oyyyy maşallahhh sana esracım yaaa ama sen zayıftın dimi kızına yarasın inşallah aldığın kilolar .......
evet ben baya zayıftım 40 kilo ile hamile kaldım ama hiç bi z<aman kemik gibi olmadım bilmiyorum neden daha kilolu duruyordum. zayıflar daha hızlı kilo alıyormuşş. inşallh bebişe yarar. bş yere ben şişmiyim de
hayırlı olsun şekerim .....Kızlar, bugün doktora gittik 17. haftanın içindeyim. Bebeğimiz %100 erkek dedi doktor. Erkek isimleri arıyordum aslında daha önce erkeğe benziyor demişti ama ben yine de bugünü ve kesin konuşmasını bekledim. Şimdi bambaşka sürece girdik bir insanın hayatı boyunca taşıyacağı ismini düşünmek koymak çok ciddi bir öneme sahip oluyormuş yeni yeni farkediyorum :)
Aklımdaki isimler;
Deniz
Ediz
Eren
Mete
Mert
Berk
Babası daha hiç fikrini beyan etmedi :) ama hiç birine sıcak da bakmadı...
23. haftada renkli ultrasonla oğlumuzun kalbine bakacakmış doktorumuz.
hayırlı olsun şekerim .....bir erkek daha geliyor
benm de pazartesi öğrenmem gerekiyordu daha var ama eşim dayanamamış almış bugüne randevuyuakşam dört gibi gidicem bakalım bizimkisi neymiş isimlerimiz belli şükür
senin isimlerin de güzel ama sana şöyle bi bildiyim şeyleri söyleyim deniz hem kızda var hem erkek de ben onu elerdim :) ediz kız arkadaşımın ismi idi onu da elerdim:)
eren okuldan arkadaşım da ve hayatımda onun kadar haylazını görmedim lise de okuyor hala haylazlık peşinde idi herkez bıkmıştı çocuktan :) BEĞENDİĞİM İSİM İSE MERT BURDAN TABİ SEN GENEDE İÇİNE YATAN İSMİ KOY CANIM
eşim yine caydı
mert ali ismini de istemiyor
Kızlarrr ben geldimmmm
Kısa bir aradan sonra tekrar burdayım çok şükürr...
Herkes iyidir umarım, bebişlerinizde iyidir inşallah..
Evimi taşıdım yerleştim, netimi bağlattımmmmm
Geçmiş eminim çok uzundur, okuyamadım
Biri bana özet geçsin bi zahmet yaaaa
Değişik bişey varmı bakayım?
Hepinizi ösledimmmmmmmm bennnnn
Kızlar, bugün doktora gittik 17. haftanın içindeyim. Bebeğimiz %100 erkek dedi doktor. Erkek isimleri arıyordum aslında daha önce erkeğe benziyor demişti ama ben yine de bugünü ve kesin konuşmasını bekledim. Şimdi bambaşka sürece girdik bir insanın hayatı boyunca taşıyacağı ismini düşünmek koymak çok ciddi bir öneme sahip oluyormuş yeni yeni farkediyorum :)
Aklımdaki isimler;
Deniz
Ediz
Eren
Mete
Mert
Berk
Babası daha hiç fikrini beyan etmedi :) ama hiç birine sıcak da bakmadı...
23. haftada renkli ultrasonla oğlumuzun kalbine bakacakmış doktorumuz.
kızlar elimdeki son ultrason görüntüsü 10+0 a ait. ondan sonra devlete gitmiştim hiç alamadım çıktı. yarın 16+0 olacağım görüntüler arasında ne kadar fark olmuştur kimbilir.. çok merak ediyorum aile bireyleri de merak ediyor git bir fotoğraf çektir merak ediyorum diyor annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?