2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
oyyyy maşallahhh sana esracım yaaa ama sen zayıftın dimi kızına yarasın inşallah aldığın kilolar .......

evet ben baya zayıftım 40 kilo ile hamile kaldım ama hiç bi z<aman kemik gibi olmadım bilmiyorum neden daha kilolu duruyordum. zayıflar daha hızlı kilo alıyormuşş. inşallh bebişe yarar. bş yere ben şişmiyim de

Kızlar, bugün doktora gittik 17. haftanın içindeyim. Bebeğimiz %100 erkek dedi doktor. Erkek isimleri arıyordum aslında daha önce erkeğe benziyor demişti ama ben yine de bugünü ve kesin konuşmasını bekledim. Şimdi bambaşka sürece girdik bir insanın hayatı boyunca taşıyacağı ismini düşünmek koymak çok ciddi bir öneme sahip oluyormuş yeni yeni farkediyorum :)

Aklımdaki isimler;

Deniz
Ediz
Eren
Mete
Mert
Berk

Babası daha hiç fikrini beyan etmedi :) ama hiç birine sıcak da bakmadı...

23. haftada renkli ultrasonla oğlumuzun kalbine bakacakmış doktorumuz.

Ben de 43,5 kilo ile hamile kaldım 17. haftadayım (16+2) ve şuan itibariyleeee 4 kilo aldım. Yanaklarım doldu hafif popom büyüdü, iki tane hamile pantalonu aldım kot olanlardan üzerine gömlekler giyerek tabi bol bol gömlekler giyerek kamufle ediyorum ama bu aydan sonra biraz daha zor saklanacak sanırım :) iş yerine geldiğim için burada çok konusu olmaması açısından gizlemek istiyorum.

Kiviircik senin kemik gibi durmamanın nedeni kemiklerinin ince olması benim de aynı şekilde ben de 42 olduğum zamanlarda kemik gibi durmuyordum hiç nedeni de kemiklerim ince olduğu için o 42 kilo bildiğin :) et'di

hayırlı olsun şekerim ..... bir erkek daha geliyor
benm de pazartesi öğrenmem gerekiyordu daha var ama eşim dayanamamış almış bugüne randevuyu akşam dört gibi gidicem bakalım bizimkisi neymiş isimlerimiz belli şükür

senin isimlerin de güzel ama sana şöyle bi bildiyim şeyleri söyleyim deniz hem kızda var hem erkek de ben onu elerdim :) ediz kız arkadaşımın ismi idi onu da elerdim:)
eren okuldan arkadaşım da ve hayatımda onun kadar haylazını görmedim lise de okuyor hala haylazlık peşinde idi herkez bıkmıştı çocuktan :) BEĞENDİĞİM İSİM İSE MERT BURDAN TABİ SEN GENEDE İÇİNE YATAN İSMİ KOY CANIM

Canım teşekkür ederim, Mert / Mete ve Berk isimlerinde kaldım en son tabi eşimle de anlaşmamız gerekiyor. Beğenemiyor hiçbir ismi :) ben genelde kız erkek isimlerin yani unisex isimleri severim.

Benim de randevum 16 Ekim'deydi ama eşim tutturdu daha erken olsun diye babalar sabırsızlaştı iyice.

Merhaba arkadaşlar bende Mart annelerindenim :) İlk bebeğim 28 yaşındayım cinsiyeti erkek.Beni de listeye eklerseniz sevinirim.Son kontrolde bebeğim çok hareketliydi kilosunu ve uzunluğunu öğrenemedik.Bir de kısa süreli kalp atışı yavaş geldi sonra normale döndü.Doktorum bazen ultrasondan dolayı bebekler dönerken kalbi sıkışıp kalp atışları yavaşlayabilir dedi.Ama ailede kalp rahatsızlığı yaşayan olduğu için sanırım Prof yönlerndirdi bizi .Biz zaten detaylı ultrasonda bakıcaz 5.ayda dedi.Ama tedirgin oldum yine de muayne ücreti çok fazla prof'un 250 lira birde doktorumun hocası sanki müşteri olsun diye gönderdi gibi de hissettim.Üniversite hastanesine gittim 2 doktora baktı normal kalp atışları dediler şaşırdılar hatta dr böyle söylemesine bebek çok hareketli yavaş olsa kalp atışları böyle olmazdı dediler.Dünde sağlık ocağında kal atımı 132 çıktı.Sizlerin nasıl? Ama istersem Fetal eko çekileceğimi söylediler randevu aldım ama Aralık ayına verdiler bebeğin kalbinin detaylı incelenmesiymiş.Haftaya özel hastanedeki bir prof muayne olucam.Böyle bir durum yaşayan varmı bilgisi olan?cuma da 4 lü test sonucumu alıcam umarım herşey yolundadır.Herkese sağlıklı bebişlerimizle mutlu günler :)

Kızlarrr ben geldimmmm
Kısa bir aradan sonra tekrar burdayım çok şükürr...
Herkes iyidir umarım, bebişlerinizde iyidir inşallah..
Evimi taşıdım yerleştim, netimi bağlattımmmmm
Geçmiş eminim çok uzundur, okuyamadım
Biri bana özet geçsin bi zahmet yaaaa
Değişik bişey varmı bakayım?

