2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

tamamen haklısın canım,hiçbirimizin eşleri mükkemmmel değil,benimkisi de öyle mesela.Ama korkmuyorum,çünkü oğlunun üzerine titreyeceğine,ona her konuda örnek olacağına,sahip çıkacağına inanıyorum..

ye yavrum yeee kan olsun can olsun ..ye yaglıyı ıc suyu donarsa donsun,ye tatlıyı içme suyu yanarsa yandım..abe yesssssssss götüürrrrrrrrrr

iki haftadır iştahım yerinde maşallah,yavrum gününe yetişsin diye mücadele ediyorum ama süt,peynir yok daha hayatımda,geçen pazartesi denedim ve hemen çıkardım hepsini.Yoğurt yiyorum o da bulandırıyor,ama kusmamaya çalışıyorum.Gerisini dediğin gibi götürüyorummm,,,,
kaç kilo oldum acaba,tartılmadın 1 haftadır

ben geldimmmm.....

çok yoğundum bugün pert oldum evde olanları kıskandım çatladım patladım ama günün sonu oldu.....
uydurma çilek uydurma önce para kazanayım sonra elbise almaya gidicem

aybikecim aramıza hoşgeldin öncelikle sonrasında da şöyle bi yorum alacak endişelerin eşin çok iyi bir rol model değilse oğlunuzun olması belkide daha hayırlıdır problemli bir babanın kız evlat yetiştirmesi çok daha feci sonuçlar ortaya çıkarıyor maalesefki kızlar daha savunmasız oluyor. erkek kendini biraz daha koruyor. ve sen annesin erkek çocuklar anneye çok düşkün oluyorlar. sen güçlü ol babaya evladını ezdirme gerisi gelecektir zaten. Allah ne verirse hayırlısını verir diye düşünerek kendini teselli et derim.

bide bişey dicem bazen kendime çok kızıyorum. şu temizlik yapma hastalığından hamile kalınca kurtulurum sanıyordum ama yok iki gündür yine temizlik peşindeyim ve canımı çıkarıyorum. sonrada kendime kızıyorum şimdi pazara gittim geldim meyve ve ceviz seansı yapıcam.

aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum baş ağrılarınızın geçmesine sevindim bi yerde okumuştum sıcak veya soğuk kompres yapın yazıyordu ama nasıl yapılıyor bilmiyorum

ay öyle işte kollarım o kadar yorgun ki yazamıyorum valla

aybikecim aramıza hoşgeldin öncelikle sonrasında da şöyle bi yorum alacak endişelerin eşin çok iyi bir rol model değilse oğlunuzun olması belkide daha hayırlıdır problemli bir babanın kız evlat yetiştirmesi çok daha feci sonuçlar ortaya çıkarıyor maalesefki kızlar daha savunmasız oluyor. erkek kendini biraz daha koruyor. ve sen annesin erkek çocuklar anneye çok düşkün oluyorlar. sen güçlü ol babaya evladını ezdirme gerisi gelecektir zaten. Allah ne verirse hayırlısını verir diye düşünerek kendini teselli et derim.

bide bişey dicem bazen kendime çok kızıyorum. şu temizlik yapma hastalığından hamile kalınca kurtulurum sanıyordum ama yok iki gündür yine temizlik peşindeyim ve canımı çıkarıyorum. sonrada kendime kızıyorum şimdi pazara gittim geldim meyve ve ceviz seansı yapıcam.

aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum baş ağrılarınızın geçmesine sevindim bi yerde okumuştum sıcak veya soğuk kompres yapın yazıyordu ama nasıl yapılıyor bilmiyorum

ay öyle işte kollarım o kadar yorgun ki yazamıyorum valla

ben geldimmmm.....

çok yoğundum bugün pert oldum evde olanları kıskandım çatladım patladım ama günün sonu oldu.....

Hosgeldinnn seker ne bilim ses cikmadi senden ben acil ihtiyaclarini aliom once masal kitabi aldim bugun 😁😁😁😁😁😁😁

yaaaaaaaaaaaaaa noluyo ya bu sayfalara
telden gırınce artık farklı bır sekılde acılıyor
bır kere cıktınmı artık sayfayı ara dur bulamıosun
kımle begenmısgoremıosun
gulucuklerı yapamıosun
ben yaptım bakınaltta sacma sapanbısıler cıktı
yaaaaaaaaaaa sımdı bılgısayardan yazıom demın telden denedım
sevmedım ben bunu
yada ıphone a ındırın app store da olsun
herseykısıtlı hamılelık takvımıde gorunmo ohooooooooooooooooooo

Merak etme ebahcım bugünün acısını yarın çıkarırlar bisden :)

ben geldimmmm.....

