kızlarrr ben geldimmmm
Kısa bir aradan sonra tekrar burdayım çok şükürr...
Herkes iyidir umarım, bebişlerinizde iyidir inşallah..
Evimi taşıdım yerleştim, netimi bağlattımmmmm
Geçmiş eminim çok uzundur, okuyamadım
biri bana özet geçsin bi zahmet yaaaa
Değişik bişey varmı bakayım?
Hepinizi ösledimmmmmmmm bennnnn
bir de sizlere bir sorum var.
Hamilelikte zararlı olduğunu bildiğiniz halde canınızın deli gibi çektiği ve azıcık da olsa dayanamayıp yediğiniz yiyecekler var mı?
turşu,mayonezli salatalar
şekercik yeni evin hayırlı olsun.
Kızlar yine yardıma ihtiyacım var. Birkaç gündür kasık ağrısı yaşıyordum. Malesef küçük bir ilçede yaşıyorum buradaki doktoru beğenmesem de gitmek zorunda kaldım. Bebeğim çok şükür hareketliydi. Ama ultrason o kadar eskiydiki ne boyunu ölçebildi, ne ağırlığını? Sadece iyi ve hareketli görünüyor dedi. Bana da magnezyum (magnorm) ve demir-kan hapı olan (ferrum) verdi. Odaya benimle birlikte 4 hasta daha aldığı için doğru düzgün konuşamadık bileHakket sinir bir durum. Neyse sonra bir şekilde yurtdışında tatilde olan istanbuldaki doktoruma ulaştım. Durumu anlattım. O da tamam ilaca başla ozaman ama yat istirahat et dedi. Işden çıktım tekrar hastaneye gittim. Adam ne yani kasık ağrın var diye ben sana rapor mu yazacağım git izin al gibi laf etti
Neyse şimdi evde dinleniyorum ama bu söylediğini o gerizekalı iş bilmez doktorun yanına bırakmayacağım. Küçük yer diye insanları koyun gibi gütmeye çalışıyorlar. Bir ilaç yazarken bile kitaba bakıyor tanı ne yazsam doğru olur acaba diyeözgüveni olmayan salak şey...
Ay pardon çok sinirliyim ya kaptırdım kendimiGelelim soruma ben 16 haftamdayım (15+5) siz benim haftamda bu söylediğim ilaçları içiyormuydunuz? Bir de aç-tok nasıl aldınız?
hiiiiiiiiiiii tursu zararlimiiiiiiiiiiiiiiiiii sukrannnnn??:18:[EŞİM DRYE ŞİKAYET EDER GİBİ ÇOK TURŞU YİYO DEDİ ODA MİNİMUMA İNDİR DEDİ.ÇÜNKÜ NE KADAR YIKARSAN YIKA TUZ VARMIŞ
hamilelikte zararlı olduğunu bildiğiniz halde canınızın deli gibi çektiği ve azıcık da olsa dayanamayıp yediğiniz yiyecekler var mı?
Şekercik yeni evin hayırlı olsun.
Kızlar yine yardıma ihtiyacım var. Birkaç gündür kasık ağrısı yaşıyordum. Malesef küçük bir ilçede yaşıyorum buradaki doktoru beğenmesem de gitmek zorunda kaldım. Bebeğim çok şükür hareketliydi. Ama ultrason o kadar eskiydiki ne boyunu ölçebildi, ne ağırlığını? Sadece iyi ve hareketli görünüyor dedi. Bana da magnezyum (magnorm) ve demir-kan hapı olan (ferrum) verdi. Odaya benimle birlikte 4 hasta daha aldığı için doğru düzgün konuşamadık bileHakket sinir bir durum. Neyse sonra bir şekilde yurtdışında tatilde olan İstanbuldaki doktoruma ulaştım. Durumu anlattım. O da tamam ilaca başla ozaman ama yat istirahat et dedi. İşden çıktım tekrar hastaneye gittim. Adam ne yani kasık ağrın var diye ben sana rapor mu yazacağım git izin al gibi laf etti
Neyse şimdi evde dinleniyorum ama bu söylediğini o gerizekalı iş bilmez doktorun yanına bırakmayacağım. Küçük yer diye insanları koyun gibi gütmeye çalışıyorlar. Bir ilaç yazarken bile kitaba bakıyor tanı ne yazsam doğru olur acaba diyeÖzgüveni olmayan salak şey...
