hoşgeldin canım ikizbebek annesi olmak da bir havalıdır yani
ne güzel doktorun dediği gibi biri kız biri erkek olursa allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
şu 6 aylık doğum izni yasası onaylanmadı dime :26: süt izni her gün 2 saat erken çıkıyormuşşun bana bir tanıdık dediki;
her gün 2 saat haftada 1 gün yapıyor iş yerinle anlaşırsan hergün normal saatte çıkarsın, haftaiçi bir gün izin yaparsın.
çok kafama yattı mesela cumartesi pazar izinli oluoz zaten bide çarşamba kullanırım sanki 2 gün çalışmış gibi olurum tabi işyeri o zamana kadar beni sepetlememiş olursa
özel sektor ne olsa
çokta haklısın bence, madem beraber olcaktınız evet neden girdiniz o kadar borca.k.validelerde uyanık.bende ona baktırmak zorunda olsaydım o da diretebilrddi.ama eşimden yırtıyorum destek oluyogüzel fikir,eve bırakıp evden almak...
kayınvalide yan çizmeye başladı,bende kalın,doğalgazı,elektriği paylaşırız,sizin evde bakmak zor gelir demeye başladı.eşimle tartıştık,ben kayınvalidenin evine gitmem diye,o kadar kredi ödüyoruz,madem onun yanında kalacaktık,niye ev aldık..valla işine gelirse
oo maşallah, doğal ikizler mi ? inş sağlıkla geçirirsin.ben tüp bebek annesiyim ikiz denedik tek tutundu.bunada şükr.
inşallah canım, benimkiler de tüp bebek, hepimizinki sağlıkla doğsun inşallahhhhhhhhh
merhaba güzel anneler,
eşim dün akşam bana sen güzelleşmeye başladın dedii çok mutluyum:82:
bende çalışmak zorunda olanlardanım bizde ev aldık eşime yardım etmezsem çok sıkıntıya girer bir de çocuk olacak. eğitimi de olacak sıkayım dişimi.
kayınvalidem bir iki sokak ötemde iyi de anlaşırız. ama tek içime dert olan sıkıntım çocuğum benden daha çok onu görecek akşam eve götürdüğüm de gelmek istemezse
onu daha çok severse ben naparım bide babannesine anne diyen çocuklar var off yaaa
Allah borç yapana yardım eder canım sıkıntı yapma çalışmak istememekte gayet haklıyız ben biraz şanslıyım eşimle birlikte çalışıyorum ama başkalarının yanında da çalıştım rahat olmadığım zamanda oldu evde de otursan 3gün çalışan insan alışmışsa hele kendi parasını kazanmaya harcamak veya eşine maddi anlamda yardımcı olmak oturmak çok zor gelmeye başlıyor kayınvalideyi geç benim ilk çocuğum annemle beraber di 6yaşına kadar zor olacak çocuk onları kendine güven olarak görüyor senin sözünü pek dinlemiyor sürekli onların gözlerinin içine bakıyor ağlarken bile öyle bir süre sonra bu çocuk benim hoooooop demek geliyor bu annen bile olsa ama zor inan laf söylemek hele kayınvalide bilememm. işi bitti lafı söylüyor oluyor bazı kuralları baştan koymak lazım
evet ya kesinlikle. benim bir arkadaşım ağlıyodu çocuk akşam gelince gitmek istemiyormuş. oda onla ağlıyodu çocuğum benden soğudu diye.
benim kayınvalideminde şöyle bir huyu var her akşam onlarda otursak gelmeyin demez şimdi çocuk onda olunca mecbur uğrucam ee gitmeyin yemek yiyin vs. dicek saat olcak bilmem kaç.
bu sefer kalın demeye başlıcak kış zaten doğalgaz vs. açmayalım diye. ne bilim sıkıntı basıyo beni aklıma geldikçe. aaa gerçi ben hazirana kadar evdeyim onu unuttum
Kızlar 2013 mart anneleri olarak hediye çekilişi yapıyoruz katılmak ve bilgi almak için aşağıdaki linki inceleyebilirisiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/558801-2013-mart-anneleri-hediye-cekilisi-basliyorr.html
Benden sana tavsiye kalsan bile asla çocuğun senden başkasıyla uyumasın senin kokunu bilsin ben yanından zor alıyordum birsüre sonra siz gidin kalsınlarda başlar çocuk aklı başına gelinceye kadar yanınızda kalsın derim annem nasılsınlara dikkkaaaat
çokta haklısın bence, madem beraber olcaktınız evet neden girdiniz o kadar borca.k.validelerde uyanık.bende ona baktırmak zorunda olsaydım o da diretebilrddi.ama eşimden yırtıyorum destek oluyo
Eevvvet kızlar dua edin bize kontrolümüz var inş bebişim gösterir kendini
çok merak ediyorum kız mı ? Erkek mi ? Rabbim sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin hepimize inş...
Ama merak etmeden de duramıyo insan
Dua edin bana lütfen gelir gelmez yazarım ...15+5 gösterir umarım ....
6 aylık doğum izni ne zaman yürürlüğe girecek,ya da girecek mi??:44:
Meclıs acılınca gundeme gelıcek dıye bılıyorum. Meclıs ekımde acılacak ucretlı dogum ıznı altı aya cıkarılması maddesı kurtaj yasasının altındakı maddelerdeydl
çok merak ediyorum kız mı ? Erkek mi ? Rabbim sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin hepimize inş...
Benden sana tavsiye kalsan bile asla çocuğun senden başkasıyla uyumasın senin kokunu bilsin ben yanından zor alıyordum birsüre sonra siz gidin kalsınlarda başlar çocuk aklı başına gelinceye kadar yanınızda kalsın derim annem nasılsınlara dikkkaaaat
öyle bişey varsa,ben nasıl söyleyeceğim patrona 6 ay yokum diye,kuduracaklar,gel sen 4 ayda derler...bak şimdi telaşlandım.:18::18:
valla bu benim hakkım bişey diyemezler değil mi?
valla benim yerime bakacak yok, o yüzden o kadar süre izin kullanma derler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?