Günaydın kızlar...
Dün ağlaya ağlaya işden eve gittim baş ağrısından hiç bişi yemeden duş aldım ve direk yatağa girdim 1 saat cebelleştim ağrıyla ve uykuyla sonra baktım olmuyo babaanne usulü başımı sıkıca bağladım yattım. Eşim geldiğinde uyandım ama en fazla 2 dk gözümü açabildim hemen geri yattım. Sabaha kadar bidaha hiç kalkmadım ve ağrılarım şuan hafif hafif devam ediyo umarım gene çoğalmaz.
beni 16. haftada aşı için çağırdılar, onu da yapmadılar zaten,18. haftaya kadar yolu var diye.
günaydınnn kızlarr...
Kadınızz canım cok gecmıs olsun ...doktorunu arayıp bı ılac sor ıstersen tatlım yazık varsa verebılecegı bısı bosuna cekme o ağrıyı
Sanada çok geçmiş olsun canım inan adım attıkça sanki beynim kulağımdan akcakmış gibi hissediyorum rabbim yardımcımız olsun baş ağrısıyla bukadar aciz kalcağım hiç aklıma gelmezdi
aynen canım,bebiş de büyüyor,geceleri sağa sola dönerken hissediyorum valla.o da zorluk çıkaracak yavaş yavaş,çıkarsın kereta.
Konuşmayınca süperimm,başım kocaman geliyor,çok ağrıdığı için herhalde.:26::26:
günaydın hanımlar nasılsınız??? uzun zamandır girmiyorum sayfalar almış başını gitmiş maşallah. benim canım bu aralar çok sıkkın yaklaşık 2 haftada 3 kilo aldım:18: hiç almamıştım ilk kilolarım ama bir anda aldım böyle giderse yandım sizde durumlar nasıl?
günaydın hanımlar nasılsınız??? uzun zamandır girmiyorum sayfalar almış başını gitmiş maşallah. benim canım bu aralar çok sıkkın yaklaşık 2 haftada 3 kilo aldım:18: hiç almamıştım ilk kilolarım ama bir anda aldım böyle giderse yandım sizde durumlar nasıl?
canım stres yapma bukadar yaaa zaten bu aralar kilo alımımız dururmuş ve sen hiç almamışsın bu zamana kadar toplu kilo almışsın o yüzden abes gelmiş bellikiben tam 4 kilo aldımve bunu parça parça aldım benim dururumum daha kötü kilo aldığımı görüyodum ama bişi yapamıyodum
geçmiş olsun canım kusmaların fazla ise baş ağrın çok olur kasılmadan oluyo benimde öyleydi su kaybındanda kaynaklanıyormuş bol su iç.Günaydın kızlar...
Dün ağlaya ağlaya işden eve gittim baş ağrısından hiç bişi yemeden duş aldım ve direk yatağa girdim 1 saat cebelleştim ağrıyla ve uykuyla sonra baktım olmuyo babaanne usulü başımı sıkıca bağladım yattım. Eşim geldiğinde uyandım ama en fazla 2 dk gözümü açabildim hemen geri yattım. Sabaha kadar bidaha hiç kalkmadım ve ağrılarım şuan hafif hafif devam ediyo umarım gene çoğalmaz.
Günaydın kızlar...
saol canım evet kusmalarım çok zaten o bende kalıplaşmış bi dert artık bol su içiyodum ama bu aralar bulantımı çoğaltıyor çok içemiyorum
bende senden 15 gün öndeyim benim kusmalarımı anlatamam ama allahıma şükürler olsunki bıçak gibi kesildi 1 hafta oldu hiç bişeyim yok çok şükür. hep böyle gidecek zannediyodum hem kusuyodum hem ağlıyodum ama artık hiç bişeyim kalmadı seninde çok yakın zamanda kesilir bak göreceksin:) aç karnına su içme birde yemeklerden hemen sonra içme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?