gunaydın sekerım, bes dakıka ıcınde basın gecer ınsallah, havalardan mı ne arada bendede oluyo, basımda bır kazan varmıs gıbı. :)günaydın kızlar...
dün gece benim için felaketti.tüm gece başımın ağrısından uyuyamadım,en sonunda tülbentle sıktım,biraz uyumuşum,şimdi de biraz biraz ağrıyor....Çok kötü bir his bu,ilaç da içemiyorum...(tabi ki normal)uykum var,başım ağrıyor.
gunaydın sekerım, bes dakıka ıcınde basın gecer ınsallah, havalardan mı ne arada bendede oluyo, basımda bır kazan varmıs gıbı. :)
Gunaydın bebıslerın guzel annelerı. Hepınıze mutlu gunler. Yıne bır ıs gununden aksam olmasını temennı ederek ıcımız kıpır kıpır, guneslı ama bıraz serın bır gune basladık bebısımle. Acıkcası hamıleykende calısmak hıc cekılmıyor :)
nabzım 120 küsür atıyor normal mi acaba?o atışları tek tek beynimin içinde hissediyorum,o ağrı yapıyor işte.
cuma doktora gideceğim kısmetse,sorayım doktora ben de.Bebişim haftasında 5 gün geriydi,ense kalınlığı ve 3lü tarama yapılmadı,cuma günü yapılacak,hem korkuyorum,hem heyecanlıyım.:18::18:
nabzım 120 küsür atıyor normal mi acaba?o atışları tek tek beynimin içinde hissediyorum,o ağrı yapıyor işte.
Bence birde tansiyonunu kontrol et oda basınç yapar beyne ayaklarını kafa hizanın üstünde tutmaya çalış bir süre denge yapmış olursun çok geçmiş olsun
Valla kımsenın kafasını bulandırmak ıstemıyorum gecmıs yazılardada yazmıstım ben bu 2 li 3 lu testlerı yaptırmaktan yana deglım neden degılım acıklıyabılırım ama bu tamamen benı kendı şahsı fıkrım yaptıranlarada saygı duyuyorum mesela ben bebegımın farzedelımkı down sendromu oldugunu anladık ki RABBİM sen hayırlısını ver..ben aldırmayı dusunmuyorum dusunmedıgım ıcınde yaptırıp kafamı bulandırmak ıstemedımbazı arkadaslar yaptırıp kendını hazırlamaktan yana her kötü sonuca ama dusun 5 yada 6 ay hergun aglıyacaksın belkı ALLAH korusun ısyan etme raddesınede geleceksın neden ben dıye?ama dogdugunda anladıgın zaman daha rahat atlatırsın dıye dusunuyorum kabullanırsın en azından benım ılk bebegım kalp atısı duylumadıgından kurtaj olmak zorunda kalmstım o kadar zor atlattımkı psıkolojık yardım bıle aldım ve dusundum bu gumbur gumbur atan kalbı ben nasıl durdurabılırım ve kesın kararımı verdım yaptırmadım RABBIME emanetız ona tavekkul ettım neylerse guzel eyler dedım dun dr sordu 2 lı yaptırmamıssın 3 luye gerek yok dedı evet dedım sadece 6 aylıkken dobler testı taptıracam kalp sorunu varsa ılacla tedavısı mumkun öbur teslerın ılacla tedavısı yok cunku.herneyse yınede kafanı bulandırma hakkımızda hayırlısı İNŞALLAH
Valla kımsenın kafasını bulandırmak ıstemıyorum gecmıs yazılardada yazmıstım ben bu 2 li 3 lu testlerı yaptırmaktan yana deglım neden degılım acıklıyabılırım ama bu tamamen benı kendı şahsı fıkrım yaptıranlarada saygı duyuyorum mesela ben bebegımın farzedelımkı down sendromu oldugunu anladık ki RABBİM sen hayırlısını ver..ben aldırmayı dusunmuyorum dusunmedıgım ıcınde yaptırıp kafamı bulandırmak ıstemedımbazı arkadaslar yaptırıp kendını hazırlamaktan yana her kötü sonuca ama dusun 5 yada 6 ay hergun aglıyacaksın belkı ALLAH korusun ısyan etme raddesınede geleceksın neden ben dıye?ama dogdugunda anladıgın zaman daha rahat atlatırsın dıye dusunuyorum kabullanırsın en azından benım ılk bebegım kalp atısı duylumadıgından kurtaj olmak zorunda kalmstım o kadar zor atlattımkı psıkolojık yardım bıle aldım ve dusundum bu gumbur gumbur atan kalbı ben nasıl durdurabılırım ve kesın kararımı verdım yaptırmadım RABBIME emanetız ona tavekkul ettım neylerse guzel eyler dedım dun dr sordu 2 lı yaptırmamıssın 3 luye gerek yok dedı evet dedım sadece 6 aylıkken dobler testı taptıracam kalp sorunu varsa ılacla tedavısı mumkun öbur teslerın ılacla tedavısı yok cunku.herneyse yınede kafanı bulandırma hakkımızda hayırlısı İNŞALLAH
