kızlar iş konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum aslında ne kadar çalışabilirim diye..Hamileyken evde yatmazsam ne zaman yatacam diye..Ama bizim de ödemelerimiz var..
Doğuma kadar çalışmam lazım en azından..Doğumdan sonra da beni işten çıkarsalar diye bakıyorum tazminatımı alsam diye..
ama bi yandan da evde oturmayı gözüm yemiyo..bi de çocukla tamamen farklı bir modda adaptasyon zor olur herhalde.
Sanırım doğum iznimde karar vereceğim devam mı tamam mı diye?
bir de kayın valide meselesi var tabi...Çocuğa bakacağından biz de kalacak belki ben bakarım gerek yok diye de işi bırakabilirim.Her ne kadar sevsemde anlaşsakta evde bi 3. kişi yi pek istemiyorum.
Günaydın Büyülü Bahçeler, ve içlerindeki sihirli meyveler...
bugün nöbetçiyim okulda. şu 24.hafta hemen gelse de nöbetten yırtsam yaa. o kadar zor geliyor ki şu nöbet insana. haşatım çıkacak bugün yine anlayacağınız. bir de okuldan sonra saat 4 te ilçe zümre varmış. 26 km uzakta olan ilçeye - ama biz virajlardan ve yolun kötülüğünden bu 26 kmyi nereden baksanız 1 saatte alıyoruz- gideceğiz... şu zümre kadar saçma bir şey var mı acaba??
bir rüya gördüm kızlar, hayır olsun... zaman zaman alt çenemdeki önde ortada olan 4 dişim sızlar benim. hamile olduktan sonra oldu. akşam rüyamda o dişlerimden biri pat diye elime düşüverdi... ama nasıl küçük bir diş anlatamam. bir başladım ki ağlamaya, kendi ağlama sesime ve eşimin "aşkııımmmm" sesine uyandım :) hayır olsun inşallah.
Günaydın , günaydın, günaydın olsun hepinizeeee...
Ben ve oğlum maşallah iyiyiz..Bugün 17. haftamıza girmiş bulunuyoruz.. Büyüyoruz yaşasınnn...
Dün görümcem geldi bebeği ile 40 uçurmaya..Ben de bi 40 uçtu sepeti hazırladım..Çoooook güzel oldu.
KEselerin içine yumurta çikolata, altın, pirinç,çörekotu, un koydum, renkli horoz şekerlerden aldım,pamuk , ip ve ayna koydum..Hepsini pembe kurdelalarla bağladım tek tek .Sonra evdeki boş bir kutuyu mor tülle sardım ve içine bunları yerleştirdim..Birde not iliştirdim üzerine:
Yumurta; Yumurta Gibi Tok Ve Bereketli Olasın,
Un; Uzun Ömürlü Ak Saçlı Nine Olasın,
Pirinç; Sana ve Evine Bereket Gelsin,
Mendil; Temiz Pak Olasın,
İp; Sağlıklı Saçların Olsun,
Ayna; Geleceğin Ayna Kadar Parlak Olsun,
Para;Ömrün Boyunca Hep Bol Kazançların Olsun,
Pamuk; Kalbin Pamuk Gibi Yumuşak Olsun,
Şeker; Şeker Gibi Tatlı Bir Hayatın Olsun,
Çörekotu: Bereket Getirsin Hayatına, Kısmetin Hep En Bereketlileri Seninle Olsun Diye
BADE NİN YÜZÜNDEN GÜLÜCÜKLERİ, KALBİNDEN SEVGİ VE MERHAMETİ, BEDENİNDEN SAĞLIK VE SIHHATİ EKSİK OLMASIN
Süper oldu , Görümcemin ağzı açık kaldı...Ben de uğraşırken çok mutlu oldum...Ama bana kimse yapmaz böyle şeyler
Herkese günaydınnnn....
gIDA-PINAR canım ne gusel bısı hazırlamıssın oyle ya supersın hayran kaldım unutmamalıyım bu sepeti :)
kayranın oglu olucakmıs canım benım hayırlı olsun ıkı erkek evlat sahıbı olucaksın herkese nasıp olmaz bu her zaman ıkı oglum olsun ıstemısımdır tebrık edıorum kocaman opuyorum senı..
veeeeeeeeeeeeeeeee evetttt yrn saat 9 da kontrolum var hem 3'lu hemde cınsıyet ogrenıcem hayırlısıylaaaa cok heycanlıyım kalbım agzımda atıo o derece eger bır gızlerde gostermesse bnm boncugum walla gosterene kadar kantındekı butun cıkolataları yer o usg nın onundende kalkmam doktorum hazırlıklı olsun walla
günaydın anneler ve benim minik kızımın minik arkadaş bebeleri......
işe gelmek günden güne zorlaşıyor,şeytan diyor bırak evde dinlen,uyu,sonra bugünleri çok ararsın....dün akşam eşimle konuştuk yeter artık evde ol dinlen,sakin günler geçir diyor,evdeolmak bana korkutucu geliyor,ya canım sıkılırsa,ya eve adapte olamazsam diye korkuyorum....bu sabah kararlı uyandım işe geldim yine vazgeçtim.ama artık insanlarla uğraşmak zor geliyor,geçen hafta başım ağrıyor migrenim tuttu diye eve gitmiştim 1 haftadır surat yapıp yüzüme bakmıyorlar,daha da delleniyorum...off ne yapıcam ben yardım edin kızlar.....
