ben geldim...ay sonu gelince hesaplar karışıyor ben bunalıma giriyorum,sıkılıyorum....
eceli hayırlı olsun paşa bebeğin.....
Eceli canim hayirli olsun, saglikla al kucagina
yeni gelen arkidesler hosgeldinzi, sefalar getirdinissss
Nuriscan nerdeee canim temelli gelmem zor benim, burali oldum artik. es durumundan:) anamin koynunda biraz beslenelim diye biraz kalip donucem.
Aydin-sokeye gelicem canim,belki duymusundur. ama izmir de yari memlektim sayilir 7 yilim gecti oarada. kordon yapmadan donmem, zaten 1 saat arasi sokeyle
ozpolat teessuf ederim sen beni hic takmiyomusun o zamn bacim ya
herkesler biliyo sen nasil bilmezsin bugun bile bahsi gecti
Eceli canim hayirli olsun, saglikla al kucagina
yeni gelen arkidesler hosgeldinzi, sefalar getirdinissss
Nuriscan nerdeee canim temelli gelmem zor benim, burali oldum artik. es durumundan:) anamin koynunda biraz beslenelim diye biraz kalip donucem.
Aydin-sokeye gelicem canim,belki duymusundur. ama izmir de yari memlektim sayilir 7 yilim gecti oarada. kordon yapmadan donmem, zaten 1 saat arasi sokeyle
ozpolat teessuf ederim sen beni hic takmiyomusun o zamn bacim ya
herkesler biliyo sen nasil bilmezsin bugun bile bahsi gecti
ayyyy şekercik:)))) içime nasıl su serptin.. zil takıp oynayasım geldi inan kiyaaa biz öğrendik, öğrendiğimizden beri benim eşim de yanaşmıyor bir türlü. bizim de bitti öğrendikten sonra. hadi ilk 3 ay yasaktı anlıyordum. ama şuan ben diyorum hadi diye. yok bir şey olur diye vazgeçiyor adam. diyor ki kasabada yaşıyoruz, il merkezine 3,5 saat uzaktayız. kanaman falan olursa nasıl yetiştiririm ben seni. boşver deyip geçiştiriyor. içime dert olmaya başlamıştı. ama öğrendim ki yalnız değilmişim :))
bu arada sorumu yanıtlamadan kaynattınız kızlar. diyorum ki, 3lü için 18 haftaya kadar diyor. ben 3lü için gittiğimde 18+5 olacağım. doktor o zaman randevu verdi sorun olur mu ki??
ya ne güzel çok hoşuma gitti ben de bir 2013 mart annesi olarak aranıza katılmak istedim:) herkese merabaaaa:)
Merhaba arkadaşlar bugun dr gıttım ve bebegımın cınsıyetını ögrendım ERKEK dedı benim için farketmezdı hatta merakta etmıyordum ama etrafımın baskısıyla bırazda kadınlk merakımla sordum RABBİM hayırlı saglıklı sıhatlı kucaklarımızada almayı nasıp etsın....surmelı lısteye eklıyebılırsın canım erkek dıye adınıda nasıp olursa ABDULLAH koyacaz
günahını aldığımız kocamız olsun be gülümayyy huri muri deme başımıza bide onları çıkarma
maşallah oğluna :) adıyla sağlıkla yaşasın inşallah. Hayırlı olsun sizede canım gözün aydın :)
kızlar yaaa biraz tuhaf olacak bunu sormam ama... aklıma takmadan edemiyorum. ne olur siz de tuhaf karşılamayın bu sorumu. benim göğüslerim hala kararmadı. hala eski renginde duruyor. neden bir belirti vermiyordur acaba??
eşinin cin fikirliliğine bayıldım,eşime söyledim beraber nası güldük
günaydın anneler ve bebeleri,
güneşli bursa sabahından sevgiler....
hepiniz merak etmişsiniz bende benimle beraber gidenleri merak ettim ama hafta sonu epey yoğundum giremedim....
bizim bir KIZIMIZ olacak allah nasip ederse IŞIĞIMIZ gelecek....ben ve eşim çok mutlu olduk....
ama benim minik kızım bize yüzünü hiç göstermedi sanırım uyuyordu epey bekledik ama yüzünü göstermedi...üzüldüm 1 aydır ben onu görmek istiyordum ama olmadı....sırtı kaburga kemikleri,kürek kemikleri dizi,kıvırdığı bacakları,minik kafası o bile gözümün önünden gitmiyor...
dün sabah kalktım eşime bence bize küstü dedim...biz tartışınca korktu ilk ne zaman bakarsanız yüzümü göstermicem dedi bence dedim...eşimde bende çok üzüldük geçmişi hatırlayarak...ama biz onun gönlünü almak için bir sürü cici aldık....bir ay sonra IŞIĞIMI görmeye gidicem o zaman bizimle barışmış olur küslüğü gider....
bu arada 3'lü test yaptırmadım...doktor sen bilirsin dedi....böyle güzel anneler ve kızımın minik arkadaşları.....
ben geldim...ay sonu gelince hesaplar karışıyor ben bunalıma giriyorum,sıkılıyorum....
eceli hayırlı olsun paşa bebeğin.....
hosgeldin arkadasimAranıza yeni katıld ım ama çok gûzel dostluklar oluşturmuşsunuz hepiniz harikasınız hepinize hayırlı mart çocukları kendimede tabi
aslinda ben erkek olursa balik istiyodum ama simdi okuyunca acaba dedim kocmu olsa:44:KIZLAAARRRR aklıma geldi paylaşayım istedim.
