2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Dualarım senınle cnm allah hayırlısını versın guzel haberlerle gelmenı dılerım ve beklıyorum.hersey yolunda olsun.

Yok canım kanunı hakkımız ısverenın ınsıyetıfınde degıl bu arada ısveren bu nedenle cıkısını veremez, hamıle olan bayanı performans nedenyıyle cıkıs yapamaz. Aklınızda bulunsun

söylediğin,hatırlattığın için iyi oldu canım,daha bu sabah bana çok yorgun,mutsuz gözüküyosun,çalışmak zor geliyo diye laf soktular.oysaki verilen her işi yapıyorum.

aynen ben de öyle düşünüyorum,zorlandığı dile getirirse,hazıra konmak için zemin hazırlarsa umrumda olmaz,annem sabah bana gelir,akşam gider evine.hatta söyledi bile,okula giden kızı var ama bana asla gel bende kalın demedi,kayınvalide dedi.hiç de kalamam,sıkıyorsa eve gelsin.zaten uzun süreli bakacağını düşünmüyorum ben.

Sen hıuc kafana takma canım hıcbır sey yapamazlar, sallama sen ısını yap bırak ne derse desınler onlar oyle seyler soyledıgınde su ısıde bıtırdım gıbılerınden konus. Kendı kendıne konustugunu hıssettır keyfın yerınde olsun hıc takma.
söylediğin,hatırlattığın için iyi oldu canım,daha bu sabah bana çok yorgun,mutsuz gözüküyosun,çalışmak zor geliyo diye laf soktular.oysaki verilen her işi yapıyorum.

benim dogumum 24 martta:) dun bizimki gosterdi hemen belli oluyomus sanirim ben ilk bebegimi 16 da ogrenmistim bilsem okadar beklemezdim:) sende simdi ogrenir gelirsin insallah gonlune gore olur canim:1

mrb kızlar bugün morelim çok bozuk tekrar kanamam oldu hemde aşırı derecede ne yapacagımı bilmiyom bebegm tam olarak 15 haftalık anlamış degilim

giittim cnm ilaç verdi ama hiç bir sebeb söylemiyor sadece düşük riskin var diyor bende anlamış degilim ama bebegimi gördüm oynuyordu içim rahatladı ve doktor halen içeride kan var dedi

Allah yavruna sağlık sıhhat versin canım,
yat şimdi hiç kıpırdama,çok az hareket yap.RAbbi'm korusun...

mrb kızlar bugün morelim çok bozuk tekrar kanamam oldu hemde aşırı derecede ne yapacagımı bilmiyom bebegm tam olarak 15 haftalık anlamış degilim

mrb canım pazar günü benimde kanamam oldu hastahaneye gittim 1 gece yatırdılar serumlar taktılar bebek iyiymiş cok şükür ama benimde kanamam halen kesilmedi ama şuan cok şiddetli degil kahve rengi akıntı gibi geliyo senin nasıl

17+6 gunluk olduk bugun.. 1 saat sonra randevumuz var insaallah gosterir cinsiyetiniii

cnm hemen korkma..doktoruna haber ver ..

Ben eşimle konuştum zaten 40 ı çıkana kadar biraz annem biraz senin annen gelir kalır bizde sonra ben kendim bakarım iznim bitene kadar dedim.Haziran da iznim bitse ekime kadar götürür getiririm kayınvalideye.kasım-şubat arası da kayın valide bize gelir kalır.sonra yine ona getir götür yaparız dedim. Kabul etti.
yine de sıkıntılı mevzular bi 3. şahış girmesi aile hayatına beni daraltıyo..

Bakalım yaşayarak görücez .

canım bnm dün sabah oldu ve boşalırcasına birden oldu ben hiç bişey anlamadım uykudan yeni kalmıştım ya ama çok olmuştuben kesin bebek gitti dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…