bu arada sürmeli,tsmavi,nur-şey-nur-şifa-porselen-bebeg-ozpolat-kayra(gerçi akşamları giriyor ama ben göremiyorum) adını sayamadığım diğer arkadaşlar neredesiniz...???bizi artık bıraktınızmı??
kıvırcık doktora gittiysen bize sonucu haber ver...merak ediyoruz....
günaydın anneler ve benim minik kızımın minik arkadaş bebeleri......
işe gelmek günden güne zorlaşıyor,şeytan diyor bırak evde dinlen,uyu,sonra bugünleri çok ararsın....dün akşam eşimle konuştuk yeter artık evde ol dinlen,sakin günler geçir diyor,evdeolmak bana korkutucu geliyor,ya canım sıkılırsa,ya eve adapte olamazsam diye korkuyorum....bu sabah kararlı uyandım işe geldim yine vazgeçtim.ama artık insanlarla uğraşmak zor geliyor,geçen hafta başım ağrıyor migrenim tuttu diye eve gitmiştim 1 haftadır surat yapıp yüzüme bakmıyorlar,daha da delleniyorum...off ne yapıcam ben yardım edin kızlar.....
bu arada sürmeli,tsmavi,nur-şey-nur-şifa-porselen-bebeg-ozpolat-kayra(gerçi akşamları giriyor ama ben göremiyorum) adını sayamadığım diğer arkadaşlar neredesiniz...???bizi artık bıraktınızmı??
kıvırcık doktora gittiysen bize sonucu haber ver...merak ediyoruz....
konu işten açılmış,benim de çekip gidesim var ama bebiş için katlanıyorum,bu zamanda eşime fazla yüklenmek istemiyorum.1.200 tl kredi borcu var,eee bebek için de hazırlık yapmak gerek.allah izin verirse şubatın başına kadar çalışacağım ben.işyerinin tolerans göstermesi gereken bir zamanda olmama rağmen,hiç bi değşiklik yok,beni tek kişi saymakta kararlılar sanırım.
konu işten açılmış,benim de çekip gidesim var ama bebiş için katlanıyorum,bu zamanda eşime fazla yüklenmek istemiyorum.1.200 tl kredi borcu var,eee bebek için de hazırlık yapmak gerek.Allah izin verirse şubatın başına kadar çalışacağım ben.İşyerinin tolerans göstermesi gereken bir zamanda olmama rağmen,hiç bi değşiklik yok,beni tek kişi saymakta kararlılar sanırım.
aynı durumdayım ocağa kadar çalışmak zorundayım ama saolsunlar biraz iyiler ama biz iki çalışanda aynı anda hamile kalınca onlarda mecburişleri vermek zorundalar :44:
Olsun bebeğimin ihtiyaçlarını hiçbir eksiği olmadan alıcam o yüzden mutluyum
Aynen hayalım bu aralar hele canım hıc mı hıc calısmak ıstemıyor . Bızde ev aldık tapuyu beklıyoruz kredı cekıcez bızde. O yuzden bende calısarak destek olmak ıcın calısmalıyım. Ben allaha sukur ısyerımden sımdılık memnunum su evın odemesı bır bıtse vala cok sevınıcem gercekten. Allah hepımıze kolaylıklar versın. Bır elın nesı var ıkı elın sesı var yane dımı ama
bana yüklendiler yüklenecekleri kadar,bende biraz sallapatilik oldu,yapcak bişi yok,verilen işleri geciktirmiyorum ama şunu yapan var mı diyenlere ben yapamam diyebiliyorum...Sonuçta yine aynı tempodayım eksilme olmadı.
yavruma borçsuz harçsız trik para ile bişeyler almak gerçekten güzel olacak Allah'ın izniyle.
aynen,ben de eşime yardımcı olabildiğimi görünce seviniyorum.Ah şu kredi borçları,bizi mal mülk sahibi ediyor o para ama,ödemesi sonra zor gerçekten,iki aile bireyinden biri kredi borcuna çalışıyor.
evet bu zamanda mecbur bu sekılde ınsn bırseyler yapabılıyor. Bırde dıyorum barı 3600 gunu doldurayımda sonra yas beklerım. En azından bır emeklılık sahıbı oluruz dıye. Yastan emeklı oluyossun o zaman maas atıyorum 500 ıse 3600 gunden emeklı olunca 380 ya da 400 falan oluyo fazla fark yok
İşle ilgili bide ben yazayım.Bende kamu personeliyim, 2 aydır raporluydum 2 haftadırda çalışıyorum.eve alışılıyo ya yatmak zorunda değilsen, bende 3 marta dek çalışsam diyroum dr uygun görürse, çünkü maaş kesintiye uğrayacak 3 ay.sonra arab alcaz, yatak odamızı değiştircez köşe alcaz, taşıncazbebek masraflarını hiç saymıyorum.şu 6 ay ücretliyide çıkartma girişmi yok olsada oh desek, ama sanki çıkmayacak.gerçi erken seçim olursa kesin çıkarırlar.3 ayda heyet aldımmı ohhh değme keyfime, kızım o zman 8 aylık olur, 18 ayına dekte annem bakcak,sonra krş.gerçi 6 ayda da verebiliyorum ben lojman kreşine ama çok minik olur kıyamam ki. off çıksa bi şu yasa ya ...
anlıyorum canım,inşallah bekledğin yasa çıkar.
1+3 ay para alamıyoruz ama iş başı yapınca biraz gideriliyor bu eksiğimiz çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?