2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
tünaydınnnnn güzel annişlerrr. sabah sabah ne kaynatmışsınız he okuyana kadar canım çıktı.

bende öyleyim canım ya . habire bişiler yiyesim geliyo. temizlik yaparsam biraz süre uzuyor ama yemeye başlayınca busefer daha çok yiyorum.

sorma canım ya. hamilelik hormonları fena oluyo. ben normalde dışarıda pek sinirlenmem. hamile olmaya göreyim sinir stres 10 kat falan oluyor. kızıma hamileyken bitane kasiyerin suratına elimdeki eşyaları fırlatmıştım. kimse bizi sinirlendirmesinnnnnnnnnnnnn

kiizzz yimirtaaaa, neden kizdin o kadar yavrimm yaa.

merak etmeyin yagmur koymucam ben kizimin ismini ceklin kavga etmeyin. kackilo aldin sen, takam be o kadar veririsin sonra. at gibi koscaz bebelrin pesinden

sekere selam bu arada.

çok güzel bir mektupmuş teşekkürler şekercik ağladım vallahi okurken.

Olsun aklında ve dilinde,elindede olabilirim fazla mal göz çıkarmaasssss
Buarada yumurtadaki yorumun altındaki selamı da aldım hihihihi mersüüüü

kizzz saftirik sen kalbimdesin yaaaa, te allaim yaaaaaaaaaaaaaaaaa.
sekerim seker bon bonum, kusme yoksa atlarim en yakiiiinnn koprudeeeennnnnnnnn

hakkatten ya kaç kilosunki bende merak ettim.
? bide şekerciğin boyu kilosu kaç hamile kaldığından bu yana kaç kilo aldı onu merak ediyordum geçende soruyordum kocam pcyi kapattırdı. doktor liste verdi ya ondan soruyorum?hani bende kilo alırsam mecbur bende liste uygulamak zorunda kalacacağım

Merhabalar,

Bende inşallah sizin gibi Mart annesi olacağım. Çok güzel bir grup olmuş. Emeğinize sağlık....

Şekerrcik çok güzel bir mektup paylaşmışsın. Zaten ağlamaya yer arıyordum iyi oldu:))

hımmm kımse benı merak etmemıs bır kısıde mıhs'ın bugun kontrolu vardı cınsıyetı bellı olucaktı noldu acep dememıs

hımmm kımse benı merak etmemıs bır kısıde mıhs'ın bugun kontrolu vardı cınsıyetı bellı olucaktı noldu acep dememıs

face yazmissin onu gordum ben yorum bile yaptim amaaa hiiiccc begenilmemi bile. soliyimm mi neyin olacak soliyimmi .
haydi sen soyle soyleeee

Merhabalar,

Bende inşallah sizin gibi Mart annesi olacağım. Çok güzel bir grup olmuş. Emeğinize sağlık....

Şekerrcik çok güzel bir mektup paylaşmışsın. Zaten ağlamaya yer arıyordum iyi oldu:))

hoşgeldiiinn sağlık ve mutlulukla bebeğini kucağına alırsın inşallah

hoşgeldim canım

Günümüz aynı galiba takvim de aynı gözüküyor bana arkadaş çıktın çok sevindim

hoşgeldim canım

Toptopcum ınsan bzen kımseye tahammul edemıyo gercekten. Agırlıgı bır gorsen aksamları davul gıbıyım sadce gobus. Of delı olcam valla aksam olsun artık ya sıkıldım ıste.

Biri benim kg merak etmiş hımmmm
Valla canım normalde 5 haftalıkken tartıldım ilk ben tatilden dönmüştüm biras şişmiştim :) 43.3 düm..
Sonracıma 10. haftaya kadar gr almadım (bişey yemedim çünkü)
Sonracıma , 10 haftamda bulantılarım yavaşladı bayram derken izinliydim o ara yedim yattım
Sonracıma 12. haftada bir gittim 45.1 olmuşummmm
Doktorum desturrr dediiiii Ve yemek listemi açıkladı bulantılarımda hazır geçmişti diye..
en son 15+4 de gittim işte 45.9 olmuştum yani 800 gr almıştım :)
Baya açıklayıcı oldu ama idare et
Bu arada boşuna minik demiyolar bana boyum 1,53 :)

Son düzenleme:

hoşgeldim canım

Hoşşş geldinnn :) ağlatmak istemesdim ama paylaşayım dedim çok beğenmiştim bendeee

Merhabalar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…