egeee baban geldii hadi eve
evet oluyo gibi ..ışık&ege oda oluyo dur belki alırız sizin kızı
amanııınnnn bey bey bize kıza kısmet çıktıgelin olup gidecek bizi bırakacak öylemi ah minik kızım benim
ben de sana gonul koyuyodum bak burda da bi hayirli olsun demedi diye ona buna dedikodu yapmaya hazirlaniyodum
yemesinler kziimi kim yicek ki benim kizimi ben ust komsuma vermeeeeeeemmm kizimi, dizimin dibinde olacak o hoyttttt
ben de sana gonul koyuyodum bak burda da bi hayirli olsun demedi diye ona buna dedikodu yapmaya hazirlaniyodum
yemesinler kziimi kim yicek ki benim kizimi ben ust komsuma vermeeeeeeemmm kizimi, dizimin dibinde olacak o hoyttttt
Ayyyy sana kiyamam girmemistim bebeeeeemm ancak girdum hep acik ama diger taraftan calisiom ya o arkada acik hep okuyo gorunuyom yada hep okuyom calisio gorunuom degisioalicam bu firumdan bir prenses bakalim oglum iyidir yagiz delikanli 200 gram dir kendisi bir isi yok hickirmayi filan bilio aktta resmi var hamile takviminde yani hayirli kismet kizzz ole demeyin oglum gel gorsunler
canlaaaarimmmmm kuzucuklarimin bitanbecik annisleri nasil da merak etmisler beni yaaa. seviyooooooooooom leeeeennnn siziiiiiiiiiiiii.
ya ben dun cok yogun bi gunun ardindan doktora gittim sonra oradan esimin ailesinin yanina ve orda net tok aksam giremedim. bugun tum gun sahadaydim organizasyon vardi, bi ara girdim ama yazzmadan cikmak zorunda kaldim. yoksaaaam aklim hep siz deeeeeee. esime bile kafayi yedirttim geldik ananin yanina hbr veremem kizloara diye
her seyimiizn cooo iyi cikti masallha.coccuuuuuumm oyanayiup duruyodu, uclutest icin kan verdim veeeeeeeeeeeee
:124::124::124:
kizcemmmmm geliyo prensesim geliyo teyzoslari coook mutlu oldum yavrum bi kere gosterdi gerci cok edepli ama doktor hata payi birakiyorum frakat kiz bu dedi.
:76::76::76: kendime oyuncak geliyo saclarini da bu tip gibi yapip gezdircem cccooocccuuuuuummmuuuuuu
ay koptum çilek senin yüzünden kendi kendime güldüğüm için bigün mağlulen emekli edecekler
yolsun ben de onunkini yolarim yolusuruz zaten babasi korkyuo bana benzicek diye. bizim yuzumuzden adanm kafasindaki saclari yolmasindaÇok tebrik ederim seni ve bugün mutlu olan tüm annelere ama o daha çok senin saçınla oynayıp yolucak unutma hayırlı olsun tekrar
kıvırcıkkk hayırlı ossun ben de diyem de dmeyenleri kara listesine girmeyeyim
bence çok ta heveslnemeyin çünkü değişedebiliyor 8. aya kadar kız bekleyen bir tanıdık 9. ayda erkek aldı kucağına
Ayyyy sana kiyamam girmemistim bebeeeeemm ancak girdum hep acik ama diger taraftan calisiom ya o arkada acik hep okuyo gorunuyom yada hep okuyom calisio gorunuom degisioalicam bu firumdan bir prenses bakalim oglum iyidir yagiz delikanli 200 gram dir kendisi bir isi yok hickirmayi filan bilio aktta resmi var hamile takviminde yani hayirli kismet kizzz ole demeyin oglum gel gorsunler
sagol kuzum. osletmem merak etmeee, cenem dururmu kiz beniiimmmmEvet demek benim prensesimede arkadaş geliyormuşşşş kıvır kıvır :)
Canım yaa çok sevindim herşeyine.. RABBİM sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.. Bidaha merakta bırakma bisi...
yolsun ben de onunkini yolarim yolusuruz zaten babasi korkyuo bana benzicek diye. bizim yuzumuzden adanm kafasindaki saclari yolmasinda
hemn alirim kara listeye affetmeeeemmmmdegismez o degismez yo yo ciiikkkkkk
de get cilek hatun de get.... marketinge karnimiz tok bizim
sagol kuzum. osletmem merak etmeee, cenem dururmu kiz beniiimmmm
Sevincini o kadar gözümün önünde yaşadımki Allah seni hep mutlu etsin herkeside. zırlamaya hazır vaziyette olunca böyle coştum işte
sen bi sekilde gidecen eve ama du bakalim habire bi yol yapma simdide emekli edecekler filan he hee taaaaam git taaammm
bakma böyle konuştuğuma son birkaç zamandır burada herkes sinir oluyorum her söylenen batıyor,her yapılan kızdırıyor....mesela şuanda olduğu gibi....kadın gelmiş c.tesi mesai diyor hay allahım ya
hamilelikte en büyük sorunun giyim olacağı hiç aklıma gelmemişti:44:
kızlaaaarr biz geldik
herşeyden önce dualarınız ve güzel temennileriniz için çok çok teşekkür ederim
dr sağlıklı herşey yolunda dedi çok kustuğum için kan ilacını bıraktırdı kendine gelince tekrar başlarız ama şuanda gerek yok dedi ..
suyumuz ,eşimiz,gelişimimiz çok şükür rabbime iyiymiş elevit verdi çok güzel rahatlattı beni ve uzun uzun bebeğimi görmemi sağladı
% 5 yanılma payı koyalım ki pek yanılmam dedi :))) veeee prensesim geliyooooooo:) çok oynak bişeymiş yerinde duramıyodu10 gün sonra tekrar gel bakalım son olarak net bişey diyelim dedi ...işte bu kadar kızlar rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı olmayanlara da en kısa zamanda hayırlı haberlerle gebeler kervanına katılmayı nasip etsin inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?