2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Hoşbuldum bana bir destek verin nolur şu sigara için kurtulan varmı

canim topikte tiryaki cok da herpimizi biraktik sanirim icen yok. muhabbetler emzirme bittiktejn sonra baslariz diye:))
sen de iciyorsan birak canim yazik yavruna , nefessiz, zehir icinde birakma minicik seyi. benim icin de cok zor oldu ama hic agzima surmedim, motivasyonum buyuk sen de oyle dusun . yazik ona kiyma annesi

canim neden oyle dusunuyosun sen. erkekler korkup yanasmiyolar, zarar verecekler diye. sakin kendini suclama sen cok guzel ve kutsalsin su an onun icin. benim esim e cok cekiniyo ki ben de. sakin sakin psikolijini bozma bebisi uzme... sen boyle yaparsan gercekten kizdirisin adami, durduk yere kurma kendini..bilincaltindan esim ban yanasmiyo ya aldatirsa diye dusundugun icin paralel ruyalr goruyosun. sen esine guvenmiyomusun guven sevgiden daha onemli daha degerli inan bana sakin guvenini sarsma

selam kızlarrr,

sabahtan berii geçmişi okuyorum maşallah cinsiyetler öğrenilmiş brsfiliz, cemrem, şekercik ve ebah hepinize hayırlı olsun darısı başımıza..

topyumurta hoşgeldin beni hatrlayabliyo musun bi tahmin de beni et kızz

kızlar haftasonunu streslerim ağlamalarım hariç o kadar rahat geçirdim ki ne mide bulantısı, ne ağrı sızı dün gece tuvalaete bile kalkmadım sıkışarak normal dime belitilerin azalmasıı?
ay hep böyle soranlara şaşırırdım belirtisi azalmış ne güzel neyi soruyolar diye ama şimdi ben soruyorum :26:

kızlar bide benim göğüslerim çok büyüdü ve aşırı kaşınıyo, çatlıyorum galiba, civciv çıkacak ayy daha ne kadar büyüyecekler kendim zayıfım kilom normal ama göbeğime değecek,
bi sağa bi sola mı atıcam ben onlarıı lili liilii

nabersiniz kızlaarrr. ya ben bi şey soracağım size saglık ocağına gideniniz ve kayıt yaptıranınız var mı. ben gideceğim yarım saat sonra. size de sorayım bi dedim. bi de bebeğin kalp atısını mı ne dinletiyolarmış siz duydunus mu. onu sorcaktım. öpüldünüz canlaaaarrrrrr

ben gittim, kaydını açıyorlar. kanını alıyorlar ben aldırmadım aşı için geldiğimde alırsınız dedim. bebeğin kalp atışını dinlemek için her hangi bir cihaz yoktu bizimkinde ama bazı yerlerde varmış.

canım bn gıdıp kaydımı yaptırdım 12. haftada falandım sanırım boy,kilo,tansiyon ölçtü hastanede yapılan tahlılllere baktı ası gunlerımı yazdı o kadar bı daha asıya gıdıcem ıste kasımda

benim 2li testimi devlet hastanesinde yaptırdım bana orta riskli dedi doktor
sonucu eski doktoruma gösterdim normal niye zeynep kamile git dedi anlamadım dedi
kendi doktoruma gösterdim normal değerin altında değil ama bu değerlerdeki bazı kişiler amniyosentez yaptırmak istiyo karar sizin dedi
bende yaptırmıcam dedim
o zaman 3lü testi yaptırın dedi
yarın 3lü testi yaptırıcam
muaynelerimi özelde testlerimde devlet hastanesinde yaptırıyorum
ayrıca senin sonucun gayet iyi riskli grupta değilsin bence
sonucunu bi devlet hastanesinde göster istersen
sonuca bakarken ense kalınlığını da değerlendiriyolar

şimdi çıkıyorum evden o zaman ben de gelince yazarım bana ne yaptılarsa benim gibi bilmeyenler de okur bari teşekkür ederim kızlar yorumlar için. gelince görüşürüz

Kızlar selam,
Şimdi doktordan gelebildim. Bizim kız iyi, maşallah kıpır kıpırdı. Sorularımın çoğunu sormayı yine unuttum :)
Ama su içmiyordum. Ya ondan ya da tansiyonum yüzünden bebeğin suyu azmış. Bol bol su içmem gerekiyor. Benim de gün içinde hiç aklıma gelmiyor. Bana da hatırlatın olur mu siz içerken :)
Detaylı ultrasona gideceğim bundan 1 ay sonra... Acilen bir toplantıya gitmem gerekiyor, geçmişi de okuyamadım

Koymayı becerebildiysem bu da bizim kızın fotosu.

