bende çalışıyorumayşecim geçen ay bende ishal oldum hemde mikrop kapmışım bir taraftan da kusuyordum sen şuan normal beslenmene ara vericeksin. benim doktorum uzmandı ilaç yazmadı ama ama bir yemek listesi verdi anında düzeldim.
aklımda kaldığı kadarıyla yazayım sana; öncelikle süt içemeyeceksin.(ishal geçene kadar) kepekli lifli şeylerden uzak duracaksın. beyaz ekmek ye.
yoğurt ayran peynir çok yemelisin çok iyi geliyor. sonra patates haşlaması bol bol ye. meyve olarak sadece muz ve şeftali yiyebilirsin. diğerleri yasak.yersen ishalin devam eder. yağlı yemek asla yok.
bol su içersin sebzelerinde geneli yasaktı... ama zaten bunu düzenli yaparsan 2-3 güne düzeliyorsun.
bide kesin çözüm miden kalkmazsa yap, bir kaşığa kuru türk kahvesi üstüne limon sık hemen yut yapailirsen mutlaka kesiyor...
ayy bende makarna çok seviorum patates kızartması hele allahtan haftada bir kere falan anca yapıyorum... ben fazla kilo almadım ama, orantısız alıcam diye çok korkuyorum. bir gün iştahliysam bi gün değilim ordan kurtarıyorum
ohh beee bi ben çalışıyorummm yatın valla sandalye tepesinde sırtım ağrıdı
kızlar günlük mutlaka tükettiğiniz bi yiyecek varmıbebeğin gelişimine katkısı var diye sütten başka
Günaydın Valide Sultanlar...
Dün gece yine karışık rüyalar gördüm..Aslında evde doğum yaptım rüyamda ve zırt diye çıktı ben anlamadan..Sonra çok hızlı büyüdü yavrum.2. gün konuştu.3. gün yürüdü gibi.birden boylandı falan..Hayra çıksın inş.
Dün hiç hissedemedim onu ama rüyamda kucağıma alıp koklayınca , sabah kalkar kalkmaz sevgiyle göbeğimi okşadım.
Daha şimdiden özledim ben oğlumu galiba
bu arada herkese mutlu bir gün geçirmesini dilerim.
günaydın kızlarrrrr ayyyy valla sabah sabah sinir oldum doktordan geliyorum 3lü testimizi yaptırdık cinsiyetini sordum göremedim dedi hiç bebeğimi bana göstermedi 2 saniye kendi baktı BDP ölçümünü yaptı direk kalk dedi bu arada BPD:34mm çıktı anlayanınız varsa iyimidir ki?:44: ben grip oldum yemek yiyemiyorum isal sorunum var dedim bişey olmaz dedi yaaa adammmmmayın 11inde başka doktora gitmiştim 14+6 haftalıksın bbebeğin gelişimi 2 gün önden gidiyo demişti yani normalde 14+4 olmalıydı bu doktorsa bugün 16+2sin dedi ama adete göre 16+4 diğer doktora göreyse 16+6 olmam lazım yani bebeğimin gelişimi gerilemiş ayrıyeten siz yokken yerinize bakan doktor kan ve idrar tahlilleri istemişti dedim cevap bile vermeden sıradaki hastayı muayene etmeye başladı çoookkkk sinir oldum çok napsam kızlar bi doktora daha mı gitsem baksanıza bebiş ya 2 yada 4 gün geriden gelişiyo kan ve idrar tahlillerim yapılmadı isalden bişey olmaz dedi ama iki haftadır su kaybediyo vücudum napsam ki bennnnnn şimdi
CANIM HAYIRLI OLSUNbenimde oğlum olacak
KARDELEN SENN KIZIN DA HAYIRLI OLSUN ALLAH ÇOCUKLARINA UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİNevet biz de dün doktora gittik ve kızım olacak. 3. çocuk olunca tecrübeliyim ya tahmin ediyordum kız olduğunu. 2 kızım 1 oğlum olacak. Kızlarımın arası 16 ay olacak arkadaş olurlar birbirlerini severler inş. hep
kızlar biliyosunuz sıcak duş yapmamak gerekiyor mümkün olduğunca ılık duş yapmalıyız. kanamayı arttırabiliyor ve hatta düşeğe sebep olabiliyor Allah korusun.
