ayyyy şekercik:))))
bu arada sorumu yanıtlamadan kaynattınız kızlar. diyorum ki, 3lü için 18 haftaya kadar diyor. ben 3lü için gittiğimde 18+5 olacağım. doktor o zaman randevu verdi sorun olur mu ki??
Merhaba arkadaşlar bugun dr gıttım ve bebegımın cınsıyetını ögrendım ERKEK dedı benim için farketmezdı hatta merakta etmıyordum ama etrafımın baskısıyla bırazda kadınlk merakımla sordum RABBİM hayırlı saglıklı sıhatlı kucaklarımızada almayı nasıp etsın....surmelı lısteye eklıyebılırsın canım erkek dıye
hayırlı olsun gülüm oğluşun sağlıkla kucağına aldıüğınıda duyarız inşallahMerhaba arkadaşlar bugun dr gıttım ve bebegımın cınsıyetını ögrendım ERKEK dedı benim için farketmezdı hatta merakta etmıyordum ama etrafımın baskısıyla bırazda kadınlk merakımla sordum RABBİM hayırlı saglıklı sıhatlı kucaklarımızada almayı nasıp etsın....surmelı lısteye eklıyebılırsın canım erkek dıye
Merhaba arkadaşlar bugun dr gıttım ve bebegımın cınsıyetını ögrendım ERKEK dedı benim için farketmezdı hatta merakta etmıyordum ama etrafımın baskısıyla bırazda kadınlk merakımla sordum RABBİM hayırlı saglıklı sıhatlı kucaklarımızada almayı nasıp etsın....surmelı lısteye eklıyebılırsın canım erkek dıye adınıda nasıp olursa ABDULLAH koyacaz
canım hayır olsun rüyanhatta rüyan çok da güzel berrak deniz görmüşsün yüzmüşsün benide görmüşsün daha ne olsun
_rüyanla ilgili bulduklarım__
Denizde rahat bir şekilde yüzmek maddi ve manevi başarıya,Deniz zikrullaha, tesbih ve tehlile; Suyu tatlı ve berrak, hafif dalgalı deniz mümineRüyada deniz görmek beklenenlerin gerçekleşmesine ve hoşnutluklara işaret eder.
Deniz rüyaları iyiye yorumlanır. Masmavi engin deniz, insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur. Dalgalı bir deniz mutluluğun sıkıntıların atlatılmasından sonra gerçekleşeceğini belirtir. Denizde yüzdüğünü gören kişi peş peşe yolculuklara çıkar demektir. Masmavi, engin deniz, kişinin hayatına anlam katacak, olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur.
Tekneyle denize açılan kimsenin hayat tarzında değişmeler olur.Danyal Aleyhisselama göre: rüyada deniz görmek, mutlaka bir devlet büyügü ile tabir olunur. Denizi saf, sakin, düzgün ve dalgasiz olarak görmek, adaletli bir baskana,
işte böyle canım benimde aklıma ilk gelen yolculuk oldu,yakınlarda deniz aşımı bir yolculuğun varmı merak ettim açıkçası :26:tatil düşünüyorsun sanırım
:)))))) haklısın azizim:))) kız adam ağzı ayrık bi haber benim rüyadan nasıl uyuyodu sabah. bak benden demesi kocalar cennete gidecek biz günahlarını almaya devam edersek:)))) sonra bize hava atarlar hurilerle:)))
benimde bugündü 16+5 ama doktor olmayınca 16+6 son güne kaldımcanım bnde 18. haftaya kadar bılıorum bnm persembe gunu mesela 16+3 olucam bnmkıde cok erken yapıo sanırımama doktorunu ara da tarıh konusunu bı konus tatlım ya sonra gttıgınde aa tarıhı gecırmısız demesın
günahını aldığımız kocamız olsun be gülümayyy huri muri deme başımıza bide onları çıkarma
hayırlı olsun erkek bebeğin cnm farktmez tabi hepimiz için ama genede öğrenmek için can atıyoruz sırf onun için ona ciciler almak içinMerhaba arkadaşlar bugun dr gıttım ve bebegımın cınsıyetını ögrendım ERKEK dedı benim için farketmezdı hatta merakta etmıyordum ama etrafımın baskısıyla bırazda kadınlk merakımla sordum RABBİM hayırlı saglıklı sıhatlı kucaklarımızada almayı nasıp etsın....surmelı lısteye eklıyebılırsın canım erkek dıye adınıda nasıp olursa ABDULLAH koyacaz
ya ne güzel çok hoşuma gitti ben de bir 2013 mart annesi olarak aranıza katılmak istedim:) herkese merabaaaa:)
meraba tatlım hoş geldin aramızaaya ne güzel çok hoşuma gitti ben de bir 2013 mart annesi olarak aranıza katılmak istedim:) herkese merabaaaa:)
evde yap evde peynir ekmekde olsa evde yesin hazır yap evde yessin yeterki yesin. dışarı gönderme..evet evet gözardı etmemek lazım biz ilgi bekliyorsak aslında onlar da bekliyor bide benm ilk 3 ayım çok zor geçti yen düzelmeye başladım ben daha hep yatıyordum işten eve gidip yemek bile yapamıyordum kendim onunla ilgilenemedim birazda ondan bu düşünceler aklıma geliyor galiba yani korkumdan onu dışarı kaçırmaya olabilr
anneme demiştim yemek yapmıyorum dışardan yiyo yapamıyorum die annem de bana şey dedi hep dışarı gönderme sonra hiç gelmez görürsün die :44: şimdi tek makarna da yesek evde yedireyim diyorum
kızlarrrrrr hepiniz aynı derdi düşünüyor olsanızda kendinizi koyu vermeyin. siz yinede hadi diyin risk günleri geçti kızlar. bunun lausalık günü var unutmayınnnnn.ayyyy şekercik:)))) içime nasıl su serptin.. zil takıp oynayasım geldi inan kiyaaa biz öğrendik, öğrendiğimizden beri benim eşim de yanaşmıyor bir türlü. bizim de bitti öğrendikten sonra. hadi ilk 3 ay yasaktı anlıyordum. ama şuan ben diyorum hadi diye. yok bir şey olur diye vazgeçiyor adam. diyor ki kasabada yaşıyoruz, il merkezine 3,5 saat uzaktayız. kanaman falan olursa nasıl yetiştiririm ben seni. boşver deyip geçiştiriyor. içime dert olmaya başlamıştı. ama öğrendim ki yalnız değilmişim :))
bu arada sorumu yanıtlamadan kaynattınız kızlar. diyorum ki, 3lü için 18 haftaya kadar diyor. ben 3lü için gittiğimde 18+5 olacağım. doktor o zaman randevu verdi sorun olur mu ki??
