2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi akşamlar anne adayları
çevremdekiler görür görmez cinsiyetini soruyorlar
belli değil demekten bıktım :) 10 ekimde belli olacak
günler geçmiyo herşeyin başı sağlık tabiki ama çok merak ediyorum ?

bende aynı durumdayım hatta bide daha belli değil dediğimde aaaa kaç haftalık oldun artık belli olması lazım diyorlar daha da deli oluyorum. size ne oğlumun pipisinden yada kızımın kutusundan? diyesim geliyor bide hiç göbeğin çıkmamış diyenlere uyuz oluyorum arabaların egzost borusuna kafalarını sokasım geliyor. o derece yani

Merhaba kizlar daha fazla sessiz kalamadim oku oku biyere kadar bende geldim:)) benim de 14 haftalik bebisim ama doktor bugun kiz geliyo dedi:)) hemen belli oluyomu ya

iyi geceler canlar ve onların minicikleri
yorgunluktan gözlerimden uyku akıyor okul açıldı açılalı bende derman kalmadı sizler iyisinizdir umarım cinsiyetler artıyor darısı öğrenemeyenlere inş

canım ya üzülme bebişi de üzme rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah ben seninki erkek diye bekliyordum zaten tahminim tuttu

Merhaba kizlar daha fazla sessiz kalamadim oku oku biyere kadar bende geldim:)) benim de 14 haftalik bebisim ama doktor bugun kiz geliyo dedi:)) hemen belli oluyomu ya

doktorun iyiyse anlar zaten benimkine de 14.haftada kıza benziyor demişti 16 hftalıkken kesin kız dedi hayırlı olsun bu arada

tesekurler rose_21 onu gormek herseye deger zaten eller yuzunde utangac bebem:) ozman sevineyim ben simdiden :)

canımsın yaaaaaaaaaa.özledim seni......tekrar gidecem doktora belki yanılmıştır hala ümidim var:)))))))))))

balık burcu duygusal bir burç ama çok güçlü bir burç elisacım. Balık burcunu çözmek zordur. Nerede ne yapacağını kestiremezsin :)

ozaman ikisinin ortasi bisey olsun, necok firlama nede cok pisirik
arkadasim ben iki haftadir bas agrisindan ölüyorum hatta buaralar iyice azitti 6 saatte bir minoset icmesem deliririm buz filan koydum ama, yarin randevum var zaten bakalim ne der.
hosgeldin tatlim, benim 12 haftada yüzde 85 demisti, 14de belli oluyodur, bizde yarin kesin ögreniriz heralde

günaydın cici hamişler
inşallah bu gününüz bebeğinniz ve sizin için çoookk güzel geçer
dün sabah hastaneye gittim 3lü test için kan verdim
sonucu 1 hafta sonra alıcakmışım
inşallah bu iyi çıkarda yine stres yapmam

geçmişi okuyamadım dün giremediğim için baya bi sayfa oluşmuş

bu gün çok işim var dip köşe temizlik yapıcam
yarın oğlumu hastaneye götürücem okul için eşofman alıcaz bankaya gidiccem oğlum için öğretmen bi kitap istemiş
o kitabı arıcam yarın evde olamıcam ayrıca pazar alışverişinide aradan çıkarmam lazım

ertesi günde full yemek yapma günü

cumartesi günüde misafirlerim var
artık pazar günüde dağılan evi toplarım
pazartesiye benden bişşey kalırsa iyidir
yazarken bile zor geldi ben bu kadar şeyi nasıl yapıcam bilemiyorum

dün zaten çok yoruldum hastanede çookk sıra vardı

Günaydın Büyülü Bahçeler, ve içlerindeki sihirli meyveler...

bugün nöbetçiyim okulda. şu 24.hafta hemen gelse de nöbetten yırtsam yaa. o kadar zor geliyor ki şu nöbet insana. haşatım çıkacak bugün yine anlayacağınız. bir de okuldan sonra saat 4 te ilçe zümre varmış. 26 km uzakta olan ilçeye - ama biz virajlardan ve yolun kötülüğünden bu 26 kmyi nereden baksanız 1 saatte alıyoruz- gideceğiz... şu zümre kadar saçma bir şey var mı acaba??

