2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
teskur ederim ebahcim senin de isigin hayirli olsun yuvaniza minicik ama kocaman bir isik geliyor yani ne guzel

sende bize neşe kat,arada coşuyoruz,kopuyoruz sende bize katıl tüm sıkıntılarımızdan sanalda olsa biraz sıyrılalım....evet ışığımız geliyor inşallah evimize ışık olur da karanlık günler onun sayesinde sıyrılır gider....
bu arada jelibonun sahibi benim....ayıya aşermiştim

ben bugun saglik ocagina gittim filiz demir ilacimi yazdirmaya bide rapor almaya gitmistim hiiic ise gidesim yoktuonlar seni 20 hafta gibi aricaklardir asi icin tetanozmuydu neydi o zmna kadar pek bisey bekleme, tum saglik ocaklari kan tahlili yapiyor ama istersenbir de dogum once emzirme ile ilgili egitim filan veriolar bildikerim boyle sekerim baska da biseye yaramiyorlar:44:

ben de katilabiliyomuyum kiii bi de nerde nasil ne zman :44: topige bakam ben en iyisi:26: (ay bu tip cok salak ya)

İshal varsa saten hiç durma güselim hemen doktorunu ara derim, sonuçta su kaybediyorsun aman hee ihmal etme...

İshal varsa saten hiç durma güselim hemen doktorunu ara derim, sonuçta su kaybediyorsun aman hee ihmal etme...
çok ihmal ettim gerçekten pek suda tüketmiyorum günde 3 bardak anca ben yarın bi deyeyim doktora napar acaba ilaç felan mı verir

inşaallah canım darısı bizlere,öğrendiğinde daha farklı oluyordur eminim ahhh bende bi öğrenseydim hayırlısıyla biraz bir şeyler bende almak istiyorum , dün gece düğündeydik herkes cinsiyeti ne diye sorup durdu bir süre sonra sıkıldım aynı cevabı vermekten:)

tweety_07 çok saol gülüm allah razı olsun ama evde tereyağı yok ona gerçek tereğağı lazımdır karabiberli ballı bi tarif verdi kızlar onu denicem yemekten sonra inşallah bi sonuç verir

Aynen canım git bencede, suyuda bol içmen lazım hele bu zamanlarda. Ben normal çok su içebilen biri değilim, istemsiz içtiğimde bulandırıyor midemi ama içmeye çalışıyorum 5-6 bardak

çok ihmal ettim gerçekten pek suda tüketmiyorum günde 3 bardak anca ben yarın bi deyeyim doktora napar acaba ilaç felan mı verir

baston araba neymis ki:44:ben seylerden istiyorum hani ana kucagi oluyo araba koltugu oluyo falan ya ondan sanki daha kullanisli gibi evde iste okulda nanaananananna diye de bir sarki geldi aklima

aaa benimki bi onceki gidiste hic kioirdamadi cok uzulmustum ama ayiptir solemesi solimiyim o zmn agir bir yemek yiyip gitmistim bebisime de agirlik coktu dedim sonrasinda ondan kiprasmadi dedim hep ebahcim uyusun da buyusunler dimi ama

insallaaaahhh ayiciklar senin mi aklina dusmustu hadi ya tuh karistirdim kivircigi da o muhabette hatirladim belkim de heee iste sayende dolap jelibon dolu bebek buyuyene kadar bisi olmazsa o yer artik ayilari bide ne hatiliyorum bak adinin elif oldugunu bu dogru mu

Aynen canım git bencede, suyuda bol içmen lazım hele bu zamanlarda. Ben normal çok su içebilen biri değilim, istemsiz içtiğimde bulandırıyor midemi ama içmeye çalışıyorum 5-6 bardak
evet benimde midem bulanıyo su içince ama denicem ayyy valla allahım herkese sağlık sıhat versin

Aranıza yeni katıld ım ama çok gûzel dostluklar oluşturmuşsunuz hepiniz harikasınız hepinize hayırlı mart çocukları kendimede tabi

ebahcııımmmm. ne mutlu sana.. darısı basıma ınsallah. ben de cok kız ıstıyorum ama bakalım hayırlısı...

hızınıza yetişemiyorum yahu. ben geçmişi okurken bir bakıyorum iki sayfa daha ilerlemiş. en sonunda bıraktım okumayı. hepinize hayırlı günler kızlar. sabahtan dersim yoktu şimdi okula gidecegim 2 saat için o bile zor geliyor vallaha suan.

aslında kocamannnn bir gunaydın demek ıcın gırdım ama gecmısı okurken öğlen olmuş o zaman tünaydınn canlarr...

