2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
tabi bitanem mutlaka git bana aksatmadan gel dediler ben verdikleri tarihte gidiyorum çok güzel bişey cihazdan paşanın kalp atışlarını duyarsın ebeler sorularına da bkmadan yanıt veriyolar hem ne güzel kilon tansiyonun ölçülüp normal mi değilmi bilgileniyosun veee aşılarında çok önemli yarın sen oraya bende paşamı görmeye gideyim ayyyy heycan ki ne heycan patlama yaptı bende her didişimde daha farklı görüyorum ya birazda onndan böyle heycanlıyım bizim oğlanda çok hareketli teyzesi ama en çok ultrasona baktığımızda kolları kıpırdıyo bi indiriyo bi kaldırıyo ama biz artık bacakları devreye soktuk depik atıyo hele dün o kadar net attı ki dokunanlarda hissediyo maşasllahhhh paşamaaaa benim

ohhhh sonunda geçmişi okumayı bitirebildimmm

pınarcım aynı gün dr kontrolümüz varr bende hafif geçirenlerdenim senin gibi sadece yoğun bel ağrısı yaşıyorum iki büklüm yürüyorum ama olsun bebişim herşeye değer

bide bulduğun çözüm süpermiş en azından 4. ayı atlatsın sonrasında adam akıllı şişer hamile kıyafetini layıkıyla giyeriz

ebahcım gözün aydın sağlıklı ve huzurlu bi bebek olsun inşallah. sende kocana deseydin elin oğluda gelip benim anamın kuzusunu aldı diye

biliyorlar anam eşlerine neler çektirdiğini ondan kız babaları böyle kasılıyor. benim karıma yaptıklarımı elin oğluda kızıma yapcak diyor

benim manyak kocamda tutturmuş kızım olursa 15 yaşında alıp bara götürürüm beraber gezeriz takılırız diyor elalemle gidip başına bi iş getireceğine benim yanımda yapsın yapacağını diyor. manyak yaaa

rose cum:) hoş gelsin.. haftasonu pek katılamadık buraya valla ondan farketmedim kendi adıma :) ne güsel negüsel cicler alınmış :)
Saol canım evet bisimde prenses olucak kısmetse :) başlasın hazırlıklar, daha doğrusu devam etsin hihihi

SAğol canım :) El ayak şişmelerini ben pek dikkate almıyordum da geçen sefer yüzüm şişmiş diye doktorum panik oldu. O yüzden söyleyeyim dedim. Tetanozdan da benimki hic bahsetmiyor. Geçen elime küçük makas battı, ondan sonra yaptırsam mı dedim.

bende öyle bakınıyorum genelde eşimde erken almayalım diyor 6.aydan sonra alıcam bir çok şeyi ama görünce alasım geliyor tutuyorum kendimi bir tek tulum aldık kızıma
araba konusunda benimde pusetliler hoşuma gidiyor adı ne olarak geçiyordu unuttum ilk zamanlar pusetli olarak kullanıyorsun sonra çıkarıp değiştirebilyorsun ya ama çok pahalı onlar da bakacaz artık

ben hiç sağlık ocağına gitmedim
gitmekmi lazım

aşı içinde hiç kimse bişey demedi olmak gereklimi acaba

Ay masallah canım benım bızım pasanın gecenlerde bıgun hıssettım gıbı geldı. Ama sımdılerde tık yok. Doktora sordum yırmıncı haftada dedı.

hoşbuldum canım prenseslere alalım alalım ciciler ben eşim erken diyor bende o zaman örgüler örerim dedim ipler aldım rengarenk

açıkçası sağlıklı beslenme konusunda çoğu annenin içi almıyo normalde yediklerimi bile yiyemiyorum.Ben hala folik asit kullanıyorum başka bi hapa baslamama gerek var mı acaba ?

