Bu arada annısler doktorum uclu teste gerek yok dedı. Ekımın yırmıucunde renklı ultroson cektırıcem. Ben bebıkomu ozledım. Saglık ocagına gıden varmı ne yapıyorlar orada ben bır kere gıtmıstım kayıt yapmaları ıcın bı daha cıt yok. Bırde saglık ocagından renklı ultrasona gonderıyorlarmı acaba, yaptırdıpımız testlerı falan ıstıyolarmı.
Günaydın kızlar;
eeee beklenen prenses haberide gelmiş gözünaydın ebahçım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin inş
Cemrem prensin geliormuş gözünaydın canım
ayşeonur geçmiş olsun öksürük için kızdırılmış tereyağnın içine biraz pekmez ekleyip içebilirsin çok iyi geliyor
unutmadan süremiz azaldığından artık hergün duyuru yapacağım .... hediye çekilişine katılmak isteyen arkadaşlar "2013 mart anneleri hediye çekilişi başlıyor" topiğini inceleyebilir ve katılabilirsiniz **** sınırlı sayıda kontenjanımız kaldığından elinizi çabuk tutmanızı öneririm
hmmmm bu kan hapını kullanmaya başladığımdan beri ayın11den beri bende isal sorunu var ben grip olunca ona bağlamıştım ama sen deyince bi düşündüm bu hapı kullanınca oldu yan etkisi demi bu hapın yarın doktora sorayım bi zayıfladım valla öahvoldum günlerdir:18:
ohhhh sonunda geçmişi okumayı bitirebildimmm
pınarcım aynı gün dr kontrolümüz varrbende hafif geçirenlerdenim senin gibi sadece yoğun bel ağrısı yaşıyorum iki büklüm yürüyorum ama olsun bebişim herşeye değer
bide bulduğun çözüm süpermiş en azından 4. ayı atlatsın sonrasında adam akıllı şişer hamile kıyafetini layıkıyla giyeriz
Cnm nasıl sabredicez 15 ekime kadar bilmem.Görmeyince hep kafam da soru işareti acaba iyi mi her şey yolunda mı ?
Bu pantolona lastik takma işi süper oldu valla.Rahat rahat giyiyorum panolonlarımı.1 ay daha idare etsin zaten hava serinelyince kışlık bişeyler alırız artık.
Kızlar,
Doktora gidince aklıma hiç bir şey gelmiyor, sonra çıkınca ay şunu da sorsaydım keşke diyorum. Bu sefer yazayım dedim, ama yine aklıma bir şey gelmiyor? Sizce ne sormalıyım?
Aklıma gelenler:
- Şeker takibi ne zaman yapılıyor. Çok tatlıya düştüm, yemeklerden sonra gözlerim kapanıyor. Kontrole gerek var mı?
- El ve ayaklarım şişmeye başladı, normal mi? (Yüksek tansiyonum olduğu için ödem takibi bende çok önemli)
- Bebeğin hareketlerini hissetmiyorum.
- Tetanoz aşısı olmama gerek var mı?
- Sağlıklı beslenmiyorum? (Ay içim almıyo valla...O kadar iştahsız oldum ki? Ben üstelik 80 kiloluk gece)
Sizce?
Şeker yüklemesini doktorun sana söyler cnm tahminim 26. haftalarda yapılıyor ama emn Cnm bnm bildiği tetanoz aşısı 24. haftada yapılıyor.Ben aşı yaptırma taraftarıyım.Ne olur ne olmaz korunmak lazım.
El ayak şişmesi için daha erken aslında aman tuz tüketimine dikkat et ve yürüyüş ya derim.
Bebek hareketlerinin ben de hissetmiyorum ama 20 . haftaya kadar normalmiş..Sabırsızlanıyoruz tabiii..
