acaba idrar yollarınımı üşüttün
çokda yorma kendini
bazen bende temizlik yaptığım zaman senin dediğin gibi ağrılar oluyo
doktor idrar yollarından şüphelenmişti bişey çıkmadı
ağrı kesici verip göndermişti
günaydın anneler ve bebeleri,
güneşli bursa sabahından sevgiler....
hepiniz merak etmişsiniz bende benimle beraber gidenleri merak ettim ama hafta sonu epey yoğundum giremedim....
bizim bir KIZIMIZ olacak allah nasip ederse IŞIĞIMIZ gelecek....ben ve eşim çok mutlu olduk....
ama benim minik kızım bize yüzünü hiç göstermedi sanırım uyuyordu epey bekledik ama yüzünü göstermedi...üzüldüm 1 aydır ben onu görmek istiyordum ama olmadı....sırtı kaburga kemikleri,kürek kemikleri dizi,kıvırdığı bacakları,minik kafası o bile gözümün önünden gitmiyor...
dün sabah kalktım eşime bence bize küstü dedim...biz tartışınca korktu ilk ne zaman bakarsanız yüzümü göstermicem dedi bence dedim...eşimde bende çok üzüldük geçmişi hatırlayarak...ama biz onun gönlünü almak için bir sürü cici aldık....bir ay sonra IŞIĞIMI görmeye gidicem o zaman bizimle barışmış olur küslüğü gider....
bu arada 3'lü test yaptırmadım...doktor sen bilirsin dedi....böyle güzel anneler ve kızımın minik arkadaşları.....
Çok teşekkür ederim.
Bu haftalarda ağrı normalmiş. Rahim çok hızlı büyüdüğü için...Sen de üzerine yorgunluk ekleyince... Fırsatın varsa bugün yarın biraz dinlen?
cok yormuyorum aslında ama bazen hamiş oldugumu unutuyorum iş yaparken sanırım:)
vallahi cumartesi randevum var anlatacagım dr ama idrar yollarımdan sıkıntım olsa benım direk idrarmı yaparken sıkıntım oluyor am agene tahlıl yaptırmkata yarar var.
ya doktor bana minoset içebilirisin dedi.içecektim agrılarım için ama dayanabılcegım agrılardı oyuzden içmedim
hepiniz merak etmişsiniz bende benimle beraber gidenleri merak ettim ama hafta sonu epey yoğundum giremedim....
bizim bir KIZIMIZ olacak allah nasip ederse IŞIĞIMIZ gelecek....ben ve eşim çok mutlu olduk....
ama benim minik kızım bize yüzünü hiç göstermedi sanırım uyuyordu epey bekledik ama yüzünü göstermedi...üzüldüm 1 aydır ben onu görmek istiyordum ama olmadı....sırtı kaburga kemikleri,kürek kemikleri dizi,kıvırdığı bacakları,minik kafası o bile gözümün önünden gitmiyor...
dün sabah kalktım eşime bence bize küstü dedim...biz tartışınca korktu ilk ne zaman bakarsanız yüzümü göstermicem dedi bence dedim...eşimde bende çok üzüldük geçmişi hatırlayarak...ama biz onun gönlünü almak için bir sürü cici aldık....bir ay sonra IŞIĞIMI görmeye gidicem o zaman bizimle barışmış olur küslüğü gider....
bu arada 3'lü test yaptırmadım...doktor sen bilirsin dedi....böyle güzel anneler ve kızımın minik arkadaşları.....
Günaydın mavi gök günaydın güneş
Günaydın yavrular günaydın evdeş
Günaydın sevgiyle sardığım kardeş
‘Önce can’ demişler bana günaydın
Günaydın duyana duyamayana
pazartesiye güzel başlamak dileğiyle kızlar
gızlaaaarrrrrr selam
yaff iki gündür giremiyorum ben kaynatıyonuz akşama kadar ama haftasonu sakin yine.
geçmişi okudum da alıntı yapamadım yine ya cinsihyet ögrenenler hayırlı olsun yeni gelenlere hoşgeldin dediydim ben ama bi daha diyim.
ŞEKERCİK hasta olma kızz kim bakacak bebişeee. TOPTOPYUMURTA nickin çok uzun yazarken zor be anam nese sitenin müneccimi mi oldun gıı sen. ben beni nasıl bilirsin diye sormaya korkuyom zira duyacaklarımdan korkarım. ÇİLEK aç kalmamalı, görümcenin kulağı çekilmeli.
Benim de göğislerim kararmadı azıcık buyumuslerdi fındık topları şimdi indiler sanki oysaki ne kadar umutlanmıştım
Ya benim oğlusum olursa isim işi sıkıntı bizde de. hiç aklıma gelen bi şey yok. belki ARAS ama onu da eşim istmiyo....
neyse cok uzun yazdım ben bugun gezdım akşama kadar bi de bi de ilk defa kahve içtim bugunsonra neden içtim ne grek vardı diye kızdım kendime ama çok guzel kokmustu. bi keredn bi şecik olmasss dimi canlarrr
bende yaptırdım,pazartesi çıkacak sonuçları ama merak etmiyorum,ikili testte risk çok düşüktü,usg de de herşey normal görünüyor hep..senin ne zaman çıkacak sonuçların?
