2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gunaydın gunaydn bebıslerın annıslerı. Hepınıze guzel bır olsun. Yıne bır ıs yerı sabahından sızlerleyım. Dun evde olmak cok guzeldı. Sonuc bekleyenler, cınsıyet ogrenmek ısteyenler hrsey super olsun tam ıstedıgınız gıbı ınsallah. Gecmısı hıc okumadan yazıyorum. Ay dun aksam tv ızlerken uyuya kalmısım gorsenız ne komık esımı fırlatmısım kanepeden dur sıkıldım dıye ama hıc hatırlamıyorum :) sonra esım hadı yataga gec orda yat rahat rahat dıye benı uyandırdıgında dur ya ruya goruyorum ılle uyandırcan dıye bır kavga ben. Hey allahım hamılelık nasıl bırsey boyle.

Günaydın kızlarr....

dün gece iyi uyudum....bugün biraz içim bulanıyor,ama iyiyim çok şükür...
cumaya az kaldı,kapsamlı ultrason için heyecanlanıyorum...3lü test için de kan alacaklar,onun heyecanı yok daha,çünkü sonucu bir hafta sonra veriyorlarmış....o zaman heyecanlanırım artık.

herkese hayirli mutlu saglikli sabahlar diliyorum, ama ben güne basagrisi burun tikanikligi vs. yaani griple uyandim parol ictim simdi neyapicam bakalim, ilac alamamakta nezormusyaa

size ve bebişlerinize kocaman günaydınlar kızlar.. Sağlıklı,mutlu,huzurlu, güzel bir gün bizlerle olsun inşallah.
Ebahh al benden de o kadar, hergün biras daha geriliyorum şu işyerinde.. Bizim film gerçi çoktan koptu da onlar benden bekliyor gideyim diye.. Zaten elemanda aldılar yerime 2 ay önce
Bende bırakıp gidesim var diyorum hep ama işte bi aklımda dur diyor ocağa kadar..Ama çok zor oluyor bu şekilde gerçekten.
Gıpa pınar bende bayıldım çok orjinal olmuş
Rüyalarınız hayra çıksın kızlar...
Bebiş cinsiyeti öğrenenler hayırlı olsun
Mihs senden de sabırsızlıkla bekliyorus haberi :)
Surmeli bugün 15 de randevu almış,daha öğrenemedi yani :)

konu işten açılmış,benim de çekip gidesim var ama bebiş için katlanıyorum,bu zamanda eşime fazla yüklenmek istemiyorum.1.200 tl kredi borcu var,eee bebek için de hazırlık yapmak gerek.Allah izin verirse şubatın başına kadar çalışacağım ben.İşyerinin tolerans göstermesi gereken bir zamanda olmama rağmen,hiç bi değşiklik yok,beni tek kişi saymakta kararlılar sanırım.

kızlar iş konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum aslında ne kadar çalışabilirim diye..Hamileyken evde yatmazsam ne zaman yatacam diye..Ama bizim de ödemelerimiz var..
Doğuma kadar çalışmam lazım en azından..Doğumdan sonra da beni işten çıkarsalar diye bakıyorum tazminatımı alsam diye..
ama bi yandan da evde oturmayı gözüm yemiyo..bi de çocukla tamamen farklı bir modda adaptasyon zor olur herhalde.
Sanırım doğum iznimde karar vereceğim devam mı tamam mı diye?

bir de kayın valide meselesi var tabi...Çocuğa bakacağından biz de kalacak belki ben bakarım gerek yok diye de işi bırakabilirim.Her ne kadar sevsemde anlaşsakta evde bi 3. kişi yi pek istemiyorum.

gunaydın kızlarr .. inşallah dedıgınız gıbı olur korkularım boşuna cıkar..ayrıca paylasımlar cok guzel cok sevdım ben burayııı ...

aynen canım,ben de senin gibi düşünüyorum.ödemelermiz var ve devam edecek....

doğumdan sonra işyerinde çıkarılma durumum var,işsizlik parası alıp,o süre zarfında iş aramayı planlıyorum.Ve ondan sonra kayınvalidem bakacak,bizim evde. hiç istemiyorum ama başka seçeneğim yok sanırım

günaydın hepciğinizeeeeeee seviyorum siziiii

canım hayra yoralım hayır oldun ama diş dökülmesi hastalıktır ufak bi rahatsızlığı çok büyütecekmişsin gibi geldi bana hayırlar olsun inşallah.

pınar bu müthiş bişeymiş ya ben hiç bilmiyordum böyle şeyler yapıldığını bende istiyorum yapıcam bundan. müsait bi zamanda detaylarını yazarsan çok müteşekkirem derim sana bu koyduğun şeyler ne yapıyorsun yumurta haşlanmış falan mı oluyor nasıl oluyor?? bayıldım fikrine umarım çabaların boşa gitmez de sana da yaparlar.

