Ben nerdeyim ulennnnnnnnnnnnnn
İnsan arada banada slm yollardı gözü kalmasın diye
günaydın annişler
bu gün çok yoğunum malesef geçmişide okuyamadım
bu gün burayada gelemicem
kızlar bu aralar hep açım çok çabuk acıkıyorum
4 aydır doğru dürüst beslenemiyodum
ama şimdi canım hep bişeyler istiyo
yemek yiyorum 2 saat sonra yememiş gibi oluyorum
açlıktan başım donüyo tansiyonum düşüyo
siz nasılsınız sizdede böyle açlık hissi varmı
ayrıca kilo almaya başladım göbeğim benden önce gidiyo artık hamile olduğum bariz belli oluyo
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN SİZEEEEEE
ebahcım valla o şefin midir patronun mudur nedir o kadını yolasım geldi bide kadın yani erkek olsa hamileliliğin ne olduğunu bilmiyor falan dicem ama kadının kadına yaptığına bak. bence bu akşamdan söyle cumartesi başınızın çaresine bakın demeye getirirsin. cumartesi günü dinlenebileceğim tek gün zaten hamileyken bu kadar yoğun çalıştırıyorsunuz ve haliyle yoruluyorum de. bence de açık açık konuş hamileyim diye yıldırmaya çalışıyorsunuz farkındayım ama çıkmaya niyetim yok isterseniz siz çıkarın yasal haklarımı biliyorum falan de birazda gözleri korksun. gıcık kadın ay verseler onu elimize bu hamile hormonlarıyla nasıl hayatttan bezdiririz onu valla
papatyacım kocana selam söyle o bebişi kendisi taşısın 9 ay boyunca o kadar kolaysa. artık teknolojik olarak mümkünbende akşamları iyice şişiyorum sanki dün akşam kocama söyledim yok artık bebek akşamları büyüyüp gündüzleri sönüyormu diye dalga geçti hafta sonu görürsün dedim. ama yorugunluğa gelince zaten gün içinde çok çabuk yoruluyorum o yüzden pek farkı olmuyor
HADİ ÖPTÜM YİNE GELİRİM ARA ARA
benim ömrü hayatımda en çok sevdiğim şey peynirdi.Şimdi ağzıma sürdükten yarım saat sonra çıkartıyorum.yumurta da çok tüketirdim,ondan da tiksindim.İnşallah yavaş yavaş geçer.DÜn akşam süte başladım.
benim ömrü hayatımda en çok sevdiğim şey peynirdi.Şimdi ağzıma sürdükten yarım saat sonra çıkartıyorum.yumurta da çok tüketirdim,ondan da tiksindim.İnşallah yavaş yavaş geçer.DÜn akşam süte başladım.[/QUOTEa
aynen hayalım bende hepsınden tıksındım sabahları bı sımıt yıyorum o kadar.. aksamları süte bende basladım yatakta ıcıyorumm ve hemen uyuyorum cıkarmıyım dıe
offff canlarım yaaaa sizin biraz uzun sürmüş galiba bir kaç haftadır ben normal günüme döndüm. herşeyi yemeye çalışıyorum elimden geldiğince. elevitte alerji yaptığından doktor bıraktırdı ondan düzgün beslenmem lazım.
yumurtayı katı haşlasanızda 1 dilim yeseniz yavaş yavaş bünye alışana kadar hiç denedinizmi? yiyebilirmisiniz acaba ya merak ettim. farklı farklı taktikler denemeye çalışın bence
bende peynirimi yumurtamı yiyorum arada tahin pekmez yapıyorum. yazın reçel yapmıştım arada ondan yiyorum sabahları ot yiyemiyorum normalde sevmem. akşam yemeyinde salata yapıyorum. her akşam değil ama 1 kase yoğurt muhakkak yiyorum bazende cacık olarak yiyorum. sebze yemeklerini tüketiyorum. ama hamur işinden kurtulamıyorum.(pilav makarna börek çörek çokkkk canım istiyor) ilk 3 ay mide bulantımdan dolayı 1 kilo kaybetmiştim. 3 aydan sonra normal kiloma döndüm bu hafta birden 2 kilo birden almışsım. kendimi birz frenlemem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum. hamur işi yememem lazım.Herkese günaydınnnnnnnnn.
