2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın anneler ve bebeleri,
güneşli bursa sabahından sevgiler....
hepiniz merak etmişsiniz bende benimle beraber gidenleri merak ettim ama hafta sonu epey yoğundum giremedim....
bizim bir KIZIMIZ olacak allah nasip ederse IŞIĞIMIZ gelecek....ben ve eşim çok mutlu olduk....
ama benim minik kızım bize yüzünü hiç göstermedi sanırım uyuyordu epey bekledik ama yüzünü göstermedi...üzüldüm 1 aydır ben onu görmek istiyordum ama olmadı....sırtı kaburga kemikleri,kürek kemikleri dizi,kıvırdığı bacakları,minik kafası o bile gözümün önünden gitmiyor...
dün sabah kalktım eşime bence bize küstü dedim...biz tartışınca korktu ilk ne zaman bakarsanız yüzümü göstermicem dedi bence dedim...eşimde bende çok üzüldük geçmişi hatırlayarak...ama biz onun gönlünü almak için bir sürü cici aldık....bir ay sonra IŞIĞIMI görmeye gidicem o zaman bizimle barışmış olur küslüğü gider....
bu arada 3'lü test yaptırmadım...doktor sen bilirsin dedi....böyle güzel anneler ve kızımın minik arkadaşları.....

Günaydın mavi gök günaydın güneş
Günaydın yavrular günaydın evdeş
Günaydın sevgiyle sardığım kardeş
‘Önce can’ demişler bana günaydın

Günaydın duyana duyamayana

pazartesiye güzel başlamak dileğiyle kızlar

bende yarın 3lü test için hastaneye gidicecem
benim 2li testim 1.275 çıkmıştı hafif risk dedi doktor
bakalım inşallah 3lü normal çıkarda içim tamamen rahatlar

dün çok kötüydüm ben
salonun kapısından geçerken salonun kokusu burnuma gelince
kusmaya başladım
zorla kahvaltımı yaptım gün boyu aynıydım
hatta akşam dahada kötüydüm
midem ameliyatından sonra iyileşememiştim
tedavimi tamamlayamadan bebişim sürpriz yapınca midem kaldı
tam iyileşememiştim zaten hamileliktede sıkıntılarım arttı
bebişim sağlıklı bi şekilde doğsunda
sonra mide tedavime devam edicem inşallah düzelirim artık

cok yormuyorum aslında ama bazen hamiş oldugumu unutuyorum iş yaparken sanırım:)
vallahi cumartesi randevum var anlatacagım dr ama idrar yollarımdan sıkıntım olsa benım direk idrarmı yaparken sıkıntım oluyor am agene tahlıl yaptırmkata yarar var.
ya doktor bana minoset içebilirisin dedi.içecektim agrılarım için ama dayanabılcegım agrılardı oyuzden içmedim

Ebahcım çok sevindim cnm kızın olacağını tahmin ediyordum..Sağlıkla büyüsün inş...

Çok teşekkür ederim.

Bu haftalarda ağrı normalmiş. Rahim çok hızlı büyüdüğü için...Sen de üzerine yorgunluk ekleyince... Fırsatın varsa bugün yarın biraz dinlen?

olabılır evet ondanda.vallahi işe başladım ve evım daa tam temızlenmedi usta girince heryer toz olduannem gelıyor bu akşam akşamdan akşama temizlik var:)

bana buskopan vermişti doktor hem sindirim sisteminede etkisi olduğu için bende aldım
2 günden fazla kullanma dedi ama ben çok ağrım olduğunda 1 tane kullandım dahada kullanmadım

hayırlı olsun kızın ışığın inşallah sağlıklı şekilde kucağına aldığın günleri görürsün

günaydın güzeller ve fındıkları

Bir hafta daha başladı. Herkese güzel mutlu bir hafta olmasını dilerim.Artık cinsiyetler tamamlanıyor, çok az kişi kaldı sanırım bekleyen.