Beslenme konusu artık daha ö nemli direk bebeğe geçiyormuş yediklerimiz.Aslında bebek her türlü bizden besleniyor ama senin vücudunun direnci içn dikkat etmen lazım cnm.
ben de katilabiliyomuyum kiiibi de nerde nasil ne zman :44: topige bakam ben en iyisi:26: (ay bu tip cok salak ya)
çok ihmal ettim gerçekten pek suda tüketmiyorum günde 3 bardak anca ben yarın bi deyeyim doktora napar acaba ilaç felan mı verirİshal varsa saten hiç durma güselim hemen doktorunu ara derim, sonuçta su kaybediyorsun aman hee ihmal etme...
çok teşekkür ederim ozpolatcım en kısa zamanda inşallah sende öğrenirsin...farklı oluyormuş biliyor olmak...c.tesi günü annem ve ablamla birlikteydim ablam kızına yoluk kafaya tulum aldı bir baktım aynısının en küçüğünü benim cadıma almış,aynı bizim gibi ikiz gibi büyüsünler,dün babanne ve ananeyi gezmeye götürdük gün sonunda anane,babanne kendinden geçip bir sürü pembe şey aldıbu arada arkasını dönüp kendini bize göstermeyince ilk "aaa ne edepli kız" dedik ama dün sabahtan beri aklıma gelen bize küstü fikri beni çok üzüyor,iyi oldu bize aklımız başımıza gelsin yanında nasıl davranacağımızı bilelim...c.tesi gününden beri içim içimi yiyor
çok ihmal ettim gerçekten pek suda tüketmiyorum günde 3 bardak anca ben yarın bi deyeyim doktora napar acaba ilaç felan mı verir
tesekkur ederım canım benım hepımıze hayırlı ugurlu olsun bebıslerımız saglıcakla kucaklarımıza bır alsak yavrularımızı. Ben henuz bırsey almadım yavruma. Haftasonu bebek arabası falan baktım oylesıne fıkır edıneyım dıye. Baston arabaları onerıyo genelde cevremdekıler
çok teşekkür ederim ozpolatcım en kısa zamanda inşallah sende öğrenirsin...farklı oluyormuş biliyor olmak...c.tesi günü annem ve ablamla birlikteydim ablam kızına yoluk kafaya tulum aldı bir baktım aynısının en küçüğünü benim cadıma almış,aynı bizim gibi ikiz gibi büyüsünler,dün babanne ve ananeyi gezmeye götürdük gün sonunda anane,babanne kendinden geçip bir sürü pembe şey aldıbu arada arkasını dönüp kendini bize göstermeyince ilk "aaa ne edepli kız" dedik ama dün sabahtan beri aklıma gelen bize küstü fikri beni çok üzüyor,iyi oldu bize aklımız başımıza gelsin yanında nasıl davranacağımızı bilelim...c.tesi gününden beri içim içimi yiyor
teskur ederim ebahcim senin de isigin hayirli olsun yuvaniza minicik ama kocaman bir isik geliyor yani ne guzel
sende bize neşe kat,arada coşuyoruz,kopuyoruz sende bize katıl tüm sıkıntılarımızdan sanalda olsa biraz sıyrılalım....evet ışığımız geliyor inşallah evimize ışık olur da karanlık günler onun sayesinde sıyrılır gider....
bu arada jelibonun sahibi benim....ayıya aşermiştim
evet benimde midem bulanıyo su içince ama denicem ayyy valla allahım herkese sağlık sıhat versinAynen canım git bencede, suyuda bol içmen lazım hele bu zamanlarda. Ben normal çok su içebilen biri değilim, istemsiz içtiğimde bulandırıyor midemi ama içmeye çalışıyorum 5-6 bardak
günaydın anneler ve bebeleri,
güneşli bursa sabahından sevgiler....
hepiniz merak etmişsiniz bende benimle beraber gidenleri merak ettim ama hafta sonu epey yoğundum giremedim....