bir rüya gördüm kızlar, hayır olsun... zaman zaman alt çenemdeki önde ortada olan 4 dişim sızlar benim. hamile olduktan sonra oldu. akşam rüyamda o dişlerimden biri pat diye elime düşüverdi... ama nasıl küçük bir diş anlatamam. bir başladım ki ağlamaya, kendi ağlama sesime ve eşimin "aşkııımmmm" sesine uyandım :) hayır olsun inşallah.

Günaydın annişler ve onların tatlişko bebişlerine hepimize güzel günler olsun test sonuçlarını bekleyenlere benim gibi cinsiyetini bilmeyipte öğreneceklere güzel haberler olsun

Günaydın güzel anneler :)) nasılsınız ? prensler prensesler nasıllar ?? bende dün gece güzel bi rüya gördüm.dün ark larla konuşmuştum hiç hayal kuramadım daha plan hesap yapamadım kızımıza dair.korkulardan sanırım (tüp bebekti bizimki). dün bi bebek doğmuş ark ımnmış kırmızı hastane çıkışıyla görüyorum.bende diyroum kırmızı alayım çok güzeldi, sonra evde bi kız çocuğu nasıl cilve yapıyo öpüyo gülüyo göz kırpıyo bana .diyorum bu ne içten bi çocuk içime sokasım var, kimin diye düşünüyroum.sonra diyorum benim tabi benim kzıım. görmek bile çok güzeldi, kimbilir yaşamak nasıl olru. inş sağlıcakla tüm yavrularımızın doğup büyüdüğünü görmek nasip olur.kızım bana alınmış galiba sen misin beni hayal etmeyen diye, işte girdi rüyama zilli :))

Günaydın , günaydın, günaydın olsun hepinizeeee...

Ben ve oğlum maşallah iyiyiz..Bugün 17. haftamıza girmiş bulunuyoruz.. Büyüyoruz yaşasınnn...

Dün görümcem geldi bebeği ile 40 uçurmaya..Ben de bi 40 uçtu sepeti hazırladım..Çoooook güzel oldu.

KEselerin içine yumurta çikolata, altın, pirinç,çörekotu, un koydum, renkli horoz şekerlerden aldım,pamuk , ip ve ayna koydum..Hepsini pembe kurdelalarla bağladım tek tek .Sonra evdeki boş bir kutuyu mor tülle sardım ve içine bunları yerleştirdim..Birde not iliştirdim üzerine:
Yumurta; Yumurta Gibi Tok Ve Bereketli Olasın,
Un; Uzun Ömürlü Ak Saçlı Nine Olasın,
Pirinç; Sana ve Evine Bereket Gelsin,
Mendil; Temiz Pak Olasın,
İp; Sağlıklı Saçların Olsun,
Ayna; Geleceğin Ayna Kadar Parlak Olsun,
Para;Ömrün Boyunca Hep Bol Kazançların Olsun,
Pamuk; Kalbin Pamuk Gibi Yumuşak Olsun,
Şeker; Şeker Gibi Tatlı Bir Hayatın Olsun,
Çörekotu: Bereket Getirsin Hayatına, Kısmetin Hep En Bereketlileri Seninle Olsun Diye
BADE’ NİN YÜZÜNDEN GÜLÜCÜKLERİ, KALBİNDEN SEVGİ VE MERHAMETİ, BEDENİNDEN SAĞLIK VE SIHHATİ EKSİK OLMASIN…

