2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ay sizde de mi aynı muhabbet bende arada yapıyorum nerdeymiş benim bebeğim falan diyorum eşimde kurcalama bozacaksın diyor manyak yaa

bu arada diş etlerindeki kanama bende de ikinci aydan beri falan var doktoruma sordum normal ama rahatsız oluyorsan diş doktoruna gidip tedavi edilmesi gereken bişey varsa yaptırabilirsin bende gidicem çünkü koku yapmaya başladı artık çok rahatsız oluyorum

gitmicem zaten gecen hamileligimde olmek uzereyken antibiyotik vermisti henuz o asamada diilim cok sukur:) sprey tuzlu su biseler yapiorum bakalim insalah gecer ya iyice mayistim(

ben bu hafta değiştirecektim hastanemi kararım öyleydi çok güldürdü beni biraz daha gideyim diyorum. herkes özele gidiyor ben devlete gidiyorum bu hastane yeni açıldı sayılır eve yakın merkeze uzak çok kalabalık sayılmaz. ama doğum için kararsızım. doktorumun özgeçmişini okumuştum hacettepe tıp mezunu diye ona gideyim dedim bilgisine güveniyorum da biraz artist erkek, podyumdan fırlamış gibi tek derdim normal doğum yapabilmek.

Fırçalarken kanamak da ne var. Elma armut ve hatta muz ve bazen ekmek yerken kaniyoooo. Geceleri kaniyoooo uyanır uyanmaz ağzımı calkaliyorum...

gitmicem zaten gecen hamileligimde olmek uzereyken antibiyotik vermisti henuz o asamada diilim cok sukur:) sprey tuzlu su biseler yapiorum bakalim insalah gecer ya iyice mayistim(

citrus canım bazı doktorlar ilaç için izin veriyor kimsi vermiyor ateşin yoksa sıkıntı yok. tavuk suyu çorba ıhlamur kuşburnu çayı. nane,limonve tane karabiber kaynatıp balla içebilirsin tabi meyve en büyük destekçin olur ben geçen ay öyle geçirdim. geçmiş olsun

gecmis olsun sanada insallah bidaha yasamayiz kis boyu off kis gelio hastalik aylari( ama bebisler bahar bebegi olcak bahar daha az hastalik demek olsun biz olalim onlar olmasin,
dislerin icin gargara alsan aslinda agzini calkalasan cunku sonra iltihap olma olasiligi yuksek,bi doktor bana dis ipi kullan mutlaka dedi yoksa dislerimiz ucabilir:))

canim insallah en kisa zmanda dogru tahmini alirsin doktorundan:) ben 25inde 14 haftada ogrendim sanirim kesin diil dedi ama kiz dedi:)) benim ilk bebisim popoyu dayardi hic kipridamazdi 16 17 gibi ogrendim onunda prenses oldugunu:) bebisin biraz inat olabilir :)

Canm ne yazmıstın gecmıse bakamıyorum cok yavas ılerlıyo telden gırıyorum cunku. Sayfalar cok cabuk ılerlıyo. Sanırım ondan oyle oluyo bırde mart annıslerı cok kalabalık herkes herkese cevap vermıyo galıba. Anlamadım bende.
beni yne kimse kaale almamış :) canınız sağolsn

tesekkurler tatlim:)ates yok cok sukur ya olmasinda daha bunun kisi var ankara soguklari var:) hakkim sakli dursun, annem olsa corba yapardi bana annem yok bende uyusuk uyusuk oturuyorum, ama bir azimle kalkip yapmaliyim haklisin, corbaa yapalim hadi

Hastalara acil şifalardiyorum kızlar.. Bol sıvı ve meyve tüketin özellikle kivi..
Ysmn benimde 12 haftada bebişime tahminen kız dedi doktor ama çok küçük net değil dedi cmrt günü netleşti kız :)
Testlerinden iyi sonuç alanlara hayırlı olsun diyorum..
Diş eti kanaması bendede çok fazla var. Doktoruma sordum diş doktoruyla bir görüşmende fayda var dedi..

Ayyyy tatlimmmmmmm...
Ben de doktor değiştirince öğrendim. Şimdi iki doktora birden gidiyorum Gittiğim doktor söylemedi biz de başka doktora gittik o söyledi :) dört boyutlusu var. Ama coooooook sevdim yeni doktorumu. Haftaya eskisine de gidip 3 Lü taramayı yaptircam... Öle dedi ise büyük ihtimalle erkektir. İlk bana da öle demişti eski doktorum

Sony, aynen benımde hayırlısıyla normal dogum yapmak sıtıyorum. Normal dogum hem bebegın hem annenı ıcın daha ıyıymıs allah nasıp etsın. Tehlıkelı bırsey olmadıgı surece tabı. Cemrem, gecmıs olsun senın kotuymus gercekten. Cıtrus gargara ıyı fıkır hıc aklıma gelmedı. Cemrem duydunmu sende deneyebırlısın tabı denemedıysen :) bu sıteyı sevıyorum cunku yol gosterıcı ozellıgıde var

gunaydin sevgiliiiii annisleer ne guzel bir gun degil miiiiiii?

iiii ciiiiikkkkkk deegiiilllllll benim bugun sondan bir onceki gunum iste. her seyi toparlicam yetistircem diye afedersiniz kicim cikiyooooooooo.

