2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

oo süper olur, 1 gün izinli olsan süper.ben denemeye çalışsam gülerler yapmazlar burda snırım ama destekliyorum seni :) evet ya çıksn şu yasa.

çokta haklısın bence, madem beraber olcaktınız evet neden girdiniz o kadar borca.k.validelerde uyanık.bende ona baktırmak zorunda olsaydım o da diretebilrddi.ama eşimden yırtıyorum destek oluyo

ayyy maşallah :)) çok sevindim inş sağlıcakla doğsunda annesi pamuklara sarsın onları ...

Allah borç yapana yardım eder canım sıkıntı yapma çalışmak istememekte gayet haklıyız ben biraz şanslıyım eşimle birlikte çalışıyorum ama başkalarının yanında da çalıştım rahat olmadığım zamanda oldu evde de otursan 3gün çalışan insan alışmışsa hele kendi parasını kazanmaya harcamak veya eşine maddi anlamda yardımcı olmak oturmak çok zor gelmeye başlıyor kayınvalideyi geç benim ilk çocuğum annemle beraber di 6yaşına kadar zor olacak çocuk onları kendine güven olarak görüyor senin sözünü pek dinlemiyor sürekli onların gözlerinin içine bakıyor ağlarken bile öyle bir süre sonra bu çocuk benim hoooooop demek geliyor bu annen bile olsa ama zor inan laf söylemek hele kayınvalide bilememm. işi bitti lafı söylüyor oluyor bazı kuralları baştan koymak lazım

evet ya kesinlikle. benim bir arkadaşım ağlıyodu çocuk akşam gelince gitmek istemiyormuş. oda onla ağlıyodu çocuğum benden soğudu diye.

benim kayınvalideminde şöyle bir huyu var her akşam onlarda otursak gelmeyin demez şimdi çocuk onda olunca mecbur uğrucam ee gitmeyin yemek yiyin vs. dicek saat olcak bilmem kaç.

bu sefer kalın demeye başlıcak kış zaten doğalgaz vs. açmayalım diye. ne bilim sıkıntı basıyo beni aklıma geldikçe. aaa gerçi ben hazirana kadar evdeyim onu unuttum

Ikızlerı olucak annıs allah kolaylık versın sag salım kucagına alırsın bırde ınsallah uslu olurlar bırbırlerını takıp etmezle. Benım teyzemdede var bırı kız bırı erkek ama ne guzel bırbırlerıne arkıdıs olurlar oy masallah

Benden sana tavsiye kalsan bile asla çocuğun senden başkasıyla uyumasın senin kokunu bilsin ben yanından zor alıyordum birsüre sonra siz gidin kalsınlarda başlar çocuk aklı başına gelinceye kadar yanınızda kalsın derim annem nasılsınlara dikkkaaaat

Evet zaten kayınvalıdeye bır kere ıpın ucu kacarsa bır daha toparlıyamazsın hep kendı ıstedıklerı olsun dıye senı hıce sayar benımkı oylede :)

çokta haklısın bence, madem beraber olcaktınız evet neden girdiniz o kadar borca.k.validelerde uyanık.bende ona baktırmak zorunda olsaydım o da diretebilrddi.ama eşimden yırtıyorum destek oluyo

aynen canım,şimdilik eşim bu konuda bişey söylemiyor,bende kalsın razıyım ama ben onda kalmak istemiyorum.annem bakar bakamam zor oluyor derse.işime gelir,ama benim de okula giden küçük kardeşim var o yüzden annem zorlanır diye kayınvalidem karşıdan kaptı,iştahı çabuk kapanır bebek konusunda.ben öyle düşünüyorum.

Son düzenleme:
Eevvvet kızlar dua edin bize kontrolümüz var inş bebişim gösterir kendini
çok merak ediyorum kız mı ? Erkek mi ? Rabbim sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin hepimize inş...
Ama merak etmeden de duramıyo insan
Dua edin bana lütfen gelir gelmez yazarım ...15+5 gösterir umarım ....

hadi bakalımm hakkınızda hayırlısı olsun,bebişinin sağlıklı haberlerini alırsın inşalalh.

Meclıs acılınca gundeme gelıcek dıye bılıyorum. Meclıs ekımde acılacak ucretlı dogum ıznı altı aya cıkarılması maddesı kurtaj yasasının altındakı maddelerdeydl

öyle bişey varsa,ben nasıl söyleyeceğim patrona 6 ay yokum diye,kuduracaklar,gel sen 4 ayda derler...bak şimdi telaşlandım.:18::18:
valla bu benim hakkım bişey diyemezler değil mi?

Dualarım seninle canım İnşallah Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat verir

Evet ya bende ondan korkuyorum işte. ben inadımdır biraz zaten. evlendik önce dedi ben yemek yapar yolllarım sana akşamları uğraşma. sonra bana gelin demeye başladı baktım gitmediğim günler yemek yollamıyo aramıyo bilerek. şimdi dedim öylemi haftada bir gidiyorum makarna da olsa evde kendim yapıyorum çok şükür yetiştiriyorum da..

çocukta da ilk başta olur aynı şeyler ama alırım ben akşam kucağıma giderim inşallah evime...

öyle bişey varsa,ben nasıl söyleyeceğim patrona 6 ay yokum diye,kuduracaklar,gel sen 4 ayda derler...bak şimdi telaşlandım.:18::18:
valla bu benim hakkım bişey diyemezler değil mi?

boşverrr sen ne düşünüyon valla zerre umrumda değiller. resmi hakkın bu senin. inşallah dua edelimde şu yasa çıksın.. subhaneke dinimiz amin

Yok canım kanunı hakkımız ısverenın ınsıyetıfınde degıl bu arada ısveren bu nedenle cıkısını veremez, hamıle olan bayanı performans nedenyıyle cıkıs yapamaz. Aklınızda bulunsun
valla benim yerime bakacak yok, o yüzden o kadar süre izin kullanma derler bunlar.

inş. öğrenirsin tabi önce sağlık dualarımız sennle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…