papatya bende ayni durumdayim( sanki 8.ayimdayim ya tislayip duruyorum karnim sisiyo, nefes nefese kaliyorum sizdedemi ayni sekilde oluyo.
Ahhhhh canım hadi hayırlısııı yaaainşallah hayırlı haberlerle gelip cinsiyetinide bize haber verirsin
günaydın annişler
bu gün çok yoğunum malesef geçmişide okuyamadım
bu gün burayada gelemicem
kızlar bu aralar hep açım çok çabuk acıkıyorum
4 aydır doğru dürüst beslenemiyodum
ama şimdi canım hep bişeyler istiyo
yemek yiyorum 2 saat sonra yememiş gibi oluyorum
açlıktan başım donüyo tansiyonum düşüyo
siz nasılsınız sizdede böyle açlık hissi varmı
ayrıca kilo almaya başladım göbeğim benden önce gidiyo artık hamile olduğum bariz belli oluyo
günaydın annişler
bu gün çok yoğunum malesef geçmişide okuyamadım
bu gün burayada gelemicem
kızlar bu aralar hep açım çok çabuk acıkıyorum
4 aydır doğru dürüst beslenemiyodum
ama şimdi canım hep bişeyler istiyo
yemek yiyorum 2 saat sonra yememiş gibi oluyorum
açlıktan başım donüyo tansiyonum düşüyo
siz nasılsınız sizdede böyle açlık hissi varmı
ayrıca kilo almaya başladım göbeğim benden önce gidiyo artık hamile olduğum bariz belli oluyo
aynen ya akşam çok ağırlaşıyorum uyku çmküyor hemen uyuyorum tavuk gibiyimkızlar akşamları siz de ağırlaşıyor musunuz? sanki karnım daha fazla şişiyor, iyice daralıyorummmmmmmm
bir de ben 15. haftamdayım ve bu hafta karnım birden büyüdü. siz de durumlar nasıl?
kızz evet çok konuştun sen bir daha bu kadar konuşma hatta kimseye isim sunma bak benim adımı çalmışınkizlar disardayim islerim bitmedi eve donuyorum suan yolda okudum yazdiklarinizi dayanamadim cepten yaziyorum.Oncelikle kanamali arkadaslara hemncecik gecsin dileklerimi bildiririm. İsten ayrilmak icin iyi dusunun ben sehirlerarasi atama beklerken onbes gun bile cok geldi eger ki paraya ihtiyacinz da varsa gebelik haklarinizdan da istn ayrilip feragat etmeyin bebisler yoruluyosa da ayrilin tabi guzel annisler:) ( alkis yapan sari kafa:) yavruslara kime bakacagina gelince valla hepimiz cin gibi karilariniz biz yolunu buluruz :) ( cam siler gibi yapan sari kafa:) he baska bisi kalmadi aklimda ya ( surati asik kafa:) vee kivirciiiikkkkkkkk cok sevindim len allah bu kadar mi buyuk olur adini da yagmur koy hahah bisi olmasin onun sacina (gulen simaran deli manyak tum suratlar:)) Surmeli bacim allah senin de gonlune gore vermis yahu mutlusundur cok ay ne guzel ne guzel ( el cirpan gulen ziplayan suratlar:)) cilekcikim eve gider gitmez cay demlicem ozet filan dokuzda baslar umarim anca yetisirim anam (kosturan yorgun mutlu kafayi gozu dagitmis el cirpan sebek gibi gulen bi surat hayal ettim:))kiz ben o kdr yazdim altta varmis cepte de sari kafalar ya ay ne salagiiiim hay kafama. Ay cok konustum hadi kactim
canım benim prensesin hayırlı olsuncanlaaaarimmmmm kuzucuklarimin bitanbecik annisleri nasil da merak etmisler beni yaaa. seviyooooooooooom leeeeennnn siziiiiiiiiiiiii.
ya ben dun cok yogun bi gunun ardindan doktora gittim sonra oradan esimin ailesinin yanina ve orda net tok aksam giremedim. bugun tum gun sahadaydim organizasyon vardi, bi ara girdim ama yazzmadan cikmak zorunda kaldim. yoksaaaam aklim hep siz deeeeeee. esime bile kafayi yedirttim geldik ananin yanina hbr veremem kizloara diye
her seyimiizn cooo iyi cikti masallha.coccuuuuuumm oyanayiup duruyodu, uclutest icin kan verdim veeeeeeeeeeeee
:124::124::124:
kizcemmmmm geliyo prensesim geliyo teyzoslari coook mutlu oldum yavrum bi kere gosterdi gerci cok edepli ama doktor hata payi birakiyorum frakat kiz bu dedi.
:76::76::76: kendime oyuncak geliyo saclarini da bu tip gibi yapip gezdircem cccooocccuuuuuummmuuuuuu
sürmeli oğlun hayırlı olsun sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin allahoğluşum olacak oğluşummm
bebeğim 250 gr.. 14 cm olmuşşş
tekmelerine kurban olduğumm hayırlı gel anneciğim..
canım senin de kızın hayırlısı olsunarkadaslaaarr busaatte cogunuz yatti ama ancak girebildim bizimde prensmis bugün gördük, ööyle acti net gösterdiki doktor bile ne merakli göstermeyede dedi
günaydın anneler ve bebeleri,
güne sinirli başladım iş yüzünden,c.tesi mesaisi tam günmüş sanırım ipler yarın kopar,ne kendime zaman ayırabiliyorum ne eve,ne eşime,yorgunum dinlenemiyorum...miniğimede yazık tüm gün o da benimle streste...yarın ola hayır ola ben mesaiyi kabul etmediğimi söylerim olur biter.....
cinsiyet öğrenen arkadaşlar allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
Gunaydın cnm benım yarın ben gelemıycem de olsun bıtsın hıc stres yapma kendıne bebısıne. Bende ıkı gundur falan asırı alınganım, hanı hamıleyım tamam zaten hormonlar bınbesyuz ama ıkı gundur ıkıbınbesyuz yanı. Allah tum kotu ınsanları yaptıklarıyla sınasın canım unutma hıcbırsey senden ve bebısınden daha degerlı olamaz
birde mesaiyi akşam çıkarken söylüyor,planın varmı dedi evet var dedim iyi o zaman iptal et diyor dalga geçer gibi...akşam arkadaşı cepten aramış akşama kadar mesaideyiz diyor sabahta o söyledi bana cesaret edipte akşama kadar diyemiyor uyuz kadın....yarın akşam eve çıkarken ben gelemiyorum dicem birşey derse çıkışımı verin ben gideyim zaten yoğun stres altında çalışıyorum bir tek c.tesi günüm var eşimden hariç kendime ayırdığım onuda elimden almaya çalışıyor....şuan keşke birşey dese bende yarını beklemesem
günaydın güzel hamişlerrr
benim yine başım ağrımaya başladı bugün,yarın kapsamlı ultrasona giriyorum,veeee üçlü test için kan verme günüm....
en en en önemlisi bebişimi göreceğimm
inşallahh herşey yolunda gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?