EBAH cim yurekli ol bacim bak ben salladim gitti, ve mutlu hissediyorum kendimi. bebisimden daa onemli degil su an hic bi seyyyy
TWEETY canim haberelrini bekliyoruz sen bana uyma hemen hbr ver olur mu???? insallah yuzunde kocaman gulucukle gelirsin ciik ciik kusum
pipiisne bak bakalim yerinde mi annesi
KADINIZ senin bas agrin hala devam ediyomu sen ilac al bacim bence agrinin stresiyle bebise daha cok zrar veririsin
SONSY cok guldum doktoruna kagit yok demek ha. ee adam durust iste daha ne istiyosun. sen de dersin ee o zamn bende de para yok. gerci sen devlet hastaneine gidiyodun dimi kocana kizip:))))) yanlis hatirlamiyosam..
KISSSEM battaniyen ne gzuel olmus kisss ellerine saglik...kiskandim cunku ben sokuk bile dikemem yaffffffffff:26::26:
YSMNMAWI sen bya ileridesin cinsiyet soylmesi lazim. bastir sen o doktora biraz

alinti yapmadim aklimda kalanlar bunlar((

Cinsiyet ogrenenler hayirli olsun, hastalr tez zamanda sifa bulsun, yemek yiyemeyen arkdaslar ben de oelyim ama zorluyourm mide bulantisi gecti ben de.

Ben nerdeyim ulennnnnnnnnnnnnn
İnsan arada banada slm yollardı gözü kalmasın diye

inatmı olacak bilmyorumki :) benmde gönlümdeki kız ama erkek olacak sanırım.hayrlısı tabi öncelikle.

Sevgili anneciğim,

Henüz beni görmediğini biliyorum. Aynı zamanda ne kadar merak ettiğini de…Aslında bende seni merak ediyorum. Seninle ilgili bazı konularda fikir sahibi oldum diyebilirim. Ne yersin, ne içersin biliyorum çünkü senden besleniyorum. Neye ne tepki vereceğini de az çok biliyorum. O yüzden doğduğumda ve büyüdüğümde seni üzmemek için elimden geleni yapacağım. Ama ne olur sen de ufak tefek yaramazlıklarıma kızma, beni dövme. Bir şeyleri kırdığımda beni cezalandırma. Ben seni hep seviyor olacağım. Bana en kızgın olduğun zamanlarda bile sen de beni seversin değil mi anneciğim?

Canım annem, biliyor musun? Dün babamla benim geleceğim hakkında konuşuyordunuz. Benim sizinle ilgili bütün kaygılarımı sildiniz aklımdan. Ama geleceğim ile ilgili bir sürü soru geliyor aklıma ve bir sürü de endişe…
Çok huzurlu hissettim kendimi. Sizi dinledim can kulağı ile. Bana olan sevginizden bahsediyordunuz. Hatta babam ile geleceğimi planlamaya başlamıştınız bile. Bu beni nasıl mutlu etti anlatamam. Babam bir ara elini senin karnına koydu. Ne sıcak eli vardı babamın. Ve ne büyük bir sevgiyle okşadı beni… Biliyorum babamla gelecekte de çok iyi anlaşacağız, ben babamla gelecekte her konuyu rahatlıkla konuşabileceğim. Her şeyimi anlatabileceğim. Ne mutlu bana…

Canım babam benim. Babam bir kaygısından bahsetti anneciğim. Dedi ki: “karıcığım dünya her gün biraz daha kötüye gidiyor. Acaba iyi mi ettik çocuk sahibi olmakla? Ona istediğimiz geleceği sunabilecek miyiz?” Anneciğim ben nasıl bir dünyaya geleceğim. Dünya o kadar kötü mü? Yaşam o kadar zor mu? İnsanlar savaşıyor, cinayet işliyor diyordunuz. Savaşmak ne demek? Cinayet nedir? Oksijenimiz kalmamış.

Peki, bu oksijen bizim için bu kadar önemli mi? Küçük çocukları organları işçin kaçırıyorlarmış anneciğim. Siz beni hep koruyacak ve bana kötülüklerin üstesinden nasıl geleceğimi öğreteceksiniz değil mi?

Ben çok korkuyorum anneciğim. Bu kadar kötü şeyler varsa bu dünyada, bunu kimse niye düzeltmeye çalışmıyor? Ben dünyaya geldiğimde, büyüdüğümde bunları düzeltebilirim değil mi? Bana erdemli bir insan nasıl olur öğretirsiniz değil mi anneciğim? Ben hiçbir şeyi bilmiyorum. Bana iyiyi, doğruyu, güzellikleri, insanlık için faydalı olmayı öğretirseniz, ben faydalı olabilirim değil mi anneciğim?