Hepinizi ösledimmmmmmmm bennnnn

aman da amannn hoşgeldinn şekerim

çabuk halletmişin maşallah işlerini, ağır bişi kaldırmasaydın. 2 gündür durgun aslında burası havadan sudan konuştuk. yeni gelen arkadaşlar var. 2li testleri yüksek çıkan arkadaşlar var. onlar biraz tedirgindi...

öyle işte arkadaşım

şekercikkk hoşgeldin....yeni evinde tatlı tatlı,şekerlimi şekerli,huzurlu mu huzurlu otur inşallah.....

hayırlı olsun canım ben de perşembe gidicem. iki hafta önce erkek gibi demişti. perşembe 17.haftama yeni girmiş olacağım umarım bana da senin gibi %100 bişey söyler. benim eşim de isim olarak bir tek isim söyledi Cem. ben pek beğenmedim. dediğin gibi isim çok önemli. ben hızlı karar verilmesini istemiyorum. araştıralım 5-10 tane bulalım içinden seçelim istiyorum. bakalım şimdilik eşimin gelmesini bekliyoruz. yazdığın isimlerden eren çok güzel isim.

kızlar elimdeki son ultrason görüntüsü 10+0 a ait. ondan sonra devlete gitmiştim hiç alamadım çıktı. yarın 16+0 olacağım görüntüler arasında ne kadar fark olmuştur kimbilir.. çok merak ediyorum aile bireyleri de merak ediyor git bir fotoğraf çektir merak ediyorum diyor annem

bir de sizlere bir sorum var.

hamilelikte zararlı olduğunu bildiğiniz halde canınızın deli gibi çektiği ve azıcık da olsa dayanamayıp yediğiniz yiyecekler var mı?

kızlar sabahtan beri yazıcam size bir şey çıktı hep. Trendyol-çocuk bölümünde Gambino diye bir marka var ordan bebeğime 2li tulum, 5li mama önlüğü ve banyodan sonra havlu (panço diye geçiyo adı)

onlardan aldım. kuponum da vardı uyguna geldi bana... internetten markayı araştırdım güzel bi sitesi var. kaliteli bence ürünleri bakın isterseniz. rezim eklemek istedim ama olmadı :26:

Şekercik yeni evin hayırlı olsun.

Kızlar yine yardıma ihtiyacım var. Birkaç gündür kasık ağrısı yaşıyordum. Malesef küçük bir ilçede yaşıyorum buradaki doktoru beğenmesem de gitmek zorunda kaldım. Bebeğim çok şükür hareketliydi. Ama ultrason o kadar eskiydiki ne boyunu ölçebildi, ne ağırlığını? Sadece iyi ve hareketli görünüyor dedi. Bana da magnezyum (magnorm) ve demir-kan hapı olan (ferrum) verdi. Odaya benimle birlikte 4 hasta daha aldığı için doğru düzgün konuşamadık bile Hakket sinir bir durum. Neyse sonra bir şekilde yurtdışında tatilde olan İstanbuldaki doktoruma ulaştım. Durumu anlattım. O da tamam ilaca başla ozaman ama yat istirahat et dedi. İşden çıktım tekrar hastaneye gittim. Adam ne yani kasık ağrın var diye ben sana rapor mu yazacağım git izin al gibi laf etti

Neyse şimdi evde dinleniyorum ama bu söylediğini o gerizekalı iş bilmez doktorun yanına bırakmayacağım. Küçük yer diye insanları koyun gibi gütmeye çalışıyorlar. Bir ilaç yazarken bile kitaba bakıyor tanı ne yazsam doğru olur acaba diye Özgüveni olmayan salak şey...

Ay pardon çok sinirliyim ya kaptırdım kendimi Gelelim soruma ben 16 haftamdayım (15+5) siz benim haftamda bu söylediğim ilaçları içiyormuydunuz? Bir de aç-tok nasıl aldınız?

Kızlar yine yardıma ihtiyacım var. Birkaç gündür kasık ağrısı yaşıyordum. Malesef küçük bir ilçede yaşıyorum buradaki doktoru beğenmesem de gitmek zorunda kaldım. Bebeğim çok şükür hareketliydi. Ama ultrason o kadar eskiydiki ne boyunu ölçebildi, ne ağırlığını? Sadece iyi ve hareketli görünüyor dedi. Bana da magnezyum (magnorm) ve demir-kan hapı olan (ferrum) verdi. Odaya benimle birlikte 4 hasta daha aldığı için doğru düzgün konuşamadık bile Hakket sinir bir durum. Neyse sonra bir şekilde yurtdışında tatilde olan İstanbuldaki doktoruma ulaştım. Durumu anlattım. O da tamam ilaca başla ozaman ama yat istirahat et dedi. İşden çıktım tekrar hastaneye gittim. Adam ne yani kasık ağrın var diye ben sana rapor mu yazacağım git izin al gibi laf etti

Neyse şimdi evde dinleniyorum ama bu söylediğini o gerizekalı iş bilmez doktorun yanına bırakmayacağım. Küçük yer diye insanları koyun gibi gütmeye çalışıyorlar. Bir ilaç yazarken bile kitaba bakıyor tanı ne yazsam doğru olur acaba diye Özgüveni olmayan salak şey...

Ay pardon çok sinirliyim ya kaptırdım kendimi Gelelim soruma ben 16 haftamdayım (15+5) siz benim haftamda bu söylediğim ilaçları içiyormuydunuz? Bir de aç-tok nasıl aldınız?

kendini gösterirse görürsün....biz cadımızı bayramdan önce gördük bir daha da yüzünü dönmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…