öğle sonu uğrayayım bitanem ben bi sağlık ocağına ordaki ebeler iyi ilgileniyolar hiç olmazsa hmmmm o ilacıda aynı doktor verdiAynen o ilaç yapıyor ve bunu sana veren doktora söylemen lazım.. Eğer o devletteki doktor ise adam harbi sıkıntılı yani :) İstersen aile hekiminede bir danış derim.. Sonuçta gebelikte ishal iyi bişey değildir, su kaybı var. Günlere takılma hiç onlar sürekli değişicek.. Büyüdükçe netleşir herşeyy
çok teşekkür ederim canım bugün biraz daha razhatım ama şimdilik sanırım hafif hafif var ağrım
aramıza hoş geldin canım
hosegldin canim, istersen bilgilerini surmeliye ozel mesaj at, sen de katil aramiza
kızlar günlük mutlaka tükettiğiniz bi yiyecek varmıbebeğin gelişimine katkısı var diye sütten başka
kızlar günlük mutlaka tükettiğiniz bi yiyecek varmıbebeğin gelişimine katkısı var diye sütten başka
Günaydın kıssllar;
Başağrısı çeken arkadaşlarım dün saat 19dan sonra aynı şeyleri yaşadım şu saate kadar oda geçmiş değil biraz azaldı Allah yardımcımız olsun kimseye vermesin diyorum....
Ayşe; 15 gündür ishal bence önemli arkadaşlarında dediği gibi kadın doğumcun ilgilenmiyorsa gastro kliniğine en kötü acile gitmelisin geçmiş olsun
Eceli gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Geceyimben ayyyh maşallah senin kızına kocaman olmuş yaaa
Kıvırcık; hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz şekerim:))
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler
Öğleden sonra sağlık ocağına kayıt için gideceğim ...Hepimize başağrısız :) sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorum
Geçmiş olsun tweety bende diyorum bu kız nie pek yok ortalıkta.. Özletme kendini bu kadar... Bende iki gündür iyi değilim, hatta bugün gitmedim işte, uykusuzlukk beni çok yordu bide tansiyonum düşüyor sürekli iki gündür, düşüncede bağırsaklarım bozulur benim genelde. Bugün yatıayım dinleneyim dedim.. :)
canım ben muzu duymustum hatta bak burdada yazmıslardı sanırım gerıden gelen bebekler ıcın gunde mutlaka ıkı muz yıyın dıe ama bn aksamları bır muz yıorum
süt tamam yumurtayı haftada 3 yada 4 kez tüketiyorum ama et hergün çok zor ben hergün bi tatlı kaşığı bal süt evde olan meyvelerden ve mutlaka bi havuçu rendeleyip bol limonlu salata ve hergün mutlaka domatez tüketiyorum bunlar mutlaka tükettiklerimyumurta,et, süt, ceviz hergün tüketilmesi gerekiyor cnm benim doktorum üstüne basa basa söylüyor..
saol canımsanada geçmiş olsun dikkat et kendine aaa ne güzel demek bugün evdesin süppperrrr yat dinlen keyfine bak şekerim
aaaa çok kolay ve lezzetli bi yöntem denemem lazımcanım ben muzu duymustum hatta bak burdada yazmıslardı sanırım gerıden gelen bebekler ıcın gunde mutlaka ıkı muz yıyın dıe ama bn aksamları bır muz yıorum
süt tamam yumurtayı haftada 3 yada 4 kez tüketiyorum ama et hergün çok zor ben hergün bi tatlı kaşığı bal süt evde olan meyvelerden ve mutlaka bi havuçu rendeleyip bol limonlu salata ve hergün mutlaka domatez tüketiyorum bunlar mutlaka tükettiklerim
Evet bugün kendime izin verdim :)Kaldıramadım kendimi valla, bi ekmek almaya gittim yere yığıılıyodum kaç kes :)
Dikkat et bari bugün dışarı falan çıkmaya kalkma ....ayağının altına yastık koy ye, iç, tv izle dinlen bugün
Iyiyim yumurtacım sağol.çok şükür bitti.hala yemekle aram açık ama mide bulantım kalmadı..sağol sen nasılsın???
Aynen canım valla öyle yapıcam.. hazır evdeyken bir kaç tencerede yemek yapayım bari fırsat bu fırsat :)
evet iyi olur zeytinyağlı grubu yapta bari yanına haftaiçi ek bişiler yapıp çıkarır çıkarır yersiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?