2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
oy oy kızcen hayırlı oğurlu olsun loçkam Sağlıcaklı olsun nur topu gibim :)

amin amin canım benim hepimize inşallah :)

kızlar akşamları siz de ağırlaşıyor musunuz? sanki karnım daha fazla şişiyor, iyice daralıyorummmmmmmm

bir de ben 15. haftamdayım ve bu hafta karnım birden büyüdü. siz de durumlar nasıl?

evet canım günün bütün yorgunluğu sanki akşama yansıyo gibi sabah uyandığıma nazaran göbüşüm daha büyük ve benimde karnım 15.hatfada birden büyüdü. çok ilginç on günde karnım çıktı :)

elisa arkadaşım geçmişi okuyabildiğim kadarıyla. Çok geçmiş olsun hemencecik herşey düzelsin hiç bir sorun olmasın hayadında bol bol dinlen.

annişler gündüzleri işteyken cepten giriyorum çok zor oluyo burayı takip etmek o yüzden bazen bazı şeyleri atlıyabiliyorum. cevap veremediğim bir arkidişim olursa kusuruma bakmasın. toplucana tüm annişlerin bebişleri sağlıcakla kucağına gelsin :) hastalarımıza acil şifalar olsun, kaynanası , iş arkadaşı veya her kim olursa sorun yaşayan arkadaşlarımın sıkıntıları birden yok olsun. Her günümüz mutluca sağlıklıca ve bol tekmeli geçsin :)

kızlar hayırlı olsun cinsiyet haberleriniz bebişler görülmüş sağlıklı haberler alınmış ağızlar kulaklarda maşallah darısı benim gibi kesinleşmeyenlerin başına

çok geçmişi okuyamadım daha doğrusu okudum ama hamilelik işte unuttum ne dicektim

benimde bu hafta göbüşüm baya büyüdü 15. haftamda yani artık yolda yürürken göbeğime takılan gözlerle karşılaşıyorum

hürrem başlıyor meyvemi çerezimi falan hazırlayıp kurulucam ekran başına kocemde geç gelecek bu akşam bende bekarlık yapcam ohhh mis gibi oluyor arada böyle olunca hele ki hürrem günü süper oluyor

bu arada top top yumurta çatlatacaksın bizi gülmekten maşallah neşene umarım bi buluşma olurda bir araya geliriz

işte öyle yazmadan yapamadım size diyorum bağımlılık yapıyonuz diye ama bu kadar bilgisayar radyosyonunu da engellemek lazım bilmiyom yani

hadi öpüldünüz

elisa arkadaşım geçmişi okuyabildiğim kadarıyla. Çok geçmiş olsun hemencecik herşey düzelsin hiç bir sorun olmasın hayadında bol bol dinlen.

prdon elisa arkadaşım geçmişi daha iyi okuyunca ebruli arkadaşımızmış Aynı dileklerim ebrulicim senin için

Hepınıze merhaba guzel anne adayları:))Bende calıstıgım ıcın artık pek ınternete gıremez oldum.Sayfalar akıp gıdıyor ben cok fazla takıp edemıyorum ama cınsıyet ogrenen tum anne adaylarına hayırlı olsun diyorum.Darısı bizim basımıza İnşallahhh diyorum.

Sekercıkk kıvırcık surmelı hepınızı tebrık edıyorum

Ikılı test sonucuna gore cınsıyet tahmını konusunda bılgısı olan var mııı????

merhaba canım evet sayfayı takip etmek oldukça zor oluyo çok fazla annişiz ve sayflar akıp gidio. Az önce facebookta şöle birşey yazmış bir arkidiş...

(Kızlar ikili testte bhcg degerıne gore cınsıyet tahmını tutan var mı acaba?Deger 50 nın altındaysa erkek ustundeyse kız dıyorlar ama benımkı oldukca yuksek acaba bızımkının cınsıyetı nedır?Bhgc degerım 142.6:))

belki yardımcı olur sana

aaa ben de tam tersini biliom nette ole yaziodu :44:benim 80 miydi ne ole bisiydi erkekmis ama her an kizim da olabilir o zaman

merhabaaaaa bağımlılık yapan sevgili arkidişlerim. iki gündür buraya gelmek için cebelleşiyorum ama kısmet olmadı. dün kızım gözlerinden mikrop kapmış doktora götürdüm ilaç verdi falan derken öğlen geldim mutfağı komplllllle temizledim akşam oldu size bir bakiiiim dedim kızım pepeeeeeee pepeeeeeee diye tutturdu sevgili eşim laptoptan kıza pepeyi aç dedi ayrılmak zorunda kaldım cvp verecek arkadaşlarım vardı işaretlediklerimde silinmiş geride dönemedim maalesef cvp yazamıyorum. bugünde komple buzdolabını temizledim camları sildim derken tam gidim yine size bağlanayım dedim komşum bana bağlandıpizzayla kurabiye yapmış beraber yiyelim demiş haydeeee bide öyle hizmet et size bağlanamadığımamı yanayım pestilim çıkmış halde hizmet ettiğimemi sonra evi sil süpür yemek hazırla eşime derken anca oldu.

Günaydın kızllar;
gıdapınar bayıldım yaaa ilk defa duydum bu sizde adetmi acaba? dün bide yeni şey öğrendim bebeği tuzluyorlarmış bunu yapan yada bilen varmı ?....

ben kızıma kırkı çıktığında banyo suyuna tuz dökmüştüm. kimide çocuğun vücudunu tuzluyormuş ter kokmasın diye.[/QUOTE]

kızlar akşamları siz de ağırlaşıyor musunuz? sanki karnım daha fazla şişiyor, iyice daralıyorummmmmmmm

bir de ben 15. haftamdayım ve bu hafta karnım birden büyüdü. siz de durumlar nasıl?

papatya bende ayni durumdayim( sanki 8.ayimdayim ya tislayip duruyorum karnim sisiyo, nefes nefese kaliyorum sizdedemi ayni sekilde oluyo.

cevaplarımı yazdım çokşükür . herkeze iyigeceler eşim bana ters ters bakıyor,ufffpuffff yapıyorrrrr çıkmak zorundayım paipaiiiii

oğluşum olacak oğluşummm

bebeğim 250 gr.. 14 cm olmuşşş

tekmelerine kurban olduğumm hayırlı gel anneciğim..

Sürmeli ben dediydim bekliyordum erkek bebiş senden sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah canımmm

Alaraburcu ve kıvırcık sizlerin de gözünüz aydın olsun kızlar prensesler geliyor kızıma arkadaş olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…