2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben geldim...ay sonu gelince hesaplar karışıyor ben bunalıma giriyorum,sıkılıyorum....
eceli hayırlı olsun paşa bebeğin.....

Teşekkürler canım sagol özpolat sanada sonsuz tesekkurler hatırlıyormusun rus takvımını yapmıstın erkek demıstın demekkı tırt degılmış

Eceli canim hayirli olsun, saglikla al kucagina

yeni gelen arkidesler hosgeldinzi, sefalar getirdinissss

Nuriscan nerdeee canim temelli gelmem zor benim, burali oldum artik. es durumundan:) anamin koynunda biraz beslenelim diye biraz kalip donucem.
Aydin-sokeye gelicem canim,belki duymusundur. ama izmir de yari memlektim sayilir 7 yilim gecti oarada. kordon yapmadan donmem, zaten 1 saat arasi sokeyle

ozpolat teessuf ederim sen beni hic takmiyomusun o zamn bacim ya
herkesler biliyo sen nasil bilmezsin bugun bile bahsi gecti

Son düzenleme:

ahhh canım bende de ege die kalmış gerçekten, ama inan konusu geçmiş ben görmedim yada sayfa atlamışımdır muhakkak görsem neden öyle diyeyim dimi canım

benim için bide kumru ye olurmu

Yok canım merak etme yalnız değilsin :) bende bazen diyorum çocuğa yazık ediyorum diye ama napıyım benimde içimden gelmiyor hep bişeyimiz var bide, beldi sırttı baştı mideydi :) onlarda artık korkularından yanaşamas oldular :) kendilerini suçlu hissetmek istemiyolar sanırım.. bişeyo lur korkuyusuyla..
güselim doktor sana o tarihi verdiyse yapılabilir tarihtir bence. tek bi haftanın içinde olucak değil o test.. ikili nasılsa oda öyledir bence.. benim doktorum istemediği için yapmadık o yüzden pek takip etmedim 3 lüyü :)

maşallah oğluna :) adıyla sağlıkla yaşasın inşallah. Hayırlı olsun sizede canım gözün aydın :)

günahını aldığımız kocamız olsun be gülüm ayyy huri muri deme başımıza bide onları çıkarma

canım sen normalde de kıskanç mısın ben çok kıskancımdır mesela işyerini falan kafama takınca o gece hep orda istemediğim şeyleri yapıyo görüyorum hep kızlar rüyamda. artık bıktı oda bende sizdenim. allah affetsin huri meselesini okuyunca onlarla yarışmaya başladım..

dünya da saliha bir kadın olursak onlardan daha güzel olurmuşuz töbe est.... şeytan gitt

yani bu tarz rüyalara kıskançlıkta sebep oluyor fikrimiz ne ise zikrimiz o meselesi

KIZLAAARRRR aklıma geldi paylaşayım istedim.

Balık Bebeği (19 Şubat - 20 Mart)

Gezegeni: Jüpiter ve Neptün
Elementi: Su
İyi yönleri: Hassas, merhametli, kibar, önsezileri güçlü
Olumsuz yönleri: Kararsız, karmaşık, kolaylıkla kafası karışır

Balık bebeği çok duygusaldır ve ortada bir sebep olmaksızın kolayca ağlamaya başlayabilir. Herşeyi içine atmayı sever, dışa vurumcu değildir. Aile içindeki duygusal salınımlara karşı çok hassastır, tartışmalar, kavgalar onu derinden etkiler.

Sürekli düşünen ve kendi hayallerinde kaybolan bir kişiliği vardır. Cinlere, hayaletlere inanır. Zaman zaman gerçek dünya ile ilişkilerini kesmek gibi kötü bir huyları vardır. Geceleri kötü rüyalar görüp sık sık uyanabilirler, bu yüzden anne babalar Balık bebeklerini özellikle geceleri sık sık kontrol etmelidirler. Ona yatakta bir ninni söyleyerek veya güzel masallar okuyarak sakince uyumasını sağlayabilirsiniz.

Hayalperest olan balık burcu çocuğu sevgi ve desteğe tüm burçlardan daha çok ihtiyaç duyar. Bunlar olmadığında gergin ve dengesiz davranışlar sergileyebilir. Rutinlikten hoşlanmaz ve programlanmış şeyleri sevmez. Saatli yapılan aktiviteleri sevmez. Belli bir süre sonra okul kurallarından da sıkılabilir. Ona daha ilk günlerden itibaren yavaş yavaş disiplinli olmayı öğretmelisiniz. Ancak bunu yaparken dikkatli olmalı, aceleci davranmamalsınız. Aksi halde onun doğuştan getirdiği hayalgücü ve yaratıcılığını zedeleme riskiniz vardır. Oyunlarla, resimlerle, ufak hikaye ve şiirler yazmasını sağlayarak ona hayallerini gerçeğe döünüştürmenin yollarını göstermelisiniz

Koç Bebeği (21 Mart - 19 Nisan)

Gezegeni: Mars
Elementi: Ateş
İyi yönleri: Cesaretli, enerjik, maceraperest, sevmeyi bilen
Kötü yönleri: Aceleci, sabırsız, tezcanlı

Oyun grubunun Rambo'su olacak bu bebek. Koç bebeğinin olduğu yerde hareketlilik ve aktivite eksik olmaz. Sakın onun uslu uslu bir köşede oturmasını beklemeyin. Boşuna beklersiniz. Koç bebekleri seslerini duyurmak için avazlarının çıktığı kadar bağırırlar, şaşırmayın. Elementi ateş olduğu için her zaman dinamik ve arayış içindedirler.