yiyemiyorum diye ben kendime kızıyordum ama sizleri duyunca ben bayaa yiyormuşum. her sabah yumurtamı, peynirimi, dometesimi, salatalığımı ve otlarımmı yiyorum. gün içinde büyük bir bardak süt ve bir bardak ayranımı içiyorum. bir de deli gibi her gün şam fıstığı yiyorum. 15. hafta itibariyle de 1 kilo aldım. siz de durumlar nasıl???
bende kredi ödüyorsunuz sanıyordum. sevindim ozaman işten çıkarsam çok çok kaybın olmaz. inşallah doğum haklarını halledersin.yok kissemcim kredi ödemiyoruz allaha şükür bir sıkıntı yok.zaten çıkarsam biran önce çıkmam gerek eşim kendi şirketinde çalışıyor göstersinki yasal haklardan faydalanayım,dün şekercimmm dedi 120 gün diye en azından öyle halletmeye çalışırım....
2 gündür havalar sıcak ondandır. benimde azcık koku duyum arttı.Kızlar selam, nasılsınız ?
ya ben bişey sorcam bende 3 gündür acayip bi mide bulantım var akşama yatana dek sürüyo.sizde yaşıyomusunuz bunu ? 2 haftadır geçmişti oysaki.
kızlar merhaba bugün ikili sonucu almaya gittim şükür sorun yok. cinsiyeti sordum daha belli olmaz dedi. dün biraz leke geldi diyince yat bakalım dedi. ultrasonda bakarken bebeğin durumu iyi dedi cinsiyetiii deee sanki erkek dediama kesin değil dedi 2 hafta sonra gel bakarız dedi. geçen çıktı vermemiştiniz şimdi alabilir miyim dedim Alamazsın dedi neden dedim çünkü kağıdımız yok dedi
diş etlerim kanıyor armut filan yerken yumuşak olmasına rağmen üzerinde kan oluyor neden dedim çünkü hamilesin dedigüldü. vitamine başlayalım dedi elevit yazdı. ne alem bir doktorum var.
gözünaydın canım. sonuçlarının iyi olmasına sevindim.
Sevgili anneciğim,
Henüz beni görmediğini biliyorum. Aynı zamanda ne kadar merak ettiğini de…Aslında bende seni merak ediyorum. Seninle ilgili bazı konularda fikir sahibi oldum diyebilirim. Ne yersin, ne içersin biliyorum çünkü senden besleniyorum. Neye ne tepki vereceğini de az çok biliyorum. O yüzden doğduğumda ve büyüdüğümde seni üzmemek için elimden geleni yapacağım. Ama ne olur sen de ufak tefek yaramazlıklarıma kızma, beni dövme. Bir şeyleri kırdığımda beni cezalandırma. Ben seni hep seviyor olacağım. Bana en kızgın olduğun zamanlarda bile sen de beni seversin değil mi anneciğim?
Canım annem, biliyor musun? Dün babamla benim geleceğim hakkında konuşuyordunuz. Benim sizinle ilgili bütün kaygılarımı sildiniz aklımdan. Ama geleceğim ile ilgili bir sürü soru geliyor aklıma ve bir sürü de endişe…
Çok huzurlu hissettim kendimi. Sizi dinledim can kulağı ile. Bana olan sevginizden bahsediyordunuz. Hatta babam ile geleceğimi planlamaya başlamıştınız bile. Bu beni nasıl mutlu etti anlatamam. Babam bir ara elini senin karnına koydu. Ne sıcak eli vardı babamın. Ve ne büyük bir sevgiyle okşadı beni… Biliyorum babamla gelecekte de çok iyi anlaşacağız, ben babamla gelecekte her konuyu rahatlıkla konuşabileceğim. Her şeyimi anlatabileceğim. Ne mutlu bana…
Canım babam benim. Babam bir kaygısından bahsetti anneciğim. Dedi ki: “karıcığım dünya her gün biraz daha kötüye gidiyor. Acaba iyi mi ettik çocuk sahibi olmakla? Ona istediğimiz geleceği sunabilecek miyiz?” Anneciğim ben nasıl bir dünyaya geleceğim. Dünya o kadar kötü mü? Yaşam o kadar zor mu? İnsanlar savaşıyor, cinayet işliyor diyordunuz. Savaşmak ne demek? Cinayet nedir? Oksijenimiz kalmamış.