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah mihs Allah gönlündekini usgnin ekranına yansıtsın

ebahcım tek sorun eve alışmaksa hiiiççç kafana takma çünkü bazen gün yetmiyor yapacaklarına zaten hemen yorulduğumuz için 1 yapıp 2 dinlenmemiz gerekiyor. bebişine hazırlık yaparsın evde internetinde varsa bizimle kaynatırsın biz sıkılmana müsaade etmeyiz merak etme :)))

günaydın mart ayının en güzel anne adayları:))

ebahcım burdayım hiçbir yeri bırakmadım burası ilk göz ağrım hiç sizleri bırakırmıyım aaaaaa

aynı durumdayım ocağa kadar çalışmak zorundayım ama saolsunlar biraz iyiler ama biz iki çalışanda aynı anda hamile kalınca onlarda mecburişleri vermek zorundalar :44:

Olsun bebeğimin ihtiyaçlarını hiçbir eksiği olmadan alıcam o yüzden mutluyum

Aynen hayalım bu aralar hele canım hıc mı hıc calısmak ıstemıyor . Bızde ev aldık tapuyu beklıyoruz kredı cekıcez bızde. O yuzden bende calısarak destek olmak ıcın calısmalıyım. Ben allaha sukur ısyerımden sımdılık memnunum su evın odemesı bır bıtse vala cok sevınıcem gercekten. Allah hepımıze kolaylıklar versın. Bır elın nesı var ıkı elın sesı var yane dımı ama

bana yüklendiler yüklenecekleri kadar,bende biraz sallapatilik oldu,yapcak bişi yok,verilen işleri geciktirmiyorum ama şunu yapan var mı diyenlere ben yapamam diyebiliyorum...Sonuçta yine aynı tempodayım eksilme olmadı.

yavruma borçsuz harçsız trik para ile bişeyler almak gerçekten güzel olacak Allah'ın izniyle.

aynen,ben de eşime yardımcı olabildiğimi görünce seviniyorum.Ah şu kredi borçları,bizi mal mülk sahibi ediyor o para ama,ödemesi sonra zor gerçekten,iki aile bireyinden biri kredi borcuna çalışıyor.

evet bu zamanda mecbur bu sekılde ınsn bırseyler yapabılıyor. Bırde dıyorum barı 3600 gunu doldurayımda sonra yas beklerım. En azından bır emeklılık sahıbı oluruz dıye. Yastan emeklı oluyossun o zaman maas atıyorum 500 ıse 3600 gunden emeklı olunca 380 ya da 400 falan oluyo fazla fark yok

İşle ilgili bide ben yazayım.Bende kamu personeliyim, 2 aydır raporluydum 2 haftadırda çalışıyorum.eve alışılıyo ya yatmak zorunda değilsen, bende 3 marta dek çalışsam diyroum dr uygun görürse, çünkü maaş kesintiye uğrayacak 3 ay.sonra arab alcaz, yatak odamızı değiştircez köşe alcaz, taşıncaz bebek masraflarını hiç saymıyorum.şu 6 ay ücretliyide çıkartma girişmi yok olsada oh desek, ama sanki çıkmayacak.gerçi erken seçim olursa kesin çıkarırlar.3 ayda heyet aldımmı ohhh değme keyfime, kızım o zman 8 aylık olur, 18 ayına dekte annem bakcak,sonra krş.gerçi 6 ayda da verebiliyorum ben lojman kreşine ama çok minik olur kıyamam ki. off çıksa bi şu yasa ya ...

aynen günümü doldurabileceğim kadar dolduracağım,doğumdan sonra da 6-7 sene daha çalışacağım kısmetse.sonrası yok hayırlısyla

anlıyorum canım,inşallah bekledğin yasa çıkar.
1+3 ay para alamıyoruz ama iş başı yapınca biraz gideriliyor bu eksiğimiz çok şükür.

anlıyorum canım,inşallah bekledğin yasa çıkar.
1+3 ay para alamıyoruz ama iş başı yapınca biraz gideriliyor bu eksiğimiz çok şükür.

inş canım çıkarda kamu özel ayrımı olmadan hepimiz rahatlarız. ama 1 ay neden alamıyoruz onu hatırlayamadım ya da bilmiyroum.evet işe başlayınca rahatlarız artık . sen ücretli izin bitince mi başlıycan ?

işle ilgili bende yazayım .. bend eöğretmenımm hamılelıgımın en zor zamanlarını bulantılarımın sıddetlı oldugu zamanları tatıldeyken gecırdım cok sukur. suandada bulantılarım gecmıs degıl o yuzden cok zorlanıyorum cok yemek yıyemedgım ıcınde halsız kalıyorum. inşallah 2. dönemn basına kadar calısabılırım ızınlerımı doğum sonrasında kullanmak ıstıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…