bizim bir KIZIMIZ olacak allah nasip ederse IŞIĞIMIZ gelecek....ben ve eşim çok mutlu olduk....
ama benim minik kızım bize yüzünü hiç göstermedi sanırım uyuyordu epey bekledik ama yüzünü göstermedi...üzüldüm 1 aydır ben onu görmek istiyordum ama olmadı....sırtı kaburga kemikleri,kürek kemikleri dizi,kıvırdığı bacakları,minik kafası o bile gözümün önünden gitmiyor...
dün sabah kalktım eşime bence bize küstü dedim...biz tartışınca korktu ilk ne zaman bakarsanız yüzümü göstermicem dedi bence dedim...eşimde bende çok üzüldük geçmişi hatırlayarak...ama biz onun gönlünü almak için bir sürü cici aldık....bir ay sonra IŞIĞIMI görmeye gidicem o zaman bizimle barışmış olur küslüğü gider....
bu arada 3'lü test yaptırmadım...doktor sen bilirsin dedi....böyle güzel anneler ve kızımın minik arkadaşları.....
Günaydın arkadaşlar,
Bugün 3'lü test günümüz... hafif endişe, bolca heyecan. Rüyamda bizim kız, oglandı. Hayırlısı bakalım.
Geçmişi henüz okuyamadım. Okuyum döneceğim :)
günaydın anneler ve bebeleri,
güneşli bursa sabahından sevgiler....
hepiniz merak etmişsiniz bende benimle beraber gidenleri merak ettim ama hafta sonu epey yoğundum giremedim....
bizim bir KIZIMIZ olacak allah nasip ederse IŞIĞIMIZ gelecek....ben ve eşim çok mutlu olduk....
ama benim minik kızım bize yüzünü hiç göstermedi sanırım uyuyordu epey bekledik ama yüzünü göstermedi...üzüldüm 1 aydır ben onu görmek istiyordum ama olmadı....sırtı kaburga kemikleri,kürek kemikleri dizi,kıvırdığı bacakları,minik kafası o bile gözümün önünden gitmiyor...
dün sabah kalktım eşime bence bize küstü dedim...biz tartışınca korktu ilk ne zaman bakarsanız yüzümü göstermicem dedi bence dedim...eşimde bende çok üzüldük geçmişi hatırlayarak...ama biz onun gönlünü almak için bir sürü cici aldık....bir ay sonra IŞIĞIMI görmeye gidicem o zaman bizimle barışmış olur küslüğü gider....
bu arada 3'lü test yaptırmadım...doktor sen bilirsin dedi....böyle güzel anneler ve kızımın minik arkadaşları.....
miha mihs hanimmmmmmmm hosgeldildiniz haftasonu face dn buraya vaktitiniz kalamdi tabuuuuu kuseriz bak heeee, ihmal etmeyiniz bizi pleaseeeeeaslında kocamannnn bir gunaydın demek ıcın gırdım ama gecmısı okurken öğlen olmuş o zaman tünaydınn canlarr...
bir suru seyler olmus hafta sonu neler kacırmısım ben yaa(
ebah canım benım prensesın hayırlı ugurlu olun en az senın kadar kalbı gusel olsun inşallah...
cemre senınde sehzaden hayırlı ugurlu olsun saglıkla dunyaya gelsın ınsallah...
toptopyumurta aramıza hosgelsın canımm cok sekersınnn:)))
geceyımben canım sonucların Allahın ıznıyle cok guzel cıkar ınsallah bızı hbrsız bırakma...
lolo ve kelebek canlarım sız hangı hastaneye ve doktora gıdıosunuz ya sızın ıkılı sonuclarına sorun yok demıs ne gusel doktorlarınız bnm 1/700 sonucuma ucluyude yapalım falan dıe tereddutlu yaslastı doktorum merak ettım ???hastane polıtıkası sanırım bıraz bnm gıttgım hastane unıversıte hastanesı oldugu ıcın fazl arastırmacı geldı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?