ben hiç sağlık ocağına gitmedim
gitmekmi lazım

aşı içinde hiç kimse bişey demedi olmak gereklimi acaba
tatlım sağlık ocağına gidip hamileyim diye kayıt yaptırıyosun ve seninorda bi kaydın oluyo senin aşıların kontrollerin ve bebeğin doğduğunda yapılcak aşılar varya onlar için gerekli bu yaptır biran önce ihmal etme aşı konusunda bilgide alırsın hem ben yaptırcam allah korusun insanın başına herşey geliyo sonra keşke demektense önlemini alalım derim ben

açıkçası sağlıklı beslenme konusunda çoğu annenin içi almıyo normalde yediklerimi bile yiyemiyorum.Ben hala folik asit kullanıyorum başka bi hapa baslamama gerek var mı acaba ?

ben folik asiti 12. haftaya kadar kullandım sonra dokto bıraktırdı
şimdi gyneferon ve elevit kullanıyorum bide kan sulandırıcılarımı
doğuma kadar bunları kullanıcan dedi doktor

ay masallah canım benım bızım pasanın gecenlerde bıgun hıssettım gıbı geldı. Ama sımdılerde tık yok. Doktora sordum yırmıncı haftada dedı.
zaten çok sık olmuyo gülüm günde hatta 2 -3 günde bir çünkü bu haftada bol bol her vakit uyuyolarmış eee uyucaklar büyücekler

ben folik asiti 12. haftaya kadar kullandım sonra dokto bıraktırdı
şimdi gyneferon ve elevit kullanıyorum bide kan sulandırıcılarımı
doğuma kadar bunları kullanıcan dedi doktor

Benim doktorum baya bi ilgisizmiş Allaha emanet bırakmış yavrumla beni Sen özele mi gidiyosun tatlım ?

kayıt yaptırınca aşılar için onlarmı çağırıyo bide ultrason falan varmı ki acaba orda muyne ediyolarmı
kusura bakma bu konuyla ilgili hiç bişey bilmediğim için bu kadar soruyorum
bide bebek doğuncada bebek doğdu diyede kayıt yaptırmak lazımmı yoksa onlarmı arıyo

Kızlar bırsey dıcem. Benım uc haftadır kabızlık sorunum oluyo doktora sormayıda unutmsum cumartesı gunu. Bu sorunu yasayan baska annısler varmı. Varsa neler yapıyorlar

Benim doktorum baya bi ilgisizmiş Allaha emanet bırakmış yavrumla beni Sen özele mi gidiyosun tatlım ?

evet doktorum çok iyi sgk geçen özel bi hastane
doktorumun kapısı baya bi kalabalık oluyo
eşim geceden yada sabahtan ismimizi yazdırıyo ilk sıraya bende saatinde gidiyorum kalabalığı beklememş oluyorum
çok detaylı ve uzun bakıyo doktor ilk başka bi doktora gidiyodum
o doktor tatile çıkınca başladım buna bi dahada bırakamadım
doğumumuda bu hastanede ve bu doktorla yapmak istiyorum allah nasib ederse

ayrıca ablamın doktoruda folik sidi 12. haftada kestirmişti bence doktoruna sor bunu

kan ilacını herkeze bu kadar erken vermiyolar bende kansızlık çıktığı için erken verdi
elevitte zaten gerekliymiş

Kızlar bırsey dıcem. Benım uc haftadır kabızlık sorunum oluyo doktora sormayıda unutmsum cumartesı gunu. Bu sorunu yasayan baska annısler varmı. Varsa neler yapıyorlar

doktora gitmen daha mantıklı canım bildiğim kadarıyla bi şurup veriyo kabızlık için onu kullanıyosun bi arkadaşım hamileliği boyunca kabızlık çekmişti de.

bendede vardı ara arada hala oluyo

kayısı yiyorum ve kayısı suyu içiyorum bol bol

ayrıca bol lifli gıdalar sindirimi rahatlatıyo bende fark etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…