bnde gitmedim bir boşluk bulsam işten gidicem :44::44:ama ne zaman olur billmiorum
Benim de bi kzım olsun istiyorum canım nasip:) Allah herkese kız evlat nasip etmezmiş derler :)
Kızlar bırsey dıcem. Benım uc haftadır kabızlık sorunum oluyo doktora sormayıda unutmsum cumartesı gunu. Bu sorunu yasayan baska annısler varmı. Varsa neler yapıyorlar
evet doktorum çok iyi sgk geçen özel bi hastane
doktorumun kapısı baya bi kalabalık oluyo
eşim geceden yada sabahtan ismimizi yazdırıyo ilk sıraya bende saatinde gidiyorum kalabalığı beklememş oluyorum
çok detaylı ve uzun bakıyo doktor ilk başka bi doktora gidiyodum
o doktor tatile çıkınca başladım buna bi dahada bırakamadım
doğumumuda bu hastanede ve bu doktorla yapmak istiyorum allah nasib ederse
ayrıca ablamın doktoruda folik sidi 12. haftada kestirmişti bence doktoruna sor bunu
kan ilacını herkeze bu kadar erken vermiyolar bende kansızlık çıktığı için erken verdi
elevitte zaten gerekliymiş
doktora gitmen daha mantıklı canım bildiğim kadarıyla bi şurup veriyo kabızlık için onu kullanıyosun bi arkadaşım hamileliği boyunca kabızlık çekmişti de.
Kızlar bırsey dıcem. Benım uc haftadır kabızlık sorunum oluyo doktora sormayıda unutmsum cumartesı gunu. Bu sorunu yasayan baska annısler varmı. Varsa neler yapıyorlar
bendede vardı ara arada hala oluyo
kayısı yiyorum ve kayısı suyu içiyorum bol bol
ayrıca bol lifli gıdalar sindirimi rahatlatıyo bende fark etti
NE DEMEK GÜLÜM HERZAMAN SORABİLİRSİN bak şimdi gidiuyosun hamileyim kayıt yaptırcaktım diyosun senin aile hekimin kimse her doktorun yanında bi ebe hanım oluyo o ilgileniyo sürekli seninle ilk başta biraz saçma sorular soruyolar ama bi kerelik tabikayıt yaptırınca aşılar için onlarmı çağırıyo bide ultrason falan varmı ki acaba orda muyne ediyolarmı
kusura bakma bu konuyla ilgili hiç bişey bilmediğim için bu kadar soruyorum
bide bebek doğuncada bebek doğdu diyede kayıt yaptırmak lazımmı yoksa onlarmı arıyo
KIZLAR NASILSINIZ? BUGÜN BEBİŞİMLE,EŞİMLE YÜRÜYÜŞ YAPTIK,GEZDİK BİRAZ..SONRA EVE GELİNCEDE KASIKLARIMDA BATMALAR OLDU YAVRUM BÜYÜDÜĞÜ İÇİNDİRR İNŞALLAHHBEN SÜRMELİYİ ÇOOOK MERAK ETTİM ARKADAŞLARR?? NEOOMUŞ NEDEN ÜZGÜNMÜŞ?GEÇMİŞE BAKTIM BİRDAHA DA BİŞİY YAZMAMIŞ?? SÜRMELİ CANIM İNŞALLAH ÖNEMLİ BİŞİY YOKTUR CANIM..CEVABNI BEKLİYORUMM..HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ ŞİMDİ PAŞAYLA TV.KEYFİ YAPCAZZ
gızlaaaarrrrrr selam
yaff iki gündür giremiyorum ben kaynatıyonuz akşama kadar ama haftasonu sakin yine.
geçmişi okudum da alıntı yapamadım yine ya cinsihyet ögrenenler hayırlı olsun yeni gelenlere hoşgeldin dediydim ben ama bi daha diyim.
ŞEKERCİK hasta olma kızz kim bakacak bebişeee. TOPTOPYUMURTA nickin çok uzun yazarken zor be anam nese sitenin müneccimi mi oldun gıı sen. ben beni nasıl bilirsin diye sormaya korkuyom zira duyacaklarımdan korkarım. ÇİLEK aç kalmamalı, görümcenin kulağı çekilmeli.
Benim de göğislerim kararmadı azıcık buyumuslerdi fındık topları şimdi indiler sanki oysaki ne kadar umutlanmıştım
Ya benim oğlusum olursa isim işi sıkıntı bizde de. hiç aklıma gelen bi şey yok. belki ARAS ama onu da eşim istmiyo....
neyse cok uzun yazdım ben bugun gezdım akşama kadar bi de bi de ilk defa kahve içtim bugunsonra neden içtim ne grek vardı diye kızdım kendime ama çok guzel kokmustu. bi keredn bi şecik olmasss dimi canlarrr
Günaydın arkadaşlar,
Bugün 3'lü test günümüz... hafif endişe, bolca heyecan. Rüyamda bizim kız, oglandı. Hayırlısı bakalım.
