Bende karnimin bitarafinda belirgin yukseklik toplanma hissediyorum ozellikle uzandigim zaman bakiorum genelde sag taraf kabarmis.ilk baslarda anlam veremiodum ama sonra anladim.bide benim bebegim erkek genelde sagda hissediyorum.
kızlaaarrrrr naber napiyonussss. ben iyi sayılırım. üşüttüm sanarken boğazım tahriş olmuş 55 kişilik sınıflara gire gire ondan sesim kısık ve boğazım acıyo. ama iyiyim işte. bebeğime bi şey olmasın yeter. biz de 3 lü test sonucumuzu aldık çok şükür yaradanıma bi sıkıntı çıkmadı. şimdi karnımı kabartışını izliyorum. kızlar inanamazsınız sanki içimde birinin dirseği karnımı yükseltiyor gibi. büyüdüğünde dehe nelerini göreceğim bakalım:)))) resmen alenen hissediyorum hareketlerini :)))))) bi de karnıma çanta yedim kazara üğrenciden hafif sancı yaşadım aklım gitti korkudan. bende başka değişik bi şey yok. hayat aynı. ya kızlar bi de 4 takım yeter mi sizce yeni doğana. onu soracaktım. öpüldünüsssss koccccaaaaman
Canım ne ısterse abartmadan yıyorum. Hıc bır seyı mahrum etmıyorum kendımden. Hıc bır pantalonum olmuyo. Tshırtler hırkalar oluyo. Gobus kocaman oldu bende. Yakısmıyo bende tayt ve tunık gıyıyorum sureklı canlarım.
yaşaaaa sen brsfiliz :119::119: bende yiyorum ama cipsleri fırınlanmış olanlardan yiyorum.....patates kızartması yiyorum abartınca fırında baharatlı yapıyorum......ayyyy ne güzel yaşasın cips,yaşasın çikolata,yaşasın abur cubur olleeeeyyyyyyy:119::118::124:
Canım ne ısterse abartmadan yıyorum. Hıc bır seyı mahrum etmıyorum kendımden. Hıc bır pantalonum olmuyo. Tshırtler hırkalar oluyo. Gobus kocaman oldu bende. Yakısmıyo bende tayt ve tunık gıyıyorum sureklı canlarım.
mirross hadi gözün aydın güselimmmm
Maşallah ne güsel yaaa ben hala hiç bişey hissetmiyorummmmmm bi benmi kaldım böyle tepkisiz,etkisizzzzz:18::18:
Dr kurtaj niye dedi anlamadim bebegin onden gitmesi iyi bisey diye biliorum ben
yasemin senin için de yazıyorum. bu hissettiğim şey benim bildiğiniz hareket ediyor dedirtir adama. eşim bile inanamadı nasıl ayrıldı gözleri:))) sekercik benim bebeğim böyle giderse gerçekten iri bebek olacakmış bana bu yüzden vitamin vermedi doktorum. belki de ondan hissedebiliyorumdur. yemene dikkat edeceksin aşırıya kaçma dedi bana mesela. kilo alan ben değilim bizde:)))) yani aceleye telaşa gerek hiç yok kızlar benimki normal değil yani. sizinki gayet sağlıklı olanı. ben istemediğim halde böyle giderse kürtaj dedi doktorum. aslında biraz sıkıntılı gibi. o yüzden üzülmeyin anormal olan benimki. 20 den sonra hissedilirmiş çünkü
Merhaba arkadaşlar çalıştığım içimn pek giremiyorum ama arada bakıyorum yazışmalara
bugün 3 lü test için gittim hastaneye bebişim 16 hafta 5 günlük olmuş doktor hiporekojen barsak görülüyor 20 haftada mutlaka ayrıntılı ultrason yaptır sonuçlarına bakalım dedi yani barsakda parlak bir yapı varmış ilk kez duydum biraz baktım nete yüzde 70 geçiyormuş bununla ilgili bilgissı i olan var mı moralim bozuldu hayırlısı tabiki allah ne isterse o olur diyorum ama içime bir kurt düştü 20 haftayı beklesem mi yoksa profösere mi bir de baktırsam ne dersiniz ilgilenenlere şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?