Kızlarrrrr surmelinin PRENSİ oluyomuşşşşşşşşşşşşşşşş :)
oy oy kızcen hayırlı oğurlu olsun loçkam Sağlıcaklı olsun nur topu gibim :)canlaaaarimmmmm kuzucuklarimin bitanbecik annisleri nasil da merak etmisler beni yaaa. seviyooooooooooom leeeeennnn siziiiiiiiiiiiii.
ya ben dun cok yogun bi gunun ardindan doktora gittim sonra oradan esimin ailesinin yanina ve orda net tok aksam giremedim. bugun tum gun sahadaydim organizasyon vardi, bi ara girdim ama yazzmadan cikmak zorunda kaldim. yoksaaaam aklim hep siz deeeeeee. esime bile kafayi yedirttim geldik ananin yanina hbr veremem kizloara diye
her seyimiizn cooo iyi cikti masallha.coccuuuuuumm oyanayiup duruyodu, uclutest icin kan verdim veeeeeeeeeeeee
:124::124::124:
kizcemmmmm geliyo prensesim geliyo teyzoslari coook mutlu oldum yavrum bi kere gosterdi gerci cok edepli ama doktor hata payi birakiyorum frakat kiz bu dedi.
:76::76::76: kendime oyuncak geliyo saclarini da bu tip gibi yapip gezdircem cccooocccuuuuuummmuuuuuu
bebişlerin cinsiyetleri tek tek belli olmuş bugün...
Rabbi'm prenslerimize,prenseslerimize hayırlı,sağlıklı,sıhhatli,uzun ömürler nasip etsin inşallah...
Rabbi'm hepimizin doğumunu kolaylaştırsın,hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
kızlar akşamları siz de ağırlaşıyor musunuz? sanki karnım daha fazla şişiyor, iyice daralıyorummmmmmmm
bir de ben 15. haftamdayım ve bu hafta karnım birden büyüdü. siz de durumlar nasıl?
elisa arkadaşım geçmişi okuyabildiğim kadarıyla. Çok geçmiş olsun hemencecik herşey düzelsin hiç bir sorun olmasın hayadında bol bol dinlen.
Hepınıze merhaba guzel anne adayları:))Bende calıstıgım ıcın artık pek ınternete gıremez oldum.Sayfalar akıp gıdıyor ben cok fazla takıp edemıyorum ama cınsıyet ogrenen tum anne adaylarına hayırlı olsun diyorum.Darısı bizim basımıza İnşallahhh diyorum.
Sekercıkk kıvırcık surmelı hepınızı tebrık edıyorum
Ikılı test sonucuna gore cınsıyet tahmını konusunda bılgısı olan var mııı????
Herkes hürremi izliyo galiba. kimseden çıt çıkmıyor :)
merhaba canım evet sayfayı takip etmek oldukça zor oluyo çok fazla annişiz ve sayflar akıp gidio. Az önce facebookta şöle birşey yazmış bir arkidiş...
(Kızlar ikili testte bhcg degerıne gore cınsıyet tahmını tutan var mı acaba?Deger 50 nın altındaysa erkek ustundeyse kız dıyorlar ama benımkı oldukca yuksek acaba bızımkının cınsıyetı nedır?Bhgc degerım 142.6:))
belki yardımcı olur sana
Günaydın kızllar;
gıdapınar bayıldım yaaa ilk defa duydum bu sizde adetmi acaba? dün bide yeni şey öğrendim bebeği tuzluyorlarmış bunu yapan yada bilen varmı ?....
cnm annemler yapardı eve ilk defa gelen bebeğe ,pamuk yumurta un falan ama gelişi güzel poşetle verirlerdi.Ben biraz süsledim netten de yardım aldım üstüne ekledim süper bi 40 uçtu sepeti oldu. Yarın fotosunu eklerim becerebilirsem. Detayları ne zaman istersen veririm.
bu pamuk yumurta un olayını hiç duymamıştım.
