCAZZ
1 hafta gerileme vardı şimdi 10 güne çıktı bu 2 haftayı geçtiğinde normal olmadığını biliyorum ve git gide açık olması beni üzüyor haliyle..üstelik 2 tane çok öneli rahatsızlığım var bunların etki etmiş olma ihtimali ve daha fazla zarar verir mi düşüncesi???..bende üzüleyim diye durduk yere bahane çıkarmıyorum kendime sonuçta kim istemezki herşeyin yolunda gitmesini???sanada çook geçmiş olsun uzun zamandır girmiyorsun ya da ben pek giremiyorumm esksigibi görmüyorum.umarım iyisindir eskiye göre??inşallah tek yapabildiimiz dualarımızz rabbime sığınıyorummm allahım tüm zor durumda olanlara yardım etsin inşallahhh
sevgili mart anneleri
an itibariyle yeni üye olsam da az çok biliyorum sizleri okuyorum epeydir
uykusuz gecelerimde çok okudum sizleri teşekkür ediyorum efenim:)
bi nick söleyin kimdir nedir az çok tahminde bulunurum sanırsam
neyse kızlar ben de sizlerle sevinçlerimi paylaşayım üzüntümü paylaşayım
derdinize sevincinize ortak olayım istiyorum
tatlı mı tatlı bir heyecan getirdi bu gebelik bana
sizleri de tanımadan sever oldum
illaki buraya zaman ayırıp yazıyor paylaşıyor iseniz evlatlarınızı ve başkalarını düşünüyor iseniz
empatik iyi insanlarsınızdır:)
benim sat 5 haziran beklenen doğum tarihi: 13 mart ilk bebişim:)
doktor erkek bebek dedi ama iki hafta sonra netleşecek:)))) (bir de biriniz bana sevimli suratların nasıl yapıldığını söylerse pek bi makbule geçer ben onları görünce sizlerde pek bi eğleniyorum)
çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde dana gibi yiyom geziom maşallahım var:)
bebeşim kimi zaman 3 gün ilerde kimi zaman geride takılıyo kafasına göre bi bebek olacak sanırım:)
kısaca böyle umarım birbirimizi daha çok tanırız
şimdiden hoşbuldum arkadaşlar:)
kızlar isim konusunda yardım istiyorum sizdeneşim ikinci ismi istemiyo,bi ara annesinden emir geldi çünkü;iki isim çok zor oluyor sakın koymayın diye..bende çok eskiden beri çocuğuma hep iki isim koymak istiyorum,hangisini isterse onu kullansın hem..
ilk ismimiz kesin Ata..ikinci isme karar veremiyorum;Tuğrul,Rüzgar,Eymen ve Kağan bunlar kafamdakiler..Nette de bi milyon tane isim var..Siz karar verdiniz mi isimlere..
Günaydın arkadaşlar,
Bugün 3'lü test günümüz... hafif endişe, bolca heyecan. Rüyamda bizim kız, oglandı. Hayırlısı bakalım.
Geçmişi henüz okuyamadım. Okuyum döneceğim :)
haddim değil belki ama seni o kadar takdir ettim ki anlatamam..ama eminim Allah sana ödülün en güzelini verecek,gerçekten hakediyosun çünkü..
günaydın kızlarr...
nasılsınız.yaaa benim hafta sonu hep kasıklarımda agrı oldu biraz saırım yordum kendimi evimin mutfak dolapları değişti.onlarla ugraştık.temizlik felan yanlız değildim ama genede yoruldum.böyle belim mi desem böbregimmi desem bi agrı var arkalarımda?ama ara ara oluyor bu agrı.
günaydın inşallah hayırlı haberlerle dönersin
günaydın kızlarr...
nasılsınız.yaaa benim hafta sonu hep kasıklarımda agrı oldu biraz saırım yordum kendimi evimin mutfak dolapları değişti.onlarla ugraştık.temizlik felan yanlız değildim ama genede yoruldum.böyle belim mi desem böbregimmi desem bi agrı var arkalarımda?ama ara ara oluyor bu agrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?