şuanlık o sorumlu şuan evde ne olsa o sorumlugozunaydin canimm. ben sabahki yazina da yazmisitim odem icin de bol su icmen lazim, ihmal etme
ayyy bu konu konuslulmust ebah uzman o konuda o surekli kolonya bi seyler diye yaziyob ama unuttum simdi.
kizz kurma kiendini iste yazik adama, bos yere hir cikarican. ruyalarindan o mu sorumlu.
Ayyy üselim yapma yasık onada.. Onlarda bizdeki değişime adapte olmaya çalışıyolar bir yandan sorumlulukları artıcak buna alışmaya çalışıyolar. Sadece ruhsal değişiklik yaqşayan bizler değiliz ki.. Hem hamile karısı aldatan kişi karaktersiz dir.. Zannetmiyorum ki hiç bir normal erkek, normal bir eşe sahipken, normal bir evliliğe sahipken gidip böyle bir durumda karısını aldatmas... hayatınızı zorlaştırma, kendini bir silkele bence
şuanlık o sorumlu şuan evde ne olsa o sorumluama doğru kendimi şartlandırmayım ay ben ağlayınca yüzü öyle bir hal oluyor ki anlıyorum dayanamadığını canım benim ya böyle dedim ya gözüm doldu sulu göz oldum ben ya
ben bazen sabrına şaşırıyorum ben onun kadar sabredemem kendime aslında
ama canım oda dokuz ay sıksın kendini gerçi ondan sonrada ben anneyim bana dokunma derim hep benm dediğim olcak derim ben var bende bir tuhaflık
yapmaz heralde öyle bişeyde işte biz kaıdnlar kuruyoruz kafamızda
gittim geldim kızlar hiç te enteresan bi şey olmadı.boyumu sordu kilomu ölçtü. eşimin nerde çalıştığını sordu vs. vs. ama onlarla daha çok işim var bu yüzden demiyim bi şey. ben kilo almadım hiç kızlar yaa. aynı kilodayım hala. bunun sonu kötü olur mu. boy 1 65 kilo 58 57 arası değişiyo. sizce alamamamın sonu çok mu kötü olur
maşşallah kızına nede şirin
sürekli küçük su şişesiyle dolaş etrafına su şişeleri koy gördükçe aklına gelir
ayyy allahım nasıl da herşeyi belli yayerim ben onu sevilcek kıvama gelmiş bu ya
bi arkadaş yazmış küçük su ş,şesi koy yanına die ben baya bi öyle yaptım unutmayım die işe yaradı sende yap su çok önemli bizim için
çok tatlııııı maşşallllahhhhhhhhhyüzünü gözünüde ellermişşş bu dört boyutlu ultrason dimi gülüm bunda illaki daha net belli oluyo
Maşallah prensese :) Suyu gerçekten içmen lazım güselim. Ben hergün masama koyuyorum koca bir bardak, gözümün önünde olunca unutmuyorum, sürekli yeniliyorum saten.. Sende öyle dene bence..
gozunaydin canimm. ben sabahki yazina da yazmisitim odem icin de bol su icmen lazim, ihmal etme
ayyy bu konu konuslulmust ebah uzman o konuda o surekli kolonya bi seyler diye yaziyob ama unuttum simdi. gecmis olsun canim
kizz kurma kiendini iste yazik adama, bos yere hir cikarican. ruyalarindan o mu sorumlu.
gittim geldim kızlar hiç te enteresan bi şey olmadı.boyumu sordu kilomu ölçtü. eşimin nerde çalıştığını sordu vs. vs. ama onlarla daha çok işim var bu yüzden demiyim bi şey. ben kilo almadım hiç kızlar yaa. aynı kilodayım hala. bunun sonu kötü olur mu. boy 1 65 kilo 58 57 arası değişiyo. sizce alamamamın sonu çok mu kötü olur
Güselim, önemli olan senin değil bebeğin alması zaten.. Kimisi kendine değil bebeğe alır. Bak bende 45.9 dum cmrt günü ve üç hafta önce 45.1 dim :) 800 gr almışım sadece. Oda doktor iyi dedi.. Çünkü bebek normal standartlardaydı...
