2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

büyük geçmiş olsun.....
bende de durumlar aynıydı dün,hatta önceki sayfalarda aktarmıştım,kafamı bağlayınca bikaç saat rahat uyuyabildim.şimdi de sızım sızım sızlıor kafam,konuşmaya başlayınca ağrı başlıyor.

Günaydınnn kızlarr...

kadınızz canım cok gecmıs olsun ...doktorunu arayıp bı ılac sor ıstersen tatlım yazık varsa verebılecegı bısı bosuna cekme o ağrıyı

Sanada çok geçmiş olsun canım inan adım attıkça sanki beynim kulağımdan akcakmış gibi hissediyorum rabbim yardımcımız olsun baş ağrısıyla bukadar aciz kalcağım hiç aklıma gelmezdi

günaydınnn kızlarr...

Kadınızz canım cok gecmıs olsun ...doktorunu arayıp bı ılac sor ıstersen tatlım yazık varsa verebılecegı bısı bosuna cekme o ağrıyı

çok saol canım aradım parol dedi ama onun içinde daha çok küçük bebeğin dedi çekmekden başka bi çarem kalmadı sanırım

Sanada çok geçmiş olsun canım inan adım attıkça sanki beynim kulağımdan akcakmış gibi hissediyorum rabbim yardımcımız olsun baş ağrısıyla bukadar aciz kalcağım hiç aklıma gelmezdi

aynen canım,bebiş de büyüyor,geceleri sağa sola dönerken hissediyorum valla.O da zorluk çıkaracak yavaş yavaş,çıkarsın kereta.
konuşmayınca süperimm,başım kocaman geliyor,çok ağrıdığı için herhalde.:26::26:

tüm sıkıntılarımız onlar için değilmi zaten bunlar bizim iyi günlerimiz biliyorum daha kötü günlerde bizi bekliyo :d aynen benimde kafam öle sanki biri burnumdan üflemiş kafama şişirmiş gibi bi sağa bi sola sallanıo :d

günaydın hanımlar nasılsınız??? uzun zamandır girmiyorum sayfalar almış başını gitmiş maşallah. benim canım bu aralar çok sıkkın yaklaşık 2 haftada 3 kilo aldım:18: hiç almamıştım ilk kilolarım ama bir anda aldım böyle giderse yandım sizde durumlar nasıl?

canım stres yapma bukadar yaaa zaten bu aralar kilo alımımız dururmuş ve sen hiç almamışsın bu zamana kadar toplu kilo almışsın o yüzden abes gelmiş belliki ben tam 4 kilo aldımve bunu parça parça aldım benim dururumum daha kötü kilo aldığımı görüyodum ama bişi yapamıyodum

bende de göbek şişti,kusmalarım bitti ve kilo alım başladı.

çok aşırı kafama takıyorum eşim çok baskı yapıyor sinir oluyorum. ikinci bebeğim benim, ilk bebeğimde 23 kilo aldım çok zor verdim tekrar aynı duruma düşmek istemiyorum.ama doğru söylüyosun toplu aldım galiba bana kalsa çokta sorun değil veririm ama eşim beni çıldırtıyor ha bide doktorum var sağolsun kontrolüm var valla gitmeye korkuyorum kesin kızacak.

geçmiş olsun canım kusmaların fazla ise baş ağrın çok olur kasılmadan oluyo benimde öyleydi su kaybındanda kaynaklanıyormuş bol su iç.

kızlar baş ağrısı için bi bezin arasına patates dilimleyip başınıza bağlayın yatın iyi geliyor.bol su tüketin su kaybımız fazla olduğu için başımız ağrıyor

saol canım evet kusmalarım çok zaten o bende kalıplaşmış bi dert artık bol su içiyodum ama bu aralar bulantımı çoğaltıyor çok içemiyorum

geçmiş olsun canım ben sizden önde olduğum için sanırım bunların hepsini yaşadaşadım ve atlattım 1 hafta çektim ben geçti çok fena sinüzit ağrısı gibi zonkluyodur kafan parol al çok ağrırsa ama kesin bitiyor diye bişey yok 1 hafta 10 gün falan çekeceksin en azından bende öyle oldu

saol canım evet kusmalarım çok zaten o bende kalıplaşmış bi dert artık bol su içiyodum ama bu aralar bulantımı çoğaltıyor çok içemiyorum

bende senden 15 gün öndeyim benim kusmalarımı anlatamam ama allahıma şükürler olsunki bıçak gibi kesildi 1 hafta oldu hiç bişeyim yok çok şükür. hep böyle gidecek zannediyodum hem kusuyodum hem ağlıyodum ama artık hiç bişeyim kalmadı seninde çok yakın zamanda kesilir bak göreceksin:) aç karnına su içme birde yemeklerden hemen sonra içme

iş yerinde küçük bi şaşalım var sabah 9 da mesim başlıyor akşam 6 da bitiyor ve altıya kadar 5 defa bitirip doldurmuş oluyorum buda sanırım yeterli akşam eve gidincede içiyorum

günaydın kızlarrrrr ayyyy valla sabah sabah sinir oldum doktordan geliyorum 3lü testimizi yaptırdık cinsiyetini sordum göremedim dedi hiç bebeğimi bana göstermedi 2 saniye kendi baktı BDP ölçümünü yaptı direk kalk dedi bu arada BPD:34mm çıktı anlayanınız varsa iyimidir ki?:44: ben grip oldum yemek yiyemiyorum isal sorunum var dedim bişey olmaz dedi yaaa adammmmm ayın 11inde başka doktora gitmiştim 14+6 haftalıksın bbebeğin gelişimi 2 gün önden gidiyo demişti yani normalde 14+4 olmalıydı bu doktorsa bugün 16+2sin dedi ama adete göre 16+4 diğer doktora göreyse 16+6 olmam lazım yani bebeğimin gelişimi gerilemiş ayrıyeten siz yokken yerinize bakan doktor kan ve idrar tahlilleri istemişti dedim cevap bile vermeden sıradaki hastayı muayene etmeye başladı çoookkkk sinir oldum çok napsam kızlar bi doktora daha mı gitsem baksanıza bebiş ya 2 yada 4 gün geriden gelişiyo kan ve idrar tahlillerim yapılmadı isalden bişey olmaz dedi ama iki haftadır su kaybediyo vücudum napsam ki bennnnnn şimdi

selamlar guzel anneler ve bebisleri, insallah herkesler iyidir, bikac gun giremedim, gecmisi okumam mumkun degil masallah sohbetimiz bol her zamanki gibi benim de bulantilarim azalmis olsa da devam ediyor, bir de ben de hipoglisemi cikti hamilelikle, bayilip duruyorum, cok sukur artik ogrendim, kesme seker tasiyorum yanimda her an, boyle elim ayagim kesilip soguk terlemeye baslayinca hemen atiyorum bi tane agzima aninda geciyo, doktor seker cikolata ya da biskuviden cok daha cabuk kana karisir dedi, bide bol bol hurma yiyorum, hurmada da cok yuksek miktarda seker var, neyse canlarim iste boyle bu arada kayracigim demek br oglan daha geliyo, oh masallah saglikla gelsin, evine mutluluk huzur getirsin, Rabbim Sen hepimizin bebeklerini evlerimizin nese kaynagi yap, amin, herkese sevgiler, gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…