Hosgeldinnn seker ne bilim ses cikmadi senden ben acil ihtiyaclarini aliom once masal kitabi aldim bugun 

sen masal kitabı almışsın ben almazsam olmazlardan olan günlük aldım ama masal kitabı benimde aklımdan geçmedi değil yani...şimdi gidip el kadar bebeye yılmaz özdilimi sesle okuyayım?? bari kendi kitabımı sessiz,onun kitabını sesli okurum doğru dürüst sesimi duyar kız olan bebem....

Kissem bence kendini dizginlemeye çalış, hamile olduğunu bebeğini yorduğunu aklına getir. Bende temzlik delisiyim ama bi aydır saldım kendimi :) taşınıcam ondan sanırsam :) ama o kadar abartma kıssss... ye meyvelerini cevizlerini afiyet olsun yarasın bebişe

selam kızlar;

sel ve kardelen gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder

Şekercikkk sağlık ocağına gittim kimse beni fırçalamadı kuxu :))) sanırım beni çok sefdiler : idrar tahlili yapıldı bide rutin tansiyon vs... tetanoz için arayacaklarmış 20. haftaya doğru aaa kalp atışınıda dinletirim ama senin haftalarında zor oluyor dedi gerek yok ozaman zaten 3 gün sonra kontrolüm var dedim böyle işteee gittim geldimmm

sen yıne sessız oku kıtabını
cocugu bunalıma sokma haber cok ızleme
nereye gelcenı bılmesın masumıyetı devam etsın
gunluk bende alcam kaç günlük aldıngibi manyakca bi espürü yapim ay iğrencsin cilek defol git evine yayların gevşediiiiiiiii

ben boş sayfaları olan günlük istiyordum DNR aldım ambalajlıydı,eve geldim açtım gerçi güzel ama ben öyle istemiyordum....boşluklar var onları doldurmam gerekiyormuş foto koymam gerekiyrmuş...şimdi boş sayfalı günlük alıcam

Hoş gelin canımcım,
Belli çok sevmişler, yoksa nie bu kadar geç geldin diye fırça attıkları çok olmuş da ondan didim :) ama sana dayanamıcaklarını bilmem lazımdı :) ayyy so üç günün kaldı dimekk :) çok güsell

saol canımsın :))) ayhh evet 3 gün kaldıda sürekli daha erkene randevu alıp gitsemmi diye aklımdan geçiyor

offf artık benim de geçse... böyle bir sabah kalksam ve hiç bulanmasa. özellikle koku duyduğumda artık öğürmesem... ne güzel olurdu... ya okula giderken arabamıza bile öğürerek biniyorum. sınıfa giriyorum. pencere kapı açtırıyorum ben 5 dk sonra geleceğim diyorum. bir gün azar işiteceğim müdürden ya bakalım ne zaman

Merhaba Rabbim izin verirse bende 2013 mart annesi olucagim. Burda gezinirken topigi gordum ve bir bakayim dedim.

hoş geldin aramıza... sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Melam.

kızlar geçmişi ben de okuyamadım... masa başında iş yapanlar maşallah öyle bir kaynatıyorlar ki... yetişemiyoruz be bacılar...

Ayy ne kadar geveze kızlarsınız öyle takrıben nerdeyse 1 saattır gecmısı okudum gozlerım döndü vallaa
twet cok tesekkurler canımcım RABBIM butun bebeklerımızı saglıklı hayırlı evlatlar olarak dunyaya getırmemızı nasıp etsın...
bır arkadas tazmıstı saglık ocagında bebegımın kalp atısını duydum dıye şaşırdım ee burdakı saglık ocaklarında öyle bışı yook
bende nasıpse 2o haftalkıkken gıdecem sanırım soracam tekrar belkıde bana yanlıs bılgı verdıler ooff ne kıskanç gacıyım bennnama olsun bende merak edıyorummmm bananeeeeeeee

ben bugün sordum güselim 20. haftadan sonra dinleyebiliyorus dediler ...

ya bazı sağlık ocakları tam donanımlı kimisi değil beni kan tahlili ile gebelik testimi yaptırdığımın 3gün sonrasında aradılar "özel hastanede gebelik testi yaptırmışsınız pozitif çıkmış takibinizi biz yapıcaz numaram bu istediğinizde arayabilirsiniz şu tarihte gelin kan tahlilinizi yapalım" dediler. ama idrar tahlili yapmıyorlardı mesela acaba bebişimin kalp atışlarını falan dinletiyorlar mı bizim burdakiler çok merak ettim :)

bu arada bu kadar ilgilenilmesi düşük kürtaj vs takibi de yapılıyor gittiğinizde sormuşlardır daha önce kürtaj oldunuz mu falan diye yada düşüğe sebep olacak hastalıklarınızı falan soruyorlar malum hükümet doğurun doğurun diyor üreme önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…