kızlar bir şey soracağım size. ekimin 19 unda randevum var 3lü test için. internette baktıgım kadarıyla 18. haftada yapılıyormus. ben o zaman 19.haftada olacagım. 18+5 olacagız o gün. sorun olur mu acaba???
eneeemmm bi pasa daha, hayrili olsun canim. testinde iyi cikar umarim.
ben de baslamicam diyemiyorum kesin baslarim ben, hatta dogurayim emzireyim de basliyim diye bakiyorum. adam olmam ben.
ben askimin pesinden geldim canim buralarasevgili esim ile 10 yil once turkiyede tanistik univeristede(yasim ortaya cikmasin simdi) kendisi Arnavut turk degil yani yani yabanci damat aldim yabanci gelin oldum burada. onun isi dolaysiyila burada yasamaya karar verdik. guzel yer alsitim seviyorum bazen zorluklari da oluyo ama gzuel yine de. isim de var birakicam yakinda ama sorun degil Tuyrkler ck kiymetli burada tekrar girereim kendi siim gibidi zaten:)) oyle iste
selam anneler paşalar ve prensesler
fazla vaktim yok selam verip kaçacağım akşam okurum geçmişi artık. 3 lü test kanımı verdim geldim perşembe çıkacak bakalım bi sıkıntı çıkmaz inşallah.bizim cinsiyetimiz artık kesinleşti erkeğimiz geliyoooorherkese güzel bir gün dilerim
yakızlar geceleri çok kötü oluyorum
neden mi rüya görüyorum hep eşim beni aldatırken görüyorum çok üzülüyorumkaç defa gördüm eşime de kötü davranmaya başladım
sen beni sevmiyorsun ilgilenmiyorsun zaten diye
birde bu fikir birazda nerden düştü aklıma geçenlerde 3 haftayı geçti afedersiniz eşim benle beraber olmak bile istemedi hiç bunu dile getirmedi bende süphelenmeye başladım :2::2:
hiç bu yüzden üzüleceğim aklıma gelmezdi ama çok üzüldümyanlış anlamayın istediğimden değil ben hiç istemiyom da oda dile getirmeynce kötü oldum bu rüyalar nerden çıktı ya
Kızlar selam,
Şimdi doktordan gelebildim. Bizim kız iyi, maşallah kıpır kıpırdı. Sorularımın çoğunu sormayı yine unuttum :)
Ama su içmiyordum. Ya ondan ya da tansiyonum yüzünden bebeğin suyu azmış. Bol bol su içmem gerekiyor. Benim de gün içinde hiç aklıma gelmiyor. Bana da hatırlatın olur mu siz içerken :)
Detaylı ultrasona gideceğim bundan 1 ay sonra... Acilen bir toplantıya gitmem gerekiyor, geçmişi de okuyamadım
Koymayı becerebildiysem bu da bizim kızın fotosu.
Eki Görüntüle 516868
sağol canım . sınav zamanı burayı kesiyorum canım tiryakilik yapıyorsunuz.oyüzden yoktum ortalarda.
süpersinnnnnnnnnn yaaaaaaa hepsi doğru canım. evet canım sınava giren benim. kızım doğduktan sonra ücretli ücretsiz izinlerimi kullandıktan sonra 7 ay çalıştım sonra kızıma bakmak için ayrıldım. şimdi tabi işten çıktım diye durmak yok açıköğretim 4dü bitiriyorum birde kpssye biraz çalıştım ona girdim canım boş duranı allah sevmez çocuğa bakıyorum diye gelecek umutlarım sönmedi.bu arada medilife geldiğine göre buralara yakınmı oturuyorsun? sana bayıldım ben yaaa kendim kıpır kıpır olmadığım için kıpır kıpır kişiliklere bayılırım ve özenirim.
selam canlar....
cinsiyetler hayırlı olsun...
ebahcım çok sevindim hem yanılmamama,hemde ışığına.....ömürlü gelsin canım...
sürmelim hala gitmemişsin aşkımm....
bende henüz gidemedim((((
ayşeonur geçmiş olsun canım.ishale dikkat amannnnnnnnnn...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
başka aklımda kalmadı:))))))
kayraaaa nerelerdesin bacım sen. Nasıl oldun? bi kayboldun pir kayboldun.
cınsıyet öğrendin mi?
yok be canım buralardayım ama sık girmiyorum...iyiyim şükür.sanırım oğlum ikileniyor.atlatamadım henüz.kıza çok şartlamıştım kendimi.emin değilim dedi ama bence emin..üzüldüğümü görünce bir dahakine netleşir dedi....sen ne yaptın????????