Peki, bu oksijen bizim için bu kadar önemli mi? Küçük çocukları organları işçin kaçırıyorlarmış anneciğim. Siz beni hep koruyacak ve bana kötülüklerin üstesinden nasıl geleceğimi öğreteceksiniz değil mi?
Ben çok korkuyorum anneciğim. Bu kadar kötü şeyler varsa bu dünyada, bunu kimse niye düzeltmeye çalışmıyor? Ben dünyaya geldiğimde, büyüdüğümde bunları düzeltebilirim değil mi? Bana erdemli bir insan nasıl olur öğretirsiniz değil mi anneciğim? Ben hiçbir şeyi bilmiyorum. Bana iyiyi, doğruyu, güzellikleri, insanlık için faydalı olmayı öğretirseniz, ben faydalı olabilirim değil mi anneciğim?
Anneciğim arada babamla tartıştığınızı duyuyorum, bu beni çok üzüyor ve korkutuyor. Ben doğduğumda bu tür tartışmaları yapmayacaksınız değil mi? Çünkü ben sizin birbirinizi hep sevmenizi istiyorum. Kavgalar etmenizi değil, sevgiyle kahkahalar atmanızı istiyorum.
Sabahları benimle sohbet ediyorsun ya, en eğlenceli anlarım o zamanlar. Arada da masallar okuyorsun, şarkılar dinletiyorsun bana.
Ninniler söylüyorsun şimdiden. Doğduğumda da anlat o masalları bana anneciğim. Ninniler söyle o güzel sesinle. Göğsüne başımı koyup dinleyeyim senin o güzel masallarını, ninnilerini. Sımsıkı sar beni, uyut anneciğim dünyanın en güvenli yerinde, senin kucağında huzur bulayım, kokunu sindireyim içime…
Seni kimse ile paylaşmak istemiyorum. Bazen çok kıskanıyorum seni anneciğim. Benim senin karnımda olduğumu unutuyorsun. Aslında anlıyorum, gün içinde yoğun işlerin var be bana her zaman vakit ayıramıyorsun. Benim varlığımı unutup da başkaları ile ilgilendiğinde seni çok kıskanıyorum. O zamanlarda ben de hafif bir tekme atıyorum. “Ben buradayım” diye. Sen de hafif bir çığlık atıyorsun. Umarım canın acımıyordur? Acıtıyorsam özür dilerim. Sadece seni çok seviyorum ve paylaşamıyorum. Yalnız benimle ilgilen istiyorum. Ne olur kızma bana anneciğim.
Canım annem, seni daha tanımadan çok seviyorum. O kadar sıcak ve şefkatlisin ki. Hep benim iyiliğimi düşünüyorsun. Her gün heyecanım artıyor. Neden biliyor musun? Her gün, bir gün daha azalıyor sana kavuşmam için. Ne zormuş dokuz ay beklemek.
Daha çok var mı anneciğim? Ne zaman kavuşacağız birbirimize. Babamı da, seni de çok merak ediyorum. Siz de beni merak ediyorsunuz değil mi? Aranızda konuşurken duydum. Babam “bana benzeyecek” diyor. Sen de “bana benzeyecek” diyorsun. Kime benzeyeceğimi bilmiyorum ama sizin gibi anne babam olduğu için çok mutluyum. Hanginize benzeyeceğimi bilmesem de gelecekte sizi örnek alacağım. Sizin gibi olmaya çalışacağım.
Canım anneciğim, daha aklımda milyonlarca soru var. Hepsini de öğrenmek istiyorum. Ben bu soruları sorduğumda, saçma bile gelse, bana sıkılmadan cevap verirsiniz değil mi? Her şeyin doğrusunu sizden öğrenmek istiyorum. Çünkü size sonsuz güveniyorum…
Anneciğim, babacığım, beni dünyaya getirmeye karar verdiniz. Bunu ben istemedim. Nasıl bir yer olduğunu da henüz bilmiyorum. Ama beni her zaman koruyacağınızı bildiğim için çok mutluyum…
Sizleri çok seviyorum…
Heyecan ve merak içerisinde sizlerle kucaklaşmayı bekliyorum…
Doğmamış bebeğiniz…
kizzz saftirik sen kalbimdesin yaaaa, te allaim yaaaaaaaaaaaaaaaaa.