Tabi herkesin kendi düşüncesi insan nasıl çocuğu doğduğunda bir rahatsızlığı varmı yokmu diye merak ediyorsa anne karnındada bir problemi varmı yokmu diyede tedirgin oluyor tabi hepimiz sağlıklı çocuklar doğurmak isteriz Allah herkese nasip etsin ama bilmek lazım belki bilsekte aldırmak istemeyenler olabilir ama o zaman içerisinde nasıl bir çocuğa sahip olacağını bilip ona kendimizi hazırlayabiliriz şimdi testleri yaptırmayıp bilmek istemiyenlere soruyorum süprizle karşılaşıp şok yaşamaktansa bunu bilip hazırlanmak daha kolay olacaktır bence çünkü o tip çocukların gelişiminden tutunda yemesine kadar herşeyi bilmek lazım Allah hiçkimseye göstermesin
Allah hiç kimseye göstermesin,Allah bizi yavrularımızla sınamasın inşallah.
Amin ama bence sende kerkesin söylediğini kafana takma hem kendine hemde bebişine yapıyorsun daha çok 3 .sesler duyarsın tıka onlara kulaklarını sadece pozitif düşün
iyi niyetli gözüküp,içten içe işleyenler var,nefret ettim resmen.ya ne haddine bana aldırmak için de geç der.bak hala kızıyorum.
evet canım aşırı kıskancım galiba eşim de kıskanç ama o benm kadar dedğil ama ben pek belli etmem kendi kendimi yerim sadece bide tavır yaparımcanım sen normalde de kıskanç mısın ben çok kıskancımdır mesela işyerini falan kafama takınca o gece hep orda istemediğim şeyleri yapıyo görüyorum hep kızlar rüyamda. artık bıktı oda bende sizdenim. allah affetsin huri meselesini okuyunca onlarla yarışmaya başladım..
dünya da saliha bir kadın olursak onlardan daha güzel olurmuşuztöbe est.... şeytan gitt
yani bu tarz rüyalara kıskançlıkta sebep oluyor fikrimiz ne ise zikrimiz o meselesi
canım hayırlı olsun erkek bebeğin isim konusu ben kendim için söyleyim kız olursa yağmur erkek olursa emir olucak inş. kafana uygun isim bulursunbenim bebiş de erkek olacakmış:) artık isim aramacalar başladı:)))
var mı tavsiyeler. nadir duyulmuş??
günaydınGünaydın Valide Sultanlar...
Dün gece yine karışık rüyalar gördüm..Aslında evde doğum yaptım rüyamda ve zırt diye çıktı ben anlamadan..Sonra çok hızlı büyüdü yavrum.2. gün konuştu.3. gün yürüdü gibi.birden boylandı falan..Hayra çıksın inş.
Dün hiç hissedemedim onu ama rüyamda kucağıma alıp koklayınca , sabah kalkar kalkmaz sevgiyle göbeğimi okşadım.
Daha şimdiden özledim ben oğlumu galiba
bu arada herkese mutlu bir gün geçirmesini dilerim.
Ben onlara kolay beyinli insanlar diyorum hayatta herşeyi kolaya almış herşeye kolay sahip olmuş ve hiç bir şeye hiç kimseye hakettiği gibi davranmayı beceremeyen insanlar sende onlara kolay insanmuamelesi yap çok ince düşünme niye bana bunu sordu niye bana bunu söyledi diye onlarda ince düşünme pek gelişmemiştir of konuştu işte yine de geç bunu bilse sana bunu sormazdı zaten
tamamen dediklerine katılıyorum,o da bebek sahibi oldu ama ilk denemede olmuş,hamileliği kolay geçmiş.herşeyi mükemmel...Gözüm yok haaşaa,Allah bize de öyle nasip etsin.
ben bebek istediğim zamandan bu yana 10.ayda oldu.Hamileliğim kusmalarla vb geçti.sürekli eleştirme durumunda ve anlayamama durumunda.Allah böylelerine akıl fikir versin.Islah etsin....
neyse yarın sağlık ocağı izleme çağırdı,bebeğin kalp atışlarını dinleyecekmişiz.var mı sağlık ocağına bu yüzden giden içinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?