2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
geçmiş olsun ayseonur....kendine dikkat et balın içine biraz limon sık ve karabiber dök birkaç kaşık ye kısa sürede iyileşeceğini umuyorum.....
allah razı olsun gülüm nane limon , ballı süt , pekmez bunları sürekli tüketiyorum ama banamısın demiyo bide senin dediğini yapayım inşallah işe yarar gülüm bu arada kızın oluyomuş hayırlı sağlıklı kucağına almakta nasip olsun inşallah

Çok teşekkür ederim.

ebahcım bisim kinede aynı gün talipler çıktı, benim pofudukcumda delirdi bu ne yaa kız babası olmak nie bu kadar zor, bende bi sürü başlık parası isterim kimse alamas diyor :)
Erkekleri kız bebişler biras kokutuyor gerçekten :) Sonrada bana diyorki kızımı kendime bağlıcam, sana karşı iki olucas, ikimiz çıldırtırıs seni diyor :)
Grip olan arkadaşımmmmmm zencefil(az),tarcın limon, ıhlamur,karıştırıp kaynat.. öksürük için sıcak suya biras bal biras limon ve hakiki zeytinyağı damlat iç.. Boğazını temizlesin.. Kivi ye bol bol bide.. Geçmiş olsunnn inşallah..

saol gülüm kivi çıktımı ya yok burda bulamıyorum ben b i kişi dahsa cdedide bulamadım bide gülüm bana doktor ıhlamur adaçayı falan içme rahimi kasıp açılmasına yol açıyo dediıhlamur katmadan yapsam işe yararmı ki çok kötüyüm iştahım yok isal var kusma var 55le mamile kaldım 57 olmuştum şimdi tekrar 56.100 gr oldum senin bebiş kız oluyo sanırım hayırlı olsun bitanem sağlıcakla al kucağına inşallah

Aaaaa benim kızı daha kimse istemedi, evde falan kalmasın benim kız Allah muhafaza...

Olur tabi cnm sıkıntı yokk,, içine biras nane atarsın karabiber atarsın sende.. azar azar koy limonu bol olsun sadece.. Kivi çıktı bir çok yerde var ama senin orda demekki henüz yayılmadı.. Olsun sen limon takviyesi yap bol bol.. He bide sıvı al sıvıyla atıyosun genelde gribi.. saol canım evet PRENSESİMİZ olcak inşallah.. Hepimize hayırlı olsun inşşş

şekercik hayırlı olsun minik kızın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim =) ne zaman ögrendin cinsiyeti ben hala bekliyorum çatladım

Bu arada annısler doktorum uclu teste gerek yok dedı. Ekımın yırmıucunde renklı ultroson cektırıcem. Ben bebıkomu ozledım. Saglık ocagına gıden varmı ne yapıyorlar orada ben bır kere gıtmıstım kayıt yapmaları ıcın bı daha cıt yok. Bırde saglık ocagından renklı ultrasona gonderıyorlarmı acaba, yaptırdıpımız testlerı falan ıstıyolarmı.

şekercik hayırlı olsun minik kızın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim =) ne zaman ögrendin cinsiyeti ben hala bekliyorum çatladım

ne zaman kontrolün? Bir dahaki kontrolünde öğrenirsin sen de. Ben 11+3'de ilk kız olduğunu duydum. Ama olasılık sadece kesin diyemem henüz çok küçük dedi. 13+4'de ise %95 kız dedi. Bugün 3'lü için gideceğim. Artık kesinleşmiştir.

Günaydın kızlar;

eeee beklenen prenses haberide gelmiş gözünaydın ebahçım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin inş

