Hoşbuldum bana bir destek verin nolur şu sigara için kurtulan varmı
canim neden oyle dusunuyosun sen. erkekler korkup yanasmiyolar, zarar verecekler diye. sakin kendini suclama sen cok guzel ve kutsalsin su an onun icin. benim esim e cok cekiniyo ki ben de. sakin sakin psikolijini bozma bebisi uzme... sen boyle yaparsan gercekten kizdirisin adami, durduk yere kurma kendini..bilincaltindan esim ban yanasmiyo ya aldatirsa diye dusundugun icin paralel ruyalr goruyosun. sen esine guvenmiyomusun guven sevgiden daha onemli daha degerli inan bana sakin guvenini sarsmayakızlar geceleri çok kötü oluyorum
neden mi rüya görüyorum hep eşim beni aldatırken görüyorum çok üzülüyorumkaç defa gördüm eşime de kötü davranmaya başladım
sen beni sevmiyorsun ilgilenmiyorsun zaten diye
birde bu fikir birazda nerden düştü aklıma geçenlerde 3 haftayı geçti afedersiniz eşim benle beraber olmak bile istemedi hiç bunu dile getirmedi bende süphelenmeye başladım :2::2:
hiç bu yüzden üzüleceğim aklıma gelmezdi ama çok üzüldümyanlış anlamayın istediğimden değil ben hiç istemiyom da oda dile getirmeynce kötü oldum bu rüyalar nerden çıktı ya
nabersiniz kızlaarrr. ya ben bi şey soracağım size saglık ocağına gideniniz ve kayıt yaptıranınız var mı. ben gideceğim yarım saat sonra. size de sorayım bi dedim. bi de bebeğin kalp atısını mı ne dinletiyolarmış siz duydunus mu. onu sorcaktım. öpüldünüz canlaaaarrrrrr
nabersiniz kızlaarrr. ya ben bi şey soracağım size saglık ocağına gideniniz ve kayıt yaptıranınız var mı. ben gideceğim yarım saat sonra. size de sorayım bi dedim. bi de bebeğin kalp atısını mı ne dinletiyolarmış siz duydunus mu. onu sorcaktım. öpüldünüz canlaaaarrrrrr
aslında kocamannnn bir gunaydın demek ıcın gırdım ama gecmısı okurken öğlen olmuş o zaman tünaydınn canlarr...
bir suru seyler olmus hafta sonu neler kacırmısım ben yaa(
ebah canım benım prensesın hayırlı ugurlu olun en az senın kadar kalbı gusel olsun inşallah...
cemre senınde sehzaden hayırlı ugurlu olsun saglıkla dunyaya gelsın ınsallah...
toptopyumurta aramıza hosgelsın canımm cok sekersınnn:)))
geceyımben canım sonucların Allahın ıznıyle cok guzel cıkar ınsallah bızı hbrsız bırakma...
lolo ve kelebek canlarım sız hangı hastaneye ve doktora gıdıosunuz ya sızın ıkılı sonuclarına sorun yok demıs ne gusel doktorlarınız bnm 1/700 sonucuma ucluyude yapalım falan dıe tereddutlu yaslastı doktorum merak ettım ???hastane polıtıkası sanırım bıraz bnm gıttgım hastane unıversıte hastanesı oldugu ıcın fazl arastırmacı geldı bana
canim topikte tiryaki cok da herpimizi biraktik sanirim icen yok. muhabbetler emzirme bittiktejn sonra baslariz diye:))
sen de iciyorsan birak canim yazik yavruna , nefessiz, zehir icinde birakma minicik seyi. benim icin de cok zor oldu ama hic agzima surmedim, motivasyonum buyuk sen de oyle dusun . yazik ona kiyma annesi
canim neden oyle dusunuyosun sen. erkekler korkup yanasmiyolar, zarar verecekler diye. sakin kendini suclama sen cok guzel ve kutsalsin su an onun icin. benim esim e cok cekiniyo ki ben de. sakin sakin psikolijini bozma bebisi uzme... sen boyle yaparsan gercekten kizdirisin adami, durduk yere kurma kendini..bilincaltindan esim ban yanasmiyo ya aldatirsa diye dusundugun icin paralel ruyalr goruyosun. sen esine guvenmiyomusun guven sevgiden daha onemli daha degerli inan bana sakin guvenini sarsma
hiiiiiiiiiiiiiiii nerelere gömsem basımııııı:)))) ama askolsun bree size... face'e kımlerı ozledıgım ıcın gırıorum acaba bı düşünün bakım kafanızı kaşınn bakımmm canlar,göbekdaşlarım benımmm , kader ortaklarım benımpazartesı oluncada kostur kostur kk ya gırıorum yıne kımın ıcın ??? hıhhh bak yavrum sıze napıo gorun ıste kızdı sız teyzelerı acıktım bız yemege gıdıoruz hemen gelıoruz
Kızlar selam,
Şimdi doktordan gelebildim. Bizim kız iyi, maşallah kıpır kıpırdı. Sorularımın çoğunu sormayı yine unuttum :)
Ama su içmiyordum. Ya ondan ya da tansiyonum yüzünden bebeğin suyu azmış. Bol bol su içmem gerekiyor. Benim de gün içinde hiç aklıma gelmiyor. Bana da hatırlatın olur mu siz içerken :)
Detaylı ultrasona gideceğim bundan 1 ay sonra... Acilen bir toplantıya gitmem gerekiyor, geçmişi de okuyamadım
Koymayı becerebildiysem bu da bizim kızın fotosu.
