kızmı geliyorda bu kadar nazlı ve utangaç oluyor acaba :)
iyi akşamlar anne adayları
çevremdekiler görür görmez cinsiyetini soruyorlar
belli değil demekten bıktım :) 10 ekimde belli olacak
günler geçmiyo herşeyin başı sağlık tabiki ama çok merak ediyorum ?
öylede üçüncüyü istemiyorum.başta çok erkek istemiştim oğlum için ama kız deyince 11 haftalıkken baya alışmıştım elbise bile almıştımeşim havalarda ailelerde öyle ama ben..alışırım bunada zamanla...en son kaç haftalıkken gittin:))
Merhaba kizlar daha fazla sessiz kalamadim oku oku biyere kadar bende geldim:)) benim de 14 haftalik bebisim ama doktor bugun kiz geliyo dedi:)) hemen belli oluyomu ya
iyi geceler canlar ve onların minicikleri
yorgunluktan gözlerimden uyku akıyor okul açıldı açılalı bende derman kalmadı sizler iyisinizdir umarım cinsiyetler artıyor darısı öğrenemeyenlere inş
canım ya üzülme bebişi de üzme rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah ben seninki erkek diye bekliyordum zaten tahminim tuttu
balık burcu duygusal bir burç ama çok güçlü bir burç elisacım. Balık burcunu çözmek zordur. Nerede ne yapacağını kestiremezsin :)
ozaman ikisinin ortasi bisey olsun, necok firlama nede cok pisirikkoçtada çok güzel şeyler yazmıyor valladikkat çekmemi dersin, kardeş problemimi dersin, fırlamanın önde gidenimi dersin. bağıran çağıran bebekmi dersinnnn, böyle bir bebek veya çocuk düşünemiyorum valla hele bana göre hiç değil. olursa başa gelen çekilirde ama iki çocukla çok çekerim heralde
arkadasim ben iki haftadir bas agrisindan ölüyorum hatta buaralar iyice azitti 6 saatte bir minoset icmesem deliririm buz filan koydum ama, yarin randevum var zaten bakalim ne der.günaydın kızlar...
dün gece benim için felaketti.tüm gece başımın ağrısından uyuyamadım,en sonunda tülbentle sıktım,biraz uyumuşum,şimdi de biraz biraz ağrıyor....Çok kötü bir his bu,ilaç da içemiyorum...(tabi ki normal)uykum var,başım ağrıyor.
hosgeldin tatlim, benim 12 haftada yüzde 85 demisti, 14de belli oluyodur, bizde yarin kesin ögreniriz heraldeMerhaba kizlar daha fazla sessiz kalamadim oku oku biyere kadar bende geldim:)) benim de 14 haftalik bebisim ama doktor bugun kiz geliyo dedi:)) hemen belli oluyomu ya
canımsın yaaaaaaaaaa.özledim seni......tekrar gidecem doktora belki yanılmıştır hala ümidim var:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?