evet oyleymis cok ya uzun da kalmamak lazimmis bi dehakkaten de sicak bunaltiyo beni cigerlerim daraliyo gibi hissediyorum
KIVIRCIK haberlrini bekliom
SEKERCIK TWETY keyfinize bakin dinlenin
Bi erkek cocuk icin en onemli model baba ama bzim babmz hc iyi bi model dgl cok korkuyorum
Bi erkek cocuk icin en onemli model baba ama bzim babmz hc iyi bi model dgl cok korkuyorum
hıc gecmısı okumadan sadece selam verıp kacıyorum
benı unutmayın sakın arada benden bahsedın ah cılek napıo ah canım vay canım dıın
sevın benı,hanimiş çilek diin ayy nerde bu diin..aguduk buguduk diin..
bol bol şeker yiyinnnn gıdı gıdı gıdı gıdııııııııııııı
gel oglummmm buraya yahuuu hemen kactı daldı ortama
benı unutmayın sakın arada benden bahsedın ah cılek napıo ah canım vay canım dıın
öle düşünme canıım şunu söliimm benim de bir babam var çok çektirid bize sağolsun..ama erkek kardeşimm hiç ama hiiç babama benzemedi...annem ona örnek oldu...sen ona çok iyi bir model olacaksındır...bebeğin için şöyle dua et bence rabbim ona güzel huy akıl versin biz ona değil o herkese örnek olsun... böyle düşünüp kendini üzme sakın bebeğin de üzülür...Bi erkek cocuk icin en onemli model baba ama bzim babmz hc iyi bi model dgl cok korkuyorum
öle düşünme canıım şunu söliimm benim de bir babam var çok çektirid bize sağolsun..ama erkek kardeşimm hiç ama hiiç babama benzemedi...annem ona örnek oldu...sen ona çok iyi bir model olacaksındır...bebeğin için şöyle dua et bence rabbim ona güzel huy akıl versin biz ona değil o herkese örnek olsun... böyle düşünüp kendini üzme sakın bebeğin de üzülür...Bi erkek cocuk icin en onemli model baba ama bzim babmz hc iyi bi model dgl cok korkuyorum
bugün burası çok durgunn.
bebeğim geel artıkkk. aylar geçmiyorrrr...
seni pamuklaraa sarmalar sararım, ne bedel isterim ne hesap sorarım.. ne sitemle güzel kalbini yorarım sakınma tatlı dilleriniiii
başağrım geçti kızlar,arada bir geliyo anlık geçiyor sonra.....
karnımı doyurdum,bugün bir öğün fazlayımmYarasın tosunuma maşallah,subhanallaahhh
bugün burası çok durgunn.
bebeğim geel artıkkk. aylar geçmiyorrrr...
seni pamuklaraa sarmalar sararım, ne bedel isterim ne hesap sorarım.. ne sitemle güzel kalbini yorarım sakınma tatlı dilleriniiii
Süpersin çilek :)
cevap yazmam yazmam yazdım mıda bi yoruma iki kere yazarım yazmadım zannedipp bu da iii
cilekimm bak yazımı hala degıstırmedım canım benım napıosun nerelerdesın senı merak ettım bakpudra sekerlı cılekım benımm senın yanaklarını sıkarım severım öperimmm canım arkadasım unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlarmıs buda senın lafında ama bnden sana gelsın
bıde ebahı goremedım napıosun ebahımm benımmmmm???
kıvırcık sen nerdesınnnnnnn???
surmelıııııııııııııııııı sesımı duyan varmıı???????????????
komik cilekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?