2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Aminnnnn inşallah... Çok uzun zamandır bekliyorum yavrumu. Allahım bebişlerimizin ve bizim yardımcımız olsun....

face'ten gorup tebrık edenlerı ve merak edenlerı sıtemımden ayrı tutuyorum canlar :)))

hadı hadı herkesın kendı derdı, panıgı var kapris yapmıorum göbekdaşlar:))ama çilak ve ebahta sormamıs benı bakk senn sunlara

ivit hersey gusel gectı 14 cm boy 156gr agırlıgımız var :) 16+3 gunluguz usgde 3 gun gerıden gelıodu toparlamız bnm yavrucugum

dedım doktora hemen solemeyın bn kendımı hazırlıyım neye hazırlıcaksam ?? panık oldum bırden neyse baktı olctu ettı kafasını baldırını ayacıklarını kapattıı bu ekranı e dedımm cınsıyetııı soleme dedın ya dedı tmm dedım soleyebılırsın hazırım erkek demıstınız onceden de ama ewt dedı erkek prensım gelıoooo... annemde sagolsun koskoca docente bole dıosunuz sonra kız cıkıomus ama dedı adamın ztn suratı degıstı yok bn kesın dıorum hanfendı dedı :)))
yanı canlar bnde kaynana kervanına katıldımmm ohh ohhhh gelsın bakalım bızım gelın gelsın gelsın

Merhaba arkadaşlar,
Yine geçmişi iş arasında parça buçuk okuyabildim. Kanaması olan arkadaşa geçmiş olsun. Cinsiyetleri öğrenenlere hayırlı olsun :) Allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Ebah, sen işte çok geriliyorsun ama bence doğuma kadar dayanabiliyorsan dayan. En azından iznini kullan, sonra ayrılırsın. Ama bazen insanın ayağı geri geri gidiyor, o zaman da 1 gün bile kalmak zor geliyor. En iyi kararı sen bilirsin.

Şimdi doktorum aradı. Üçlü test sonucum iyi çıkmış. 1/2000 dedi. Paylaşmak istedim sizinle.

selam hamişler Bebişlerin cinsiyetlerini öğrenenleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de 2.5 hafta sonra gitcem doktora o zaman söyleyecekmiş nasıl geçer bu kadar zaman bilmiyorum dün gittim belki hatırlamaz da bakar diye yemedi Bakalım dayanıcaz artık

hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın. Bende de bir prenses olacak, hani görücü gelmek isterseniz beklerim, anasini sevdim, oğlunu da severim :)

Ben de benim doktora "hala kız mı, kayınvalidem erkek seninki diyo" dedim :) Doktorcum da, "ben kaynanalar kadar bilemem bu işi ama yine de bu sefer ben kazanacam" dedi :)))

sanada hayırlı ugurlu olsun canım benım senın doktorda pek hazırcevapmıs komıkmıs sevdım walla :)

Bu kaynanalar yorum yapmaya bayılıyo valla :) Seninki yine cinsiyete demiş benimki beşik bakcağımızı duymuş da arıyo telde beşiği kız tarafı alır şimdi sizde alırsanız evde 2 beşik olur sonra diyo o kadar yani

mihsçim paşa oğlun hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah....haklısın arkadaşım ama işyerinde problemle uğraşıyorum dğn akşamdan beri canım sıkkın tatsızım....sitem etmekte haklısın ama bugün buraya pek giremedim uludağ çileğimde bugün hiç girmedi sanırım...gelirse o da işlerini toparlar akşam üzeri gelir...şimdi üzüm molası verdim bir bakayım dedim sitemini gördüm....

bazı kaynanalar çok fena,yani kız tarafı alacak,annengiller alacak demek istemiş gibi geldi....

kızlar hamile yastığım geldi yataktaki büyüklüğünü merak edenler burdan fikir edinebilir. alttaki ufak olan emzirme yastığı hediyesi

bazı kaynanalar çok fena,yani kız tarafı alacak,annengiller alacak demek istemiş gibi geldi....

Valla benim kaynanam hamile olduğuma bile sevinmedi bi surat bi afra tafra ... İlk zamanlar çok kafaya takıyodum sonradan laçkalaştım duymamazlıktan geliyorum artık o böyle saçma sapan konuşurken içimden şarkılar falan söylüyorum beni bezdirmeye çalışıyo da başaramayınca hasta oluyo yemin ederim yataklara düşüyo kadın

çokta almamışsın. bulantıdan sonra muhakkak kaçırma oluyor. bende kızıma hamileyken 3 ay yine bişi yiyemedim. sonra 3 ay çıkışı bide tatile gitmiştik birden ben 5 kilo aldım inanırmısın doktorun oda yavaşşşş dedi ama 10 kg ile hamileliğimi bitirdim. bulantıdan çıkışta oluyor öyle.

ya bu kayınvaldeler neden böyle benimkide başlamış söylemeye ben bakmam kim doğuruyorsa o baksın falan diyormuş eltime bende geçenlerde yerini buldum yapıştırdım lafı "canımdan çıkan canı kendimden başka kimseye emanet etmem kimsenin bakmasını istemem kendi annemin bile" dedim totoma döndü yüzü
uyuzlar hepsi ayyy bizde böyle olmayız inşallah

kızlar hamile yastığım geldi yataktaki büyüklüğünü merak edenler burdan fikir edinebilir. alttaki ufak olan emzirme yastığı hediyesi

Kissem ben de bakıp duruyorum, bi kullan da söyle bakalım bize rahat mı? Yatağa sığabiliyor musunuz yoksa kocayı sepetlemen mi gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…