2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende çalışıyorum
gerçekten sandalye tepesinde dötüm acıdı belim ağrıdı

ama halimize şükretmek lazım tüm gün ayakta çalışanlar ne yapsın dimi ama

evet biz de dün doktora gittik ve kızım olacak. 3. çocuk olunca tecrübeliyim ya tahmin ediyordum kız olduğunu. 2 kızım 1 oğlum olacak. Kızlarımın arası 16 ay olacak arkadaş olurlar birbirlerini severler inş. hep

ay ne guzel bir ruyaymis bu

HAYALIM DUMAN VE KADINIZ o bas agrisi illetinden tez zamanda kurtulurusunuz insallah da niye minoset almiyosunuz dayanilamayacak haldeyse damarlariniz rahatlasin da siz de bebisiniz de rahatlayin bnm doktorum ve genelde doktorlar icebilirsiniz diyorlar ilik dus alin belki iyi gelir cook gecmisler olsun

oncelikle sen dert etme hafta ileri geri heep oluyo benim gecen ay 5 gun ilerdeydi 3 hafta sonrasinda 4 gun geri 1 hafta once de cinsiyet icin gittigimde 1 gun ileri bizim velet bi ileri bi geri anlayacagin ama saglikli bunu onemsemek lazim bacim sen su icmeye tabiki devam et ama cok ishalin varsa icin de rahat etmiyorsa tabiki git baska doktora tahlil gerekir belki:44:ama endiselenme su kdr gun geride sakin

Bebişleriniz hayırlı olsun kızlarrr :) RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar biliyosunuz sıcak duş yapmamak gerekiyor mümkün olduğunca ılık duş yapmalıyız. kanamayı arttırabiliyor ve hatta düşeğe sebep olabiliyor Allah korusun.

ama şimdi havalar soğudu ben üşüyorum sıcak banyo yaparkende tereddüt ediyorum ya :18:

duştan çıkarken ayaklarınıza soğuk su dökün kan dolaşımını hızlandırır birde yapabilsek göğüslerimize soğuk su çok iyi olur ama...

benimde oğlum olacak
CANIM HAYIRLI OLSUN
KARDELEN SENN KIZIN DA HAYIRLI OLSUN ALLAH ÇOCUKLARINA UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN

EVET BURADA ÇOK SÖYLEDİ SICAK BANYO YAPMAYIN DİE AMA BENDE ÜŞÜYORUM

DİKKAT EDİYORUM ILIK YAPMAYA ÇALIŞIYORUM SUYU AMA YA SICAK OLUYO YA DA DONUYORUM HASTA OLUCAM BU YÜZDEN AMA ÇIKARKEN SOĞUK SU DÖKEBİLİRİM İYİ OLDU SÖYLEDİĞİN

kızlar günlük mutlaka tükettiğiniz bi yiyecek varmı bebeğin gelişimine katkısı var diye sütten başka

valla ben normalde de hergun et yumurta yiyen insandim ona devam ediyorum arkadasim. ceviz cantamda gunde 5-0 arasi yiyorum hic sevmiyorum ama yatarken sut iciyorum aksam yemeklerinde salata sebze yemekleri bezen ozetle bunlari yiyorum 3 lite olmasa da 2 litere de su iciyorumdur

OZAYUSCUM hipoglisemi zordur bacim insallah kolay atlatirsin cok gecmis olsun bi de bolbol kocana naz yaparsin 'ayyy dusuyorum ay ay ay' dersin ona gicik olunca ilgi isteyince iyi tarafi sadece bu olsa gerekseker evet dogru ben de yanimda tasirdim benim tansiyonum uzun zaman 8 5 filandi kotu olunca atardim bi tane agzima amin tum bebekler icin dileklerine

SUDECIKIM karin catlagi icin benim anladigim kadariyla nemli tutmak onemli olanbenim de oglum olcak insallah, gogusler buyudu belim cok ince degildi ama degismedi de kalcam da ayni sadce genel bir kilo alimim var sivrilik konusunda bisi diyemiciim bacim cunku benim karin mide ile karistiis yerindekilere de anne olunca konusuruz sizinle, bence de ben dunyanin en guzel kadiniyim hih falan yap ole seyler sole onlar catlasingrip asisi icin olsaniz iyi olur gribte ates risklidir gebelikte faydasi olur falan yaziyor bir de virusler canli olmadigi icin sakinca yoktur ifadesi de yer aliyor

hatta şöyle yazıyor göğüs çatlaklarınızı önlemek için, günde iki kere soğuk su tutun... ayy ben donarım zaten hep üşüyen bir tipim...

evet canım ya nemli tutmak lazım hatta benim cildim çok kuru nemlendirici kullanıyorum, senin kızın mı olacak acep ya içime öle doğdu bak çirkinleştin demedim hee ben kızın olacak bence dediklerinde hakaret olarak algılıyorum hemen çirkinleşmeye bağlıyolar da sallamıyorum hiç birini halaaa çok güzelimm.... canımm bennn, aşkımm ben

şimdilik aşı yaptırma dedi doktorun asistanı bekleyelim birazcık

Son düzenleme:
çocuğum beni sevsin diye, hani çocukların annelere söylediği şarkı varya onu söylüyorum. elimi karnıma koyuyorum 'benim annem güzel annem beni al kolllarınaa ''

eşim de diyor ki bu kadar da olmaz ki çocuğa kendini sevdirmek için söylediğin şarkıya bakk

Hahahahaha iyiymişş :) söylemeye devam et bencee :)

doktor oglun olcak dedi uc gun once degismezse oglum olacak bakalimsallanma ya bosver guzelsin guzeliz guzel degiller doktor ne derse dogru eyler bekle de icin rht etsin

evet oyleymis cok ya uzun da kalmamak lazimmis bi de hakkaten de sicak bunaltiyo beni cigerlerim daraliyo gibi hissediyorum

KIVIRCIK haberlrini bekliom
SEKERCIK TWETY keyfinize bakin dinlenin

Neden üsüldün güselim? Aman haa bak ne sıkıntılar çeken var, isteyipte evlat sahibi olamayanlar var .. RABBİM sana nasip etmiş sağlıklı olsunlarda cinsiyetin ne önemi varkii.. Sakın üsülmee lütfen

Benimde oglum olck bunu sylemek cok kotu ama uzuldum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…