ooo süper maşallah...
sen baya baya yiyorsun canım...
aamin canim hepimizinkini insaallah, ama bian korkmadim diyil allahmi söyletti dedim ücüncü kizmi geliyo Zaten kizlarim bir üzgünlerki oglani duydularyaa
Yemek yiyemeyen arkadaşlar sizi gayet iyi anlıyorum işiniz çok zorDoktorunuza söyleyin bunları belki takviyeler yapar ilaçla. Bünyenizde düşmesin..
Baş ağrısı fena ama bebişini görcen güselim :) onuda doktoruna bir sor istersen.
Ebahh canım, bencede diret. Senin çalışma saatlerine düzen getirilmesini istemek hamilelikte yasal hakkın. Haberin olsun.. :)
Tweety güsel haberlerini bekliyorus o zamannn oğluşunla senin :)
kızlar selam, nasılsınız ?
Ya ben bişey sorcam bende 3 gündür acayip bi mide bulantım var akşama yatana dek sürüyo.sizde yaşıyomusunuz bunu ? 2 haftadır geçmişti oysaki.
Kızlar selam, nasılsınız ?
ya ben bişey sorcam bende 3 gündür acayip bi mide bulantım var akşama yatana dek sürüyo.sizde yaşıyomusunuz bunu ? 2 haftadır geçmişti oysaki.
ya ben bişey sorcam bende 3 gündür acayip bi mide bulantım var akşama yatana dek sürüyo.sizde yaşıyomusunuz bunu ? 2 haftadır geçmişti oysaki.
Herkese günaydınnnnnnnnn.
yiyemiyorum diye ben kendime kızıyordum ama sizleri duyunca ben bayaa yiyormuşum. her sabah yumurtamı, peynirimi, dometesimi, salatalığımı ve otlarımmı yiyorum. gün içinde büyük bir bardak süt ve bir bardak ayranımı içiyorum. bir de deli gibi her gün şam fıstığı yiyorum. 15. hafta itibariyle de 1 kilo aldım. siz de durumlar nasıl???
günaydın güzel,sexi ,bakımlı,çalışan çalışmayan,evde bön bön saç baş tip bir yere kaymış annişler
gözünüz aydın hepinize hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşaallah
günaydın güzel,sexi ,bakımlı,çalışan çalışmayan,evde bön bön saç baş tip bir yere kaymış annişler
gözünüz aydın hepinize hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşaallah
bende yaşıyorum onu canım dün daha çoktu nerden çıktı bu diye kendime kızıyorum
mide bulantısı olsa da o kadar alışmışım ki ilk zamanlardaki gibi sallamıyo beni. yoksa tamamen bitmedi bende de. bide araba çok tutuyor beni sabah işe gelene kadar serviste
ağzımda naneli şeker...
geceleri sıkışarak tuvalete gitmelerim azaldı benim sizinde öyle mi kızlar?
iste oyle geliyo gidiyo niyeyse, ben de ayniyim, bazen gun icinde arada bi yokluyo, bazen fena artiyo tuvalete zor kosuyorum, bazen de hic olmuyo, hormonlar iste
Benimde bir aydır yoktu ama iki gündür geri döndüNedendir diye bende düşünüp duruyorumm
benim de mide bulantılarım tam anlamıyla hiç geçmedi, 1 gün iyiyim 1 gün kötüyüm, hatta gün içinde bile hem iyi hem kötü olabiliyorum.
Benim de bu günlerde biraz siklasti. Grip vardı belki biraz da ondan dolayı....:2::2::2: hasırsa hasırsa oglusumu ziplattim durdum.
teşekkürler kızlar, hala devam edenler varmış içim rahatladı.ya sabah bi arkadşım başka bi topikte yazmış, bi arkadşında gebelik zehirlenmesi olmuş, bebeği karnında ölmüş.belirtiside yoğun bulantıymış.tedirgin oldum haliyle.ama normal galiba bulantılar.
bu arada benimde gece sıkışık wc olayım çok azaldı.grip olanlara çok geçmiş olsun.bebişler sarsılıyo içerde :) bişey daha geldi aklıma, randevu aralıklarınız ne kadar.bizim 5 haftada bir olcak galiba çok uzun geldi banasizinde öyle mi ? muayenehaneye gidiyorum ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?