Balık Bebeği (19 Şubat - 20 Mart)
Gezegeni: Jüpiter ve Neptün
Elementi: Su
İyi yönleri: Hassas, merhametli, kibar, önsezileri güçlü
Olumsuz yönleri: Kararsız, karmaşık, kolaylıkla kafası karışır
Balık bebeği çok duygusaldır ve ortada bir sebep olmaksızın kolayca ağlamaya başlayabilir. Herşeyi içine atmayı sever, dışa vurumcu değildir. Aile içindeki duygusal salınımlara karşı çok hassastır, tartışmalar, kavgalar onu derinden etkiler.
Sürekli düşünen ve kendi hayallerinde kaybolan bir kişiliği vardır. Cinlere, hayaletlere inanır. Zaman zaman gerçek dünya ile ilişkilerini kesmek gibi kötü bir huyları vardır. Geceleri kötü rüyalar görüp sık sık uyanabilirler, bu yüzden anne babalar Balık bebeklerini özellikle geceleri sık sık kontrol etmelidirler. Ona yatakta bir ninni söyleyerek veya güzel masallar okuyarak sakince uyumasını sağlayabilirsiniz.
Hayalperest olan balık burcu çocuğu sevgi ve desteğe tüm burçlardan daha çok ihtiyaç duyar. Bunlar olmadığında gergin ve dengesiz davranışlar sergileyebilir. Rutinlikten hoşlanmaz ve programlanmış şeyleri sevmez. Saatli yapılan aktiviteleri sevmez. Belli bir süre sonra okul kurallarından da sıkılabilir. Ona daha ilk günlerden itibaren yavaş yavaş disiplinli olmayı öğretmelisiniz. Ancak bunu yaparken dikkatli olmalı, aceleci davranmamalsınız. Aksi halde onun doğuştan getirdiği hayalgücü ve yaratıcılığını zedeleme riskiniz vardır. Oyunlarla, resimlerle, ufak hikaye ve şiirler yazmasını sağlayarak ona hayallerini gerçeğe döünüştürmenin yollarını göstermelisiniz
Koç Bebeği (21 Mart - 19 Nisan)
Gezegeni: Mars
Elementi: Ateş
İyi yönleri: Cesaretli, enerjik, maceraperest, sevmeyi bilen
Kötü yönleri: Aceleci, sabırsız, tezcanlı
Oyun grubunun Rambo'su olacak bu bebek. Koç bebeğinin olduğu yerde hareketlilik ve aktivite eksik olmaz. Sakın onun uslu uslu bir köşede oturmasını beklemeyin. Boşuna beklersiniz. Koç bebekleri seslerini duyurmak için avazlarının çıktığı kadar bağırırlar, şaşırmayın. Elementi ateş olduğu için her zaman dinamik ve arayış içindedirler.
Koç bebekleri dikkati kendi üzerine çekmeyi sever. onu görmezlikten gelmeniz imkansızdır. Onunla ilgilenmediğinizi farkettiğinde gözyaşlarına boğulacak, ilginizi yeniden kazandığında ise kolayca sakinleşecektir. Bebeğinize sürekli meşgul olabileceği eğlenceli aktiviteler sunmanız onu mutlu edecektir. Koç bebeğinin bu bitmek tükenmek bilmeyen ilgi ihtiyacı yüzünden bir süre sonra kendinize hiç zaman ayıramadığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
İdare etmekte zorlanabilirsiniz, zor günler sizi bekliyor, bu ufaklık inatçı kişiliğini daha küçücükken ispatlamaya çalışacaktır. Dolayısıyla her an kazalar olabilir. Tabii müdahaleler onu yıldırmayacaktır.
Paylaşma konusunda pek istekli değildir, ancak zamanla bu öğretilebilir. Özellikle kardeşler söz konusu olduğunda zor günler sizi bekliyor diyebiliriz. Küçükken derslerden kaçabilirler ama dikkat ederlerse herşeyi iyi öğrenirler. Büyük ihtimalle de kitaplara düşkün iyi bir okuyucu olacaktır. Hayal gücü dolayısıyla büyüdüğünde batıl inançları olabilir. Küçükken de perilere, cadılara inanır, masallarda yaşar. Ona bütün şefkatinizi ve sevginizi verin, asi karakteriyle baş etmenin tek yolu onu sevgiye boğmaktır.
hosgeldin arkadasim
aslinda ben erkek olursa balik istiyodum ama simdi okuyunca acaba dedim kocmu olsa:44:
hosgeldin arkadasim
aslinda ben erkek olursa balik istiyodum ama simdi okuyunca acaba dedim kocmu olsa:44:
selam kızlarrr,
sabahtan berii geçmişi okuyorum maşallah cinsiyetler öğrenilmiş brsfiliz, cemrem, şekercik ve ebah hepinize hayırlı olsun darısı başımıza..
topyumurta hoşgeldin beni hatrlayabliyo musun bi tahmin de beni et kızz
kızlar haftasonunu streslerim ağlamalarım hariç o kadar rahat geçirdim ki ne mide bulantısı, ne ağrı sızı dün gece tuvalaete bile kalkmadım sıkışarak normal dime belitilerin azalmasıı?
ay hep böyle soranlara şaşırırdım belirtisi azalmış ne güzel neyi soruyolar diye ama şimdi ben soruyorum
kızlar bide benim göğüslerim çok büyüdü ve aşırı kaşınıyo, çatlıyorum galiba, civciv çıkacakayy daha ne kadar büyüyecekler kendim zayıfım kilom normal ama göbeğime değecek,
bi sağa bi sola mı atıcam ben onlarıı lili liilii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?