Artık sıra tekmelerde..Bn hala hissedemiyorum.Hatta bu haftasonu hamile gibi bile hissetmedim kendimi sanki göbek kasılmalarım geçti.Gerginliğim geçti.

Çok merak ediyorum bebişimi, çok sessiz bi hamilelik geçiriyorum.Daha da çok var kontrole 15 Ekim gelmez bana şimdi.

Bu arada kızlar pantolonlarımı giyebilmek için bi çözğm buldum.Sadece göbeğim çıktığı için giyemiyordum pantolonları.
Evdeki ince bir lastik tokayı pantolonu giydikten sonra düğmesinden takıyorum, ilmikten bi kere geçirip tekrar düğmeye takıyorum ve böylece pantolonlarımın beli lastikli olmuş oluyor.Zaten üstelerine de uzun bol tshırtler giyiyorum hiç görünmüyor fermuar açık olduğu ve lastik.
Deneyin derim ben şimdi tüm pantolonlarımı giyiyorum. Tabi bu çözüm de bi süre idare eder bizi.

canım hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.küsmemiştir annesi uyuyoduysa ondan göstermemiştir.sen içini rahat tut yoksa size küsermi hiç o.
ismi ışık olacak sanırım arkadaşım.ismi gibi önü aydınlıklarla dolu olsun canım.

Kızlarrrr size ve bebişlerinize kocaman kucak dolusu sevgiler, günaydınlar, mutluluklar, huzurlar, sağlıklı günler olsun inşallah..
Geçmişe baktım şöyle bir kaynatmışsınız gene bayağı. Bu hafta sonu yoğundum pek giremedim..
Toptopyumurta fena güldüm sana :) Hakikaten enerjin çok güsel..
Teste gidicek arkadaşlarıma RABBİM den yardım diliyorum.
İş yapıpta ağrısı olanlara, uslu durun diyorum(ama bende durmyaıp evimi toplamaya başladım)
Mide bulantısı olanlara İNŞALLAH tez zamanda geçer diyorum , çünkü bugün bende kötüyüm
Veeeeeee EBAHHHHHHH :) hayırlı uğurlu olsun canımmm, çok seivdindim.. Sen seninki arkasını dönmüş diye göremedin, bisde bisim fingirdek iki dk yerinde durmadığı için sabit bi şey göremedik hatta doğru düzgün resim bile alamadık :) Doktor bu çok hareketli maşallah sizi çok uğraştırıcak dedi. :) Tweety nin tahminleri tuttu, iki kız bir erkek haberi geldi.. Hayırlı olur inşallah :)
Grip olmadım henüz kızlar bu arada, dikkat etmeye çalışıyorum dünden beri..
Aklıma gelenler, kalanlar bunlar. Alıntı yapamadım bi sürü konu vardı.. Gün içinde devam :)

günaydınn.hayırlı haftalarr.

ayy ne gadde romantik başlamışsın gızzz hayrinkasın falla
sanada gunaydın..gunaydın gokyuzu gunaydın işyeri gunaydın başbelası patronum gunaydın trafık gunaydın ıstanbul gunaydın dünya günaydın oğlum günaydın mart anneleri

senıon ışığınızı yesinler yauu..anam oglum ıkı gun sonra bır kız severde, aynı yas olursa once dogum tarıhını sonra anası kadınlar klubune uyemı onma sorcam :) yıllare gecıo dusun..sen sen ebah? cilek? goca goca gaynanalar ebah cilek noluyo der cocuklar

ay sorma bızımde oğlanın adı yok henuz hıc bısı koyamıoruz her ısme eh..guzell ama baska bakalım dıoruz..kahve ıcme oglun kara olur bır taş atarsın pencereye tık der anası cıkar oğlun ne gaddar kara der inanmazsan gel yakından bak der ,kahveyı ıctım gara oglum oldu vayy vayyy dersin bende dun yarım cay bardagı cola ıctım..benımde gazlıolma durumu ortaya cıktı anasııı cıktı oglun ne gadde gazlı dedııı vaay vaayyyy