Ay pardon çok sinirliyim ya kaptırdım kendimiGelelim soruma ben 16 haftamdayım (15+5) siz benim haftamda bu söylediğim ilaçları içiyormuydunuz? Bir de aç-tok nasıl aldınız?
cnm ben içiyordum ve halende içiyorum.kan ilacı aç karınla alınması daha iyi ama ben troit hapını aç karınla aldığım için onu tok karına çevirdik.magnezyum tok karınla içiyorum.yani ben ikisinide tok içiyorum.
hamilelikte zararlı olduğunu bildiğiniz halde canınızın deli gibi çektiği ve azıcık da olsa dayanamayıp yediğiniz yiyecekler var mı?
Şekercik yeni evin hayırlı olsun.
Kızlar yine yardıma ihtiyacım var. Birkaç gündür kasık ağrısı yaşıyordum. Malesef küçük bir ilçede yaşıyorum buradaki doktoru beğenmesem de gitmek zorunda kaldım. Bebeğim çok şükür hareketliydi. Ama ultrason o kadar eskiydiki ne boyunu ölçebildi, ne ağırlığını? Sadece iyi ve hareketli görünüyor dedi. Bana da magnezyum (magnorm) ve demir-kan hapı olan (ferrum) verdi. Odaya benimle birlikte 4 hasta daha aldığı için doğru düzgün konuşamadık bileHakket sinir bir durum. Neyse sonra bir şekilde yurtdışında tatilde olan İstanbuldaki doktoruma ulaştım. Durumu anlattım. O da tamam ilaca başla ozaman ama yat istirahat et dedi. İşden çıktım tekrar hastaneye gittim. Adam ne yani kasık ağrın var diye ben sana rapor mu yazacağım git izin al gibi laf etti
Neyse şimdi evde dinleniyorum ama bu söylediğini o gerizekalı iş bilmez doktorun yanına bırakmayacağım. Küçük yer diye insanları koyun gibi gütmeye çalışıyorlar. Bir ilaç yazarken bile kitaba bakıyor tanı ne yazsam doğru olur acaba diyeÖzgüveni olmayan salak şey...
aman da amannn hoşgeldinn şekerim
çabuk halletmişin maşallah işlerini, ağır bişi kaldırmasaydın. 2 gündür durgun aslında burası havadan sudan konuştuk. yeni gelen arkadaşlar var. 2li testleri yüksek çıkan arkadaşlar var. onlar biraz tedirgindi...
öyle işte arkadaşım
kendini gösterirse görürsün....biz cadımızı bayramdan önce gördük bir daha da yüzünü dönmedi
cipsssyememem lazım ama yiyorum hep yaa
magnorm kullanmadım ama ben ferrum kullanıyorum birde elevit(vitaminle) içiyorum. aç tok farketmiyo. yalnız önemli olan şu ferrumu alınca sonrasında 2 saat falan yoğurt süt tüketmememlisin. o yüzden ben genelde öğlen yemeklerinden 1-2 saat sonra yada yatmadan alıyorum.
kasık ağrısı bende de oldu ama geçti önce panik oldum, çok üzerinde durmadım doktorum geldi dedi devam ederse. gitmedim geçince. çok stres yapma hepimiz yaşıyoruz çünkü.
Ay sağolun kızlar ya ne yapayım işte daha önce düşük yapmış olduğum için biraz daha çabuk panik oluyom sanki:26:
malesef zararlıymış.zaten hamilelikte daha çok zararlı şeyler çekiyo insanın canıcipsssBirde hep patates kızartması çekiyor canım, 24 saat olsa yerim yememem lazım ama yiyorum hep yaa
magnorm kullanmadım ama ben ferrum kullanıyorum birde elevit(vitaminle) içiyorum. Aç tok farketmiyo. Yalnız önemli olan şu ferrumu alınca sonrasında 2 saat falan yoğurt süt tüketmememlisin. O yüzden ben genelde öğlen yemeklerinden 1-2 saat sonra yada yatmadan alıyorum.
Kasık ağrısı bende de oldu ama geçti önce panik oldum, çok üzerinde durmadım doktorum geldi dedi devam ederse. Gitmedim geçince. çok stres yapma hepimiz yaşıyoruz çünkü.
Turşu zararlı mıııııı???? Bende yiyorum ama zararlı zannetmeyerekMayonezin zararlı olduğunu duymuştum.
cipsssbirde hep patates kızartması çekiyor canım, 24 saat olsa yerim yememem lazım ama yiyorum hep yaa
.
hiiiiiiiiiiii tursu zararlimiiiiiiiiiiiiiiiiii sukrannnnn??:18:[EŞİM DRYE ŞİKAYET EDER GİBİ ÇOK TURŞU YİYO DEDİ ODA MİNİMUMA İNDİR DEDİ.ÇÜNKÜ NE KADAR YIKARSAN YIKA TUZ VARMIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?