bir suru seyler olmus hafta sonu neler kacırmısım ben yaa(

ebah canım benım prensesın hayırlı ugurlu olun en az senın kadar kalbı gusel olsun inşallah...
cemre senınde sehzaden hayırlı ugurlu olsun saglıkla dunyaya gelsın ınsallah...

toptopyumurta aramıza hosgelsın canımm cok sekersınnn:)))

geceyımben canım sonucların Allahın ıznıyle cok guzel cıkar ınsallah bızı hbrsız bırakma...

lolo ve kelebek canlarım sız hangı hastaneye ve doktora gıdıosunuz ya sızın ıkılı sonuclarına sorun yok demıs ne gusel doktorlarınız bnm 1/700 sonucuma ucluyude yapalım falan dıe tereddutlu yaslastı doktorum merak ettım ???hastane polıtıkası sanırım bıraz bnm gıttgım hastane unıversıte hastanesı oldugu ıcın fazl arastırmacı geldı bana

herkese selamlar sevgilerrr, coook guzel bi pazt gunbu olsun insallah, sendromsuz bebis kokulu:)))

Günaydın arkadaşlar,
Bugün 3'lü test günümüz... hafif endişe, bolca heyecan. Rüyamda bizim kız, oglandı. Hayırlısı bakalım.
Geçmişi henüz okuyamadım. Okuyum döneceğim :)

GECEYIM BEN 3;u test sonuclarin iyi gelsin umarim canim, ayrica odem icin lutfen bol su ic, tetanoz yaptir bence bizim burada yapmilar napicam bilmiyorum???
bebis hareketlerini ala cogumuz hissetmiyoruz az daha sabret. ve yemek konusuna gelince ben de ayniyim ama vitamin aliyosun dimi o kurtarir biraz canim sikma canini

cannnniiiiiiimmmmmm coook sevindim gonlundekini vermis Allah hadi bakalim ben de kiz istiyorum ama nasip.....
merak teme annesi dogunca o acisini acikartir sizden hem hol bol yuzunu gosterecek hem de tepenize ederekten onu uzdugunuz gunleri mis kokular esliginde telafi ettirecek size. sakin uzulup vicdan yapma simdiden. onun icin caninizvereceginiz bilecek o merak etme...onemli olan o dogduktan sonra huzrulu bir ailede yetistirmek mutlu bi cocoukluik gecirmesini saglamak umarim hepimiz becerebiliriz bunu benim de en buyuk endisem bu. huzurlu mutlu bi ailede buyusun cocugum sevgiyi bizden ogrensin insallahhhhhh

TOPTOPYUMURTA evet ayipti solmesi kivirciklar ozel yaratilmis anam nerden billdunnnnn eheueeue kucukken nben de sacim duz olsun isterdim ilkokulda en yakin arkadasimin saci dumduzdu bir de kahkulleri var di ben de ole istiyodum annem de olmaz didyo ben de aldim kestim sacimi annem kafayi yedi
havaya dikildi kaldi saclar, toklarla ugrasti kadin 1 ay.. sigara diyince aklima beim de ben geliyo eski gunlerim tek keyfim neyse aglaaaacccaammmmmm simdi

miha mihs hanimmmmmmmm hosgeldildiniz haftasonu face dn buraya vaktitiniz kalamdi tabuuuuu kuseriz bak heeee, ihmal etmeyiniz bizi pleaseeeee

selam kızlarrr,

sabahtan berii geçmişi okuyorum maşallah cinsiyetler öğrenilmiş brsfiliz, cemrem, şekercik ve ebah hepinize hayırlı olsun darısı başımıza..

topyumurta hoşgeldin beni hatrlayabliyo musun bi tahmin de beni et kızz

kızlar haftasonunu streslerim ağlamalarım hariç o kadar rahat geçirdim ki ne mide bulantısı, ne ağrı sızı dün gece tuvalaete bile kalkmadım sıkışarak normal dime belitilerin azalmasıı?
ay hep böyle soranlara şaşırırdım belirtisi azalmış ne güzel neyi soruyolar diye ama şimdi ben soruyorum

kızlar bide benim göğüslerim çok büyüdü ve aşırı kaşınıyo, çatlıyorum galiba, civciv çıkacak ayy daha ne kadar büyüyecekler kendim zayıfım kilom normal ama göbeğime değecek,
bi sağa bi sola mı atıcam ben onlarıı lili liilii

kızlar bir şey soracağım size. ekimin 19 unda randevum var 3lü test için. internette baktıgım kadarıyla 18. haftada yapılıyormus. ben o zaman 19.haftada olacagım. 18+5 olacagız o gün. sorun olur mu acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…