2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
papatya bende ayni durumdayim( sanki 8.ayimdayim ya tislayip duruyorum karnim sisiyo, nefes nefese kaliyorum sizdedemi ayni sekilde oluyo.

aynen canım, hatta korkuyorum şimdi böyleysem sonra ne olurum diye, çok çabuk yoruluyorum, fazla yemesem bile kendimi acayip rahatsız hissediyorum.

arkadaslaaarr busaatte cogunuz yatti ama ancak girebildim bizimde prensmis bugün gördük, ööyle acti net gösterdiki doktor bile ne merakli göstermeyede dedi

Günaydııııııııın şekerlerin şeker anneleri yine güzel haberler olsun herkese kanaması olan arkadaşlar nasıl oldunuz kargalar kahvaltı yapmadan girmişin galiba evde olunca. çalışan anneler sizlerede gününüz kolay geçsin dilerim

Herkese gunaydın guzel annısler gununuz sorunsuz ve mutluca gecmesını dılerım. Ben bu gece ruyamda oglusumu gordum. Gece yatmadan once bebısıme dedım kı bu gece ruyamda gorum senı oglum hadı bakalım ıyı geceler dedım. Sonra tosun pasa gıbı boncuk gozlu bır oglus ay ay gorsenız ne ka tatlıydı optum sarıldım cok etkılendım dogrusu

günaydın annişler

bu gün çok yoğunum malesef geçmişide okuyamadım
bu gün burayada gelemicem

kızlar bu aralar hep açım çok çabuk acıkıyorum
4 aydır doğru dürüst beslenemiyodum
ama şimdi canım hep bişeyler istiyo
yemek yiyorum 2 saat sonra yememiş gibi oluyorum
açlıktan başım donüyo tansiyonum düşüyo
siz nasılsınız sizdede böyle açlık hissi varmı
ayrıca kilo almaya başladım göbeğim benden önce gidiyo artık hamile olduğum bariz belli oluyo

Gunaydın cnm. Suan bende ıstah acılması henuz yok. Benımde gobusum bellı oluyo artık. Ama ben zaten ıkı saatte, uc saatte bır ıllakı beslenıyorum :) sabah uynadıgımda cok ac oluyorum. Resmen mıdem yapısacak gıbı oluyo.

bn en başından beri iştahımda değişiklik yok.kusmadığım için kilomkaybım olmadı ama 2,5 kilo aldım..bugün dar bi t-shırt giydim ben bile inanamıyorum nasıl büyüdü bu kadar diye..Bugün iş arkadaşlarım çok takılır bana göbekli diye sanki 1 hafta belirginleşti iyice...

GÜNE GÜLÜMSEYEREK BAŞLAYAN GÜL YÜZLÜ GÜZEL ANNELERE BENDEN BU GÜL HEDİYE OLSUN.. gül bulamadım gülücük hediye olsun :) :) günaydın herkese.....

kızlar akşamları siz de ağırlaşıyor musunuz? sanki karnım daha fazla şişiyor, iyice daralıyorummmmmmmm

bir de ben 15. haftamdayım ve bu hafta karnım birden büyüdü. siz de durumlar nasıl?
aynen ya akşam çok ağırlaşıyorum uyku çmküyor hemen uyuyorum tavuk gibiyim saat 8 bende yatakta

kızz evet çok konuştun sen bir daha bu kadar konuşma hatta kimseye isim sunma bak benim adımı çalmışın yağmur koyamaz kimse benm sözüm var kızıma ben koyacam gerçi daha belli değil ama olsun ya kızsa :44::44::44:

canım benim prensesin hayırlı olsun kendine oyuncak da buldun senden iyisi yok
oğluşum olacak oğluşummm

bebeğim 250 gr.. 14 cm olmuşşş

tekmelerine kurban olduğumm hayırlı gel anneciğim..
sürmeli oğlun hayırlı olsun sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin allah
arkadaslaaarr busaatte cogunuz yatti ama ancak girebildim bizimde prensmis bugün gördük, ööyle acti net gösterdiki doktor bile ne merakli göstermeyede dedi
canım senin de kızın hayırlısı olsun ay ne güzel herkez öğreniyor cinsiyetleri bi heyecan bir hayecan sıra bana da gelse bende uçsam havalara