Anneciğim arada babamla tartıştığınızı duyuyorum, bu beni çok üzüyor ve korkutuyor. Ben doğduğumda bu tür tartışmaları yapmayacaksınız değil mi? Çünkü ben sizin birbirinizi hep sevmenizi istiyorum. Kavgalar etmenizi değil, sevgiyle kahkahalar atmanızı istiyorum.
Sabahları benimle sohbet ediyorsun ya, en eğlenceli anlarım o zamanlar. Arada da masallar okuyorsun, şarkılar dinletiyorsun bana.

Ninniler söylüyorsun şimdiden. Doğduğumda da anlat o masalları bana anneciğim. Ninniler söyle o güzel sesinle. Göğsüne başımı koyup dinleyeyim senin o güzel masallarını, ninnilerini. Sımsıkı sar beni, uyut anneciğim dünyanın en güvenli yerinde, senin kucağında huzur bulayım, kokunu sindireyim içime…

Seni kimse ile paylaşmak istemiyorum. Bazen çok kıskanıyorum seni anneciğim. Benim senin karnımda olduğumu unutuyorsun. Aslında anlıyorum, gün içinde yoğun işlerin var be bana her zaman vakit ayıramıyorsun. Benim varlığımı unutup da başkaları ile ilgilendiğinde seni çok kıskanıyorum. O zamanlarda ben de hafif bir tekme atıyorum. “Ben buradayım” diye. Sen de hafif bir çığlık atıyorsun. Umarım canın acımıyordur? Acıtıyorsam özür dilerim. Sadece seni çok seviyorum ve paylaşamıyorum. Yalnız benimle ilgilen istiyorum. Ne olur kızma bana anneciğim.

Canım annem, seni daha tanımadan çok seviyorum. O kadar sıcak ve şefkatlisin ki. Hep benim iyiliğimi düşünüyorsun. Her gün heyecanım artıyor. Neden biliyor musun? Her gün, bir gün daha azalıyor sana kavuşmam için. Ne zormuş dokuz ay beklemek.

Daha çok var mı anneciğim? Ne zaman kavuşacağız birbirimize. Babamı da, seni de çok merak ediyorum. Siz de beni merak ediyorsunuz değil mi? Aranızda konuşurken duydum. Babam “bana benzeyecek” diyor. Sen de “bana benzeyecek” diyorsun. Kime benzeyeceğimi bilmiyorum ama sizin gibi anne babam olduğu için çok mutluyum. Hanginize benzeyeceğimi bilmesem de gelecekte sizi örnek alacağım. Sizin gibi olmaya çalışacağım.

Canım anneciğim, daha aklımda milyonlarca soru var. Hepsini de öğrenmek istiyorum. Ben bu soruları sorduğumda, saçma bile gelse, bana sıkılmadan cevap verirsiniz değil mi? Her şeyin doğrusunu sizden öğrenmek istiyorum. Çünkü size sonsuz güveniyorum…
Anneciğim, babacığım, beni dünyaya getirmeye karar verdiniz. Bunu ben istemedim. Nasıl bir yer olduğunu da henüz bilmiyorum. Ama beni her zaman koruyacağınızı bildiğim için çok mutluyum…

Sizleri çok seviyorum…

Heyecan ve merak içerisinde sizlerle kucaklaşmayı bekliyorum…

Doğmamış bebeğiniz…

bende bi kaç dr. a birden gittim ama çok yanıltıcı duruyor diyor anlayamıyorlar nebileym:) olsun. önümüzdeki haftalarda öğrenirim bende.

kizlar cok sinirliyim efkarliyim bugun herkes kaynanasiyla ugrasir ben annemle
nasi cocuk bakcaz beraber bilmiyorum poooffff
ebah kizim isten cik ya bence ben normalde dayan calis diyen bir insanim ama
senin onlari cekme gibi bi luksun yok ne kaybedersin allasen uzmesinler seni
ama o kari uzuntuden bogulsun

tum cinsiyetler hayirli ugurlu olsun ikiz bebekler de hosgelmis

bi de herkesin 1-2 almasini cok kizkaniyorum az once saglik ocagindan aradilar
kilo aldiniz mi diye he dedim aldim sinirli sinirli doktorunuza sorun dedi 20. haftadan sonra tetanoz yapalim mi diye.
henuz sabah yazdiklarinizi okumustum ki bu telefonu aldim
devamni okumadim birazdan okumaya basliciiim.

bahaaar kiz yagmur ismi cok var zati olursa kizin senin yagmurun sana ozel senin yagmurun bi tane olcak nasilsa bacimm

lolo filiz geceleri yataga attigimda yaylaniom sanki o kadr agirim bu dunyaya suan yani

ben okumaya devam edeyim

Hehhh bende tam seninle birlikte PORSELEN BEBEK, ve Rose 'u soracaktım nerdeler diye
Yalnız porselenden ciddi anlamda kaç gündür bişi yok merak ettim doğrusu
Yumurta sende çalışıyonmu :)
Annen ne yapıyor bakım, bazı anneler yorar insanı ve babalar

inanılmaz etkileyici.ağlattı beni.kurban olurum bebişime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…