şu 6 aylık doğum izni yasası onaylanmadı dime :26: süt izni her gün 2 saat erken çıkıyormuşşun bana bir tanıdık dediki;
her gün 2 saat haftada 1 gün yapıyor iş yerinle anlaşırsan hergün normal saatte çıkarsın, haftaiçi bir gün izin yaparsın.
çok kafama yattı mesela cumartesi pazar izinli oluoz zaten bide çarşamba kullanırım sanki 2 gün çalışmış gibi olurum tabi işyeri o zamana kadar beni sepetlememiş olursa özel sektor ne olsa
kızıma hamileyken çalıştığım işyerim 10 dk uzaklıktaydı. doğumdan evvel 1 ay doğumdan sonrada 2 ay ücretli 6 ayda ücretsiz kullandım. sonrada 1 yaşına gelene kadar süt izni günde iki saat kullandım. günde 2 saat çok işime yarıyordu kızımı emziriyordum. benim bide vardiyalıydı. bir hafta sabah bir hafta akşamcıydım. sabahçıyken erken çıkıyordum akşamcıyken geç gidiyordum. süt izni bitince baktım olmuyor işten istifa ettim kızıma bakmaya karar verdim.
bende katılıyorum. kesinlikle yatırma kokusunu alınca bırakmaz tanıdığım anneanneler var çünkü kadın gece kalkıp kızının evine gitmek zorunda kalıyordu.Benden sana tavsiye kalsan bile asla çocuğun senden başkasıyla uyumasın senin kokunu bilsin ben yanından zor alıyordum birsüre sonra siz gidin kalsınlarda başlar çocuk aklı başına gelinceye kadar yanınızda kalsın derim annem nasılsınlara dikkkaaaat
aaaaaaa faceleriniz varmı birbirinizin? banada özelden yazında bende ekliyim.p.tesi doktora gidecekti hala bir haber facedede yok(( evet burdakileri toplıcam vermek isteyen olursa şahsi mailimi versem oluyormu acaba ? bi kırmızı kart daha yemeyim şekercikkkk :))))
canlaaaarimmmmm kuzucuklarimin bitanbecik annisleri nasil da merak etmisler beni yaaa. seviyooooooooooom leeeeennnn siziiiiiiiiiiiii.
ya ben dun cok yogun bi gunun ardindan doktora gittim sonra oradan esimin ailesinin yanina ve orda net tok aksam giremedim. bugun tum gun sahadaydim organizasyon vardi, bi ara girdim ama yazzmadan cikmak zorunda kaldim. yoksaaaam aklim hep siz deeeeeee. esime bile kafayi yedirttim geldik ananin yanina hbr veremem kizloara diye
her seyimiizn cooo iyi cikti masallha.coccuuuuuumm oyanayiup duruyodu, uclutest icin kan verdim veeeeeeeeeeeee
:124::124::124:
kizcemmmmm geliyo prensesim geliyo teyzoslari coook mutlu oldum yavrum bi kere gosterdi gerci cok edepli ama doktor hata payi birakiyorum frakat kiz bu dedi.
:76::76::76: kendime oyuncak geliyo saclarini da bu tip gibi yapip gezdircem cccooocccuuuuuummmuuuuuu
ayyyyyyy çok sevindim ya sen kız istiyordun sağlıkla doğurmak nasip etsin allah. ama yanılma payı bırak üzülme. oooofffff daha öğrenemeyenlerden biride benim bakalım ne gelecek merak ediyorum sürmelicim senin paşanda hayırlı olsun canım ya . kanamaları olan arkadaşlarda geçmiş olsun hepinize . mide bulantıları olanlarda allah sabırcıklar versin.. benimde bu aralar koku duyum yine biraz hortladı sanki ilerlemez inşallah.
kızlar akşamları siz de ağırlaşıyor musunuz? sanki karnım daha fazla şişiyor, iyice daralıyorummmmmmmm
bir de ben 15. haftamdayım ve bu hafta karnım birden büyüdü. siz de durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?