Eevvvet kızlar dua edin bize kontrolümüz var inş bebişim gösterir kendini
çok merak ediyorum kız mı ? Erkek mi ? Rabbim sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin hepimize inş...
Ama merak etmeden de duramıyo insan
Dua edin bana lütfen gelir gelmez yazarım ...15+5 gösterir umarım ....
Yok canım kanunı hakkımız ısverenın ınsıyetıfınde degıl bu arada ısveren bu nedenle cıkısını veremez, hamıle olan bayanı performans nedenyıyle cıkıs yapamaz. Aklınızda bulunsun
Evet ya bende ondan korkuyorum işte. ben inadımdır biraz zaten. evlendik önce dedi ben yemek yapar yolllarım sana akşamları uğraşma. sonra bana gelin demeye başladı baktım gitmediğim günler yemek yollamıyo aramıyo bilerek. şimdi dedim öylemi haftada bir gidiyorum makarna da olsa evde kendim yapıyorum çok şükür yetiştiriyorum da..
çocukta da ilk başta olur aynı şeyler ama alırım ben akşam kucağıma giderim inşallah evime...
Boşverr kadın isterse herşeyi yapar yemeğinde yetişir çocuğunda Allah kısmet edip doğunca da büyütürsün kimseyi takmaya değmez
Evet ya bende ondan korkuyorum işte. ben inadımdır biraz zaten. evlendik önce dedi ben yemek yapar yolllarım sana akşamları uğraşma. sonra bana gelin demeye başladı baktım gitmediğim günler yemek yollamıyo aramıyo bilerek. şimdi dedim öylemi haftada bir gidiyorum makarna da olsa evde kendim yapıyorum çok şükür yetiştiriyorum da..
çocukta da ilk başta olur aynı şeyler ama alırım ben akşam kucağıma giderim inşallah evime...
boşverrr sen ne düşünüyon valla zerre umrumda değiller. resmi hakkın bu senin. inşallah dua edelimde şu yasa çıksın.. subhaneke dinimiz amin
söylediğin,hatırlattığın için iyi oldu canım,daha bu sabah bana çok yorgun,mutsuz gözüküyosun,çalışmak zor geliyo diye laf soktular.oysaki verilen her işi yapıyorum.
Eevvvet kızlar dua edin bize kontrolümüz var inş bebişim gösterir kendini
çok merak ediyorum kız mı ? Erkek mi ? Rabbim sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin hepimize inş...
Ama merak etmeden de duramıyo insan
Dua edin bana lütfen gelir gelmez yazarım ...15+5 gösterir umarım ....
mrb kızlar bugün morelim çok bozuk tekrar kanamam oldu hemde aşırı derecede ne yapacagımı bilmiyom bebegm tam olarak 15 haftalık anlamış degilim
mrb kızlar bugün morelim çok bozuk tekrar kanamam oldu hemde aşırı derecede ne yapacagımı bilmiyom bebegm tam olarak 15 haftalık anlamış degilim
Dr gittinmi veya aradınmı kötü düşünme evdeysen sakın kalkma ayağa falan
canım geçmiş olsun,doktorla görüştün mü ya da gittin mi?
yat dinlen canım.
giittim cnm ilaç verdi ama hiç bir sebeb söylemiyor sadece düşük riskin var diyor bende anlamış degilim ama bebegimi gördüm oynuyordu içim rahatladı ve doktor halen içeride kan var dedi
Allah yavruna sağlık sıhhat versin canım,
yat şimdi hiç kıpırdama,çok az hareket yap.RAbbi'm korusun...
amin canım çok saol ya allah hepimizin bebegini bizlere bagışlasın
güzel fikir,eve bırakıp evden almak...
kayınvalide yan çizmeye başladı,bende kalın,doğalgazı,elektriği paylaşırız,sizin evde bakmak zor gelir demeye başladı.eşimle tartıştık,ben kayınvalidenin evine gitmem diye,o kadar kredi ödüyoruz,madem onun yanında kalacaktık,niye ev aldık..valla işine gelirse
mrb canım pazar günü benimde kanamam oldu hastahaneye gittim 1 gece yatırdılar serumlar taktılar bebek iyiymiş cok şükür ama benimde kanamam halen kesilmedi ama şuan cok şiddetli degil kahve rengi akıntı gibi geliyo senin nasıl
17+6 gunluk olduk bugun.. 1 saat sonra randevumuz var insaallah gosterir cinsiyetiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?