2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
öğle sonu uğrayayım bitanem ben bi sağlık ocağına ordaki ebeler iyi ilgileniyolar hiç olmazsa hmmmm o ilacıda aynı doktor verdi

kızlar günlük mutlaka tükettiğiniz bi yiyecek varmı bebeğin gelişimine katkısı var diye sütten başka

Günaydın kıssllar;

Başağrısı çeken arkadaşlarım dün saat 19dan sonra aynı şeyleri yaşadım şu saate kadar oda geçmiş değil biraz azaldı Allah yardımcımız olsun kimseye vermesin diyorum....

Ayşe; 15 gündür ishal bence önemli arkadaşlarında dediği gibi kadın doğumcun ilgilenmiyorsa gastro kliniğine en kötü acile gitmelisin geçmiş olsun

Eceli gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Geceyimben ayyyh maşallah senin kızına kocaman olmuş yaaa

Kıvırcık; hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz şekerim:))

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler

Öğleden sonra sağlık ocağına kayıt için gideceğim ...Hepimize başağrısız :) sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorum

kızlar günlük mutlaka tükettiğiniz bi yiyecek varmı bebeğin gelişimine katkısı var diye sütten başka

canım ben muzu duymustum hatta bak burdada yazmıslardı sanırım gerıden gelen bebekler ıcın gunde mutlaka ıkı muz yıyın dıe ama bn aksamları bır muz yıorum

Geçmiş olsun tweety bende diyorum bu kız nie pek yok ortalıkta.. Özletme kendini bu kadar... Bende iki gündür iyi değilim, hatta bugün gitmedim işte, uykusuzlukk beni çok yordu bide tansiyonum düşüyor sürekli iki gündür, düşüncede bağırsaklarım bozulur benim genelde. Bugün yatıayım dinleneyim dedim.. :)

saol canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine aaa ne güzel demek bugün evdesin süppperrrr yat dinlen keyfine bak şekerim

Evet mihs bende yiyorum benim doktorum sölemişti :)

canım ben muzu duymustum hatta bak burdada yazmıslardı sanırım gerıden gelen bebekler ıcın gunde mutlaka ıkı muz yıyın dıe ama bn aksamları bır muz yıorum

yumurta,et, süt, ceviz hergün tüketilmesi gerekiyor cnm benim doktorum üstüne basa basa söylüyor..
süt tamam yumurtayı haftada 3 yada 4 kez tüketiyorum ama et hergün çok zor ben hergün bi tatlı kaşığı bal süt evde olan meyvelerden ve mutlaka bi havuçu rendeleyip bol limonlu salata ve hergün mutlaka domatez tüketiyorum bunlar mutlaka tükettiklerim

Evet bugün kendime izin verdim :)Kaldıramadım kendimi valla, bi ekmek almaya gittim yere yığıılıyodum kaç kes :)

saol canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine aaa ne güzel demek bugün evdesin süppperrrr yat dinlen keyfine bak şekerim

aaaa çok kolay ve lezzetli bi yöntem denemem lazım

Aynen zor canım ama işte, bana hergün bir porsiyon da olsa beyaz yada kızmırı et ye dedii. Hiç fırsat bulamadın köfte yap at dolaba çıkar ondan ye dedi.. Bana beslenme öğünümü şöyle verdi bak;
iki günde bir yumurta olsun dedi,
Hafta da 3-4 gün yeşikllik tüket dedi,
Kahvaltıda bi kaç dilim tam tahıllı ekmek ye dedi,reçel falan tüketme dedi,
iki saat sonra bir porsiyon meyve ye dedi, meyvsim meyvesi
Sonra öğle yemeği ekmek bi kaç dilim yine
Sonra ara öğün bi miktar çerez ye dedi çok yemek şart değil,
bi saat sonra yoğurt ye bir kase
sonra en geç 8 e kadar akaşm yemeğini ye dedi ve et ürünü mutlaka tüket dedi
Pirinç makarna kızrtma hamur tatlu uzak dur dedi. Çok tatlı istersen sütlü tatlı hafta bir kez dedi.. gece sütünü iç yat dedi (sonrasında yemek yokkkkkk dedi:)
Haaftada bir kez mutlaka balık yiceksin dedii. Uydum bu programa az çok 3 haftada 800 gr aldım ve bebişim RABBİM e şükür gelişimi iyi dedi
Yani uyabildiğin kadar işte,,

Iyiyim yumurtacım sağol.çok şükür bitti.hala yemekle aram açık ama mide bulantım kalmadı..sağol sen nasılsın???

ben iyiyim sukur bebek buyutup duruoz iste karinda ble olsainsallah senn oglun gibi buyuduklerini goruruz oh sevindim mide bulantisindan kurtulmana yemek konusunda da herseyi haldir huldur yeme zaten benim gibi:44:kendine bir liste yap gunluk yemen gerekenleri az az ye kayracim cok yemek degil az ve gerekli seyler seyleri yemek yeter ki sen benden iyi bilirsin

Aynen valla canım çalışırken zor oluyor, hele hamile kaldıktan sonra daha da zor şu yemek işleri.. Önüne geleni yiyemiyorsun malum.. sen sağlık ocağına daha yrnimi gidicen önceden açtırmadınmı dosya

evet iyi olur zeytinyağlı grubu yapta bari yanına haftaiçi ek bişiler yapıp çıkarır çıkarır yersiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…