Geçmişi henüz okuyamadım. Okuyum döneceğim :)
günaydın kızlarr...
nasılsınız.yaaa benim hafta sonu hep kasıklarımda agrı oldu biraz saırım yordum kendimi evimin mutfak dolapları değişti.onlarla ugraştık.temizlik felan yanlız değildim ama genede yoruldum.böyle belim mi desem böbregimmi desem bi agrı var arkalarımda?ama ara ara oluyor bu agrı.
bu arada toptopyumurta hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun
:))))))).alemsin ya
bana doktorum sordu kabızlık varmı diye??acaba olmasımı gerekiyor yoksa olmamasımı?bende yok dedim....doktoruna telefonla sorsan acaba olurmu??
Ozaman RABBİM gönlüne göre versin canım.. Benim hiç tercihim yoktu, eşim biras erkekçiydi.. Ama kız çocuklarını daha çok severdi :) RABBİM kız nasip etti. Sağlıklı olsunlarda, gerisi önemli değil..
Ozaman RABBİM gönlüne göre versin canım.. Benim hiç tercihim yoktu, eşim biras erkekçiydi.. Ama kız çocuklarını daha çok severdi :) RABBİM kız nasip etti. Sağlıklı olsunlarda, gerisi önemli değil..
NE DEMEK GÜLÜM HERZAMAN SORABİLİRSİN bak şimdi gidiuyosun hamileyim kayıt yaptırcaktım diyosun senin aile hekimin kimse her doktorun yanında bi ebe hanım oluyo o ilgileniyo sürekli seninle ilk başta biraz saçma sorular soruyolar ama bi kerelik tabisonracıma burda sana gerekli tan ve idrar tahlilleri yapılıyo gerekli zamanlarda işte ben gittiğimde 2li ve 3lü test hakkında bilgilendirdiler kullandığın ilaçları senin dosyana kayıt ediyolar işte varis oldumu elin ayağın şişiyomu eğer oluyosa ilaç ve ne yapman gerektiğini anlatıyolar kilonu tansiyonunu ölçüp kaydediyolar ultrason yok sadece küçük bi aletle bebişin kalp atışlarını dinletip iyi sağlıklı diyolar aşı kartı verip düzenli olarak aşılara çağrıyolar bebişin doğduğunda napıyosun tam bilmiyorum ama sanırım beb,iş içinde aşı kartı oluyo sana bi tarih veriyolar o tarihte yaptırıyosun bebiş olunca öğrencem artık onu şimdilik bana bunları yaptılar bitanem
bana doktorum sordu kabızlık varmı diye??acaba olmasımı gerekiyor yoksa olmamasımı?bende yok dedim....doktoruna telefonla sorsan acaba olurmu??
günaydın anneler ve bebeleri,
güneşli bursa sabahından sevgiler....
hepiniz merak etmişsiniz bende benimle beraber gidenleri merak ettim ama hafta sonu epey yoğundum giremedim....
bizim bir KIZIMIZ olacak allah nasip ederse IŞIĞIMIZ gelecek....ben ve eşim çok mutlu olduk....
ama benim minik kızım bize yüzünü hiç göstermedi sanırım uyuyordu epey bekledik ama yüzünü göstermedi...üzüldüm 1 aydır ben onu görmek istiyordum ama olmadı....sırtı kaburga kemikleri,kürek kemikleri dizi,kıvırdığı bacakları,minik kafası o bile gözümün önünden gitmiyor...
dün sabah kalktım eşime bence bize küstü dedim...biz tartışınca korktu ilk ne zaman bakarsanız yüzümü göstermicem dedi bence dedim...eşimde bende çok üzüldük geçmişi hatırlayarak...ama biz onun gönlünü almak için bir sürü cici aldık....bir ay sonra IŞIĞIMI görmeye gidicem o zaman bizimle barışmış olur küslüğü gider....
bu arada 3'lü test yaptırmadım...doktor sen bilirsin dedi....böyle güzel anneler ve kızımın minik arkadaşları.....
hmmmm bu kan hapını kullanmaya başladığımdan beri ayın11den beri bende isal sorunu var ben grip olunca ona bağlamıştım ama sen deyince bi düşündüm bu hapı kullanınca oldu yan etkisi demi bu hapın yarın doktora sorayım bi zayıfladım valla öahvoldum günlerdir:18:Olmaması gerekiyor canım. Benim doktorum gyno ferro yu verdiğinde bana ishal yada kabız olursan beni ara demişti. Cmt de sordu hatta varmı die, yok dedim olmadı çok şükür oda çok iyi dedi...
Kabızlığı olan arkada bence bir doktora danış istersen... Boşuna sıkıntı çekme hiç değilsee
rica ederim bitanem evet artık hamileler daha kıymetlioğluma hamileyken böyle hamileleri kayıt etmiyolardı önemsemiyodu kimse hamileleri
demekki bu olay yeni bi durum
inşallah yarın hastanede işim uzun sürmesse giderim aile hekimime
sağol sabırla anlattığın için
ebahcım gözünaydın allah gönlüne göre verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?