2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bende son iki haftadır bebişin oldugu yerde agrı başladı.karnımda yenı şişmeye başladı zaten.oyuzden mi acaba .cumartesi doktora gideceğim gerçi.bu haftalarda benım gibi ağrısı olan var mı?

rica ederim canım ne demek kendimde an itibariyle öyle olduğum için böyle anlatmak istedim

hoşgeldinnnn canım, ben bakımlı çalışan grubu olmak istiyorum :103::126: yalandan kim ölmüş :122:

ee napıyosun evde hayat nasıl gidiyor

evde tek başına filmin serisini devam ettiriyorum canım iş güç beni bekliyor ama ben yapmak istemiyorum

Bebek büyüdüğü için oluyor diyorlar canım :)

rica ederim canım ne demek kendimde an itibariyle öyle olduğum için böyle anlatmak istedim

evde tek başına filmin serisini devam ettiriyorum canım iş güç beni bekliyor ama ben yapmak istemiyorum

Sen de mı evde oturanlardansin... Ben de yeni Kore dizisi başladım

aman yat keyfine bak yarın yaparsın. insan bazen bi aşka geliyo evi yalayıp yutuyo. ben akşamları işten gelince bi temizlik manyaklığım tutuyo...

benim ayda bir kontrolum. ama ben kendim 4 haftada değilde 5 haftada bir gidiyorum. çünkü bir rahatsılığım olmadığı sürece çok sık gitmeme gerek olmutor. sadece çocuğa bakıyor test zamanıysa o yapılıyor. o kadar. ilaçlarımı da fazla fazla yazdı. hatta 5 hafta da gidince bebekte büyümüş oluyor

bende grip oldum sanirim bogazim sisti burnum tikali hapsuruk ..... sen nasila tlattin canim bu gribi? doktora gitmek istemiom ilac verceni sanmiyorum hep uyusam gecermi acaba:)

Ben geldım. Benımde bogazım tahrıs olmus yutkunurken acıyo bıraz. Dıslerını fırcalarken kanayan annısler varmı benım dunden berı boyle bırsey var. Bu arada dun gece ruyamda oglusumu gormustum ama kımse yorum yapmamıs

bende grip oldum sanirim bogazim sisti burnum tikali hapsuruk ..... sen nasila tlattin canim bu gribi? doktora gitmek istemiom ilac verceni sanmiyorum hep uyusam gecermi acaba:)

doktora hiç gitme zaten ilaç içemiyoruz. bende hem boğaz şişkinliği hem de öksürük vardı. eşim boğaz spreyi getirdi eczeneden 2 gün sıktım geçti boğazlarım. bide bol bol meyve yedim. c vitamini al bolcana.

Son düzenleme:

benimde dişlerim kanıyo ya neden acaba dişçiye mi görünmemiz lazım. dişlerim çürücek diye çok korkuyorum hem peynir yoğurt sütt tüketiyorum ama :18:

benimde sabahları dişlerimi fırçalarken diş eti kanaması oluyor...korkmuyorum çünkü normal olduğunu biliyorum...
bende burun kanaması var üstüne,şimdi internette ona baktım kan dolaşımı hızlandığı için oluyormuş,burnun kuru kalmaması gerekiyormuş,neyseki sabah okyanus suyu sıkmıştım demekki sıklaştırmam gerekiyor

kızlar merhaba bugün ikili sonucu almaya gittim şükür sorun yok. cinsiyeti sordum daha belli olmaz dedi. dün biraz leke geldi diyince yat bakalım dedi. ultrasonda bakarken bebeğin durumu iyi dedi cinsiyetiii deee sanki erkek dedi ama kesin değil dedi 2 hafta sonra gel bakarız dedi. geçen çıktı vermemiştiniz şimdi alabilir miyim dedim Alamazsın dedi neden dedim çünkü kağıdımız yok dedi

diş etlerim kanıyor armut filan yerken yumuşak olmasına rağmen üzerinde kan oluyor neden dedim çünkü hamilesin dedi güldü. vitamine başlayalım dedi elevit yazdı. ne alem bir doktorum var.

Son düzenleme:

canım henüz bitmedi iş güç derken ağır ilerliyorum şimdilik bu halde etrafına 10 cmlik falan krem rengi kontür geçicem arkasınada pamuklu kumaştan astar dikicem. çok kolay bi model ve rahat ilerliyor ama benim ev işleri cenaze falan derken uzadı. bunun daha renkli ve büyük olanını kendime yapmıştım arkadaşım çok beğendiği için onun oğluşuna örüyorum

Sudecım, ebahcım hamılelık resmen ınsanın anotomısını sıl bastan degıstırıyo. Dıslerımı fırcalarken kanadıgında bırde nasıl mıdemı bulandırdı o kan tadı. Bende sut ve sut urunlerını kullanıyorum aslında ama.

nesee feda olsun çocuğumaaa..

kızlar akşamları yatıp karnımı bastırıp nerde olduğunu bulmaya çalışıyorum su kesesi ya belli oluyor zaten. kocam da bağırıyo rahat bırak çocuğu

senin biri gelip kafana bastırsa iyi olur mu diye hahahahahha

Merhaba canım hadı gozun aydın. Ay gercekten doktorun cok hos. Benım doktorumda oyle her gıttıgımde ılk defamı gelıyosun kotrolemı dyo. Bende kontrole dıyorum he sayı gcen ay sunu sun yapmıstık. Ee nasılsın bakalım dıyor. Hep aynı senaryo. Ama kadın ısını bılıyo gercekten :)

Doktora gitmene gerek yok eğer çok ateşin falan yoksa. Ben kendi doktorumu aradım dinlen ve bol sıvı tüket dedi. Eğer ateslenirsen en fazla 3 tane ye kadar parol iç dedi. Ateş olmadı çok şükür. Evet grip zaten yatırıyor. Söyle iki gün sağlam yatsan 3. Gün daha iyi olursun. Ben ilk gün ağladım ziril ziril kocam eve gelinceeee biraz ona dua falan okuttum basımı ovdu. Uyuyamadim ilk gün bir sürü kabuslar gördüm . İkinci gün de paso yattım sonra daha iyiyim. Bugün de ev ısı yapacagım inşallah Tabi nane limon cayı, ıhlamur ve nar çiçeği ictim.... Tez zamanda iyileştirsin Rabbim insaallah Haaa varsa birde tarhana çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…