ama şimdi havalar soğudu ben üşüyorum sıcak banyo yaparkende tereddüt ediyorum ya :18:
duştan çıkarken ayaklarınıza soğuk su dökün kan dolaşımını hızlandırır birde yapabilsek göğüslerimize soğuk su çok iyi olur ama...
kızlar günlük mutlaka tükettiğiniz bi yiyecek varmıbebeğin gelişimine katkısı var diye sütten başka
CANIM HAYIRLI OLSUN
KARDELEN SENN KIZIN DA HAYIRLI OLSUN ALLAH ÇOCUKLARINA UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN
EVET BURADA ÇOK SÖYLEDİ SICAK BANYO YAPMAYIN DİE AMA BENDE ÜŞÜYORUM
DİKKAT EDİYORUM ILIK YAPMAYA ÇALIŞIYORUM SUYU AMA YA SICAK OLUYO YA DA DONUYORUMHASTA OLUCAM BU YÜZDEN AMA ÇIKARKEN SOĞUK SU DÖKEBİLİRİM İYİ OLDU SÖYLEDİĞİN
valla ben normalde de hergun et yumurta yiyen insandim ona devam ediyorum arkadasim. ceviz cantamda gunde 5-0 arasi yiyorum hic sevmiyorum amayatarken sut iciyorum aksam yemeklerinde salata sebze yemekleri bezen ozetle bunlari yiyorum 3 lite olmasa da 2 litere de su iciyorumdur
OZAYUSCUM hipoglisemi zordur bacim insallah kolay atlatirsin cok gecmis olsun bi de bolbol kocana naz yaparsin 'ayyy dusuyorum ay ay ay' dersin ona gicik olunca ilgi isteyince iyi tarafi sadece bu olsa gerekseker evet dogru ben de yanimda tasirdim benim tansiyonum uzun zaman 8 5 filandi kotu olunca atardim bi tane agzima amin tum bebekler icin dileklerine
SUDECIKIM karin catlagi icin benim anladigim kadariyla nemli tutmak onemli olanbenim de oglum olcak insallah, gogusler buyudu belim cok ince degildi ama degismedi de kalcam da ayni sadce genel bir kilo alimim var sivrilik konusunda bisi diyemiciim bacim cunku benim karin mide ile karisti is yerindekilere de anne olunca konusuruz sizinle, bence de ben dunyanin en guzel kadiniyim hih falan yap ole seyler sole onlar catlasin grip asisi icin olsaniz iyi olur gribte ates risklidir gebelikte faydasi olur falan yaziyor bir de virusler canli olmadigi icin sakinca yoktur ifadesi de yer aliyor
çocuğum beni sevsin diye, hani çocukların annelere söylediği şarkı varya onu söylüyorum. elimi karnıma koyuyorum 'benim annem güzel annem beni al kolllarınaa ''
eşim de diyor ki bu kadar da olmaz ki çocuğa kendini sevdirmek için söylediğin şarkıya bakk
evet canım ya nemli tutmak lazım hatta benim cildim çok kuru nemlendirici kullanıyorum, senin kızın mı olacak acep ya içime öle doğdubak çirkinleştin demedim hee ben kızın olacak bence dediklerinde hakaret olarak algılıyorum hemen çirkinleşmeye bağlıyolar da sallamıyorum hiç birini halaaa çok güzelimm.... canımm bennn, aşkımm ben
şimdilik aşı yaptırma dedi doktorun asistanı bekleyelim birazcık
kızlar biliyosunuz sıcak duş yapmamak gerekiyor mümkün olduğunca ılık duş yapmalıyız. kanamayı arttırabiliyor ve hatta düşeğe sebep olabiliyor Allah korusun.
ama şimdi havalar soğudu ben üşüyorum sıcak banyo yaparkende tereddüt ediyorum ya :18:
duştan çıkarken ayaklarınıza soğuk su dökün kan dolaşımını hızlandırır birde yapabilsek göğüslerimize soğuk su çok iyi olur ama...
Benimde oglum olck bunu sylemek cok kotu ama uzuldum sanki
Benimde oglum olck bunu sylemek cok kotu ama uzuldum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?