sağol canım . sınav zamanı burayı kesiyorum canım tiryakilik yapıyorsunuz.Aleyküm selam nerelerdesin arkadaşım sen ??? Hadi gözünaydın 2li testin problemsiz darısı diğer testlerin başına inş
süpersinnnnnnnnnn yaaaaaaa hepsi doğru canım. evet canım sınava giren benim. kızım doğduktan sonra ücretli ücretsiz izinlerimi kullandıktan sonra 7 ay çalıştım sonra kızıma bakmak için ayrıldım. şimdi tabi işten çıktım diye durmak yok açıköğretim 4dü bitiriyorum birde kpssye biraz çalıştım ona girdim canım boş duranı allah sevmez çocuğa bakıyorum diye gelecek umutlarım sönmedi.aaaa ne demek giiii isim ne burda virvir konusuoz bebislerimizi kucagimiza alalim yeter ki birbirimizi destekleyelim paylasalim icimizdekileri yeter kisindik bacim masallah bi kizin var bu cepteeee ikincisi en cok emin oldugum beylikduzundesin cunku ben medilife gittim iki kez ama sen gitmemistin dogru demi:26:bi de temkinli duyarli sevgi dolu bir arkadasimsin bi de sinava giren sensin dimi sonu can olan baska nickli bi arkadassa kusura kalmayasin calision muuu sinava girdiysen nie girdin hiic bilemeom ama ama severim seni ben
hoşgeldin canım hayırlı olsun kızın allah sağsalim kucağına almak nasip etsin inşallahhhhhgünaydın anneler ve bebeleri,
güneşli bursa sabahından sevgiler....
hepiniz merak etmişsiniz bende benimle beraber gidenleri merak ettim ama hafta sonu epey yoğundum giremedim....
bizim bir KIZIMIZ olacak allah nasip ederse IŞIĞIMIZ gelecek....ben ve eşim çok mutlu olduk....
ama benim minik kızım bize yüzünü hiç göstermedi sanırım uyuyordu epey bekledik ama yüzünü göstermedi...üzüldüm 1 aydır ben onu görmek istiyordum ama olmadı....sırtı kaburga kemikleri,kürek kemikleri dizi,kıvırdığı bacakları,minik kafası o bile gözümün önünden gitmiyor...
dün sabah kalktım eşime bence bize küstü dedim...biz tartışınca korktu ilk ne zaman bakarsanız yüzümü göstermicem dedi bence dedim...eşimde bende çok üzüldük geçmişi hatırlayarak...ama biz onun gönlünü almak için bir sürü cici aldık....bir ay sonra IŞIĞIMI görmeye gidicem o zaman bizimle barışmış olur küslüğü gider....
bu arada 3'lü test yaptırmadım...doktor sen bilirsin dedi....böyle güzel anneler ve kızımın minik arkadaşları.....
şu lastik toka olayı süpermiş bende öyle yapayım bir düğmem olmuyor diye hamile kıyafetimi alcam diyordum masraftan kurtardın beni saolasın.günaydın güzeller ve fındıkları
Bir hafta daha başladı. Herkese güzel mutlu bir hafta olmasını dilerim.Artık cinsiyetler tamamlanıyor, çok az kişi kaldı sanırım bekleyen.
Artık sıra tekmelerde..Bn hala hissedemiyorum.Hatta bu haftasonu hamile gibi bile hissetmedim kendimi sanki göbek kasılmalarım geçti.Gerginliğim geçti.
Çok merak ediyorum bebişimi, çok sessiz bi hamilelik geçiriyorum.Daha da çok var kontrole 15 Ekim gelmez bana şimdi.
Bu arada kızlar pantolonlarımı giyebilmek için bi çözğm buldum.Sadece göbeğim çıktığı için giyemiyordum pantolonları.
