2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlaaaarr biz geldik
herşeyden önce dualarınız ve güzel temennileriniz için çok çok teşekkür ederim
dr sağlıklı herşey yolunda dedi çok kustuğum için kan ilacını bıraktırdı kendine gelince tekrar başlarız ama şuanda gerek yok dedi ..
suyumuz ,eşimiz,gelişimimiz çok şükür rabbime iyiymiş elevit verdi çok güzel rahatlattı beni ve uzun uzun bebeğimi görmemi sağladı
% 5 yanılma payı koyalım ki pek yanılmam dedi :))) veeee prensesim geliyooooooo:) çok oynak bişeymiş yerinde duramıyodu 10 gün sonra tekrar gel bakalım son olarak net bişey diyelim dedi ...işte bu kadar kızlar rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı olmayanlara da en kısa zamanda hayırlı haberlerle gebeler kervanına katılmayı nasip etsin inş....

Merhaba...Seni çok iyi anlıyorum bende öğretmenim 20 saat dersim var nöbet gerçekten yoruyor özellikle ilköğretimde.Aralık ayı başında nöbet görevinden düşücez ama dr dan rapor gerekiyormu acaba yoksa idareyle görüşmek yeterli mi? Mart 20 gibi benim doğum öncesini sonraya aktarmayı düşünüyorum ocak sonu zaten yarı yıl tatili ama 6 ay yasası çıkarsa sonraya aktarmanın bir anlamı yok öncesini kullanabiliriz bakalım ne olucak.Bende rüyamda erkek bebeğimiz olduğunu gördüm eşimden etkilendim sanırım o da benden 2 gün önce kız bebeğimizin olduğunu görmüş.Cumartesi gidicez dr 4 hafta önce gittiğimizde erkek olabilir ama kesin deil dedi bakalım ne olucak heyecanlıyım.Erkenden uyuyup kalıyorum okulda yoruyor herhalde bol bol uyuyalım sonra arıycaz bu günleri sanırım :) sizin cinsiyet belli mi?

Ne güsel ne güsel benim prensesime bir arkadaş daha geldi :) Hadi gözün aydın RABBİM sağlıklı haberlerini daim etsin inşallah...

Kızlarrrrr surmelinin PRENSİ oluyomuşşşşşşşşşşşşşşşş :)

canım prensesn hayırlı olsun senn de güzel temmennilerin için teşekkür ederiz

kızlar eleleee veriin toydii, velvelee verinn teey teeeyyy

halay ve halaybasında mendıl sallayanı ancak böleyaptım teey teeeyy
bısı oldugu yok psıkolojık bozukluk eserı arada bole neşelenıp bırden uzuluyorum işte

sabahdan gördüm senii çok beyaz geldin banaaaaaaaa
a bu arada kocam ege ismin begenmiş.sizce nasıl buisimle tanıdıgınız tipler nasıl?

canlaaaarimmmmm kuzucuklarimin bitanbecik annisleri nasil da merak etmisler beni yaaa. seviyooooooooooom leeeeennnn siziiiiiiiiiiiii.
ya ben dun cok yogun bi gunun ardindan doktora gittim sonra oradan esimin ailesinin yanina ve orda net tok aksam giremedim. bugun tum gun sahadaydim organizasyon vardi, bi ara girdim ama yazzmadan cikmak zorunda kaldim. yoksaaaam aklim hep siz deeeeeee. esime bile kafayi yedirttim geldik ananin yanina hbr veremem kizloara diye

her seyimiizn cooo iyi cikti masallha. coccuuuuuumm oyanayiup duruyodu, uclutest icin kan verdim veeeeeeeeeeeee
:124::124::124:
kizcemmmmm geliyo prensesim geliyo teyzoslari coook mutlu oldum yavrum bi kere gosterdi gerci cok edepli ama doktor hata payi birakiyorum frakat kiz bu dedi.
:76::76::76: kendime oyuncak geliyo saclarini da bu tip gibi yapip gezdircem cccooocccuuuuuummmuuuuuu

hayırlı olsun kıvırcıkkk.....benim ışık kızıma arkadaş geliyor demekki....çok sevindim....o kadar bekle dur yüzlerini göstermesinler haksızlık dimi.....

ege isminde tanıdığım yok uludağ çileki ama çok hoş bir isim...mesela doğum gününüde düşünmek lazım "iyiki doğdun egeeee,iyi ki doğdun egeee" oluyor

yegenimin ismi ege ve cok guzel isim bence. ayrica yegenim cok yakisikli ve zekidir benden solemesi ben de egeliyim zaten guzel isim bacim yaff ege..

hayırlı olsun kıvırcıkkk.....benim ışık kızıma arkadaş geliyor demekki....çok sevindim....o kadar bekle dur yüzlerini göstermesinler haksızlık dimi.....
tesekkurler ebahcim, cok kiz istiyodum ben ondan boyel ortaligi yikiyorum

demekki allah bizim gönlümüze göre verdi,sağlıklı doğsunlar anne ve babasıyla mutlu güzel hayatları olsun kızlarımızın.....

amin canim en buyuk dilegim huzurlu mutlu buyutmek kuzumu.
alisverise basliyim ben gariiiiiiiiiii, hi ho hoytttt

Hayirli olsun kivircik. Bakalim bize prensmi prensesmi gelecek. Esim cinsiyet konusturmuyor bile, kiz olursa kizim diye severiz, oglan olursa oglum diye severiz diyor. Aslinda o da kiz istiyor

Ebruli cok gesmis olsun, bol su ic bir de doktoruna sor coraspin'i kessem mi diye? Iyice dinlen yataktan cikma, doktora da gorunmen de fayda var, igne vurmak isteyebilir. Bir de surekli dua et...

Son düzenleme:
yegenimin ismi ege ve cok guzel isim bence. ayrica yegenim cok yakisikli ve zekidir benden solemesi ben de egeliyim zaten guzel isim bacim yaff ege..
ü

ayy vallamııı kızz..evet banada hoş geldi..ilk sizle paylaştım canlarımsınız kızlar yaaaaaaa

ege isminde tanıdığım yok uludağ çileki ama çok hoş bir isim...mesela doğum gününüde düşünmek lazım "iyiki doğdun egeeee,iyi ki doğdun egeee" oluyor

egeee baban geldii hadi eve
evet oluyo gibi ..ışık&ege oda oluyo dur belki alırız sizin kızı

ayyyyyyyyy aman desinler desinleer senin kızını yesinleeerrrr hayırlı ugurlu olsunnn kıvırcıkımmmmmmmmmm

kızzzzz yagmur goren masum fönlümm benım kıvırcıgımmmmm benımmmm prenses mı gelıomusss amanda aman nazlı prenses yesın onu mihs teyzesiiii...ewt bu resımdekı kıza benzesın ya cok tatlı bu :) canım benım hayırlı ugurlu olsun tatlımmmm benımmm

ben de sana gonul koyuyodum bak burda da bi hayirli olsun demedi diye ona buna dedikodu yapmaya hazirlaniyodum

yemesinler kziimi kim yicek ki benim kizimi ben ust komsuma vermeeeeeeemmm kizimi, dizimin dibinde olacak o hoyttttt

tesekkurler mihs teyzesi. misssss olsun senin gibi, yalnis doktor yanilma payi birakiyom dedi ya supriz yapmaz dimi sonradan bizim evsde bayram havasi esiyo da hhehehehehe

Çok tebrik ederim seni ve bugün mutlu olan tüm annelere ama o daha çok senin saçınla oynayıp yolucak unutma hayırlı olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…