kızlar ben yaklaşık bir aydır şöyle yumurtalı,peynirli,çeşitli kahvaltı yapamıyorum,geçen gün acaba bu takıntı geçmişmidir diye kahvaltı yaptım,çıkardım hepsini.
hafta içi işyerinde çorba içiyorum sabahları.Dün akşam süt içmeye başladım,yatmadan önce içtim,kusturtmadı.Her akşam öyle yapacağım artık.
GÜNE GÜLÜMSEYEREK BAŞLAYAN GÜL YÜZLÜ GÜZEL ANNELERE BENDEN BU GÜL HEDİYE OLSUN..gül bulamadım gülücük hediye olsun :) :) günaydın herkese.....
aynen ya akşam çok ağırlaşıyorum uyku çmküyor hemen uyuyorum tavuk gibiyimsaat 8 bende yatakta
kızz evet çok konuştun sen bir daha bu kadar konuşma hatta kimseye isim sunma bak benim adımı çalmışınyağmur koyamaz kimse benm sözüm var kızıma ben koyacam gerçi daha belli değil ama olsun ya kızsa :44::44::44:
canım benim prensesin hayırlı olsunkendine oyuncak da buldun senden iyisi yok
sürmeli oğlun hayırlı olsun sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin allah
canım senin de kızın hayırlısı olsunay ne güzel herkez öğreniyor cinsiyetleri bi heyecan bir hayecan sıra bana da gelse bende uçsam havalara
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN SİZEEEEEE
ebahcım valla o şefin midir patronun mudur nedir o kadını yolasım geldi bide kadın yani erkek olsa hamileliliğin ne olduğunu bilmiyor falan dicem ama kadının kadına yaptığına bak. bence bu akşamdan söyle cumartesi başınızın çaresine bakın demeye getirirsin. cumartesi günü dinlenebileceğim tek gün zaten hamileyken bu kadar yoğun çalıştırıyorsunuz ve haliyle yoruluyorum de. bence de açık açık konuş hamileyim diye yıldırmaya çalışıyorsunuz farkındayım ama çıkmaya niyetim yok isterseniz siz çıkarın yasal haklarımı biliyorum falan de birazda gözleri korksun. gıcık kadın ay verseler onu elimize bu hamile hormonlarıyla nasıl hayatttan bezdiririz onu valla
ben şuan fazlasıyla gerginim kadını görünce üzerine atlayasım var,benim karşı çıkacağımı biliyor bana akşama kadar demiyor bir başka arkadaşa diyor,yazık o da eşinden boşanmış 6 yaşındaki oğlu ile yaşıyor oğlunu da getir demiş bu ne curet kadın tüm gün çocuğunu göremiyor bir c.tesi günü iş için çocuğu burada tutacak...akıl mantık sıfır,ben desen tüm gün burada stres içindeyim bankada olan arkadaşlar bilir icra takip birimi ve düşün karşıma gelen tel.konuştuğum herkes borçlu herkes saldırgan,hergün kavga kıyamet küfür,tehtid ne ararsan var bu streste içimde miniğim ne yapıyor bilmiyorum....birgün ya birgün eşim olmadan annem,ablam,arkadaşlarımla olduğum birgünüm var hele ki hamile olunca daha çok ihtiyaç duyduğum 1 gün onuda planını iptal et diyor....
kızlar ben yaklaşık bir aydır şöyle yumurtalı,peynirli,çeşitli kahvaltı yapamıyorum,geçen gün acaba bu takıntı geçmişmidir diye kahvaltı yaptım,çıkardım hepsini.
hafta içi işyerinde çorba içiyorum sabahları.Dün akşam süt içmeye başladım,yatmadan önce içtim,kusturtmadı.Her akşam öyle yapacağım artık.
günaydın güzel hamişlerrr
benim yine başım ağrımaya başladı bugün,yarın kapsamlı ultrasona giriyorum,veeee üçlü test için kan verme günüm....
en en en önemlisi bebişimi göreceğimm
inşallahh herşey yolunda gider...