Evdeki ince bir lastik tokayı pantolonu giydikten sonra düğmesinden takıyorum, ilmikten bi kere geçirip tekrar düğmeye takıyorum ve böylece pantolonlarımın beli lastikli olmuş oluyor.Zaten üstelerine de uzun bol tshırtler giyiyorum hiç görünmüyor fermuar açık olduğu ve lastik.
Deneyin derim ben şimdi tüm pantolonlarımı giyiyorum. Tabi bu çözüm de bi süre idare eder bizi.
şuanlık o sorumlu şuan evde ne olsa o sorumluama doğru kendimi şartlandırmayım ay ben ağlayınca yüzü öyle bir hal oluyor ki anlıyorum dayanamadığını canım benim ya böyle dedim ya gözüm doldu sulu göz oldum ben ya ben bazen sabrına şaşırıyorum ben onun kadar sabredemem kendime aslında
ama canım oda dokuz ay sıksın kendini gerçi ondan sonrada ben anneyim bana dokunma derim hep benm dediğim olcak derim ben var bende bir tuhaflıkyapmaz heralde öyle bişeyde işte biz kaıdnlar kuruyoruz kafamızda
Kızlar selam,
Şimdi doktordan gelebildim. Bizim kız iyi, maşallah kıpır kıpırdı. Sorularımın çoğunu sormayı yine unuttum :)
Ama su içmiyordum. Ya ondan ya da tansiyonum yüzünden bebeğin suyu azmış. Bol bol su içmem gerekiyor. Benim de gün içinde hiç aklıma gelmiyor. Bana da hatırlatın olur mu siz içerken :)
Detaylı ultrasona gideceğim bundan 1 ay sonra... Acilen bir toplantıya gitmem gerekiyor, geçmişi de okuyamadım
Koymayı becerebildiysem bu da bizim kızın fotosu.
Eki Görüntüle 516868
canım dün benimki de beni aldattı:)))) sabah ona nasıl kızgınım ama anlarsın sen beni. ama geçiyor rüya bu diye kendime telkin verince:)))kızı da görseydin var ya yüzüne bakıp (kadın mı bu yemin et) der inanmazsın. çok çirkin bi kadındı. ay çalıştığı yerde sırf erkek bu kadın da iş arkadaşı imiş bi de benimki bana yalan söylermiş hep:)))))
canım dün benimki de beni aldattı:)))) sabah ona nasıl kızgınım ama anlarsın sen beni. ama geçiyor rüya bu diye kendime telkin verince:)))kızı da görseydin var ya yüzüne bakıp (kadın mı bu yemin et) der inanmazsın. çok çirkin bi kadındı. ay çalıştığı yerde sırf erkek bu kadın da iş arkadaşı imiş bi de benimki bana yalan söylermiş hep:)))))
anammmmmm rüyalarınız fenaymışşşşş. iyi şeylere yorun kafanıza takmayın kızlar.
maaşallah...... resimde kocamanmış gibi duruyor değilmiiiii.....
bu rüyalar adamı deli eder kadının çirkin olp olmaması önemli olmuyo ki zaten eşine bunu yakıştıramıyorsun kendine kızıyorsun rüya işte deyip geçmemiz gerekiyor aslında ilk evlendiğimdede çok görürdüm ama o zaman hiç takmazdm şmdi farklı oluyor demekki
sağol canım . sınav zamanı burayı kesiyorum canım tiryakilik yapıyorsunuz.oyüzden yoktum ortalarda.
süpersinnnnnnnnnn yaaaaaaa hepsi doğru canım. evet canım sınava giren benim. kızım doğduktan sonra ücretli ücretsiz izinlerimi kullandıktan sonra 7 ay çalıştım sonra kızıma bakmak için ayrıldım. şimdi tabi işten çıktım diye durmak yok açıköğretim 4dü bitiriyorum birde kpssye biraz çalıştım ona girdim canım boş duranı allah sevmez çocuğa bakıyorum diye gelecek umutlarım sönmedi.bu arada medilife geldiğine göre buralara yakınmı oturuyorsun? sana bayıldım ben yaaa kendim kıpır kıpır olmadığım için kıpır kıpır kişiliklere bayılırım ve özenirim.
