2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canım geçmiş olsun, sanırım devlete gidiyorsun.. Birincisi bi kaç günlük oynamalar olacak buna takma.. Benim 12 hafta üç gün ilerdeydi cmrt gittiğimde tam gününe dönmüştü, Geride olanlar ilerde olanlarda var bu çok büyük sorun değil.. Onlarda değişimler olucak. Ama ishal konusu ve cinsiyet konusunda istersen birde özele git. İçin rahat etsin. hiç değilse kafan rahat olur böyle düşünmektense..

Kızlarrr sie ve bebişlere kocama günaydınlar... Sağlıklı mutlu huzurlu bir gün sizlerle olsun inşallah.
Testleri olan kontrolleri olan arkadaşlardan haberlerini bekliyoruz :)
Surmeliden de bugün haber bekliyorum :)
KADINIZZ geçmiş olsun güselim sen bence bi dr görüş, bişiler yapılır illaki.. Ben bir migren hastası olarak anlıyorum seni..
Diğer hasta arkadaşlarıma geçmiş olsun..
Erkek bebek geliyormuş yine hayırlı olsun arkadaşım inşallah..
Kızlar alıntı yapamadım genel olarak aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum..

hmmm ben geride olunca sorun var diye çok üzüldüm normalde başka bi doktorun özeline gidiyodum oda sürekli tahliller 2li ve 3lü testler için devlete yada özel labaratuara gönderince devlete geçmiştik en son ayın 11inde gittim işte özele öyle bari yapayım ama tahliller için gene göndercek beni devlete çünkü burda özel hastane yok gülüşüm çarem yok yani finikeye devlet hastanesine gidersem belki bi umut ama isali kan hapı yapıyo içmezsem sorun olmuyo bugün denedim sağlık ocağına gitsem değiştirirler miki hapımı?

canım üzme kendini ama bence doktorunu değiştir sen ne sorsan adam cevap vermemiş ne hakla vermiyo ki sen onun hastasısın birde devlet mi özel mi ? Bende çok sinir oldum adama şimdi

bildin sanırım geçmişte neler yazıyordum hatırlamıyorum lierac almadım ama güzel bir krem var bende de onu sürüyorum. bir de bebeyağı kullanıyorum.

kendime ayna da bakınca arkadan aslında gayet belim incecik duruyo, öndende sivri bir göbek aslında hantallaşmadım böğüslerim çok dolgunlaştı zaten iriydi.. eğer halk arasında doğru ise kendi tahmnim oğlum olacak.

ama iş yerinde ki gıcık arkadaşlarım bana çirkinleştin deyip psikolojimi bozuyolar kıskançlar bende sizsiniz çirkin diyorum olay çıkarıorum

selam kızlar,

bizim işyerinde grip aşısı zamanı olduğu için herkese vuruyorlar, ama vücuda virüs veriliyormuş. benim vurulmam mantıklı değil sanırım. doktoru arayıp soracağımda bilen var mı?

ayseeonur oyle iki uc gunluk oynamalar hepimizde var, iki haftadan fazla bir fark varsa degerlendiriyo doktorlar, ishalin konusunda da insallah korkulacak bisey degildir, atesin oldu mu? ishale ates eslik ediyosa onemli, ates yoksa ishal gercekten sorun degil ama susuz kalmaman lazim, idrarin koyu renkte ise susuz kaliyo olabilirsin, gunde 3 litreye yakin su ve sivi almaya bak, bu arada yine devletten dahiliyeden randevu almaya calisabilrsin eger ozele gitme imkanin yoksa, onlara da hamile oldugunu soylersin, bide durumunu biraz abart anlatirken en azindan bir kan tahlili yaparlar insallah senin icin de rahat eder, gecmis olsun canim

canım günaydın;

bu haftalarda kesın olarak cınsıyetını soylemesı gerekıyor artık devlet hastanesı ya ıste ılgılenmemıs resmen bnde gıt bı ozele ogren tatlım prensesınmı prensınmı olucakmıs bakalım :)

gelısımı kafana takma bnmde en son 3 gun gerıdeydı doktorum lafını bıle etmedı normal burda cok arkadasın gerıde ılerıde cıkıo bılıosun o toparlar kendını normalmıs ztn bole cıkması...

ama ıdrar ve kan tahlıllerın onemlı canım ıhmal etme onları bı suru tarama yapıolar onlardan ..ishalde ıkı haftadr var dıosun oda uzun bı sure baya ..bnce sen bı ozele gıt tatlım tum bunları sor aklında bısı kalmasın

canım üzme kendini ama bence doktorunu değiştir sen ne sorsan adam cevap vermemiş ne hakla vermiyo ki sen onun hastasısın birde devlet mi özel mi ? Bende çok sinir oldum adama şimdi
ah gülüm gel bide bana sor vercekler elime adamı 2 dakikada parça pincik etcem burda bitane vevlet hastanesi var ve bitane kadın doğumcu başka doktor yok yani özel hastane felan yok doktorların özel polikliniği var onlarda en ufak bi tahlil için felan devlete gönderiyolar ya antalyaya gitcen oda 2 saatlik yol eşim çalışıyo ben çalışıyorum zor o işde elim mahkum yani ama finikenin devlet hastanesini denesem olcak bi

çok teşekkür ederim canım bugün biraz daha razhatım ama şimdilik sanırım hafif hafif var ağrım

Merhaba Rabbim izin verirse bende 2013 mart annesi olucagim. Burda gezinirken topigi gordum ve bir bakayim dedim.

aramıza hoş geldin canım

kizlar bugun ise gitmedim yeni uyandim dana gibi uyudum cok mutluyumtum calisanlara nasip et yarabbiiim, ne dicem size yatakta sirt ustu yatarken gobise bi baktim ciplakkene eneeee iste bence pit pit atma budur nasi mutlu oldum yavvv simdi kahvalti edip hemen bugunu okucam hiziniza yetismek olanaksiz yatakken kalkar kalkmaz ay su kadinlara bi bakim seviom sizi ya

günaydın arkadaşlar.
Anam hava ne soğumuş, dondum dondum... Sabah dişçiye gittim. Diş etlerim kanıyordu, bir de temizleteyim de hamilelikte sorun olmasın dedim.

Dün ben de başağrısından öldüm. En son yatakta ağlıyordum ki uyuyakalmışım. Saat de 8 falan. 12 saat uyumuşum. Sabah geçmişti, ama şimdi yine başladı

Geçmişi arabada telden üstün körü okudum, bi okuyup geleyim bari :)

Aynen o ilaç yapıyor ve bunu sana veren doktora söylemen lazım.. Eğer o devletteki doktor ise adam harbi sıkıntılı yani :) İstersen aile hekiminede bir danış derim.. Sonuçta gebelikte ishal iyi bişey değildir, su kaybı var. Günlere takılma hiç onlar sürekli değişicek.. Büyüdükçe netleşir herşeyy

çok saol bitanem ben günde 3 bardak su anca tüketiyorum 2 bardakda süt midem bulanıyo ateşim ilk başlarda vardı ama artık yok yarın gideyim bakayım çok kötüyüm felan diye abartayım o zaman ilgilenirler inşallah çünkü içim rahat değil

bana özelde 14. haftada %80 erkek dedi gülüşümde devlette hep haftaya haftaya diyolardı 17 hafta oldu gene söylemiyo neden adamın uğraşası yok yarın tekrar gidicem acındırcam kendimi çok kötüyüm diye o zamanda bakmasınlarda göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…