2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
miha mihs hanimmmmmmmm hosgeldildiniz haftasonu face dn buraya vaktitiniz kalamdi tabuuuuu kuseriz bak heeee, ihmal etmeyiniz bizi pleaseeeee

telefondan face daha kolay oluo tatlişkommm napım sımdı ben ztn ewe net alıcam walla ısyerınde sureklı pc basındayım dıe almım dıe dırenıodum ama bole olmıcakmıs anladım ben sızı özlüyorumm

aa evet adımı unutmamışsın ne güzel

İyi demişin kızz , bu mihs artık bize vakit ayırmıyor :) Varsa yoksa facedekiler :) Hihihihihi

miha mihs hanimmmmmmmm hosgeldildiniz haftasonu face dn buraya vaktitiniz kalamdi tabuuuuu kuseriz bak heeee, ihmal etmeyiniz bizi pleaseeeee

İyi demişin kızz , bu mihs artık bize vakit ayırmıyor :) Varsa yoksa facedekiler :) Hihihihihi

hiiiiiiiiiiiiiiii nerelere gömsem basımııııı:)))) ama askolsun bree size... face'e kımlerı ozledıgım ıcın gırıorum acaba bı düşünün bakım kafanızı kaşınn bakımmm canlar,göbekdaşlarım benımmm , kader ortaklarım benımpazartesı oluncada kostur kostur kk ya gırıorum yıne kımın ıcın ??? hıhhh bak yavrum sıze napıo gorun ıste kızdı sız teyzelerı acıktım bız yemege gıdıoruz hemen gelıoruz

hosbuldum misss:) 1/999 altina da devlet hastaneleri de istiyor rutin uygulamadir o takilma sen canim amaaaan bi de senin yasin kac yas arttikca degisio o ikili test benim doktorum dedidgine gore "oylesine bisiiiii" kesin sonucu amniyodan baska sey vermez dio

selam anneler paşalar ve prensesler
fazla vaktim yok selam verip kaçacağım akşam okurum geçmişi artık. 3 lü test kanımı verdim geldim perşembe çıkacak bakalım bi sıkıntı çıkmaz inşallah.bizim cinsiyetimiz artık kesinleşti erkeğimiz geliyoooor herkese güzel bir gün dilerim

özgeye yüklenemeyelim şekerim aaa facedekiler kimmm burdakiler

yukleniriz biz sevdigimizi canini cikara cikara severiz sen de ugrama 2 gun bak gorursun neler oluyo

ayy kizmasin oooon kiyamayiz ona. harbi ya gobekdasiz biz demi tutum bunu, allhim insallah catlak gobekdslra olmayiz cok kasiniyom ben yaaa

eneeemmm bi pasa daha, hayrili olsun canim. testinde iyi cikar umarim.

ben de baslamicam diyemiyorum kesin baslarim ben, hatta dogurayim emzireyim de basliyim diye bakiyorum. adam olmam ben.

ben askimin pesinden geldim canim buralara sevgili esim ile 10 yil once turkiyede tanistik univeristede(yasim ortaya cikmasin simdi) kendisi Arnavut turk degil yani yani yabanci damat aldim yabanci gelin oldum burada. onun isi dolaysiyila burada yasamaya karar verdik. guzel yer alsitim seviyorum bazen zorluklari da oluyo ama gzuel yine de. isim de var birakicam yakinda ama sorun degil Tuyrkler ck kiymetli burada tekrar girereim kendi siim gibidi zaten:)) oyle iste

Gözünaydın canım paşan geliyormuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

yakızlar geceleri çok kötü oluyorum

neden mi rüya görüyorum hep eşim beni aldatırken görüyorum çok üzülüyorum kaç defa gördüm eşime de kötü davranmaya başladım

sen beni sevmiyorsun ilgilenmiyorsun zaten diye

birde bu fikir birazda nerden düştü aklıma geçenlerde 3 haftayı geçti afedersiniz eşim benle beraber olmak bile istemedi hiç bunu dile getirmedi bende süphelenmeye başladım :2::2:

hiç bu yüzden üzüleceğim aklıma gelmezdi ama çok üzüldüm yanlış anlamayın istediğimden değil ben hiç istemiyom da oda dile getirmeynce kötü oldum bu rüyalar nerden çıktı ya

ismini gorunce aklima geldi tamamen unutmusum... gece ruyamda seni grdum
farkindayim yuzyuze hic gorusmedik ama dun gece face de profilelre bakiyodum en son senin resmine baktim sanirim o aklimda kaldi ya da bilmiyorum..
gemiye bindim bi adaya gittim ruyamda ama super guzel bir deniz berrak, o kadar cok yuzdum ki anlatamam
sonra hamile olduguim aklima geliyo ve bi baktirayim bebise diyorum, saglik ocagi gibi bi yerde beklerken seninle karsilasiyorum sen diyosun ki ben baktirdim bebisim iyiymis ama ultrason cihazi yok ellleriyle bakiyolar ben tedirgin oluyorum ama yine de baktirayim diyorum.
sonra sedye falanda yok ayakta bakiyolarmis ben tam soyunuyorum sonra korkup kaciyorum veee bi zil caldi o araaa, alarmmis meger uyandim:)))
var mi bi tabirin ya da var mi youmlayabilecek olan. berrak denizde yuzmek iyiye isaret derler ama digerleri kafamin karisikligi sanirim. tatil istiyorum ya onunla bebeisi birlestirdim galiba ne bileyim beeeeennnnn

Hoşbuldum bana bir destek verin nolur şu sigara için kurtulan varmı

onu sigara içen arkadaşlara sor canım hiç öyle bir sorunum olmadı arada arkadaşlarla toplanıp içerdik ama bağımlı hiç olmadım şükür şimdi dumandan bile tiksiniyorum eşime evde içirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…