2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN SİZEEEEEE

ebahcım valla o şefin midir patronun mudur nedir o kadını yolasım geldi bide kadın yani erkek olsa hamileliliğin ne olduğunu bilmiyor falan dicem ama kadının kadına yaptığına bak. bence bu akşamdan söyle cumartesi başınızın çaresine bakın demeye getirirsin. cumartesi günü dinlenebileceğim tek gün zaten hamileyken bu kadar yoğun çalıştırıyorsunuz ve haliyle yoruluyorum de. bence de açık açık konuş hamileyim diye yıldırmaya çalışıyorsunuz farkındayım ama çıkmaya niyetim yok isterseniz siz çıkarın yasal haklarımı biliyorum falan de birazda gözleri korksun. gıcık kadın ay verseler onu elimize bu hamile hormonlarıyla nasıl hayatttan bezdiririz onu valla

papatyacım kocana selam söyle o bebişi kendisi taşısın 9 ay boyunca o kadar kolaysa. artık teknolojik olarak mümkün bende akşamları iyice şişiyorum sanki dün akşam kocama söyledim yok artık bebek akşamları büyüyüp gündüzleri sönüyormu diye dalga geçti hafta sonu görürsün dedim. ama yorugunluğa gelince zaten gün içinde çok çabuk yoruluyorum o yüzden pek farkı olmuyor

HADİ ÖPTÜM YİNE GELİRİM ARA ARA

Cnımcım hamilelikte tabiki bişeylerden tiksinmemiz yiyemememiz normal ama doktorunla paylaş bunu ek vitamin verir en azından bebişinin gelişimini etkilemez. bende süt içemiyorum ishal sorunum oluyor ara ara ama doktoruma sordum hergün mutlaka tüketmem gereken bişi varmı diye hayır ben zaman zaman vitaminler vericem zaten onlar ihtiyaçlarını karşılayacak ama yiyemediğin şeyleri bana söylemeyi unutma dedi. seninde aklında olsun bebişinide görecekmişsin bugün ne güzel doktoruna da sorarsın işte

baharcim askolsun benim oglumu kizmi sandin:44: prens dedim prenses diyil

bende aylardır doğru duzgun bı kahvaltı yapamıyorum öyle cok özledımkı.. bebısımm nasıl gelısıyorr anlamıyorumm .. bebklerınn damak tadı anne karnındayken olusuyormuss heralde benım oğlusum hıc bısey sevmıycekk sudan baska (

benımde cok basım agrıyo bugunlarde.allahım sag salım yavrunu kucagına almayı nasip etsin canım

benim ömrü hayatımda en çok sevdiğim şey peynirdi.Şimdi ağzıma sürdükten yarım saat sonra çıkartıyorum.yumurta da çok tüketirdim,ondan da tiksindim.İnşallah yavaş yavaş geçer.DÜn akşam süte başladım.

baharcim askolsun benim oglumu kizmi sandin:44: prens dedim prenses diyil
ayyyyy çok pardon canım ya sabah sabah geçmişi hızla okudum ondan oldu sanırsam hemen düzeltelim

prensin hayırlı uğurlu olsun nur topu gibi oğlunu kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim tee böyle oynadığı günleri de göstersin sana

doktora peynir,yumurta,süt tüketemiyorum diyeyim,süte başladım gerçi ama bir ayı aşkın içemedim,yiyemedim onları.

benımde cok basım agrıyo bugunlarde.allahım sag salım yavrunu kucagına almayı nasip etsin canım

amin canım,RAbbi'm hepimizi kurtarsın bebişlerimizle bizi inşallah.
ağrı bebişten dolayı mı,anlayamıyorum...

doktora not şeklinde vermem lazım şikayetlerimi

Son düzenleme:

aynen hayalım bende hepsınden tıksındım sabahları bı sımıt yıyorum o kadar.. aksamları süte bende basladım yatakta ıcıyorumm ve hemen uyuyorum cıkarmıyım dıe

aynen hayalım bende hepsınden tıksındım sabahları bı sımıt yıyorum o kadar.. aksamları süte bende basladım yatakta ıcıyorumm ve hemen uyuyorum cıkarmıyım dıe

o taktik işe yaradı,sabah da bulanmadı,ağız tadım kötü değildi,gece sütü hoşuma gitti,çilek reçeli de koymuştum sütün içine,tadı çileklensin diye,bu akşam bal koyarım.

Son düzenleme:

aamin canim hepimizinkini insaallah, ama bian korkmadim diyil Allahmi söyletti dedim ücüncü kizmi geliyo zaten kizlarim bir üzgünlerki oglani duydularyaa

canım işin zormuş valla ya kredi ödüyordunuz dimi yoksa bırak çık dicem ama mecbur olunca elden bişey gelmiyor öbür arkadaşın içinde zor olur onunda yavrusu perişan olur gelirse bukadar anlayış yoksunu şeflere Allah tepesinden baksın bu kadar ah alıyor nasıl verecekler hesabını bilmem

Herkese günaydınnnnnnnnn.

yiyemiyorum diye ben kendime kızıyordum ama sizleri duyunca ben bayaa yiyormuşum. her sabah yumurtamı, peynirimi, dometesimi, salatalığımı ve otlarımmı yiyorum. gün içinde büyük bir bardak süt ve bir bardak ayranımı içiyorum. bir de deli gibi her gün şam fıstığı yiyorum. 15. hafta itibariyle de 1 kilo aldım. siz de durumlar nasıl???

ooo süper maşallah...
sen baya baya yiyorsun canım...

Günaydın güzel anneler;

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüzaydın Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bende bugün doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır...

Kissem senin battaniye bitmedimi hala model arıyorum merak ettim bittiyse foto eklesene

Öptüm hepinizi

ooo sen yiyomussun canim, bende yeni yeni basliyorum yemeye ayran hergün iciyorum ama süt yumurta haftada iki kez filan oda zoraaki yarin tam 16 haftaligiz bende 1 kilo aldim insaallah istah gelir birazda bebisimiz güclenir

yok kissemcim kredi ödemiyoruz allaha şükür bir sıkıntı yok.zaten çıkarsam biran önce çıkmam gerek eşim kendi şirketinde çalışıyor göstersinki yasal haklardan faydalanayım,dün şekercimmm dedi 120 gün diye en azından öyle halletmeye çalışırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…