2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba arkadaşlar bugun dr gıttım ve bebegımın cınsıyetını ögrendım ERKEK dedı benim için farketmezdı hatta merakta etmıyordum ama etrafımın baskısıyla bırazda kadınlk merakımla sordum RABBİM hayırlı saglıklı sıhatlı kucaklarımızada almayı nasıp etsın....surmelı lısteye eklıyebılırsın canım erkek dıye adınıda nasıp olursa ABDULLAH koyacaz

Son düzenleme:
ayyyy şekercik:))))
bu arada sorumu yanıtlamadan kaynattınız kızlar. diyorum ki, 3lü için 18 haftaya kadar diyor. ben 3lü için gittiğimde 18+5 olacağım. doktor o zaman randevu verdi sorun olur mu ki??

canım bnde 18. haftaya kadar bılıorum bnm persembe gunu mesela 16+3 olucam bnmkıde cok erken yapıo sanırım ama doktorunu ara da tarıh konusunu bı konus tatlım ya sonra gttıgınde aa tarıhı gecırmısız demesın

canım tabrik ederim çok sevindim yaaaa. hayırlı uğurlu olsun inşallah. maşallah paşama:)))

hayırlı olsun gülüm oğluşun sağlıkla kucağına aldıüğınıda duyarız inşallah

canım hayırlı olsunnn yakıslıklı sehzaden :)

ayyhhhhh ne guzellmis kizz tabirlerr. icim de bi huzur belirdi.... ayin 2sinde turkiyeye geliyorum canim biraz once aldim biletimi hatta 02-30ekim Turkiyedeyim. ama ucakla gelicem yine de deniz asiyoruz tabi:))) belki sen de cok mutlu olucan bak ruyamda sana da degdirdim. insallah allah hepimizi mutlu huzurlu kilsin

:)))))) haklısın azizim:))) kız adam ağzı ayrık bi haber benim rüyadan nasıl uyuyodu sabah. bak benden demesi kocalar cennete gidecek biz günahlarını almaya devam edersek:)))) sonra bize hava atarlar hurilerle:)))

günahını aldığımız kocamız olsun be gülüm ayyy huri muri deme başımıza bide onları çıkarma

ya ne güzel çok hoşuma gitti ben de bir 2013 mart annesi olarak aranıza katılmak istedim:) herkese merabaaaa:)

benimde bugündü 16+5 ama doktor olmayınca 16+6 son güne kaldım

günahını aldığımız kocamız olsun be gülüm ayyy huri muri deme başımıza bide onları çıkarma

anaaaaaammmmm geri aldım dua niyetine geçer falan:)))))))) ben çirkin iş arkadaşına katlanamadım gece şişmiş her yerim, bi de huri mi dedim ben? ay hemen geri alıyorum:)))))))

hayırlı olsun erkek bebeğin cnm farktmez tabi hepimiz için ama genede öğrenmek için can atıyoruz sırf onun için ona ciciler almak için adı gibi güzel bir hayamı olsun
ya ne güzel çok hoşuma gitti ben de bir 2013 mart annesi olarak aranıza katılmak istedim:) herkese merabaaaa:)

MERHABA hoşgeldin aramıza

evde yap evde peynir ekmekde olsa evde yesin hazır yap evde yessin yeterki yesin. dışarı gönderme..
kızlarrrrrr hepiniz aynı derdi düşünüyor olsanızda kendinizi koyu vermeyin. siz yinede hadi diyin risk günleri geçti kızlar. bunun lausalık günü var unutmayınnnnn.
hayırlı olsun paşan canım.
tamamenmi geliyorsun gelip gidecekmisin. buarada türkiyenin neresine geliyordun izmirmiydi?

anaaaaaammmmm geri aldım dua niyetine geçer falan:)))))))) ben çirkin iş arkadaşına katlanamadım gece şişmiş her yerim, bi de huri mi dedim ben? ay hemen geri alıyorum:)))))))

aynen aynen al geri burada hepimizi günaha sokarsın valla ay bugünü de akşam ettik nasıl geçti anlamadım biirazdan evime giderim ohhh ne güzel

ben geldim...ay sonu gelince hesaplar karışıyor ben bunalıma giriyorum,sıkılıyorum....
eceli hayırlı olsun paşa bebeğin.....

gözünaydın canım hayırlı olsun

deniz zaten huzur değilmidir:) inşaallah bana da dokunur valla bu rüyan hayır olsun diyelim..aaa canım sen yurt dışındamıydın ben seni hep türkiyede zannediyordum ya

merhaba hoşgeeldin:)

gözünaydın canım hayırlı olsun

deniz zaten huzur değilmidir:) inşaallah bana da dokunur valla bu rüyan hayır olsun diyelim..aaa canım sen yurt dışındamıydın ben seni hep türkiyede zannediyordum ya

merhaba hoşgeeldin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…