üzülme be gülüm hepsi allahtan. saglıklı sıhhatli gelsin inşallah her zaman gonlumuzdeki olmuyo işte. boşver iki oğlan anasıyım ben diye kabartırsın koltuklarıonlar da destek olur birbirine iki delikanlı fenamı. cocuklar için aynı cinsiyetten olması daha iyi bazen. benim hem ağbim hem ablam var ağbim süpermenim ama abla desteği başak mesela. bak mesele dogumda kim destek olacak ablammm. onlsr da oyle destekçi olur birbirine ilerde.
üçüncü de prenses gelir belki belli mı olur
benim daha belli değil bende kız istiyorum ama herkes erkek diyo sen dahil :)) bu hafta öğrenicem inşallah
ayy kıyamam. üzlmeee yaaaaa. insan kendini şartlayınca bi şeye hayal kırıklığı kötü oluyo. ama valla dediğim gibi onların adına düşün dha iyi olacak onlar için diye bi nebze rahatlarsın canım. en son 12 hfatalıkken gitmiştim ban ad kıza benziyo dedin ama ben hiçç oralı olmadım. kesinleşmeden umutlanmam dedim. aslında haftaya randevum ama ben Turkıyey gelıcem haftaya, gelmeden cinsiyet öğrenmek istiyoruz babası da yanımdayken hem de alışveriş falan yaparım ona göre.öylede üçüncüyü istemiyorum.başta çok erkek istemiştim oğlum için ama kız deyince 11 haftalıkken baya alışmıştım elbise bile almıştımeşim havalarda ailelerde öyle ama ben..alışırım bunada zamanla...en son kaç haftalıkken gittin:))
ayy kıyamam. üzlmeee yaaaaa. insan kendini şartlayınca bi şeye hayal kırıklığı kötü oluyo. ama valla dediğim gibi onların adına düşün dha iyi olacak onlar için diye bi nebze rahatlarsın canım. en son 12 hfatalıkken gitmiştim ban ad kıza benziyo dedin ama ben hiçç oralı olmadım. kesinleşmeden umutlanmam dedim. aslında haftaya randevum ama ben Turkıyey gelıcem haftaya, gelmeden cinsiyet öğrenmek istiyoruz babası da yanımdayken hem de alışveriş falan yaparım ona göre.
banada 11 haftalıkkken kıza benziyor demişti.o anda üzülmüştüm oğlum yalnız kalacak diye.sonra çok alıştım çok hayal kurdum..şimdi dönünce(((((hayırlısı artık..haftaya ne gün:)))
ayy yanlış yazmısım kız haftaya haftya yaza yaza oyle kalmış. :):) bu hafta randevum yarın ya da çarşamba. bugun dra ulsamadık yarın sabhtan ulaşabilirsem yarın akşam ustü için alıcam randevu. önceden belli randevu tarıhlerı olmuyo pek burda. aynı gun ya da bı gun once alıp gidiyosun. heyecanlıyım birascık bakalım hayırlısı
sağolasın canım hepimizinki hayırlarla gelsin inşsallh. umarım gidebilirim yarın. hemen yazarım zaten öğrenirsem:))
iyi gecelr canım şimdilik ben kaçtım. öpüyorum seni üzme kendini olur mu?? bir iki cici al oğlusuna da bak nasıl mutlu olucan
günaydın kızlar...
dün gece benim için felaketti.tüm gece başımın ağrısından uyuyamadım,en sonunda tülbentle sıktım,biraz uyumuşum,şimdi de biraz biraz ağrıyor....Çok kötü bir his bu,ilaç da içemiyorum...(tabi ki normal)uykum var,başım ağrıyor.
cuma doktora gideceğim kısmetse,sorayım doktora ben de.Bebişim haftasında 5 gün geriydi,ense kalınlığı ve 3lü tarama yapılmadı,cuma günü yapılacak,hem korkuyorum,hem heyecanlıyım.:18::18:Günaydın canım geçmıs olsun başın için minoset içebilirsin zaten hamilelere verıyorlar ben bırkere ıcmıstım hemen gecmıstı yınede etkılemek ıstemem ama ıstersen dr una sor cekme bosuna benımde dısım agrıyor arada bır ıcıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?