günaydın anneler ve bebeleri,
güne sinirli başladım iş yüzünden,c.tesi mesaisi tam günmüş sanırım ipler yarın kopar,ne kendime zaman ayırabiliyorum ne eve,ne eşime,yorgunum dinlenemiyorum...miniğimede yazık tüm gün o da benimle streste...yarın ola hayır ola ben mesaiyi kabul etmediğimi söylerim olur biter.....
cinsiyet öğrenen arkadaşlar allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

çalışan anneler stres yapıp bebişi üzmeyin, iş hayatına alışmışsanız evde duramazsınız zaten

Son düzenleme:
Günaydınnn hepinize bebişlerinize.. Güsel bir gün diliyorum, sağlıklı mutlu huzurlu..
Ebahcım güne bende kötü başladım, dünde böyleydii.. Yıldırma politikaları var bisim burdada
Geçmişe pek bakamadım, biras yoğunum. Bir günaydın diyeyim dedim..
Başıyazmalıkız gördüm yazını, tebrik ederim hayırlı olsun oğluşunnnn RABBİM sağlıklı etsin inşallah..

Gunaydın cnm benım yarın ben gelemıycem de olsun bıtsın hıc stres yapma kendıne bebısıne. Bende ıkı gundur falan asırı alınganım, hanı hamıleyım tamam zaten hormonlar bınbesyuz ama ıkı gundur ıkıbınbesyuz yanı. Allah tum kotu ınsanları yaptıklarıyla sınasın canım unutma hıcbırsey senden ve bebısınden daha degerlı olamaz

birde mesaiyi akşam çıkarken söylüyor,planın varmı dedi evet var dedim iyi o zaman iptal et diyor dalga geçer gibi...akşam arkadaşı cepten aramış akşama kadar mesaideyiz diyor sabahta o söyledi bana cesaret edipte akşama kadar diyemiyor uyuz kadın....yarın akşam eve çıkarken ben gelemiyorum dicem birşey derse çıkışımı verin ben gideyim zaten yoğun stres altında çalışıyorum bir tek c.tesi günüm var eşimden hariç kendime ayırdığım onuda elimden almaya çalışıyor....şuan keşke birşey dese bende yarını beklemesem

Uyuz kadın ıste, sen gelemıycem de ve ısını erteleyemeyecegını soyle. Bıde korkma gıt kendın soyle ondan bekleme. Haddını bılsın bırazcık. Ay nasıl sınır oldum kadına ulassam ona bır kızardım bır kopururdum vala bende stresımı atmıs olurdum. :) dedıgım gıbı canım dusunerek kendını bunaltma gıt konus sızın benımle sorununuz mu var de ısınıze gelmıyo cıkartın o halde ama benım cıkmaya nıyetım yok de bezdırme yapmaya calısmayın de. Gerek yok boyle egolara de. Ne bıleyım de de de. :) ay bende nasıl yangına korukle gıttım. Ama cok sınırlendım.

günaydın güzel hamişlerrr

benim yine başım ağrımaya başladı bugün,yarın kapsamlı ultrasona giriyorum,veeee üçlü test için kan verme günüm....
en en en önemlisi bebişimi göreceğimm

inşallahh herşey yolunda gider...

kızlar ben yaklaşık bir aydır şöyle yumurtalı,peynirli,çeşitli kahvaltı yapamıyorum,geçen gün acaba bu takıntı geçmişmidir diye kahvaltı yaptım,çıkardım hepsini.
hafta içi işyerinde çorba içiyorum sabahları.Dün akşam süt içmeye başladım,yatmadan önce içtim,kusturtmadı.Her akşam öyle yapacağım artık.

Gunaydın hayalım. Cok gecmıs olsun cnm sonucların ıyı cıksın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…