hayırlı olsun paşan canım.Merhaba arkadaşlar bugun dr gıttım ve bebegımın cınsıyetını ögrendım ERKEK dedı benim için farketmezdı hatta merakta etmıyordum ama etrafımın baskısıyla bırazda kadınlk merakımla sordum RABBİM hayırlı saglıklı sıhatlı kucaklarımızada almayı nasıp etsın....surmelı lısteye eklıyebılırsın canım erkek dıye adınıda nasıp olursa ABDULLAH koyacaz
tamamenmi geliyorsun gelip gidecekmisin. buarada türkiyenin neresine geliyordun izmirmiydi?ayyhhhhh ne guzellmis kizz tabirlerr. icim de bi huzur belirdi.... ayin 2sinde turkiyeye geliyorum canim biraz once aldim biletimi hatta 02-30ekim Turkiyedeyim. ama ucakla gelicem yine de deniz asiyoruz tabi:))) belki sen de cok mutlu olucan bak ruyamda sana da degdirdim. insallah allah hepimizi mutlu huzurlu kilsin
anaaaaaammmmm geri aldım dua niyetine geçer falan:)))))))) ben çirkin iş arkadaşına katlanamadım gece şişmiş her yerim, bi de huri mi dedim ben? ay hemen geri alıyorum:)))))))
gözünaydın canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bugun dr gıttım ve bebegımın cınsıyetını ögrendım ERKEK dedı benim için farketmezdı hatta merakta etmıyordum ama etrafımın baskısıyla bırazda kadınlk merakımla sordum RABBİM hayırlı saglıklı sıhatlı kucaklarımızada almayı nasıp etsın....surmelı lısteye eklıyebılırsın canım erkek dıye adınıda nasıp olursa ABDULLAH koyacaz
deniz zaten huzur değilmidir:) inşaallah bana da dokunur valla bu rüyan hayır olsun diyelim..aaa canım sen yurt dışındamıydın ben seni hep türkiyede zannediyordum yaayyhhhhh ne guzellmis kizz tabirlerr. icim de bi huzur belirdi.... ayin 2sinde turkiyeye geliyorum canim biraz once aldim biletimi hatta 02-30ekim Turkiyedeyim. ama ucakla gelicem yine de deniz asiyoruz tabi:))) belki sen de cok mutlu olucan bak ruyamda sana da degdirdim. insallah allah hepimizi mutlu huzurlu kilsin
ya ne güzel çok hoşuma gitti ben de bir 2013 mart annesi olarak aranıza katılmak istedim:) herkese merabaaaa:)
gözünaydın canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bugun dr gıttım ve bebegımın cınsıyetını ögrendım ERKEK dedı benim için farketmezdı hatta merakta etmıyordum ama etrafımın baskısıyla bırazda kadınlk merakımla sordum RABBİM hayırlı saglıklı sıhatlı kucaklarımızada almayı nasıp etsın....surmelı lısteye eklıyebılırsın canım erkek dıye adınıda nasıp olursa ABDULLAH koyacaz
deniz zaten huzur değilmidir:) inşaallah bana da dokunur valla bu rüyan hayır olsun diyelim..aaa canım sen yurt dışındamıydın ben seni hep türkiyede zannediyordum yaayyhhhhh ne guzellmis kizz tabirlerr. icim de bi huzur belirdi.... ayin 2sinde turkiyeye geliyorum canim biraz once aldim biletimi hatta 02-30ekim Turkiyedeyim. ama ucakla gelicem yine de deniz asiyoruz tabi:))) belki sen de cok mutlu olucan bak ruyamda sana da degdirdim. insallah allah hepimizi mutlu huzurlu kilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?