sanırım bende mart annesi olacağımmmmm:)))
Canım bended muayenehaneye gidiyorum ama 3 hafta bir aralığımız şuanda :)
rica ederim canım ne demek kendimde an itibariyle öyle olduğum için böyle anlatmak istedimHerkese merhaba Güzel anneleeeeerrr
Benim de bu günlerde biraz siklasti. Grip vardı belki biraz da ondan dolayı....:2::2::2: hapşira hapşıra oglusumu ziplattim durdum.
Çok şükür benim de yememde sıkıntı yok. Ama yumurtayı baskası hazırlayanda yiyebiliyorum ancak. Kocisin. Annemin ablamın ellerine saglık
Ozpolat, ben tam anlamı ile su evde bon bon oturup sac bas tip yere kaymışlar grubunda olarak, olayı bı kadar güzel tasvir ettigin için seni tebrik ediyorum
hoşgeldinnnn canım, ben bakımlı çalışan grubu olmak istiyorum:103::126: yalandan kim ölmüş :122:
ee napıyosun evde hayat nasıl gidiyor
kızlar bende son iki haftadır bebişin oldugu yerde agrı başladı.karnımda yenı şişmeye başladı zaten.oyuzden mi acaba .cumartesi doktora gideceğim gerçi.bu haftalarda benım gibi ağrısı olan var mı?
rica ederim canım ne demek kendimde an itibariyle öyle olduğum için böyle anlatmak istedim
evde tek başına filmin serisini devam ettiriyorum canım iş güç beni bekliyor ama ben yapmak istemiyorum
sanırım bende mart annesi olacağımmmmm:)))
rica ederim canım ne demek kendimde an itibariyle öyle olduğum için böyle anlatmak istedim
evde tek başına filmin serisini devam ettiriyorum canım iş güç beni bekliyor ama ben yapmak istemiyorum
teşekkürler kızlar, hala devam edenler varmış içim rahatladı.ya sabah bi arkadşım başka bi topikte yazmış, bi arkadşında gebelik zehirlenmesi olmuş, bebeği karnında ölmüş.belirtiside yoğun bulantıymış.tedirgin oldum haliyle.ama normal galiba bulantılar.
bu arada benimde gece sıkışık wc olayım çok azaldı.grip olanlara çok geçmiş olsun.bebişler sarsılıyo içerde :) bişey daha geldi aklıma, randevu aralıklarınız ne kadar.bizim 5 haftada bir olcak galiba çok uzun geldi banasizinde öyle mi ? muayenehaneye gidiyorum ben ...
Herkese merhaba Güzel anneleeeeerrr
Benim de bu günlerde biraz siklasti. Grip vardı belki biraz da ondan dolayı....:2::2::2: hapşira hapşıra oglusumu ziplattim durdum.
Çok şükür benim de yememde sıkıntı yok. Ama yumurtayı baskası hazırlayanda yiyebiliyorum ancak. Kocisin. Annemin ablamın ellerine saglık
Ozpolat, ben tam anlamı ile su evde bon bon oturup sac bas tip yere kaymışlar grubunda olarak, olayı bı kadar güzel tasvir ettigin için seni tebrik ediyorum
bende grip oldum sanirim bogazim sisti burnum tikali hapsuruk ..... sen nasila tlattin canim bu gribi? doktora gitmek istemiom ilac verceni sanmiyorum hep uyusam gecermi acaba:)
Ben geldım. Benımde bogazım tahrıs olmus yutkunurken acıyo bıraz. Dıslerını fırcalarken kanayan annısler varmı benım dunden berı boyle bırsey var. Bu arada dun gece ruyamda oglusumu gormustum ama kımse yorum yapmamıs
Günaydın güzel anneler;
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüzaydın Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende bugün doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır...
Kissem senin battaniye bitmedimi hala model arıyorum merak ettim bittiyse foto eklesene
Öptüm hepinizi
Sudecım, ebahcım hamılelık resmen ınsanın anotomısını sıl bastan degıstırıyo. Dıslerımı fırcalarken kanadıgında bırde nasıl mıdemı bulandırdı o kan tadı. Bende sut ve sut urunlerını kullanıyorum aslında ama.
kızlar merhaba bugün ikili sonucu almaya gittim şükür sorun yok. cinsiyeti sordum daha belli olmaz dedi. dün biraz leke geldi diyince yat bakalım dedi. ultrasonda bakarken bebeğin durumu iyi dedi cinsiyetiii deee sanki erkek dediama kesin değil dedi 2 hafta sonra gel bakarız dedi. geçen çıktı vermemiştiniz şimdi alabilir miyim dedim Alamazsın dedi neden dedim çünkü kağıdımız yok dedi
diş etlerim kanıyor armut filan yerken yumuşak olmasına rağmen üzerinde kan oluyor neden dedim çünkü hamilesin dedigüldü. vitamine başlayalım dedi elevit yazdı. ne alem bir doktorum var.
bende grip oldum sanirim bogazim sisti burnum tikali hapsuruk ..... sen nasila tlattin canim bu gribi? doktora gitmek istemiom ilac verceni sanmiyorum hep uyusam gecermi acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?