eşinin cin fikirliliğine bayıldım,eşime söyledim beraber nası güldük
günaydın kızlarrrrrrrbende erkenden kalkdım paşamı görcem diye doktora gittim 3lü testimiz vardı bugün ama doktorun bugün ameliyat günüymüş yarın tekrar gitcem sizler nasılsınız sanırım porselen bebeğin bebişi geriden geliyomuş hiç üzülme canım ALLAH EVLADINI SANA BAĞIŞLAR İNŞALLAH DÜNYADA EKMEĞİ VARSA GERİDENDE GELSE BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE bende grip oldum kızlar çok kötüyüm öksürmekten mahvoldum bebeğimede bişey olur diye endişe ediyorum eeeee sizlet nasılsınız
Kızlar gunaydın ıyı haftalar dılıyorum. Saat sekızbucuktan berı hem gecmısı okumaya calısıyorum bır yandanda calısıyorum. Sayfalar yıne hızlıca atlamıs bır suru sey kaynatılmıs:) cemrem ve lolo pasalarınız hayırlı ugurlu olsun, ebahcım prensesın hayırlı olsun canım benım allah saglıcakla kucaklarınıza almayı nasıp etsın bebıskolarınızı. Ay ıcım kıpır kıpr oldu vala. Kıvırcık arada sırada bırsey olmaz canım afıyet seker olsun yarasın :) kadınız ınsallah basın agrımaz gecmıs olsun cnm. Geceyımben ıyı sonuclarla donmenı dılerım. Sepya gecmıs olsun canım kendıne dıkat et fazla yorulma bırde ayaklarını koru usutme, eger calısmıyorsan dınlen tv nın karsısına yan gel yat oh. Surmelı ıyı haberlerını beklıyoruz. Toptopyurmurta daha basıt plates hareketlerı yap canım sakıncalı hareketlerden sakın, kendını yorana kadar spor yapmak tehlıkelı basıt seyler yapmalısın. Annısler hepımızın hersey gonlunce olsun
Benim de 2'li testim seninki gibi çıkmıştı, doktorum sorun yok demişti. Nasıl değişiyor doktordan doktora :) İnşallah her şey normal çıkar 3'lüde. Miden için de üzüldüm. İnsallah bir an önce daha iyi hissetmeye başlarsın.bende yarın 3lü test için hastaneye gidicecem
benim 2li testim 1.275 çıkmıştı hafif risk dedi doktor
bakalım inşallah 3lü normal çıkarda içim tamamen rahatlar
dün çok kötüydüm ben
salonun kapısından geçerken salonun kokusu burnuma gelince
kusmaya başladım
zorla kahvaltımı yaptım gün boyu aynıydım
hatta akşam dahada kötüydüm
midem ameliyatından sonra iyileşememiştim
tedavimi tamamlayamadan bebişim sürpriz yapınca midem kaldı
tam iyileşememiştim zaten hamileliktede sıkıntılarım arttı
bebişim sağlıklı bi şekilde doğsunda
sonra mide tedavime devam edicem inşallah düzelirim artık
günaydın güzeller ve fındıkları
Bir hafta daha başladı. Herkese güzel mutlu bir hafta olmasını dilerim.Artık cinsiyetler tamamlanıyor, çok az kişi kaldı sanırım bekleyen.
Artık sıra tekmelerde..Bn hala hissedemiyorum.Hatta bu haftasonu hamile gibi bile hissetmedim kendimi sanki göbek kasılmalarım geçti.Gerginliğim geçti.
Çok merak ediyorum bebişimi, çok sessiz bi hamilelik geçiriyorum.Daha da çok var kontrole 15 Ekim gelmez bana şimdi.
Bu arada kızlar pantolonlarımı giyebilmek için bi çözğm buldum.Sadece göbeğim çıktığı için giyemiyordum pantolonları.
Evdeki ince bir lastik tokayı pantolonu giydikten sonra düğmesinden takıyorum, ilmikten bi kere geçirip tekrar düğmeye takıyorum ve böylece pantolonlarımın beli lastikli olmuş oluyor.Zaten üstelerine de uzun bol tshırtler giyiyorum hiç görünmüyor fermuar açık olduğu ve lastik.
Deneyin derim ben şimdi tüm pantolonlarımı giyiyorum. Tabi bu çözüm de bi süre idare eder bizi.
Kızlarrrr size ve bebişlerinize kocaman kucak dolusu sevgiler, günaydınlar, mutluluklar, huzurlar, sağlıklı günler olsun inşallah..
Geçmişe baktım şöyle bir kaynatmışsınız gene bayağı. Bu hafta sonu yoğundum pek giremedim..
Toptopyumurta fena güldüm sana :) Hakikaten enerjin çok güsel..
Teste gidicek arkadaşlarıma RABBİM den yardım diliyorum.
İş yapıpta ağrısı olanlara, uslu durun diyorum(ama bende durmyaıp evimi toplamaya başladım)
Mide bulantısı olanlara İNŞALLAH tez zamanda geçer diyorum , çünkü bugün bende kötüyüm
Veeeeeee EBAHHHHHHH :) hayırlı uğurlu olsun canımmm, çok seivdindim.. Sen seninki arkasını dönmüş diye göremedin, bisde bisim fingirdek iki dk yerinde durmadığı için sabit bi şey göremedik hatta doğru düzgün resim bile alamadık :) Doktor bu çok hareketli maşallah sizi çok uğraştırıcak dedi. :) Tweety nin tahminleri tuttu, iki kız bir erkek haberi geldi.. Hayırlı olur inşallah :)
Grip olmadım henüz kızlar bu arada, dikkat etmeye çalışıyorum dünden beri..
Aklıma gelenler, kalanlar bunlar. Alıntı yapamadım bi sürü konu vardı.. Gün içinde devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?