2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben de sana gonul koyuyodum bak burda da bi hayirli olsun demedi diye ona buna dedikodu yapmaya hazirlaniyodum

yemesinler kziimi kim yicek ki benim kizimi ben ust komsuma vermeeeeeeemmm kizimi, dizimin dibinde olacak o hoyttttt

kıvırcıkkk hayırlı ossun ben de diyem de dmeyenleri kara listesine girmeyeyim

bence çok ta heveslnemeyin çünkü değişedebiliyor 8. aya kadar kız bekleyen bir tanıdık 9. ayda erkek aldı kucağına

ben de sana gonul koyuyodum bak burda da bi hayirli olsun demedi diye ona buna dedikodu yapmaya hazirlaniyodum

yemesinler kziimi kim yicek ki benim kizimi ben ust komsuma vermeeeeeeemmm kizimi, dizimin dibinde olacak o hoyttttt

Ayyyy sana kiyamam girmemistim bebeeeeemm ancak girdum hep acik ama diger taraftan calisiom ya o arkada acik hep okuyo gorunuyom yada hep okuyom calisio gorunuom degisio alicam bu firumdan bir prenses bakalim oglum iyidir yagiz delikanli 200 gram dir kendisi bir isi yok hickirmayi filan bilio aktta resmi var hamile takviminde yani hayirli kismet kizzz ole demeyin oglum gel gorsunler

ay koptum çilek senin yüzünden kendi kendime güldüğüm için bigün mağlulen emekli edecekler

Evet demek benim prensesimede arkadaş geliyormuşşşş kıvır kıvır :)
Canım yaa çok sevindim herşeyine.. RABBİM sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.. Bidaha merakta bırakma bisi...

bebişlerin cinsiyetleri tek tek belli olmuş bugün...

Rabbi'm prenslerimize,prenseslerimize hayırlı,sağlıklı,sıhhatli,uzun ömürler nasip etsin inşallah...
Rabbi'm hepimizin doğumunu kolaylaştırsın,hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

ay koptum çilek senin yüzünden kendi kendime güldüğüm için bigün mağlulen emekli edecekler

sen bi sekilde gidecen eve ama du bakalim habire bi yol yapma simdide emekli edecekler filan he hee taaaaam git taaammm

Çok tebrik ederim seni ve bugün mutlu olan tüm annelere ama o daha çok senin saçınla oynayıp yolucak unutma hayırlı olsun tekrar
yolsun ben de onunkini yolarim yolusuruz zaten babasi korkyuo bana benzicek diye. bizim yuzumuzden adanm kafasindaki saclari yolmasinda
kıvırcıkkk hayırlı ossun ben de diyem de dmeyenleri kara listesine girmeyeyim

bence çok ta heveslnemeyin çünkü değişedebiliyor 8. aya kadar kız bekleyen bir tanıdık 9. ayda erkek aldı kucağına

hemn alirim kara listeye affetmeeeemmmm degismez o degismez yo yo ciiikkkkkk

de get cilek hatun de get.... marketinge karnimiz tok bizim

Evet demek benim prensesimede arkadaş geliyormuşşşş kıvır kıvır :)
Canım yaa çok sevindim herşeyine.. RABBİM sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.. Bidaha merakta bırakma bisi...
sagol kuzum. osletmem merak etmeee, cenem dururmu kiz beniiimmmm

Sevincini o kadar gözümün önünde yaşadımki Allah seni hep mutlu etsin herkeside. zırlamaya hazır vaziyette olunca böyle coştum işte

Sevincini o kadar gözümün önünde yaşadımki Allah seni hep mutlu etsin herkeside. zırlamaya hazır vaziyette olunca böyle coştum işte

ayyy amin canim benim. allah seni de mutlu etsin insallah hep, hepimizi herkesi, kusllarr agaclar bocukler hormonlar zip zip aluu kendinizse geliiinnnnnn

sen bi sekilde gidecen eve ama du bakalim habire bi yol yapma simdide emekli edecekler filan he hee taaaaam git taaammm

bakma böyle konuştuğuma son birkaç zamandır burada herkes sinir oluyorum her söylenen batıyor,her yapılan kızdırıyor....mesela şuanda olduğu gibi....kadın gelmiş c.tesi mesai diyor hay allahım ya

bakma böyle konuştuğuma son birkaç zamandır burada herkes sinir oluyorum her söylenen batıyor,her yapılan kızdırıyor....mesela şuanda olduğu gibi....kadın gelmiş c.tesi mesai diyor hay allahım ya

canım o hanımefendıye solermısın buraya bir baksın..pıst hanım efendi size diyorum..evet siz..bakarmısınız burdayım

hamilelikte en büyük sorunun giyim olacağı hiç aklıma gelmemişti:44:

kızzz kıvırcık gözünaydın şekerimmm Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü göstersin inş...

Sürmeli gözünaydın paşan geliyormuşş Allah gönlüne göre verdi maşallahhh diloşuda götürdünmü ne yaptı görünce?

kizlar disardayim islerim bitmedi eve donuyorum suan yolda okudum yazdiklarinizi dayanamadim cepten yaziyorum.Oncelikle kanamali arkadaslara hemncecik gecsin dileklerimi bildiririm. İsten ayrilmak icin iyi dusunun ben sehirlerarasi atama beklerken onbes gun bile cok geldi eger ki paraya ihtiyacinz da varsa gebelik haklarinizdan da istn ayrilip feragat etmeyin bebisler yoruluyosa da ayrilin tabi guzel annisler:) ( alkis yapan sari kafa:) yavruslara kime bakacagina gelince valla hepimiz cin gibi karilariniz biz yolunu buluruz :) ( cam siler gibi yapan sari kafa:) he baska bisi kalmadi aklimda ya ( surati asik kafa:) vee kivirciiiikkkkkkkk cok sevindim len allah bu kadar mi buyuk olur adini da yagmur koy hahah bisi olmasin onun sacina (gulen simaran deli manyak tum suratlar:)) Surmeli bacim allah senin de gonlune gore vermis yahu mutlusundur cok ay ne guzel ne guzel ( el cirpan gulen ziplayan suratlar:)) cilekcikim eve gider gitmez cay demlicem ozet filan dokuzda baslar umarim anca yetisirim anam (kosturan yorgun mutlu kafayi gozu dagitmis el cirpan sebek gibi gulen bi surat hayal ettim:))kiz ben o kdr yazdim altta varmis cepte de sari kafalar ya ay ne salagiiiim hay kafama. Ay cok konustum hadi kactim

kızlar akşamları siz de ağırlaşıyor musunuz? sanki karnım daha fazla şişiyor, iyice daralıyorummmmmmmm

bir de ben 15. haftamdayım ve bu hafta karnım birden büyüdü. siz de durumlar nasıl?

prensesin hayırlı uğurlu olsun canım benim, İnsan bebişini görünce de pek bir keyifli oluyo birde üstelik haberler iyiyse..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…