hayırlı olsun canım düşünme öyle ne olur bebeğin çok üzülür sonra hiç birimizin eşi mükemmel değil
hem sen onu iyi bir anne olarak o kadar güzel yetişirirsin ki kendim bile şaşırırsın bu benim çocuğum mu die erkek çocuklar anneye düşkün olurlar üzme bebeğini onu çok sev
ye yavrum yeee kan olsun can olsun ..ye yaglıyı ıc suyu donarsa donsun,ye tatlıyı içme suyu yanarsa yandım..abe yesssssssss götüürrrrrrrrrr
ben geldimmmm.....
çok yoğundum bugün pert oldum evde olanları kıskandım çatladım patladım ama günün sonu oldu.....
uydurma çilek uydurma önce para kazanayım sonra elbise almaya gidicem
ben geldimmmm.....
çok yoğundum bugün pert oldum evde olanları kıskandım çatladım patladım ama günün sonu oldu.....
uydurma çilek uydurma önce para kazanayım sonra elbise almaya gidicem
Hosgeldinnn seker ne bilim ses cikmadi senden ben acil ihtiyaclarini aliom once masal kitabi aldim bugun 
aybikecim aramıza hoşgeldin öncelikle sonrasında da şöyle bi yorum alacak endişelerin eşin çok iyi bir rol model değilse oğlunuzun olması belkide daha hayırlıdır problemli bir babanın kız evlat yetiştirmesi çok daha feci sonuçlar ortaya çıkarıyor maalesefki kızlar daha savunmasız oluyor. erkek kendini biraz daha koruyor. ve sen annesin erkek çocuklar anneye çok düşkün oluyorlar. sen güçlü ol babaya evladını ezdirme gerisi gelecektir zaten. Allah ne verirse hayırlısını verir diye düşünerek kendini teselli et derim.
bide bişey dicem bazen kendime çok kızıyorum. şu temizlik yapma hastalığından hamile kalınca kurtulurum sanıyordum ama yok iki gündür yine temizlik peşindeyim ve canımı çıkarıyorum. sonrada kendime kızıyorumşimdi pazara gittim geldim meyve ve ceviz seansı yapıcam.
aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum baş ağrılarınızın geçmesine sevindim bi yerde okumuştum sıcak veya soğuk kompres yapın yazıyordu ama nasıl yapılıyor bilmiyorum
ay öyle işte kollarım o kadar yorgun ki yazamıyorum valla
sen masal kitabı almışsın ben almazsam olmazlardan olan günlük aldımama masal kitabı benimde aklımdan geçmedi değil yani...şimdi gidip el kadar bebeye yılmaz özdilimi sesle okuyayım?? bari kendi kitabımı sessiz,onun kitabını sesli okurum doğru dürüst sesimi duyar kız olan bebem....
sen yıne sessız oku kıtabını
cocugu bunalıma sokma haber cok ızleme
nereye gelcenı bılmesın masumıyetı devam etsın
gunluk bende alcam kaç günlük aldıngibi manyakca bi espürü yapim ay iğrencsin cilek defol git evine yayların gevşediiiiiiiii
selam kızlar;
sel ve kardelen gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder
Şekercikkk sağlık ocağına gittim kimse beni fırçalamadı kuxu :))) sanırım beni çok sefdiler :idrar tahlili yapıldı bide rutin tansiyon vs... tetanoz için arayacaklarmış 20. haftaya doğru aaa kalp atışınıda dinletirim ama senin haftalarında zor oluyor dedi gerek yok ozaman zaten 3 gün sonra kontrolüm var dedim böyle işteee gittim geldimmm
Hoş gelin canımcım,
Belli çok sevmişler, yoksa nie bu kadar geç geldin diye fırça attıkları çok olmuş da ondan didim :) ama sana dayanamıcaklarını bilmem lazımdı :) ayyy so üç günün kaldı dimekk :) çok güsell
saol canımsın :))) ayhh evet 3 gün kaldıda sürekli daha erkene randevu alıp gitsemmi diye aklımdan geçiyor
bende senden 15 gün öndeyim benim kusmalarımı anlatamam ama allahıma şükürler olsunki bıçak gibi kesildi 1 hafta oldu hiç bişeyim yok çok şükür. hep böyle gidecek zannediyodum hem kusuyodum hem ağlıyodum ama artık hiç bişeyim kalmadı seninde çok yakın zamanda kesilir bak göreceksin:) aç karnına su içme birde yemeklerden hemen sonra içme
Merhaba Rabbim izin verirse bende 2013 mart annesi olucagim. Burda gezinirken topigi gordum ve bir bakayim dedim.
Ayy ne kadar geveze kızlarsınız öyle takrıben nerdeyse 1 saattır gecmısı okudum gozlerım döndü vallaa
twet cok tesekkurler canımcım RABBIM butun bebeklerımızı saglıklı hayırlı evlatlar olarak dunyaya getırmemızı nasıp etsın...
bır arkadas tazmıstı saglık ocagında bebegımın kalp atısını duydum dıye şaşırdım ee burdakı saglık ocaklarında öyle bışı yook
bende nasıpse 2o haftalkıkken gıdecem sanırım soracam tekrar belkıde bana yanlıs bılgı verdıler ooff ne kıskanç gacıyım bennnama olsun bende merak edıyorummmm bananeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?