2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
gunaydın sekerım, bes dakıka ıcınde basın gecer ınsallah, havalardan mı ne arada bendede oluyo, basımda bır kazan varmıs gıbı. :)

hem de hiç çekilmiyor,çalışmak çok zor geliyor,sabah kalkmak,akşam eve gidip,bişeyler hazırlayıp yemek yemek...Gerçekten çok zor,insan yatmak istiyor,kafasını masaya dayayıp gözlerini kapatmak istior,rahat rahat ayaklarını uzatmak istiyor ama maalesef.Keşke çalışmak zorunda olmasaydım.

cuma doktora gideceğim kısmetse,sorayım doktora ben de.Bebişim haftasında 5 gün geriydi,ense kalınlığı ve 3lü tarama yapılmadı,cuma günü yapılacak,hem korkuyorum,hem heyecanlıyım.:18::18:

Valla kımsenın kafasını bulandırmak ıstemıyorum gecmıs yazılardada yazmıstım ben bu 2 li 3 lu testlerı yaptırmaktan yana deglım neden degılım acıklıyabılırım ama bu tamamen benı kendı şahsı fıkrım yaptıranlarada saygı duyuyorum mesela ben bebegımın farzedelımkı down sendromu oldugunu anladık ki RABBİM sen hayırlısını ver..ben aldırmayı dusunmuyorum dusunmedıgım ıcınde yaptırıp kafamı bulandırmak ıstemedımbazı arkadaslar yaptırıp kendını hazırlamaktan yana her kötü sonuca ama dusun 5 yada 6 ay hergun aglıyacaksın belkı ALLAH korusun ısyan etme raddesınede geleceksın neden ben dıye?ama dogdugunda anladıgın zaman daha rahat atlatırsın dıye dusunuyorum kabullanırsın en azından benım ılk bebegım kalp atısı duylumadıgından kurtaj olmak zorunda kalmstım o kadar zor atlattımkı psıkolojık yardım bıle aldım ve dusundum bu gumbur gumbur atan kalbı ben nasıl durdurabılırım ve kesın kararımı verdım yaptırmadım RABBIME emanetız ona tavekkul ettım neylerse guzel eyler dedım dun dr sordu 2 lı yaptırmamıssın 3 luye gerek yok dedı evet dedım sadece 6 aylıkken dobler testı taptıracam kalp sorunu varsa ılacla tedavısı mumkun öbur teslerın ılacla tedavısı yok cunku.herneyse yınede kafanı bulandırma hakkımızda hayırlısı İNŞALLAH

nabzım 120 küsür atıyor normal mi acaba?o atışları tek tek beynimin içinde hissediyorum,o ağrı yapıyor işte.

bıraz ınternnetten arastırdım pek bısey anlamadım ama hamılelıkte nabız atısı yukselıyomus sanırım. Bır dr una sorsan belkı bırsey onerır cumaya daha cok var canım benım

nabzım 120 küsür atıyor normal mi acaba?o atışları tek tek beynimin içinde hissediyorum,o ağrı yapıyor işte.

bıraz ınternnetten arastırdım pek bısey anlamadım ama hamılelıkte nabız atısı yukselıyomus sanırım. Bır dr una sorsan belkı bırsey onerır cumaya daha cok var canım benım, benımde hıc halım yok bugun

Bence birde tansiyonunu kontrol et oda basınç yapar beyne ayaklarını kafa hizanın üstünde tutmaya çalış bir süre denge yapmış olursun çok geçmiş olsun

haklısın canım tansiyon da olabilir,limon sıktım,içtim,şimdi de bi sehpa buldum,ayaklarımı uzattım.İnşallah faydalı olur,üzerimde derin bi yorgunluk var.

Günaydın Valide Sultanlar...

Dün gece yine karışık rüyalar gördüm..Aslında evde doğum yaptım rüyamda ve zırt diye çıktı ben anlamadan..Sonra çok hızlı büyüdü yavrum.2. gün konuştu.3. gün yürüdü gibi.birden boylandı falan..Hayra çıksın inş.

Dün hiç hissedemedim onu ama rüyamda kucağıma alıp koklayınca , sabah kalkar kalkmaz sevgiyle göbeğimi okşadım.

Daha şimdiden özledim ben oğlumu galiba

bu arada herkese mutlu bir gün geçirmesini dilerim.

Tabi herkesin kendi düşüncesi insan nasıl çocuğu doğduğunda bir rahatsızlığı varmı yokmu diye merak ediyorsa anne karnındada bir problemi varmı yokmu diyede tedirgin oluyor tabi hepimiz sağlıklı çocuklar doğurmak isteriz Allah herkese nasip etsin ama bilmek lazım belki bilsekte aldırmak istemeyenler olabilir ama o zaman içerisinde nasıl bir çocuğa sahip olacağını bilip ona kendimizi hazırlayabiliriz şimdi testleri yaptırmayıp bilmek istemiyenlere soruyorum süprizle karşılaşıp şok yaşamaktansa bunu bilip hazırlanmak daha kolay olacaktır bence çünkü o tip çocukların gelişiminden tutunda yemesine kadar herşeyi bilmek lazım Allah hiçkimseye göstermesin

ben de senin gibi düşünüyorum aslında.Rabbi'm yavrularımızı sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Öyle bi problem olursa çocuğu aldırmayı biz de hiç düşünmedik,kaldı ki bebeğin hayatına son vermek hem bizim haddimize değil hem de kürtaj vb zamanı geçti.yine de insan merak ediyor,korkunun ecele faydası yok,yavrumda varsa bişey erkenden duymak benim için daha iyi olacak gibi geliyor.Tabi bu benim kişisel görüşüm.Rabbi'm korusun,hep dualarımda.

