Aranıza yeni katıld ım ama çok gûzel dostluklar oluşturmuşsunuz hepiniz harikasınız hepinize hayırlı mart çocukları kendimede tabi
miha mihs hanimmmmmmmm hosgeldildiniz haftasonu face dn buraya vaktitiniz kalamdi tabuuuuu kuseriz bak heeee, ihmal etmeyiniz bizi pleaseeeee
insallaaaahhhayiciklar senin mi aklina dusmustu hadi ya tuh karistirdim kivircigi da o muhabette hatirladim belkim de heee iste sayende dolap jelibon dolu bebek buyuyene kadar bisi olmazsa o yer artik ayilari bide ne hatiliyorum bak adinin elif oldugunu bu dogru mu
cannnniiiiiiimmmmmm coook sevindim gonlundekini vermis Allah hadi bakalim ben de kiz istiyorum ama nasip.....
merak teme annesi dogunca o acisini acikartir sizden hem hol bol yuzunu gosterecek hem de tepenize ederekten onu uzdugunuz gunleri mis kokular esliginde telafi ettirecek size. sakin uzulup vicdan yapma simdiden. onun icin caninizvereceginiz bilecek o merak etme...onemli olan o dogduktan sonra huzrulu bir ailede yetistirmek mutlu bi cocoukluik gecirmesini saglamak umarim hepimiz becerebiliriz bunu benim de en buyuk endisem bu. huzurlu mutlu bi ailede buyusun cocugum sevgiyi bizden ogrensin insallahhhhhh
kıvırcık arkadaşım inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin....allah gönlündekini versin....bakarsın saçları senin kıvırcık bir kızın olur ne tatlıııııı
miha mihs hanimmmmmmmm hosgeldildiniz haftasonu face dn buraya vaktitiniz kalamdi tabuuuuu kuseriz bak heeee, ihmal etmeyiniz bizi pleaseeeee
Hoş geldinnnnn canım.. RABBİM sağlıkla geçirsin hamileliğini inşallah..
İyi demişin kızz , bu mihs artık bize vakit ayırmıyor :) Varsa yoksa facedekiler :) Hihihihihi
İyi demişin kızz , bu mihs artık bize vakit ayırmıyor :) Varsa yoksa facedekiler :) Hihihihihi
aslında kocamannnn bir gunaydın demek ıcın gırdım ama gecmısı okurken öğlen olmuş o zaman tünaydınn canlarr...
bir suru seyler olmus hafta sonu neler kacırmısım ben yaa(
ebah canım benım prensesın hayırlı ugurlu olun en az senın kadar kalbı gusel olsun inşallah...
cemre senınde sehzaden hayırlı ugurlu olsun saglıkla dunyaya gelsın ınsallah...
toptopyumurta aramıza hosgelsın canımm cok sekersınnn:)))
geceyımben canım sonucların Allahın ıznıyle cok guzel cıkar ınsallah bızı hbrsız bırakma...
lolo ve kelebek canlarım sız hangı hastaneye ve doktora gıdıosunuz ya sızın ıkılı sonuclarına sorun yok demıs ne gusel doktorlarınız bnm 1/700 sonucuma ucluyude yapalım falan dıe tereddutlu yaslastı doktorum merak ettım ???hastane polıtıkası sanırım bıraz bnm gıttgım hastane unıversıte hastanesı oldugu ıcın fazl arastırmacı geldı bana
TOPTOPYUMURTA evet ayipti solmesi kivirciklar ozel yaratilmis anam nerden billdunnnnn :64::64:eheueeue kucukken nben de sacim duz olsun isterdim ilkokulda en yakin arkadasimin saci dumduzdu bir de kahkulleri var di ben de ole istiyodum annem de olmaz didyo ben de aldim kestim sacimi:21::21: annem kafayi yedi:52: havaya dikildi kaldi saclar .!.:sacinimi kestiiiin ay yazik olmus o ara anana da sana daben de daha kat kat kesim yedi moda olmaya basladiginda kesmistim basimi one egip toplayamamisim da ole besleme gibi yasamistim:44: kizim sigara var ya hamile kalmadan once bu kadar aramazdim icmedigim zmnlar cok olmustur ama hamile kalinca anaaaam ne halt etcem die kaldim ortada bi sinir yapti ki sorma :18: alisio ama insan da dogurunca icmem bida diyemiom:26:bisi sorcam sen niye yurt disindasin napion orda
özgeye yüklenemeyelim şekerim aaa facedekiler kimmm burdakiler
hiiiiiiiiiiiiiiii nerelere gömsem basımııııı:)))) ama askolsun bree size... face'e kımlerı ozledıgım ıcın gırıorum acaba bı düşünün bakım kafanızı kaşınn bakımmm canlar,göbekdaşlarım benımmm , kader ortaklarım benımpazartesı oluncada kostur kostur kk ya gırıorum yıne kımın ıcın ??? hıhhh bak yavrum sıze napıo gorun ıste kızdı sız teyzelerı acıktım bız yemege gıdıoruz hemen gelıoruz
selam anneler paşalar ve prensesler
fazla vaktim yok selam verip kaçacağım akşam okurum geçmişi artık. 3 lü test kanımı verdim geldim perşembe çıkacak bakalım bi sıkıntı çıkmaz inşallah.bizim cinsiyetimiz artık kesinleşti erkeğimiz geliyoooorherkese güzel bir gün dilerim
sacinimi kestiiiin ay yazik olmus o ara anana da sana daben de daha kat kat kesim yedi moda olmaya basladiginda kesmistim basimi one egip toplayamamisim da ole besleme gibi yasamistim:44: kizim sigara var ya hamile kalmadan once bu kadar aramazdim icmedigim zmnlar cok olmustur ama hamile kalinca anaaaam ne halt etcem die kaldim ortada bi sinir yapti ki sorma :18: alisio ama insan da dogurunca icmem bida diyemiom:26:bisi sorcam sen niye yurt disindasin napion orda
selam anneler paşalar ve prensesler
fazla vaktim yok selam verip kaçacağım akşam okurum geçmişi artık. 3 lü test kanımı verdim geldim perşembe çıkacak bakalım bi sıkıntı çıkmaz inşallah.bizim cinsiyetimiz artık kesinleşti erkeğimiz geliyoooorherkese güzel bir gün dilerim
Aranıza yeni katıld ım ama çok gûzel dostluklar oluşturmuşsunuz hepiniz harikasınız hepinize hayırlı mart çocukları kendimede tabi
HOŞGELDİN canım aramıza
HOŞGELDİN canım aramıza
Hoşbuldum bana bir destek verin nolur şu sigara için kurtulan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?