bende aylardır doğru duzgun bı kahvaltı yapamıyorum öyle cok özledımkı.. bebısımm nasıl gelısıyorr anlamıyorumm .. bebklerınn damak tadı anne karnındayken olusuyormuss heralde benım oğlusum hıc bısey sevmıycekk sudan baska(
ayyyyy çok pardon canım ya sabah sabah geçmişi hızla okudum ondan oldu sanırsam hemen düzeltelimbaharcim askolsun benim oglumu kizmi sandin:44: prens dedim prenses diyil
Cnımcım hamilelikte tabiki bişeylerden tiksinmemiz yiyemememiz normal ama doktorunla paylaş bunu ek vitamin verir en azından bebişinin gelişimini etkilemez. bende süt içemiyorum ishal sorunum oluyor ara ara ama doktoruma sordum hergün mutlaka tüketmem gereken bişi varmı diye hayır ben zaman zaman vitaminler vericem zaten onlar ihtiyaçlarını karşılayacak ama yiyemediğin şeyleri bana söylemeyi unutma dedi. seninde aklında olsun bebişinide görecekmişsin bugün ne güzel doktoruna da sorarsın işte
benim ömrü hayatımda en çok sevdiğim şey peynirdi.Şimdi ağzıma sürdükten yarım saat sonra çıkartıyorum.yumurta da çok tüketirdim,ondan da tiksindim.İnşallah yavaş yavaş geçer.DÜn akşam süte başladım.[/QUOTEa
,
aynen hayalım bende hepsınden tıksındım sabahları bı sımıt yıyorum o kadar.. aksamları süte bende basladım yatakta ıcıyorumm ve hemen uyuyorum cıkarmıyım dıe
benımde cok basım agrıyo bugunlarde.allahım sag salım yavrunu kucagına almayı nasip etsin canım
benim ömrü hayatımda en çok sevdiğim şey peynirdi.Şimdi ağzıma sürdükten yarım saat sonra çıkartıyorum.yumurta da çok tüketirdim,ondan da tiksindim.İnşallah yavaş yavaş geçer.DÜn akşam süte başladım.
aynen hayalım bende hepsınden tıksındım sabahları bı sımıt yıyorum o kadar.. aksamları süte bende basladım yatakta ıcıyorumm ve hemen uyuyorum cıkarmıyım dıe
ayyyyy çok pardon canım ya sabah sabah geçmişi hızla okudum ondan oldu sanırsam hemen düzeltelim
prensin hayırlı uğurlu olsun nur topu gibi oğlunu kucağına almayı nasip etsin yüce rabbimtee böyle oynadığı günleri de göstersin sana
Herkese günaydınnnnnnnnn.
yiyemiyorum diye ben kendime kızıyordum ama sizleri duyunca ben bayaa yiyormuşum. her sabah yumurtamı, peynirimi, dometesimi, salatalığımı ve otlarımmı yiyorum. gün içinde büyük bir bardak süt ve bir bardak ayranımı içiyorum. bir de deli gibi her gün şam fıstığı yiyorum. 15. hafta itibariyle de 1 kilo aldım. siz de durumlar nasıl???
Herkese günaydınnnnnnnnn.
yiyemiyorum diye ben kendime kızıyordum ama sizleri duyunca ben bayaa yiyormuşum. her sabah yumurtamı, peynirimi, dometesimi, salatalığımı ve otlarımmı yiyorum. gün içinde büyük bir bardak süt ve bir bardak ayranımı içiyorum. bir de deli gibi her gün şam fıstığı yiyorum. 15. hafta itibariyle de 1 kilo aldım. siz de durumlar nasıl???
canım işin zormuş valla ya kredi ödüyordunuz dimi yoksa bırak çık dicem ama mecbur olunca elden bişey gelmiyor öbür arkadaşın içinde zor olur onunda yavrusu perişan olur gelirse bukadar anlayış yoksunu şeflere Allah tepesinden baksın bu kadar ah alıyor nasıl verecekler hesabını bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?