2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hoşgeldn cnm.yeni evin hayırlı olsun.
Güle güle otur içinde

cnm ben içiyordum ve halende içiyorum.kan ilacı aç karınla alınması daha iyi ama ben troit hapını aç karınla aldığım için onu tok karına çevirdik.magnezyum tok karınla içiyorum.yani ben ikisinide tok içiyorum.

benim de patates kızartması mayonez, burger king tavuk menüleri yanında da bol sulu kolasından (sulu olunca asiti kaçmış filan kendimi kandırıyorum işte yeni açılmış cola gibi zararı olmaz diye) insan kendini tutamıyor bazen

Son düzenleme:
bir de sizlere bir sorum var.

hamilelikte zararlı olduğunu bildiğiniz halde canınızın deli gibi çektiği ve azıcık da olsa dayanamayıp yediğiniz yiyecekler var mı?

ben tuzdan vazgeçemiyorum oda beni şişiriyor ((

canım geçmiş olsun ben magnezyumu gebe kaldığımdan beri kullanıyorum sabahları alıyorum tok
demir ilacı ferrum kullanıyorum sabah akşam oalrak yazdı doktorum ama ben tek doz alıyorum aç karna alınması lazımmış sabahları aç aldığımda midemi bulandırıyordu bide süt içiyorum sabahları o sanırım ilacn emilimini azaltıyormuş şimdi akşam yemek arası alıcam

Şekercimmmm hoşgeldinnnn net bağlanmış

Bak bunu iyi söyledin bende sabah troid için eutrox içiyordum :))

bir de sizlere bir sorum var.

hamilelikte zararlı olduğunu bildiğiniz halde canınızın deli gibi çektiği ve azıcık da olsa dayanamayıp yediğiniz yiyecekler var mı?

cipsss birde hep patates kızartması çekiyor canım, 24 saat olsa yerim yememem lazım ama yiyorum hep yaa

magnorm kullanmadım ama ben ferrum kullanıyorum birde elevit(vitaminle) içiyorum. aç tok farketmiyo. yalnız önemli olan şu ferrumu alınca sonrasında 2 saat falan yoğurt süt tüketmememlisin. o yüzden ben genelde öğlen yemeklerinden 1-2 saat sonra yada yatmadan alıyorum.

kasık ağrısı bende de oldu ama geçti önce panik oldum, çok üzerinde durmadım doktorum geldi dedi devam ederse. gitmedim geçince. çok stres yapma hepimiz yaşıyoruz çünkü.

turşu,mayonezli salatalar

turşu zararlı mıııııı???? bende yiyorum ama zararlı zannetmeyerek mayonezin zararlı olduğunu duymuştum.

Son düzenleme:
Hoş bulduk güselimm
Evet çok şükür hızlı çalıştım ve bitirdimmm yorucu oldu baya ama ağı bişey kaldırmamaya özen gösterdim, eşim zaten tepemde vır vır konuşup durduğu için onu yapma bunu yapma diye, dikkat etmeye çalıştımm valla..

Bende bakabildiğim kadar geriye baktım.
Yeni gelenler hoş gelmiş sefalar getirmiş
Testleri sıkıntılı olanlar varmış evet ama RABBİM sağlıklı haberlerini versin, testler % 100 sonuç vermiyor unutmayalım ne olur.. RABBİM sabrını versin inşş
Cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun inş, bekleyenelrde bir an önce öğrenir umarım
Çekilişlerimiz hazır tweetyin yoğun çalışmalarından sonra MAŞALLAH ona :)

kendini gösterirse görürsün....biz cadımızı bayramdan önce gördük bir daha da yüzünü dönmedi

ay yüzünü geçtim canikom vucudunu göreyim yeter. çıktı iyi oluyor ara sıra insan eline alıp bakıyor demek cadınız bir daha yüzünü dönmedi ilahi çok güldüm

malesef zararlıymış.zaten hamilelikte daha çok zararlı şeyler çekiyo insanın canı

cipsss birde hep patates kızartması çekiyor canım, 24 saat olsa yerim yememem lazım ama yiyorum hep yaa
.

yalnız olmadığımı görmek güzel oldu ben de biraz önce yedim de az daha burger kinge gidicektim otur oturduğun yerde dedim kendime. biraz önce de aldığım kiloları hafta hafta liste gibi yaptım. 12-15i geçmeyeyim diyorum zaten kilolu hamile kaldım ama şimdiden 4,6 kilo almşım bile. bu yiyecekler kilo alımını da hızlandırıyor.. yemesek daha iyi ama ne yazık ki ben de tutamıyorum kendimi.

yaaa yicem ben cok yemiom ama daha yaz gelmediki yaz olsa su toplardimbise olmaz insallah yahem benim bi arkadasim tursu suyu icti ikisindede deli gibi ya suyunu icseydim:44: okadar olsun kahve bile icmiorummmmmm

Tweetyyy evet canım yoğun uğramalarımdan sonra bağlantı tamamdır :)

Kivircikkkkkkkk imm da gelmişşş yafff ösledim bende seni kıssss,,,, hani wınnnnn

Ösgee bende seni ösledimm ali baranın annesi

Ebahh yazına bayıldım güselimmm, duygusal metinlerde üstüne tanımıyorum bu aralar.. İş yerinde hala sıkıntı devam belli ama az kaldı sabrett

Yasak ve zararlı olan şeyi geçen gün yaptım ve hamburger yidimmmmmmm

aaahhh sonsyciğim ben burgerking hastasıyım dün canım çekti yicem ama çok abartmamak kaydıyla bence canının çektiğini yeeee gitsin :))))

yaaa turşuyu yıkamakta ne oluyor onun yıkanmakla tuzu gidermi yawssss :)))

kızlaaarrrrr naber napiyonussss. ben iyi sayılırım. üşüttüm sanarken boğazım tahriş olmuş 55 kişilik sınıflara gire gire ondan sesim kısık ve boğazım acıyo. ama iyiyim işte. bebeğime bi şey olmasın yeter. biz de 3 lü test sonucumuzu aldık çok şükür yaradanıma bi sıkıntı çıkmadı. şimdi karnımı kabartışını izliyorum. kızlar inanamazsınız sanki içimde birinin dirseği karnımı yükseltiyor gibi. büyüdüğünde dehe nelerini göreceğim bakalım:)))) resmen alenen hissediyorum hareketlerini :)))))) bi de karnıma çanta yedim kazara üğrenciden hafif sancı yaşadım aklım gitti korkudan. bende başka değişik bi şey yok. hayat aynı. ya kızlar bi de 4 takım yeter mi sizce yeni doğana. onu soracaktım. öpüldünüsssss koccccaaaaman

haftada bir gün fast food yiyorum hiçte vicdan azabı çekmiyorum,çok uzun zaman sonra pazar akşamı turşu yedim,şansa dün işyerinde öğle yemeğinde de varmış onu da yedim....patates kızartması ben yapıyorum yağı sıklıkla değiştiriyorum ve yağın yanmasına müsade etmiyorum önemli olan yanan yağda kızartma yapmak ona dikkat ettikten sonra sakıncası yok...ben bu aralar patlamış mısırı çok yiyorum az yağlı ve tuzlu,buraya 2012 mart annelerinden biri gelip muz ve mısırın bebeği büyüttüğünü söylemişti.doğru maşallah cadı kızım haftasından önde ve gramıda yerindeydi....mısır ve muz büyütmüş benim cadı kızımı....zararlı diye birşey yok canım ne isterse yiyorum....bana ve bebeğime aldığım miktarın zarar vermeyeceğini biliyorum....yazık yaaa o da cips yesin çok güzel ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…