2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım bu işten çıkma isteği sende sürekli hale de geldiğinden sen yakın bir zamanda ayrılırsın zaten :)))) vazgeçemeyeğinde bir işin yok ise eşinde bu kadar istiyor madem ayrıl gitsin beden orda akıl evde zaten çok uzun sürmezz ebahçımmm :))))

Valla vakit geçer sayılı gün hemde, e zaten kış geliyor günler kısa hava soğuk.. Ben olsam ciddi anlamda hiç durmam. Normal zamanda olsa çıkma derim, çalışmak bi şekilde iyidir. Ama hamilelikte gerek yok. Huzurlu bir hamilelik geçirmek en güseli.. Benim stahım ve kredim var olmasa hiç durmam bu saçma yerde

Mide bulantlıları tekrar hortlayan varmı yaaa 2 gündür yine mide bulanıyor (((
Ebruli arkadaşım geçmiş olsun dr ile görüşmüşsündür zaten ayaklarının altına yastık koy ve yat cnm bir de bol sıvı geçmiş olsun

cnm günde 10 saat çalışıyoruz sabah 8.30 akşam 18.30 c.tesi de dediğim gibi 1 er hafta arkadaşımla paslaşıyoruz geldiğim zamanda öğlen çıkıyorum.
şimdi süt iznim için 1 gün hakkımı kullanayım desem kesin c.tesi yi adamdan sayıp tamma işte c.tesi gelmezsin dicekler.Aslında ben c.tesi değil p.tesi kullanmak istiyorum desem bu sefer vayy uyanık diyecekl diğer arkadaş kabul etmeyebilr.
:26::26::26:

Galiba bnm hergün 2 saat erken çıkmam daha mantıklı olacak bu durumda.

ebah cım şanslısın eğer çalışmadan da eşin seni rahat ettirebilyor isteklerini karşılayabiliyorsa süper.Benim eşimde istersen çık diyor ama şimdiki gibi olmaz tek başına şuan ki harcamalarımıza gezmemize giymemize yetişemez..Ben de ne kadar fdakarlık edebilirim bilmiyorum.bi de tekrar iş bulmam zor bu küçük şehir şartlarında..
Ben senin yerinde olsam hamileliğin ve bebeğimle geçecek zamanın tadını çıkarırdım..

Ebahın eşi çalışıyor gösterirse yine alır devletten haklarını canım.. O yüzden bişey değişmez onun için..
Ben mecburum canım yakınımda kimse yok malesef ki benim. Tek başımayım.. Ve mecburen birine emanet etmek zorundayım. RABBİM bi kapı açar elbet. Staj zorunluluğum olmasa belki bi yaşına kadar hiç değilse bakardım.. Ama şartlarım katı:2:

Güselim, öğlen yemek molanı çıkarsan sanırım 9 saat çalışıyor olursun. tam 45 saat çalışıyosun işte. Cmrt mesaiyeye girer kanunen ama, tabi bi çok işyeri bunu sallamaz. Sana bunu söylese diretebilirmisin bilmemi, ama eğer ters düşmek istemiyosan sen 2 saatlerini kullan bencede

pazartesi salı iyiydm hatta eve gidip yemek yaptım ama bugün kötüyüm mide bulantım geri geldi hemen geçsin ya sabah çıkartttım iki kere şuan da kendimi tututyorum offfffff offfffffffff

Bennnnnnn dün o yüzden işe gelmeedm ve sabah yolda çok fenalaştım.. Tansiyonum düştü bağırsaklarım bozuldu midem kalktı İki gündür nie böyle anlamadımmm

ben şimdi işten çıksam ve eşim beni kendi şirketinde çalışıyor gösterse yine devletten rapor parası alabiliyormuyum??

Burdakilerinmi topluyosun tweety..?
Bende dün yazdım kıvırcık nerdesin diye. Ama ses yokkk

p.tesi doktora gidecekti hala bir haber facedede yok (( evet burdakileri toplıcam vermek isteyen olursa şahsi mailimi versem oluyormu acaba ? bi kırmızı kart daha yemeyim şekercikkkk :))))

Sağol cnm verdiğin bilgiler için. ama yönetim kadrosunda olduğumuzdan c.tesi mesai ücreti verilmiyor.
benim erken çıkmam daha iyi olacak sanırım, tabi kabul ederlerse.

ebrulı arkadasım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne dınlenmeye calıs canım...

ewt ya bu yagmur goren masum fönlü nerde yaaaa???hbrsız bıraktı bızı buralarda:2:

Evet bende ondan merak ettim onu...:44:
Valla canım mailini yazma istersen, sonuçta herkes görüyor. Tlf vercekler özelden yazsın sana o daha iyi olur bence

p.tesi doktora gidecekti hala bir haber facedede yok (( evet burdakileri toplıcam vermek isteyen olursa şahsi mailimi versem oluyormu acaba ? bi kırmızı kart daha yemeyim şekercikkkk :))))

kıvırcıııııkkkkkk nerdesin ses ver kayboldun mu Arnavutlukta yoksa......hadi bize dön artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…