çok kararsızım şekercimm....1 haftadır aynı mevzu evde,eşim çık diyor ben bilmiyorum diyorum susuyorum....hatta geçen gün ben işteyken aradı,o benden önce eve gidiyor,eve geliyorum kimse yok kapımı açan yok canım eve gelmek istemiyor diyor,geçen hafta rahatsızlanıp eve gidince evde olduğunu biliyordum hep eve gelmek istedim diyor,bende kararsız olunca olsun doğum yapınca seni kapıda 2 kişi karşılarız diyorum....ama nasıl dayanıcam ben şubata kadar hiç bilmiyorum...başımın sol tarafı ağrıyor ensemden evde olsam yatayım ama burada debelenmeye devam et
çok kararsızım şekercimm....1 haftadır aynı mevzu evde,eşim çık diyor ben bilmiyorum diyorum susuyorum....hatta geçen gün ben işteyken aradı,o benden önce eve gidiyor,eve geliyorum kimse yok kapımı açan yok canım eve gelmek istemiyor diyor,geçen hafta rahatsızlanıp eve gidince evde olduğunu biliyordum hep eve gelmek istedim diyor,bende kararsız olunca olsun doğum yapınca seni kapıda 2 kişi karşılarız diyorum....ama nasıl dayanıcam ben şubata kadar hiç bilmiyorum...başımın sol tarafı ağrıyor ensemden evde olsam yatayım ama burada debelenmeye devam et
Oda şöyle normalde cmrt günü kanune iş günüdür ama haftalık 45 saatini hafta içi dolduruyosan, cmrt günü çalıştığın mesaiyeye girer canım. Mesainden düşemes öyle bir şey.. haftalık 45 saatinin içinde bu izin süresi..
arkadaşım çok geçmiş olsun. panik yapma rabim şifanı versin. kanamadan sonra doktora gittin mi hani çok oldu diyorsun ya o yüzden ?
bakıcıya güvenebilecek misin canım ya. yine de razııyım kaynanam baksın.. yakınında kimse yok mu bakabilecek?
çıkmasına çık derim bende ama. sonuçta doğuma 2 ay kala da çıkarsan 4 ay boyunca yattığın yerden maaş alıcan belki ondan sonra çalışmazdın. ben öyle düşünüyodum ilk başta biraz dişimi sıkayım dedim. zaten bulantılı günlerim de geçti artık. şu an evde olsam öğlene kadar yat falan illaki yapacak birşey bulunur ama ne bilim. devletten resmi haklarımı kullanmak için sabrediyorum bende...
cnm günde 10 saat çalışıyoruz sabah 8.30 akşam 18.30 c.tesi de dediğim gibi 1 er hafta arkadaşımla paslaşıyoruz geldiğim zamanda öğlen çıkıyorum.
şimdi süt iznim için 1 gün hakkımı kullanayım desem kesin c.tesi yi adamdan sayıp tamma işte c.tesi gelmezsin dicekler.Aslında ben c.tesi değil p.tesi kullanmak istiyorum desem bu sefer vayy uyanık diyecekl diğer arkadaş kabul etmeyebilr.
:26::26::26:
Galiba bnm hergün 2 saat erken çıkmam daha mantıklı olacak bu durumda.
ebah cım şanslısın eğer çalışmadan da eşin seni rahat ettirebilyor isteklerini karşılayabiliyorsa süper.Benim eşimde istersen çık diyor ama şimdiki gibi olmaz tek başına şuan ki harcamalarımıza gezmemize giymemize yetişemez..Ben de ne kadar fdakarlık edebilirim bilmiyorum.bi de tekrar iş bulmam zor bu küçük şehir şartlarında..
Ben senin yerinde olsam hamileliğin ve bebeğimle geçecek zamanın tadını çıkarırdım..
Mide bulantlıları tekrar hortlayan varmı yaaa 2 gündür yine mide bulanıyor(((
Ebruli arkadaşım geçmiş olsun dr ile görüşmüşsündür zaten ayaklarının altına yastık koy ve yat cnm bir de bol sıvı geçmiş olsun
Mide bulantlıları tekrar hortlayan varmı yaaa 2 gündür yine mide bulanıyor(((
Ebruli arkadaşım geçmiş olsun dr ile görüşmüşsündür zaten ayaklarının altına yastık koy ve yat cnm bir de bol sıvı geçmiş olsun
pazartesi salı iyiydm hatta eve gidip yemek yaptım ama bugün kötüyüm mide bulantım geri geldi hemen geçsin ya sabah çıkartttım iki kere şuan da kendimi tututyorum offfffff offfffffffff
Ebahın eşi çalışıyor gösterirse yine alır devletten haklarını canım.. O yüzden bişey değişmez onun için..
Ben mecburum canım yakınımda kimse yok malesef ki benim. Tek başımayım.. Ve mecburen birine emanet etmek zorundayım. RABBİM bi kapı açar elbet. Staj zorunluluğum olmasa belki bi yaşına kadar hiç değilse bakardım.. Ama şartlarım katı:2:
Bennnnnnn dün o yüzden işe gelmeedm ve sabah yolda çok fenalaştım.. Tansiyonum düştü bağırsaklarım bozuldu midem kalktıİki gündür nie böyle anlamadımmm
kıvırcıktan hala haber yokmu yhaaa? Ben en iyisi birde topiktekilerin (vermek isteyenlerin) gsm nosunu toplayayım
Burdakilerinmi topluyosun tweety..?
Bende dün yazdım kıvırcık nerdesin diye. Ama ses yokkk
ben şimdi işten çıksam ve eşim beni kendi şirketinde çalışıyor gösterse yine devletten rapor parası alabiliyormuyum??
Güselim, öğlen yemek molanı çıkarsan sanırım 9 saat çalışıyor olursun. tam 45 saat çalışıyosun işte. Cmrt mesaiyeye girer kanunen ama, tabi bi çok işyeri bunu sallamaz. Sana bunu söylese diretebilirmisin bilmemi, ama eğer ters düşmek istemiyosan sen 2 saatlerini kullan bencede
canım izine çıkmadan önce 120 günlük sgk primin olursa alıyosun evet
p.tesi doktora gidecekti hala bir haber facedede yok(( evet burdakileri toplıcam vermek isteyen olursa şahsi mailimi versem oluyormu acaba ? bi kırmızı kart daha yemeyim şekercikkkk :))))
teşşekkür ederim şekercim yardımın için eşimle konuşayım da nasılsa SSK primlerimi eşim ödeyecekti muhasebecisi ile görüşsün halletmeye çalışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?