2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
evet canım,ücretli izin bitinc başlıcam kısmetse,şubatta çıkıp haziranda döneceğim işe hayırlısıyla.

benim doğum kısmetse mart başı olacak,şubatın ortasında çıksam 15 günlük bir avantajım olacak doğum sonrası inşallah.

Günaydın kızllar;

kıvırcıııııkkkkkkkkkk nerdesin şekerim?????

mihs canım hadi bakalım inşallah Allah gönlüne göre verir :)))

gıdapınar bayıldım yaaa ilk defa duydum bu sizde adetmi acaba? dün bide yeni şey öğrendim bebeği tuzluyorlarmış bunu yapan yada bilen varmı ?

Topiğimize yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler...

Nifado, rüyan hayırlara karşı gelsin bende sürekli karman çorman rüyalar görüyorum sanırım çok takmamak gerekiyor

Ebah, walla canım benim gibi aktif , evde duramayan bir insansan ev seni ne yaparsan yap boğuyor o yüzden bence biraz daha ağırlaşana kadar en azından kış tamamen gelene kadar bekle sonra nasıl olsa bayağı bir süre evde olacaksın şekerim....

Biz de ev kredisi ödüyoruz cnm martta bitecek inş yüzdük kuyruğuna geldik.O bitmeden zaten iş bırakamam.Ondan sonra da alıştığım maaşı bi kenara iter miyim bilmiyorum.Belki bebeğimle kalmak ağır basar veya kayınvalideyi evine göndermek için işi bırakabilirim. yazın bebğimi valideye arabyla sabah bırakır akşam alırım diyorum, kışın 3 -4 ay bize gelir kalır . 3 yaşında da kreşe veririm zaten diye düşünüyorum. Bakalım pek çalışmaya niyetim yok ya neyse...

günaydınnnnnnnnnnnn. ben de geldim aranıza....ilk gebeliğim.ve ikiz bekliyorum.öğretmenim.ama evdeyim şu an çünkü heyet raporu verdi doktorum, uzun süren kanamalarım oldu, düşük tehdidim var, yatıyorum sürekli ve sizleri okuyordum ama artık sadece okumak yerine aranıza katılayım dedim.

evet canım,ücretli izin bitinc başlıcam kısmetse,şubatta çıkıp haziranda döneceğim işe hayırlısıyla.

hadi inş. aslında erken bırakmanın avantajıda bebek zorlanmıyomuş, zaten süt iznide var erkende çıkarsın iyi olur.kim bakcak peki belli mi ?

merhaba güzel anneler,

eşim dün akşam bana sen güzelleşmeye başladın dedii çok mutluyum :82:

bende çalışmak zorunda olanlardanım bizde ev aldık eşime yardım etmezsem çok sıkıntıya girer bir de çocuk olacak. eğitimi de olacak sıkayım dişimi.

kayınvalidem bir iki sokak ötemde iyi de anlaşırız. ama tek içime dert olan sıkıntım çocuğum benden daha çok onu görecek akşam eve götürdüğüm de gelmek istemezse

onu daha çok severse ben naparım bide babannesine anne diyen çocuklar var off yaaa

Hoş geldin:) ikizmiiii ne güsel :) bi o kadar da zor.. RABBİM sağlıkla gelmelerini nasip etsin. İyi yaptın gelmekle aramıza.. Cinsiyetler ibellimi ?

Hoş geldin:) ikizmiiii ne güsel :) bi o kadar da zor.. RABBİM sağlıkla gelmelerini nasip etsin. İyi yaptın gelmekle aramıza.. Cinsiyetler ibellimi ?

şu ana kadar bir zorluğu yok , ama ileride çok zor olcak eminim, normal doğum tarihimiz mart ama doktorum mart ayına klamaz dedi , tek sağlıklı doğsunlar da başka bir şey istemiyorum, cinsiyetlere ikili testte bir kız bir erkek dedi ama net değildi o zaman malum çok küçüklerdi o zaman :)

oo maşallah, doğal ikizler mi ? inş sağlıkla geçirirsin.ben tüp bebek annesiyim ikiz denedik tek tutundu.bunada şükr.
evet canım,kayınvalidem bakacak,aslında istemiyorum ama..........
olsun ya yine bakıcıdan iyidir.

benimde babam silifkeden deniz suyu getirdi bebeği yıkarız ter kokmasın diye ama inş öyle kötü sonuçları olmaz.

hadi inş. aslında erken bırakmanın avantajıda bebek zorlanmıyomuş, zaten süt iznide var erkende çıkarsın iyi olur.kim bakcak peki belli mi ?

şu 6 aylık doğum izni yasası onaylanmadı dime :26: süt izni her gün 2 saat erken çıkıyormuşşun bana bir tanıdık dediki;

her gün 2 saat haftada 1 gün yapıyor iş yerinle anlaşırsan hergün normal saatte çıkarsın, haftaiçi bir gün izin yaparsın.

çok kafama yattı mesela cumartesi pazar izinli oluoz zaten bide çarşamba kullanırım sanki 2 gün çalışmış gibi olurum tabi işyeri o zamana kadar beni sepetlememiş olursa

özel sektor ne olsa

güzel fikir,eve bırakıp evden almak...
kayınvalide yan çizmeye başladı,bende kalın,doğalgazı,elektriği paylaşırız,sizin evde bakmak zor gelir demeye başladı.eşimle tartıştık,ben kayınvalidenin evine gitmem diye,o kadar kredi ödüyoruz,madem onun yanında kalacaktık,niye ev aldık..valla işine gelirse

benim doğum kısmetse mart başı olacak,şubatın ortasında çıksam 15 günlük bir avantajım olacak doğum sonrası inşallah.

benım doğumda mart ortasında olcak kısmet olursa ınsallahda ıyı olursam 2.. dönemın ılk gunu ayrılcamm.. aslında bı öğretmen ıcın en uygun doğumm zamanı bızımkıler :)

Evet canım bızde tuzlarlar, bebegın cıldı ıcın ve saglıgı ıcın ıyı oldugunu soyluyolar avrupada hem yapılıyor

oo maşallah, doğal ikizler mi ? inş sağlıkla geçirirsin.ben tüp bebek annesiyim ikiz denedik tek tutundu.bunada şükr.

inşallah canım, benimkiler de tüp bebek, hepimizinki sağlıkla doğsun inşallahhhhhhhhh

hoşgeldin canım ikizbebek annesi olmak da bir havalıdır yani

ne güzel doktorun dediği gibi biri kız biri erkek olursa allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…