bana 3 gun ıcınde dedıler..cmt yaptırdım, heralde yarın cıkar :26:

herkese gunaydınlar selamlar..
cınsıyetı bellı olanlar rütbe kısmına belırtıcı bısı yazsın bakın benım gıbı..
unutmayalım..
haydı cınsıyetı bellı olanlar hedıye cekılısıneeeeeeeeeeeeee

günaydın kızlarrrrrrr bende erkenden kalkdım paşamı görcem diye doktora gittim 3lü testimiz vardı bugün ama doktorun bugün ameliyat günüymüş yarın tekrar gitcem sizler nasılsınız sanırım porselen bebeğin bebişi geriden geliyomuş hiç üzülme canım ALLAH EVLADINI SANA BAĞIŞLAR İNŞALLAH DÜNYADA EKMEĞİ VARSA GERİDENDE GELSE BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE bende grip oldum kızlar çok kötüyüm öksürmekten mahvoldum bebeğimede bişey olur diye endişe ediyorum eeeee sizlet nasılsınız

Son düzenleme:
güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim güzel anneler....
şekercik seninde kızın hayırlı olsun....allah hiçbirimizin bebeğini dört göz önünden ayırmasın.....
eşim kız olduğunu duyunca tasalanmaya başladı.....ya şimdi elin çocuğu gelecek benim kızımı alıp gidecek,ya eşi ona kötü davranırsa,ya üzerse diyor....içten içe gülüyorum....ohh iyi oldu birazda sen endişelen diye....üniversite dışarıda okusun bak bana söz ver yanında gidicez,dışarıda çalışsın yanında olucaz ne zaman evlenir eve döneriz diyor....adam delirdi hali korkutucu böyle söylerken bile çenesi titriyor....

Kızlar gunaydın ıyı haftalar dılıyorum. Saat sekızbucuktan berı hem gecmısı okumaya calısıyorum bır yandanda calısıyorum. Sayfalar yıne hızlıca atlamıs bır suru sey kaynatılmıs:) cemrem ve lolo pasalarınız hayırlı ugurlu olsun, ebahcım prensesın hayırlı olsun canım benım allah saglıcakla kucaklarınıza almayı nasıp etsın bebıskolarınızı. Ay ıcım kıpır kıpr oldu vala. Kıvırcık arada sırada bırsey olmaz canım afıyet seker olsun yarasın :) kadınız ınsallah basın agrımaz gecmıs olsun cnm. Geceyımben ıyı sonuclarla donmenı dılerım. Sepya gecmıs olsun canım kendıne dıkat et fazla yorulma bırde ayaklarını koru usutme, eger calısmıyorsan dınlen tv nın karsısına yan gel yat oh. Surmelı ıyı haberlerını beklıyoruz. Toptopyurmurta daha basıt plates hareketlerı yap canım sakıncalı hareketlerden sakın, kendını yorana kadar spor yapmak tehlıkelı basıt seyler yapmalısın. Annısler hepımızın hersey gonlunce olsun

geçmiş olsun ayseonur....kendine dikkat et balın içine biraz limon sık ve karabiber dök birkaç kaşık ye kısa sürede iyileşeceğini umuyorum.....

seninde paşa oğlun hayırlı olsun arkadaşım....allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

Ebah günaydın. Çok sevindim senin için. Şimdiden Allah analı babalı büyütsün.

Günaydııın...

Benim de 2'li testim seninki gibi çıkmıştı, doktorum sorun yok demişti. Nasıl değişiyor doktordan doktora :) İnşallah her şey normal çıkar 3'lüde. Miden için de üzüldüm. İnsallah bir an önce daha iyi hissetmeye başlarsın.

Hımmmm güzel fikir. Ama ben haftasonu 3 hamile pantolonu aldım, geç artık :) Ama o kadar rahatmış ki, boşuna bunca zaman beklemişim. Henüz ben de hissetmiyorum hareketlerini by arada.

Sana da çooook güzel bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…