Koç bebekleri dikkati kendi üzerine çekmeyi sever. onu görmezlikten gelmeniz imkansızdır. Onunla ilgilenmediğinizi farkettiğinde gözyaşlarına boğulacak, ilginizi yeniden kazandığında ise kolayca sakinleşecektir. Bebeğinize sürekli meşgul olabileceği eğlenceli aktiviteler sunmanız onu mutlu edecektir. Koç bebeğinin bu bitmek tükenmek bilmeyen ilgi ihtiyacı yüzünden bir süre sonra kendinize hiç zaman ayıramadığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
İdare etmekte zorlanabilirsiniz, zor günler sizi bekliyor, bu ufaklık inatçı kişiliğini daha küçücükken ispatlamaya çalışacaktır. Dolayısıyla her an kazalar olabilir. Tabii müdahaleler onu yıldırmayacaktır.
Paylaşma konusunda pek istekli değildir, ancak zamanla bu öğretilebilir. Özellikle kardeşler söz konusu olduğunda zor günler sizi bekliyor diyebiliriz. Küçükken derslerden kaçabilirler ama dikkat ederlerse herşeyi iyi öğrenirler. Büyük ihtimalle de kitaplara düşkün iyi bir okuyucu olacaktır. Hayal gücü dolayısıyla büyüdüğünde batıl inançları olabilir. Küçükken de perilere, cadılara inanır, masallarda yaşar. Ona bütün şefkatinizi ve sevginizi verin, asi karakteriyle baş etmenin tek yolu onu sevgiye boğmaktır.

kızlar yaaa biraz tuhaf olacak bunu sormam ama... aklıma takmadan edemiyorum. ne olur siz de tuhaf karşılamayın bu sorumu. benim göğüslerim hala kararmadı. hala eski renginde duruyor. neden bir belirti vermiyordur acaba??

benimkinde de kararma yok canım kişiden kişiye değişiyor sanırım.

eşinin cin fikirliliğine bayıldım,eşime söyledim beraber nası güldük

gözün aydın arkadaşım ışığımız hoş geliyor inş

iyi akşamlar annişler, sayfanın hızına ayak uyduramıyorum yahu :) 1422 olmuş ben en son akşam üzeri üçlerde falan 1410 da kalmıştım. :) geçmişi okumadan aramıza yeni gelen annişler hoşgeldiniz. yakında mart anneleri rekorunu kırıcaz galiba diğer aylarda doğuracak bu kadar hamiş var mı acaba :) bir de bugün bazı arkadaşlarım kontrole gidicekti. inşalah güzel haberler almışsınızdır. prensesleriniz ve prensleriniz hayırlı olsun canlarım. bizde kayınvalidemdeydik yemekte az önce geldik eve misafir gelcek çay içmeye şimdi fırsat bulmuşken hemen girim dedim :)

Aranıza yeni katıld ım ama çok gûzel dostluklar oluşturmuşsunuz hepiniz harikasınız hepinize hayırlı mart çocukları kendimede tabi
hosgeldin arkadasim
aslinda ben erkek olursa balik istiyodum ama simdi okuyunca acaba dedim kocmu olsa:44:

hosgeldin arkadasim

aslinda ben erkek olursa balik istiyodum ama simdi okuyunca acaba dedim kocmu olsa:44:

koçtada çok güzel şeyler yazmıyor valla dikkat çekmemi dersin, kardeş problemimi dersin, fırlamanın önde gidenimi dersin. bağıran çağıran bebekmi dersinnnn, böyle bir bebek veya çocuk düşünemiyorum valla hele bana göre hiç değil. olursa başa gelen çekilirde ama iki çocukla çok çekerim heralde

heee dur tahmin etcem bacim sen bence tum annelerin en Hamarat yardimsever bilgili olanisin ama acaip de takintili olabiliyosun evham neyin yapion senherseyi bilen komik sudesenin gene gogus benim kompleee her bir yerim sisti kiz kocam artik beni kucagina alamio beraber yere dusuozcatlaklar icin ben lierac almadim bebeyagi vazelin karistiriyorum valla

selam canlar....
cinsiyetler hayırlı olsun...
ebahcım çok sevindim hem yanılmamama,hemde ışığına.....ömürlü gelsin canım...
sürmelim hala gitmemişsin aşkımm....
bende henüz gidemedim((((
ayşeonur geçmiş olsun canım.ishale dikkat amannnnnnnnnn...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

başka aklımda kalmadı:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…