sekerim seker bon bonum, kusme yoksa atlarim en yakiiiinnn koprudeeeennnnnnnnn
sağlık ocağından geldim şimdi,bebişimin kalp atışlarını duydummmm....çok şükür Rabbi'me..
kizlar cok sinirliyim efkarliyim bugunherkes kaynanasiyla ugrasir ben annemle
nasi cocuk bakcaz beraber bilmiyorum poooffff
ebah kizim isten cik ya bence ben normalde dayan calis diyen bir insanim ama
senin onlari cekme gibi bi luksun yok ne kaybedersin allasen uzmesinler seni
ama o kari uzuntuden bogulsun
tum cinsiyetler hayirli ugurlu olsunikiz bebekler de hosgelmis
bi de herkesin 1-2 almasini cok kizkaniyorumaz once saglik ocagindan aradilar
kilo aldiniz mi diye he dedim aldim sinirli sinirlidoktorunuza sorun dedi 20. haftadan sonra tetanoz yapalim mi diye.
henuz sabah yazdiklarinizi okumustum ki bu telefonu aldim
devamni okumadim birazdan okumaya basliciiim.
bahaaar kiz yagmur ismi cok var zati olursa kizin senin yagmurun sana ozel senin yagmurun bi tane olcak nasilsa bacimm
lolo filiz geceleri yataga attigimda yaylaniom sanki o kadr agirim bu dunyaya suan yani
ben okumaya devam edeyim
hımmm kımse benı merak etmemıs bır kısıde mıhs'ın bugun kontrolu vardı cınsıyetı bellı olucaktı noldu acep dememıs
hımmm kımse benı merak etmemıs bır kısıde mıhs'ın bugun kontrolu vardı cınsıyetı bellı olucaktı noldu acep dememıs
Merhabalar,
Bende inşallah sizin gibi Mart annesi olacağım. Çok güzel bir grup olmuş. Emeğinize sağlık....
Şekerrcik çok güzel bir mektup paylaşmışsın. Zaten ağlamaya yer arıyordum iyi oldu:))
merhabalar,
bende inşallah sizin gibi mart annesi olacağım. çok güzel bir grup olmuş. Emeğinize sağlık....
şekerrcik çok güzel bir mektup paylaşmışsın. Zaten ağlamaya yer arıyordum iyi oldu:))
merhabalar,
bende inşallah sizin gibi mart annesi olacağım. çok güzel bir grup olmuş. Emeğinize sağlık....
şekerrcik çok güzel bir mektup paylaşmışsın. Zaten ağlamaya yer arıyordum iyi oldu:))
kizlar cok sinirliyim efkarliyim bugunherkes kaynanasiyla ugrasir ben annemle
nasi cocuk bakcaz beraber bilmiyorum poooffff
ebah kizim isten cik ya bence ben normalde dayan calis diyen bir insanim ama
senin onlari cekme gibi bi luksun yok ne kaybedersin allasen uzmesinler seni
ama o kari uzuntuden bogulsun
tum cinsiyetler hayirli ugurlu olsunikiz bebekler de hosgelmis
bi de herkesin 1-2 almasini cok kizkaniyorumaz once saglik ocagindan aradilar
kilo aldiniz mi diye he dedim aldim sinirli sinirlidoktorunuza sorun dedi 20. haftadan sonra tetanoz yapalim mi diye.
henuz sabah yazdiklarinizi okumustum ki bu telefonu aldim
devamni okumadim birazdan okumaya basliciiim.
bahaaar kiz yagmur ismi cok var zati olursa kizin senin yagmurun sana ozel senin yagmurun bi tane olcak nasilsa bacimm
lolo filiz geceleri yataga attigimda yaylaniom sanki o kadr agirim bu dunyaya suan yani
ben okumaya devam edeyim
hakkatten ya kaç kilosunki bende merak ettim.
? bide şekerciğin boyu kilosu kaç hamile kaldığından bu yana kaç kilo aldı onu merak ediyordum geçende soruyordum kocam pcyi kapattırdı. doktor liste verdi ya ondan soruyorum?hani bende kilo alırsam mecbur bende liste uygulamak zorunda kalacacağım
Merhabalar,
Bende inşallah sizin gibi Mart annesi olacağım. Çok güzel bir grup olmuş. Emeğinize sağlık....
Şekerrcik çok güzel bir mektup paylaşmışsın. Zaten ağlamaya yer arıyordum iyi oldu:))
Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?