Süper oldu , Görümcemin ağzı açık kaldı...Ben de uğraşırken çok mutlu oldum...Ama bana kimse yapmaz böyle şeyler

günaydın hamişcanlar

tam okuyamadım gecmısı ama ruya gorenlere hayır olsun bende hergun bır senaryoyla kalkıyorum..
psıkolojık sanırım
kayranın oglumu olucakmıs hayırlı olsun allah hayırlı evlat versın,ılerde bır de kız patlatırsın tekne kazıntısı
herkese ıyı bır haftaortası dılerım
aksam hürrem var yihuuu

Günaydın sabahtan erken günaydın
Günaydın günaydın canlar günaydın
Oturup kahvaltı yerken günaydın
Günaydın günaydın canlar günaydın

ay kizlar sabah sabah sizlerin gunaydini bi baska oluyor. Yalniz o sepete bayildim GIDAPINAR cok tatli olmus.
Kizlar ruyalariniz hayra ciksin kendinizi de fazla yormayin dun aksam sancidan mafoldum kasiklarim cok agridi niye bi ton utu yaptim pokh varidi

CILEKIM bu aksam kocam nobetci iki gunde bir oldugu gibi o yuzden yalniz izlicem hurremi

KAYRACIKIM hic uzulmeyesin Allahin bir bildigi vardir ole dusun evlat o ya can o can
he bi de hepicigine gunaydin olsun yuzunuzden gulucuk karninizdan mutluluk eksik olmasin hepinizin bebisleri benim yegenim yaavv ayy yirim yirim

Herkese günaydınnnn....

gIDA-PINAR canım ne gusel bısı hazırlamıssın oyle ya supersın hayran kaldım unutmamalıyım bu sepeti :)

kayranın oglu olucakmıs canım benım hayırlı olsun ıkı erkek evlat sahıbı olucaksın herkese nasıp olmaz bu her zaman ıkı oglum olsun ıstemısımdır tebrık edıorum kocaman opuyorum senı..

veeeeeeeeeeeeeeeee evetttt yrn saat 9 da kontrolum var hem 3'lu hemde cınsıyet ogrenıcem hayırlısıylaaaa cok heycanlıyım kalbım agzımda atıo o derece eger bır gızlerde gostermesse bnm boncugum walla gosterene kadar kantındekı butun cıkolataları yer o usg nın onundende kalkmam doktorum hazırlıklı olsun walla

günaydın anneler ve benim minik kızımın minik arkadaş bebeleri......

işe gelmek günden güne zorlaşıyor,şeytan diyor bırak evde dinlen,uyu,sonra bugünleri çok ararsın....dün akşam eşimle konuştuk yeter artık evde ol dinlen,sakin günler geçir diyor,evdeolmak bana korkutucu geliyor,ya canım sıkılırsa,ya eve adapte olamazsam diye korkuyorum....bu sabah kararlı uyandım işe geldim yine vazgeçtim.ama artık insanlarla uğraşmak zor geliyor,geçen hafta başım ağrıyor migrenim tuttu diye eve gitmiştim 1 haftadır surat yapıp yüzüme bakmıyorlar,daha da delleniyorum...off ne yapıcam ben yardım edin kızlar.....
bu arada sürmeli,tsmavi,nur-şey-nur-şifa-porselen-bebeg-ozpolat-kayra(gerçi akşamları giriyor ama ben göremiyorum) adını sayamadığım diğer arkadaşlar neredesiniz...???bizi artık bıraktınızmı??
kıvırcık doktora gittiysen bize sonucu haber ver...merak ediyoruz....

günaydınlar minik kelebekler ve güzel anneler
ben gene sabah eşimle uyandım 7 de uyku nedir unuttum yaa işe bak kahvaltımı yaptım akşam yemeğim de ocakta pişiyor pişsin okula gidicem
rüyaları hayra yoralım hayra çıksın inşallah

canımsın yaaaaaaaaaa.özledim seni......tekrar gidecem doktora belki yanılmıştır hala ümidim var:)))))))))))

bende özledim be canım okul başladı biz görüşemez olduk iyice rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı gönlüne göre bir evladın olur inşallah kızsa eğer (inş) kızıma arkadaş olur erkekse de damadım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…