dün bir arkadaşım,ya problem çıkarsa diye sordu,ben de iyi niyetle,bişey olmayacak,bu yola devam,Allah korusun dedim.Meğerse aldırma açısından sormuş,aldırmak için de geç dedi....Üzüldüm açıkçası,hiç aklımda olmayan "ya problem çıkarsa"yı kafama soktu,belki de ondan başım ağrımış,tansiyonum yükselmiştir.

Allah hiç kimseye göstermesin,Allah bizi yavrularımızla sınamasın inşallah.

Amin ama bence sende kerkesin söylediğini kafana takma hem kendine hemde bebişine yapıyorsun daha çok 3 .sesler duyarsın tıka onlara kulaklarını sadece pozitif düşün

iyi niyetli gözüküp,içten içe işleyenler var,nefret ettim resmen.ya ne haddine bana aldırmak için de geç der.bak hala kızıyorum.

iyi niyetli gözüküp,içten içe işleyenler var,nefret ettim resmen.ya ne haddine bana aldırmak için de geç der.bak hala kızıyorum.

Ben onlara kolay beyinli insanlar diyorum hayatta herşeyi kolaya almış herşeye kolay sahip olmuş ve hiç bir şeye hiç kimseye hakettiği gibi davranmayı beceremeyen insanlar sende onlara kolay insanmuamelesi yap çok ince düşünme niye bana bunu sordu niye bana bunu söyledi diye onlarda ince düşünme pek gelişmemiştir of konuştu işte yine de geç bunu bilse sana bunu sormazdı zaten

günaydın herkes iyidir inşallah ben bi kahvaltımı yapayım iş yerinde de bebeğim doysun

evet canım aşırı kıskancım galiba eşim de kıskanç ama o benm kadar dedğil ama ben pek belli etmem kendi kendimi yerim sadece bide tavır yaparım
ay yok huri falan arkadaş onu yanlılşlıkla söyledi birde huri çıkmasın başımıza dimi ama bu fikri atmalıyız yani haklısın canım

toptopymurta

saol yorumun için evet içimde yük oldu bu düşünce ama kafama koydum atacam bu düşünceyi hatta akşam çok güzel yemek yaptım

kocamda diyo ohhhh be kaç aydır ilk defa yemek yicez manyak makarnaları yemekten saymıyomuş

benim bebiş de erkek olacakmış:) artık isim aramacalar başladı:)))
var mı tavsiyeler. nadir duyulmuş??
canım hayırlı olsun erkek bebeğin isim konusu ben kendim için söyleyim kız olursa yağmur erkek olursa emir olucak inş. kafana uygun isim bulursun
günaydın
rüyan hayra çıksın ......bnde doğum yaptığımı görmüştüm aynen senn gibi evde kolaycacık çıkmıştı bide o kadar tatlıydı ki görmeliydin eeee nede olsa benm bebeğim

anlamını bilmiyorum inş. güzel bişeydir senn de günün huzurlu geçsin

tamamen dediklerine katılıyorum,o da bebek sahibi oldu ama ilk denemede olmuş,hamileliği kolay geçmiş.herşeyi mükemmel...Gözüm yok haaşaa,Allah bize de öyle nasip etsin.
ben bebek istediğim zamandan bu yana 10.ayda oldu.Hamileliğim kusmalarla vb geçti.sürekli eleştirme durumunda ve anlayamama durumunda.Allah böylelerine akıl fikir versin.Islah etsin....

neyse yarın sağlık ocağı izleme çağırdı,bebeğin kalp atışlarını dinleyecekmişiz.var mı sağlık ocağına bu yüzden giden içinizde?

günaydın anneler ve bebeleri,
gece hiç aralıksız uyumuşum sabah dinç uyandım
bizde herşey normal ya sizler nasılsınız

beni 16. haftada aşı için çağırdılar, onu da yapmadılar zaten,18. haftaya kadar yolu var diye.

Günaydın kızlar...

Dün ağlaya ağlaya işden eve gittim baş ağrısından hiç bişi yemeden duş aldım ve direk yatağa girdim 1 saat cebelleştim ağrıyla ve uykuyla sonra baktım olmuyo babaanne usulü başımı sıkıca bağladım yattım. Eşim geldiğinde uyandım ama en fazla 2 dk gözümü açabildim hemen geri yattım. Sabaha kadar bidaha hiç kalkmadım ve ağrılarım şuan hafif hafif devam ediyo umarım gene çoğalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…