hoşgeldin canım hayırlı olsun kızın allah sağsalim kucağına almak nasip etsin inşallahhhhh
şu lastik toka olayı süpermiş bende öyle yapayım bir düğmem olmuyor diye hamile kıyafetimi alcam diyordum masraftan kurtardın beni saolasın.
valla benim düşüncem söyle en başta şekerciğin düşüncelerine katılıyorum. evlendiğin kişinin kişiliği oturduğuna inanıyorsan ona karşı güvenin sonsuzsa ( güvenin olmasa zaten evlenmezsin) sende kocana karşı sorumluluklarını yerine getiriyorsan aldatacağını hiç sanmıyorum. ben kocama şu güne kadar hiç kıskançlığa dair bir gıdım bir şey olmadı içimde. öyle birşey hissettirmedimde. oda bana karşı aynı şekilde. ama şunuda düşünüyorum. hamilelğimizin belli bir süresi çok ağır oluyor şahsen benim öyle ( 3 ay) daha sonra zaten riskler azalıyor. hamileyim diyede kocalarımızıda göz ardı etmemek lazım. bizim hislerimiz olduğu kadar onların kat kat hisleri var. bir kere dışarı kaçırdınmı dahada toparlayamazsın. doğumdan sonra zaten daha zor günler bekliyor yok çocuk gece uyumuyor yok emziyorsun falan filan ben lausalığımda neredeyse 2-3 ay eşimin yanına uğrayamadım kızımla ilgilenmekten bu süreç çok uzun anlayacağınız.
ya ben hiç görmezdim böle şeyler. ne oluyosa adam üstüme düştükçe benim hormonlar azıyo her halde:))))bu kadar niye üstüme düşüyo falan diyom galiba. kız benim suçum değil bilinçaltım yapıyo bu oyunu bana. freud da öyle demiyo mu. bana inanmıyosanız ona sorun:)))))))))))
ya benmde öle zorla sokuyom sanki kafama
adam ilgilense kabahat ilgilenmese kabahat yazık senn kocanada
Canım üzülme,, ben eşimle evlilikle birlikte 7 yıldır birlikteyim ve hiç normal görmedim rüyamda , bir kez bile :) hep aldatıyordu ilk zamanlar çok sinir oluyodum ama artık alıştım :)
Sen gene üç hafta bizim öğrendiğimizden beri bitti :) ben istemiyorum eşimde artık zaten pek dile getirmiyor.. Senin şuan hormonların sana bunları düşündrüyor emin ol, Onlar biras da bizim yaşadığımız zorlukları gördükleri için feragat ediyolar aslında.. Sıkma canını, aklına kötü bişey getirip eşinide üzme yok yere bence. :)
ismini gorunce aklima geldi tamamen unutmusum... gece ruyamda seni grdum
farkindayim yuzyuze hic gorusmedik ama dun gece face de profilelre bakiyodum en son senin resmine baktim sanirim o aklimda kaldi ya da bilmiyorum..
gemiye bindim bi adaya gittim ruyamda ama super guzel bir deniz berrak, o kadar cok yuzdum ki anlatamam
sonra hamile olduguim aklima geliyo ve bi baktirayim bebise diyorum, saglik ocagi gibi bi yerde beklerken seninle karsilasiyorum sen diyosun ki ben baktirdim bebisim iyiymis ama ultrason cihazi yok ellleriyle bakiyolar ben tedirgin oluyorum ama yine de baktirayim diyorum.
sonra sedye falanda yok ayakta bakiyolarmis ben tam soyunuyorum sonra korkup kaciyorum veee bi zil caldi o araaa, alarmmis meger uyandim:)))
var mi bi tabirin ya da var mi youmlayabilecek olan. berrak denizde yuzmek iyiye isaret derler ama digerleri kafamin karisikligi sanirim. tatil istiyorum ya onunla bebeisi birlestirdim galiba ne bileyim beeeeennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?