2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yemek yiyemeyen arkadaşlar sizi gayet iyi anlıyorum işiniz çok zor Doktorunuza söyleyin bunları belki takviyeler yapar ilaçla. Bünyenizde düşmesin..
Baş ağrısı fena ama bebişini görcen güselim :) onuda doktoruna bir sor istersen.
Ebahh canım, bencede diret. Senin çalışma saatlerine düzen getirilmesini istemek hamilelikte yasal hakkın. Haberin olsun.. :)
Tweety güsel haberlerini bekliyorus o zamannn oğluşunla senin :)

aamin canim hepimizinkini insaallah, ama bian korkmadim diyil allahmi söyletti dedim ücüncü kizmi geliyo Zaten kizlarim bir üzgünlerki oglani duydularyaa

ay bilmiyorum vala olabilir

Yok kız aslında düzgün okudum yazılanlarıama kafa karıştı sanırım doktordan daha iyi bilecek halim yok kızdır o kız

şaka şaka oğlandır kızların üzülmesin işte onlaara küçük abi geliyor

Günaydın kızlar 2 gündür yoktum baş ağrısından izin aldım ve 2 gün dinlendim bugün başım sersem gibi gene ama ağricak gibi durmuyo sanırım. Sizler nasılsınız ve tabii bebişleriniz nasıl

ne güzel herkes cinsiyetleri öğrenmiş maşallah bebişlerinize...benm 17+3 olmasına rağmen haala bilmiyorum.çok merak ediyorum ama hayırlsıı tabi.önce erkek olabilir dedi dr. sonra göbek kordonu galiba önündeki kızda olabilir dedi ne zaman gitsem anlayamadılar...bakalm:)

inşallah teyzesi

Kızlar selam, nasılsınız ?

ya ben bişey sorcam bende 3 gündür acayip bi mide bulantım var akşama yatana dek sürüyo.sizde yaşıyomusunuz bunu ? 2 haftadır geçmişti oysaki.

kızlar selam, nasılsınız ?

Ya ben bişey sorcam bende 3 gündür acayip bi mide bulantım var akşama yatana dek sürüyo.sizde yaşıyomusunuz bunu ? 2 haftadır geçmişti oysaki.

bende yaşıyorum onu canım dün daha çoktu nerden çıktı bu diye kendime kızıyorum

selamlar guzel hanimlar tatli bebisler, gecmisi bi kac sayfa okudum, masallah cinsiyetler ogreniliyo hizla, prenslerimiz prenseslerimiz hayirli ugurlu, nur topu gibi boyle tombis tombis ve de saglikli akilli olsunlar, amin. Allah'tan cok cok istemek lazim, hicbiseyi unutmadan boyle ballandira ballandira isteyelim hanimlar, O'nun lutfu bol, hazinesi sonsuz, elhamdulillah. Ben de iyiyim istah yine hat safhada, dun gece kizlarin yataginda uyuya kalmisim, esim geldi hadi gel diye aman gozumu bi actim oluyorum acliktan, gecenin kimbilir kaci, ay ben cok acim dedim, uyuyamam dedim, esim de sasirdi, ne oldu simdi guzel guzel uyuyodun bi anda kriz tuttu diye, neyse sagolsun biseyler hazirladi, nerdeyse nefes almadan bitirdim hepsini bu arada ben de 4 kilo almisim, inanin bu son 3 hafta icinde oldu, sistim bi anda, haftaya ptesi kontrolum var, insallah hersey yolundadir, bebisim sagliklidir, guzel haberlerle donmeyi nasib et Ya Rabbi, amin, bugun doktora gidicek arkadaslara da mutlulukla donmeyi nasib et, amin. herkese kocaman sevgiler

ya ben bişey sorcam bende 3 gündür acayip bi mide bulantım var akşama yatana dek sürüyo.sizde yaşıyomusunuz bunu ? 2 haftadır geçmişti oysaki.

mide bulantısı olsa da o kadar alışmışım ki ilk zamanlardaki gibi sallamıyo beni. yoksa tamamen bitmedi bende de. bide araba çok tutuyor beni sabah işe gelene kadar serviste

ağzımda naneli şeker...

geceleri sıkışarak tuvalete gitmelerim azaldı benim sizinde öyle mi kızlar?

günaydın güzel,sexi ,bakımlı,çalışan çalışmayan,evde bön bön saç baş tip bir yere kaymış annişler

gözünüz aydın hepinize hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşaallah

iste oyle geliyo gidiyo niyeyse, ben de ayniyim, bazen gun icinde arada bi yokluyo, bazen fena artiyo tuvalete zor kosuyorum, bazen de hic olmuyo, hormonlar iste

Benimde bir aydır yoktu ama iki gündür geri döndü Nedendir diye bende düşünüp duruyorumm

benim de mide bulantılarım tam anlamıyla hiç geçmedi, 1 gün iyiyim 1 gün kötüyüm, hatta gün içinde bile hem iyi hem kötü olabiliyorum.

Herkese merhaba Güzel anneleeeeerrr

Benim de bu günlerde biraz siklasti. Grip vardı belki biraz da ondan dolayı....:2::2::2: hapşira hapşıra oglusumu ziplattim durdum.

Çok şükür benim de yememde sıkıntı yok. Ama yumurtayı baskası hazırlayanda yiyebiliyorum ancak. Kocisin. Annemin ablamın ellerine saglık

Ozpolat, ben tam anlamı ile su evde bon bon oturup sac bas tip yere kaymışlar grubunda olarak, olayı bı kadar güzel tasvir ettigin için seni tebrik ediyorum

Son düzenleme:
Bebislerinin cinsiyetini öğrenen anneler... Bebek şekeri falan bakıyor musunuz? Ben karar vermedim :44::44::44:

Son düzenleme:

hoşgeldinnnn canım, ben bakımlı çalışan grubu olmak istiyorum :103::126: yalandan kim ölmüş :122:

ee napıyosun evde hayat nasıl gidiyor

bende yaşıyorum onu canım dün daha çoktu nerden çıktı bu diye kendime kızıyorum

iste oyle geliyo gidiyo niyeyse, ben de ayniyim, bazen gun icinde arada bi yokluyo, bazen fena artiyo tuvalete zor kosuyorum, bazen de hic olmuyo, hormonlar iste

Benimde bir aydır yoktu ama iki gündür geri döndü Nedendir diye bende düşünüp duruyorumm

benim de mide bulantılarım tam anlamıyla hiç geçmedi, 1 gün iyiyim 1 gün kötüyüm, hatta gün içinde bile hem iyi hem kötü olabiliyorum.

Benim de bu günlerde biraz siklasti. Grip vardı belki biraz da ondan dolayı....:2::2::2: hasırsa hasırsa oglusumu ziplattim durdum.

teşekkürler kızlar, hala devam edenler varmış içim rahatladı.ya sabah bi arkadşım başka bi topikte yazmış, bi arkadşında gebelik zehirlenmesi olmuş, bebeği karnında ölmüş.belirtiside yoğun bulantıymış.tedirgin oldum haliyle.ama normal galiba bulantılar.

bu arada benimde gece sıkışık wc olayım çok azaldı.grip olanlara çok geçmiş olsun.bebişler sarsılıyo içerde :) bişey daha geldi aklıma, randevu aralıklarınız ne kadar.bizim 5 haftada bir olcak galiba çok uzun geldi bana sizinde öyle mi ? muayenehaneye gidiyorum ben ...

Canım bended muayenehaneye gidiyorum ama 3 hafta bir aralığımız şuanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…