2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kissemcim ben hala fransızım bu konuya emzirme yastığını biliyorum da hamile yastığı nasıl kullanılıyo canım ?

canım yatarken u olan kısmın tepesine başını koyuyorsun bi tarafına sırtını yaslayıp bi tarafınıda bacaklarının altına alarak destekliyorsun arkadaşım çok memnun diye bende aldım çünkü gecelerim sıkıntılı oluyor

Kötü düşünen,fesatlık yapanları,surat yapanları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
kayınvaliden kız tarafı alacak,siz almayın demiş resmen,bak ben bile sinirlendim,bana ne oluyorsa...peki o erkek tarafınn alması gerekenleri aldı mı alacak mı

işin ilginç yanı bi de ben kaynanamdan çok eziyet gördüm çok çektim ben hayatta yapmam diyodu bi de Bi de benim annem herşeyimi memur maaşıyla yaptı tek başına kredi çekip evlendirdi beni canım annem hala zorluğunu çekiyo... ben de eşime annem aldı gibi yapcaz yolarım seni dedim ama görcek geri kalan herşeyi de ona aldırcam böyle konuşuyo yaa beşiği annem aldı bunları da erkek tarafı alcakmış diyim de görsün

kız benmki hayırlı olsun biile demedi sanki çok zor bişi iki ağzını açacak içime oturdu vala eşime de kaç defa söyledim
oda senin de baban bana demedi diyor Bana da demedi ki babam kız babası ya torunu olacak utanıyor ondan dememişdir. Canım babam ya

benimkisi tam tersi çok sevindi,o bakacak diye heyecanlı,doğacak günü bekliyor ama konu bebeğe bişeyler almaya gelince ana kucağını ben alırım,tulum bi de küçük altın

Amin inşallah bi de 60 yaşına gelmiş deli çağı falan geçmiş Ne kadar ömrün kalmıştır şurda çekil kenarı hayatını yaşa dimi Almasın isterse kıyameti koparırım valla kız tarafı olmak kerizlik mi mantığa bak tatlım ya taş devrinde yaşıyoruz sanki

hani derler ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye gerçekten de öyle yani... Biz onları anne gibi görmeye çalışıyoruz onlar böyle fesatlık yapıyo yukardaki görüyo nasılsa deyip geçcez tatlım bişey diyemiyosun desen sen kötü oluyosun malesef

valla kayınvalide de beşik kız tarafı alıyor galiba dedi ama ben de biz aldırmıcaz onu,bebek arabasını alacaklar dedim.Kapattı biryerlerini.kendisi 100-200 liralık ana kucağını nasıl alacağım diye düşünürken 500+600 hatta daha fazla tutan beşik için ağız arıyor.Ben de dedim ki beşik pahalı kimseye aldırtmam dedim.öte yandan annem örümcek yürüteç ve ilk bisikleti için bile söz verdi şimdiden.

şimdi olmasa ilerleyen aylarda kesin lazım olurki ben de geceleri sıkıntı çekiyorum biraz teşekkür ederim canım aydınlattığın için

benimkisi tam tersi çok sevindi,o bakacak diye heyecanlı,doğacak günü bekliyor ama konu bebeğe bişeyler almaya gelince ana kucağını ben alırım,tulum bi de küçük altın
kız o konuyu hiç açmıyorum hiç bişi alırız demiyorlar birtek benim annem şunu alırım şunu örerim diyor cinsiyeti belli olsun da o taraftan küçük altını bile zor görürüm ben Napalım canları saolsun onlar da böyle

aynen yapcak bişi yok iyi olsunlarda onlardan bişi de beklemez insan

Sen de bnm gibi yap o aldı de puset bebek arabası takımları var çok kaliteli ben bu aralar bakıyorum onu aldırmayı düşünüyorum ana kucağı yerine onu aldırabilirsin yatağı beşik olarak mı düşünüyosun tatlım ben park yatak düşünüyorum çevremde kullanan herkes çok memnun

canım ben de anakucağı yerine puset aldıracağım,hem arabada hem de evde kullanmak için,bikaç yeni doğum yapan arkadaşımda öyleydi.
beşik olarak da seninki gibi park yatak alacağım,doğumdan bikaç hafta sonra alacağım onu.ana kucağı tarzında pusette yatıracağım o süreçte.

şimdilerde yelek örüyor.gri renkli,gösterip duruyor,küçücük örüyorum,doğar doğmaz giydir,diyor..başımı sallıyor geçiyorum..takmadığımı anlayacak yakında,sinirlerim üst sınırlarda,hamilelik yüzünden.

çok ayıp etmiş kayınvaliden yaşını başını almış kadın düğün dernekte geçmiş böyle söylenirmi... ne insanlar var ya.
eltinde maaşallah hemen yetiştirmiş sana . hamile hamile seni üzüyorlar.
en iyisini yaparsın.

herzaman öyle canım ya genelde kız anneleri daha çok ilgileniyor. ben kayın validemi çok severim. hiç lafını duymadım şimdiye kadar ama. evlendiğimdede çocuktada kayınvalidemden pek bişi görmedim. genelde benim taraf. arada tayt alır çorap alır bide yünden yorgan yapar okadar yani. ah annelerimiz yokmu hep onlar çekiyor yükümüzü bizimde evlatlarımızında.

bebek pusette daha rahat ediyor onun içine bi de anne karnındaki pozisyonu yaratan bişey yapmışlar yeni doğum yapan arkadaşımda gördüm ondan almayı düşünüyorum.Bi de alışveriş zamanı tam kara kışa gelcek valla nasıl çıkıp alışveriş yapcaksak Ben bi de ankaradayım yılın 7 ayı karkış

Tatlım günlerimiz hemen hemen aynı bu arada 1 gün var aramızda

valla Allah kolaylık versin,kar kışta arada derede alışveriş yapacağız.Ben kısmete ekim-kasım başlayacağım ufak tefek almaya,ağır külfetler sonraya kalacak.

BEN PEK SEVMEM ÇOK YAPTI İLK EVLEDİĞİM ZMANALAR MECBUREN EVİMİ AYIRMAK ZORUNDA KALDIM 3-4 AYDIR SESLERİ ÇIKMIYOR HAKKIMDA BİŞİ DUYMADIM BEBEK OLUCAK YA
AMAN YA GERÇEKTEN BİŞEY BEKLEMİYORUM EVLENDİĞİMDE DE YAPMADILAR ZATEN KAVGA GÜRÜLTÜ ÇIKARMASINLAR YETER BEBEĞİMİ HUZURLU ORTAMDA BÜYÜTEYİM

igggg hepsimi ayni olur ya vid vid kadinlar, Allah bizi onlara benzetmesin, yaa ben su besigi kiz tarafi aliri cikaranin varya, lan kadin hamile kalio 9 ay olmasada bunun 6 ayi surunuyo, sonra dooruyo heryeri porsuyo dikisler atilio, sana yeni bi can verio, ustune bide anasi babasi cocuun esyalarini alio yok artik ya... bikere bizi aldiginiza sukredin be bide ustune besik alacaklarmis allam ya tobeeeeeee tobe sanki zorla verdiler bizi size .......
ilk hamileligimde ne sinirlenmistim ayni seyleri duyunca bak simdi henuz duymadim ama duymus kadar sinirlendim
sende sinirlenme kelebek cunku onlar tescilli manyak, bosuna sinirlenipte kalp atilarini hzilandirma:) relax catalasinn hepsiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…