çok saol canım ama ilk rüyamı gördükten sonra hep aklıma gelmeye başladı tabi korkuyor olabilir ona daha açmadım konuyu ama kendi kendime içimi yedim ona da ters davrandım hep tersledim o beni tersleynce de hep ağladım sonra çok üzüldü oda ayyy ne bilim ya değişik duygulardayım

amanda aman yavrusuda kızarmış :) takılıyorum canım yaa senin buraya bizlere verdiğin kıymeti sorgulamam bile misssim benim :)

maşşallah kızına nede şirin

sürekli küçük su şişesiyle dolaş etrafına su şişeleri koy gördükçe aklına gelir

ayyy allahım nasıl da herşeyi belli ya yerim ben onu sevilcek kıvama gelmiş bu ya

bi arkadaş yazmış küçük su ş,şesi koy yanına die ben baya bi öyle yaptım unutmayım die işe yaradı sende yap su çok önemli bizim için

çok tatlııııı maşşallllahhhhhhhhh yüzünü gözünüde ellermişşş bu dört boyutlu ultrason dimi gülüm bunda illaki daha net belli oluyo

Canım üzülme,, ben eşimle evlilikle birlikte 7 yıldır birlikteyim ve hiç normal görmedim rüyamda , bir kez bile :) hep aldatıyordu ilk zamanlar çok sinir oluyodum ama artık alıştım :)
Sen gene üç hafta bizim öğrendiğimizden beri bitti :) ben istemiyorum eşimde artık zaten pek dile getirmiyor.. Senin şuan hormonların sana bunları düşündrüyor emin ol, Onlar biras da bizim yaşadığımız zorlukları gördükleri için feragat ediyolar aslında.. Sıkma canını, aklına kötü bişey getirip eşinide üzme yok yere bence. :)

Canım üzülme,, ben eşimle evlilikle birlikte 7 yıldır birlikteyim ve hiç normal görmedim rüyamda , bir kez bile :) hep aldatıyordu ilk zamanlar çok sinir oluyodum ama artık alıştım :)
Sen gene üç hafta bizim öğrendiğimizden beri bitti :) ben istemiyorum eşimde artık zaten pek dile getirmiyor.. Senin şuan hormonların sana bunları düşündrüyor emin ol, Onlar biras da bizim yaşadığımız zorlukları gördükleri için feragat ediyolar aslında.. Sıkma canını, aklına kötü bişey getirip eşinide üzme yok yere bence. :)

Maşallah prensese :) Suyu gerçekten içmen lazım güselim. Ben hergün masama koyuyorum koca bir bardak, gözümün önünde olunca unutmuyorum, sürekli yeniliyorum saten.. Sende öyle dene bence..

takmamaya çalışıyorum gece bi uyanıyom gene rüyayla böyle onu boğasım geliyor

tabi adamın bi suçu yok rüyalarıma da karışamaz ya
ay 7 yıldır zormuş ya hep öyle görmek insanın asabını bozar takibe başlarım ben olsam hatta düşünmüyor değilim

geçen gecenin bi vakti eşim gececi idi gece 3 de mesaj attım bir daha hiçbir yere bensiz gitmiceksn geceleri dışarı çıkmıcaksn yazdım ne oluyor be ne yaptım ben dedi
yok birşey dedim benm dediğim olcak bişi diyemedi tabi

gozunaydin canimm. ben sabahki yazina da yazmisitim odem icin de bol su icmen lazim, ihmal etme

Başım çok ağrıyooooooooooooo yapcak hiç bişi yokmu kızlar yaaaa
ayyy bu konu konuslulmust ebah uzman o konuda o surekli kolonya bi seyler diye yaziyob ama unuttum simdi. gecmis olsun canim
kizz kurma kiendini iste yazik adama, bos yere hir cikarican. ruyalarindan o mu sorumlu.

Son düzenleme:
Ayyy üselim yapma yasık onada.. Onlarda bizdeki değişime adapte olmaya çalışıyolar bir yandan sorumlulukları artıcak buna alışmaya çalışıyolar. Sadece ruhsal değişiklik yaqşayan bizler değiliz ki.. Hem hamile karısı aldatan kişi karaktersiz dir.. Zannetmiyorum ki hiç bir normal erkek, normal bir eşe sahipken, normal bir evliliğe sahipken gidip böyle bir durumda karısını aldatmas... hayatınızı zorlaştırma, kendini bir silkele bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…