Eki Görüntüle 516868
Kızlar selam,
Şimdi doktordan gelebildim. Bizim kız iyi, maşallah kıpır kıpırdı. Sorularımın çoğunu sormayı yine unuttum :)
Ama su içmiyordum. Ya ondan ya da tansiyonum yüzünden bebeğin suyu azmış. Bol bol su içmem gerekiyor. Benim de gün içinde hiç aklıma gelmiyor. Bana da hatırlatın olur mu siz içerken :)
Detaylı ultrasona gideceğim bundan 1 ay sonra... Acilen bir toplantıya gitmem gerekiyor, geçmişi de okuyamadım
Eki Görüntüle 516868
çok tatlııııı maşşallllahhhhhhhhhKızlar selam,
Eki Görüntüle 516868
yakızlar geceleri çok kötü oluyorum
neden mi rüya görüyorum hep eşim beni aldatırken görüyorum çok üzülüyorumkaç defa gördüm eşime de kötü davranmaya başladım
birde bu fikir birazda nerden düştü aklıma geçenlerde 3 haftayı geçti afedersiniz eşim benle beraber olmak bile istemedi hiç bunu dile getirmedi bende süphelenmeye başladım :2::2:
hiç bu yüzden üzüleceğim aklıma gelmezdi ama çok üzüldümyanlış anlamayın istediğimden değil ben hiç istemiyom da oda dile getirmeynce kötü oldum bu rüyalar nerden çıktı ya
yakızlar geceleri çok kötü oluyorum
Kızlar selam,
Eki Görüntüle 516868
Canım üzülme,, ben eşimle evlilikle birlikte 7 yıldır birlikteyim ve hiç normal görmedim rüyamda , bir kez bile :) hep aldatıyordu ilk zamanlar çok sinir oluyodum ama artık alıştım :)
Sen gene üç hafta bizim öğrendiğimizden beri bitti :) ben istemiyorum eşimde artık zaten pek dile getirmiyor.. Senin şuan hormonların sana bunları düşündrüyor emin ol, Onlar biras da bizim yaşadığımız zorlukları gördükleri için feragat ediyolar aslında.. Sıkma canını, aklına kötü bişey getirip eşinide üzme yok yere bence. :)
Kızlar selam,
Eki Görüntüle 516868
ayyy bu konu konuslulmust ebah uzman o konuda o surekli kolonya bi seyler diye yaziyob ama unuttum simdi. gecmis olsun canimBaşım çok ağrıyooooooooooooo yapcak hiç bişi yokmu kızlar yaaaa
kizz kurma kiendini iste yazik adama, bos yere hir cikarican. ruyalarindan o mu sorumlu.takmamaya çalışıyorum gece bi uyanıyom gene rüyayla böyle onu boğasım geliyor
tabi adamın bi suçu yok rüyalarıma da karışamaz ya
ay 7 yıldır zormuş ya hep öyle görmek insanın asabını bozar takibe başlarım ben olsam hatta düşünmüyor değilim
geçen gecenin bi vakti eşim gececi idi gece 3 de mesaj attım bir daha hiçbir yere bensiz gitmiceksn geceleri dışarı çıkmıcaksn yazdımne oluyor be ne yaptım ben dedi
yok birşey dedim benm dediğim olcak bişi diyemedi tabi
takmamaya çalışıyorum gece bi uyanıyom gene rüyayla böyle onu boğasım geliyor
tabi adamın bi suçu yok rüyalarıma da karışamaz ya
ay 7 yıldır zormuş ya hep öyle görmek insanın asabını bozar takibe başlarım ben olsam hatta düşünmüyor değilim
geçen gecenin bi vakti eşim gececi idi gece 3 de mesaj attım bir daha hiçbir yere bensiz gitmiceksn geceleri dışarı çıkmıcaksn yazdımne oluyor be ne yaptım ben dedi
yok birşey dedim benm dediğim olcak bişi diyemedi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?