2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bnde gitmedim bir boşluk bulsam işten gidicem :44::44:ama ne zaman olur billmiorum

madem önemli bu kadar yarın 3lü testim erken biterse sağlık ocağına bi uğrim bakalım bizim sağlık ocağıda sizinkiler gibi ilgilimi

Ozaman RABBİM gönlüne göre versin canım.. Benim hiç tercihim yoktu, eşim biras erkekçiydi.. Ama kız çocuklarını daha çok severdi :) RABBİM kız nasip etti. Sağlıklı olsunlarda, gerisi önemli değil..

Benim de bi kzım olsun istiyorum canım nasip:) Allah herkese kız evlat nasip etmezmiş derler :)

Kızlar bırsey dıcem. Benım uc haftadır kabızlık sorunum oluyo doktora sormayıda unutmsum cumartesı gunu. Bu sorunu yasayan baska annısler varmı. Varsa neler yapıyorlar

bana doktorum sordu kabızlık varmı diye??acaba olmasımı gerekiyor yoksa olmamasımı?bende yok dedim....doktoruna telefonla sorsan acaba olurmu??

ben devlet hastanesine gidiyorum belki ondan pek ilgi yok sanırım özele geçmenin vakti geldi.Baska doktora gidip yazdırayım bari gelişim için önemli sanırım

pek günaydinlik bisaat olmasada benim gibi henüz kahvalti yapmayanlara günaydiin, coktaan yapmis olanlarada tünaydin uzun zamandir yazamadim gecmisede fazla bakamadim yeni gelen herkese hosgeldin diyorum, toptopyumurta sende hosgeldin, brsfiliz, cemrem, şekercik ve ebahcım sizinde prens ve prensesler hayirli olsun, bende heyecanla bekliyorum iki günümüz kaldi doktora, gerci 12. haftada yüzde 85ti ama ben yinede 16.haftada emin olucam

doktora gitmen daha mantıklı canım bildiğim kadarıyla bi şurup veriyo kabızlık için onu kullanıyosun bi arkadaşım hamileliği boyunca kabızlık çekmişti de.

evet ben dr gıdım hem bebısımı gorurum bırde muayaneden sonrakı on gun kontrol ucretsız zaten.

Kızlar bırsey dıcem. Benım uc haftadır kabızlık sorunum oluyo doktora sormayıda unutmsum cumartesı gunu. Bu sorunu yasayan baska annısler varmı. Varsa neler yapıyorlar

filizcim ben cok ayran iciyorum o iyi geliyo bana sanirim cünkü icmedigim günler farkediyorum tatli seyleri midem pek almadigindan bide turp yiyorum bol limon ve tuzlu oda faydali olmustu bende tabi herkesde farkli etki gösterebilir

bendede vardı ara arada hala oluyo

kayısı yiyorum ve kayısı suyu içiyorum bol bol

ayrıca bol lifli gıdalar sindirimi rahatlatıyo bende fark etti

aslında bende yıyorum meyve kuruları , meyveler vb. Haftada bır ıkı cıkabılıyorum oda zorla

NE DEMEK GÜLÜM HERZAMAN SORABİLİRSİN bak şimdi gidiuyosun hamileyim kayıt yaptırcaktım diyosun senin aile hekimin kimse her doktorun yanında bi ebe hanım oluyo o ilgileniyo sürekli seninle ilk başta biraz saçma sorular soruyolar ama bi kerelik tabi sonracıma burda sana gerekli tan ve idrar tahlilleri yapılıyo gerekli zamanlarda işte ben gittiğimde 2li ve 3lü test hakkında bilgilendirdiler kullandığın ilaçları senin dosyana kayıt ediyolar işte varis oldumu elin ayağın şişiyomu eğer oluyosa ilaç ve ne yapman gerektiğini anlatıyolar kilonu tansiyonunu ölçüp kaydediyolar ultrason yok sadece küçük bi aletle bebişin kalp atışlarını dinletip iyi sağlıklı diyolar aşı kartı verip düzenli olarak aşılara çağrıyolar bebişin doğduğunda napıyosun tam bilmiyorum ama sanırım beb,iş içinde aşı kartı oluyo sana bi tarih veriyolar o tarihte yaptırıyosun bebiş olunca öğrencem artık onu şimdilik bana bunları yaptılar bitanem

porselenbebek yuzunun gulmesine cok sevindim arkadasim insallah bir daha icine hic bir sey dert olmaz da bebisinle tatli tatli vakit gecirirsin

kivircik ben haftada bir iciom kave kocam her aksam icer arada bende iciom bisicik olmaz ya ben doktoruma sormustum benim doktorum hazir meyve suyu bir kahve fincandan daha zararli demisti yaaaa hem kahve uc yudumda bitiyo zaten nolcek ya aha virvirvir konustum
ben hep kivircik sacli olmak isterdim hep duzdu sacim toka tutmaz kayar sekle girmez bozulur filan hala da oyle o yuzden kivirciklar hep ayri yaratilmis gibi gelirdi cocukene:44:o yuzden aklimda kaldin sen baska bir ulkedesin ha bi de orda gerizekali bir doktor vardi bebisinin ense kalinligini yanlis olcup uykularini kacirmisti kiz fasulye erkek fasul senin muhabbetindi demiiii:26:cok gulmustum onasen bana bi de sigara jelibon cagristrion baciiimmm:18:

Günaydın arkadaşlar,
Bugün 3'lü test günümüz... hafif endişe, bolca heyecan. Rüyamda bizim kız, oglandı. Hayırlısı bakalım.
Geçmişi henüz okuyamadım. Okuyum döneceğim :)

hadi insallah guzel haberler alirsin arkadasim..ruyanin da hayirlisi olsun ayirliii evlat osssuunnn

aman tikkat et sepyacim ya yapmayinca olmuyo evet ama dinlene dinlene yap
bu arada toptopyumurta hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun

teskur ederim ebahcim senin de isigin hayirli olsun yuvaniza minicik ama kocaman bir isik geliyor yani ne guzel

:))))))).alemsin ya

gebeligimin baslari bi dertliyimdim ki ben sorma bu aralar keyfim yerinde sukur

Olmaması gerekiyor canım. Benim doktorum gyno ferro yu verdiğinde bana ishal yada kabız olursan beni ara demişti. Cmt de sordu hatta varmı die, yok dedim olmadı çok şükür oda çok iyi dedi...
Kabızlığı olan arkada bence bir doktora danış istersen... Boşuna sıkıntı çekme hiç değilsee

bana doktorum sordu kabızlık varmı diye??acaba olmasımı gerekiyor yoksa olmamasımı?bende yok dedim....doktoruna telefonla sorsan acaba olurmu??

Amin canım sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah.Benim eşimde erkekçi geçen kontrolde geldi.Ben gördüm kendi kadar pipisi var çocuğun dedi gülmekten öldüm kordonla karıştırdın heralde dedim o oğlum diye ben kızım diye seviyorum :) ciciler almak istiyorum artıkk :))

Amin canım sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah.Benim eşimde erkekçi geçen kontrolde geldi.Ben gördüm kendi kadar pipisi var çocuğun dedi gülmekten öldüm kordonla karıştırdın heralde dedim o oğlum diye ben kızım diye seviyorum :) ciciler almak istiyorum artıkk :))

oğluma hamileyken böyle hamileleri kayıt etmiyolardı önemsemiyodu kimse hamileleri
demekki bu olay yeni bi durum

inşallah yarın hastanede işim uzun sürmesse giderim aile hekimime

sağol sabırla anlattığın için

Olmaması gerekiyor canım. Benim doktorum gyno ferro yu verdiğinde bana ishal yada kabız olursan beni ara demişti. Cmt de sordu hatta varmı die, yok dedim olmadı çok şükür oda çok iyi dedi...
Kabızlığı olan arkada bence bir doktora danış istersen... Boşuna sıkıntı çekme hiç değilsee

ebahcım gözünaydın allah gönlüne göre verdi

hmmmm bu kan hapını kullanmaya başladığımdan beri ayın11den beri bende isal sorunu var ben grip olunca ona bağlamıştım ama sen deyince bi düşündüm bu hapı kullanınca oldu yan etkisi demi bu hapın yarın doktora sorayım bi zayıfladım valla öahvoldum günlerdir:18:

Evet arkıdıslar herkeste farklı olabılır ayranıda bır denıcem bakım, ben bır doktoru arıyım barı ıyı olur. Bu arada toplu cevaplama nasıl oluyor yapamıyorum, gercı telefondan baglanıyorum belkı ondandır.

rica ederim bitanem evet artık hamileler daha kıymetli

ebahcım gözünaydın allah gönlüne göre verdi

çok teşekkür ederim ozpolatcım en kısa zamanda inşallah sende öğrenirsin...farklı oluyormuş biliyor olmak...c.tesi günü annem ve ablamla birlikteydim ablam kızına yoluk kafaya tulum aldı bir baktım aynısının en küçüğünü benim cadıma almış,aynı bizim gibi ikiz gibi büyüsünler,dün babanne ve ananeyi gezmeye götürdük gün sonunda anane,babanne kendinden geçip bir sürü pembe şey aldı bu arada arkasını dönüp kendini bize göstermeyince ilk "aaa ne edepli kız" dedik ama dün sabahtan beri aklıma gelen bize küstü fikri beni çok üzüyor,iyi oldu bize aklımız başımıza gelsin yanında nasıl davranacağımızı bilelim...c.tesi gününden beri içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…