Cemrem prensin geliormuş gözünaydın canım

ayşeonur geçmiş olsun öksürük için kızdırılmış tereyağnın içine biraz pekmez ekleyip içebilirsin çok iyi geliyor

unutmadan süremiz azaldığından artık hergün duyuru yapacağım .... hediye çekilişine katılmak isteyen arkadaşlar "2013 mart anneleri hediye çekilişi başlıyor" topiğini inceleyebilir ve katılabilirsiniz **** sınırlı sayıda kontenjanımız kaldığından elinizi çabuk tutmanızı öneririm

tam 13+0da gittim 2 hafta sonra tekrar gel dedi onu da çatladık artık dr bey deyince dedi acaba baska doktora mı gitmeliyim ? 2li test sonucu için gitmiştim 1.460 çıktı canım sonuç doktor sorun yok dedi ama kağıttan bişey anlamadım :S

hmmm banada doktorum bence yaptır dedi gün verdi bugün için ama ameliyattaymış bende yarın yaptırcam 3lü testi artık sağlık ocağında tansiyonun ölçülüyo gülüm sonra kilon ve dosyana hayıt ediliyo takip amaçlı 16. haftada bebeğin kalp atışları dinleniyo işte ne kadar kilo aldın hangi ilaçları kullanıyosun onu yazıyolar bide tetenoz aşısı için gün veriyolar benimki ayın 28. yani bu cuma ilk aşımız var:18:

Bence kendi doktoruna güveniyorsan birazcık daha bekle :)

2'li testin de iyi çıkmış, kağıdı boşver, doktorun sorun yok demiş ya sorun yoktur.

Kızlar,
Doktora gidince aklıma hiç bir şey gelmiyor, sonra çıkınca ay şunu da sorsaydım keşke diyorum. Bu sefer yazayım dedim, ama yine aklıma bir şey gelmiyor? Sizce ne sormalıyım?

Aklıma gelenler:
- Şeker takibi ne zaman yapılıyor. Çok tatlıya düştüm, yemeklerden sonra gözlerim kapanıyor. Kontrole gerek var mı?
- El ve ayaklarım şişmeye başladı, normal mi? (Yüksek tansiyonum olduğu için ödem takibi bende çok önemli)
- Bebeğin hareketlerini hissetmiyorum.
- Tetanoz aşısı olmama gerek var mı?
- Sağlıklı beslenmiyorum? (Ay içim almıyo valla...O kadar iştahsız oldum ki? Ben üstelik 80 kiloluk gece )

Sizce?

Hım o zaman ben ızın alıp yarın bır gıdım. Guzel bırsey dımı devletın de bunu takıp etmesı guzel bırsey. Ay sımdı nasıl heyecanlısındır gıdınce bebısınıde goruceksındır. Ben doyamadım tosunuma. Gorsen teyzosu nasılda hareketlıydı.

günaydın güzel anneler ve melekleri

yorgun bir haftasonundan sonra ancak girebildim kimse farketmemiş merak da etmemiş zaten
haftasonu kendime ciciler almaya gittim babası da kızımıza tulum aldı Kanz dan aslında arkadaşımın kızına hediye olarak seçmiştim ama eşim bu çok güzel kızıma alıcam diyince aldık çok şeker ya bakmaya doyamadım içinde olduğu günleri de görürüz inşallah sağlıkla doğsun da giydirelim bol bol da ip aldım renk renk örgüler örecem prensesime

brsfiliz, cemrem, şekercik ve ebahcım prens ve prensesleriniz hayırlı olsun gözünüz aydın

Saol canım Amin.. Darısı size inşallah. ben cmrt öğrendim valla yeni yani :)

Canım bir kısmını sordum ben cvp vereyim :)
El ayak şişmeleri, tuzdan uzak dur ödem oluşuyor demek,tansiyonunda tetikliyodur.
Tetanoz aşısı için, sen bilirsin ama yaptırmanda fayda vardır nolur nolmas dedi, ameliyatta hastanede doğumda bişi olmas ama sonrasını bilemiyorum o yüzden yaptır ne olacak ki dedi :)
Şeker takibi 22 haftadan sonraydı yanlış hatırlamıyorsam
haftada bir ye tatlıyı çok istiyosan ve sütlü tatlı ye dedi doktorum bana ona göre dengele sende.
Bebeğin hareketlerini en az 18 hafta hissediyorsunuz dedi doktorum ısrarla bana :) ortalaması 20. haftadır diyor... :)

tesekkur ederım canım benım hepımıze hayırlı ugurlu olsun bebıslerımız saglıcakla kucaklarımıza bır alsak yavrularımızı. Ben henuz bırsey almadım yavruma. Haftasonu bebek arabası falan baktım oylesıne fıkır edıneyım dıye. Baston arabaları onerıyo genelde cevremdekıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…