2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Valla iyi oldu canım kafa dinliyorum vücudum dinleniyor :) sıcaktan bende bunalırım yazıda o yüzden sevmem :)

evet oyleymis cok ya uzun da kalmamak lazimmis bi de hakkaten de sicak bunaltiyo beni cigerlerim daraliyo gibi hissediyorum

KIVIRCIK haberlrini bekliom
SEKERCIK TWETY keyfinize bakin dinlenin

hıc gecmısı okumadan sadece selam verıp kacıyorum
benı unutmayın sakın arada benden bahsedın ah cılek napıo ah canım vay canım dıın
sevın benı,hanimiş çilek diin ayy nerde bu diin..aguduk buguduk diin..
bol bol şeker yiyinnnn gıdı gıdı gıdı gıdııııııııııııı

gel oglummmm buraya yahuuu hemen kactı daldı ortama

Öyle düşünme RABBİM ona gğsel ahlak versin diye dua et, ve sende annesi olacaksın senden de çok şey öğrenicek. Her erkek babasına benzicek diye bir şey yok.. Sen üzülme dua ett

Bi erkek cocuk icin en onemli model baba ama bzim babmz hc iyi bi model dgl cok korkuyorum

komik cilekim

cilekimm bak yazımı hala degıstırmedım canım benım napıosun nerelerdesın senı merak ettım bak pudra sekerlı cılekım benımm senın yanaklarını sıkarım severım öperimmm canım arkadasım unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlarmıs buda senın lafında ama bnden sana gelsın

bıde ebahı goremedım napıosun ebahımm benımmmmm???

kıvırcık sen nerdesınnnnnnn???

surmelıııııııııııııııııı sesımı duyan varmıı???????????????

Bi erkek cocuk icin en onemli model baba ama bzim babmz hc iyi bi model dgl cok korkuyorum
öle düşünme canıım şunu söliimm benim de bir babam var çok çektirid bize sağolsun..ama erkek kardeşimm hiç ama hiiç babama benzemedi...annem ona örnek oldu...sen ona çok iyi bir model olacaksındır...bebeğin için şöyle dua et bence rabbim ona güzel huy akıl versin biz ona değil o herkese örnek olsun... böyle düşünüp kendini üzme sakın bebeğin de üzülür...

öle düşünme canıım şunu söliimm benim de bir babam var çok çektirid bize sağolsun..ama erkek kardeşimm hiç ama hiiç babama benzemedi...annem ona örnek oldu...sen ona çok iyi bir model olacaksındır...bebeğin için şöyle dua et bence rabbim ona güzel huy akıl versin biz ona değil o herkese örnek olsun... böyle düşünüp kendini üzme sakın bebeğin de üzülür...

canıım şunu söyliimm benim babamda aksinin huysuzun teki sağolsun allah uzun ömüür versin anneme çook çektirdi ama erkek kardeşim hiç ama hiç ona benzemedii..tam tersi o her zaman farkındalığa sahip oldu...şöyle dua et rabbim bebeğine güzel huy versin,hayırlı evlat olamyı nasip eylesin...sizi ona değil evladını herkese karşı örnek insan kılsın... birdee ölee anne babalar var ki pırlanta gibiler ama evlatları hayırlı evlat değil...allahın gücüne gitmesiin sıkı sıkı sarıl bebişinee gülümse okşa göbişini...eminiim sen mükemmel anne olacaksın...

Süpersin çilek :)

bugün burası çok durgunn.

bebeğim geel artıkkk. aylar geçmiyorrrr...

seni pamuklaraa sarmalar sararım, ne bedel isterim ne hesap sorarım.. ne sitemle güzel kalbini yorarım sakınma tatlı dilleriniiii

hayırlı olsun canım düşünme öyle ne olur bebeğin çok üzülür sonra hiç birimizin eşi mükemmel değil
hem sen onu iyi bir anne olarak o kadar güzel yetişirirsin ki kendim bile şaşırırsın bu benim çocuğum mu die erkek çocuklar anneye düşkün olurlar üzme bebeğini onu çok sev

seni pamuklaraa sarmalar sararım, ne bedel isterim ne hesap sorarım.. ne sitemle güzel kalbini yorarım sakınma tatlı dilleriniiii

evet,sabretmek zor oluyor,hamileyken sıkıntıları çekmek ayrı,bebişimiz kucağımızda olunca ayrı olacak...En güzeli varlığımıza dokunabilmek,koklayabilmek,öpebilmek...cennet kokulu yavrum benimmm....

başağrım geçti kızlar,arada bir geliyo anlık geçiyor sonra.....

karnımı doyurdum,bugün bir öğün fazlayımmYarasın tosunuma maşallah,subhanallaahhh

aybigecim yorumlarını okudum,hamilelik psikolojisine bağlıyorum...
Model baba diye eşinden korkuyormuşsun ama illaki model baba olacak diye birşey söz konusu değil ki.sen iyi bir anne ol,emin ol ki korktuğun eşin ona iyi bir model olmaya çalışacaktır.

başağrım geçti kızlar,arada bir geliyo anlık geçiyor sonra.....

karnımı doyurdum,bugün bir öğün fazlayımmYarasın tosunuma maşallah,subhanallaahhh

ye yavrum yeee kan olsun can olsun ..ye yaglıyı ıc suyu donarsa donsun,ye tatlıyı içme suyu yanarsa yandım..abe yesssssssss götüürrrrrrrrrr

ben bugun ogluma masal kıtabı aldım.herseyı tamdı bır o eksıktı zuhahahahahaha ama cok heves ettım naapim gızlarrrrrrrr
Süpersin çilek :)

şekercikk sende süpersin deliliğe vurdum bugun bitsin artık

cevap yazmam yazmam yazdım mıda bi yoruma iki kere yazarım yazmadım zannedipp bu da iii

yazdımmı tam yazarım diosun hu huuuuuu

zaten tombilik yanaklarım oldu sıkmaya musaıt
benı unutmayalanlara selam olsun

ebah kızına elbıse almaya gıtmıstır
kıvırcık calısıodur garıbım napsın
surmelı de doktora gıdıcektı ordadır.

canım bende sana cok gülüorum neşeli insanları sevıorummmmmmmmmmm sana bis sun kurun narin tia aaa aaa yekeke kumaniye şarkısını armağan ediorum..mori kante den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…