2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bi de fiziğim acayip çirkin bi şey oldu. elma şekerine saplanmış iki çöp gibi duruyor bacaklarım gövdemde:)))) kollarım desen pehlivanımsı bi görünüme kavuştular:)))) hırkalarım kapanmıyor. pantolonlar zaten olmuyor. hiç bu kadar bakımsız olmamıştım:)))) bildiğiniz kepazelerdeyim paspallardayım:))))

Bende karnimin bitarafinda belirgin yukseklik toplanma hissediyorum ozellikle uzandigim zaman bakiorum genelde sag taraf kabarmis.ilk baslarda anlam veremiodum ama sonra anladim.bide benim bebegim erkek genelde sagda hissediyorum.

Bende karnimin bitarafinda belirgin yukseklik toplanma hissediyorum ozellikle uzandigim zaman bakiorum genelde sag taraf kabarmis.ilk baslarda anlam veremiodum ama sonra anladim.bide benim bebegim erkek genelde sagda hissediyorum.

canımcım bana doktorun söylediğini aynen iletiyorum o bebek değil senin rahmin toplanıyor bi tarafına dedi. ve bu güne dek bebek sandığım hiç bir şey aslında bebek değilmiş benim onu anladım. bu içindeki canlı resmen etrafını eliyle koluyla itip yerini açmaya çalışıyor gibi hissttiren bi şey. anlatamıyorum ama böyle değişik. kabaran kısmını herkes dışarıdan görebilir konumda oluyor karnın.

Canım ne ısterse abartmadan yıyorum. Hıc bır seyı mahrum etmıyorum kendımden. Hıc bır pantalonum olmuyo. Tshırtler hırkalar oluyo. Gobus kocaman oldu bende. Yakısmıyo bende tayt ve tunık gıyıyorum sureklı canlarım.

geçmiş olsun ılık suya bal ekle içebilirsin biraz boğazını rahatlatır hadi gözün aydın testinde temiz çıkış bence yenidoğan 4 takım yeterde artar bile...

yaşaaaa sen brsfiliz :119::119: bende yiyorum ama cipsleri fırınlanmış olanlardan yiyorum.....patates kızartması yiyorum abartınca fırında baharatlı yapıyorum......ayyyy ne güzel yaşasın cips,yaşasın çikolata,yaşasın abur cubur olleeeeyyyyyyy:119::118::124:

Demekki benim hissettigim kabariklik rahimin toplanmasiymis.tecrube kazandikca ayirt ederiz artik hareketleri.ben duydugum pitpitlarida gazdir diye yorumluorum.anlayamiorum tam olarak

mirross hadi gözün aydın güselimmmm
Maşallah ne güsel yaaa ben hala hiç bişey hissetmiyorummmmmm bi benmi kaldım böyle tepkisiz,etkisizzzzz:18::18:

:):):):) evet ebahçımmmm. canım ne isterse yiyorum.. tek beslenme öğünüm haline getirmiyorum ama haftada bir fast food yiyorum bende. çikolata zaten hergün yemesem olmuyo :) hamileliğim boyunca tek ve tek yemediğim şey çiğ köfte onuda canım istemiyoo:):):):):) bu arada patetes kızartmasını falan yoğurtla yiyorum. daha az zararlı oluyor bilginize... fazla yemeyin. ama az da olsa mutlaka yiyin :):)

yaşasınnn kilolarrrrrr
[QUyOTE=ebah234;26819498]yaşaaaa sen brsfiliz :119::119: bende yiyorum ama cipsleri fırınlanmış olanlardan yiyorum.....patates kızartması yiyorum abartınca fırında baharatlı yapıyorum......ayyyy ne güzel yaşasın cips,yaşasın çikolata,yaşasın abur cubur olleeeeyyyyyyy:119::118::124:[/QUOTE]

yaşaaaa sen brsfiliz :119::119: bende yiyorum ama cipsleri fırınlanmış olanlardan yiyorum.....patates kızartması yiyorum abartınca fırında baharatlı yapıyorum......ayyyy ne güzel yaşasın cips,yaşasın çikolata,yaşasın abur cubur olleeeeyyyyyyy:119::118::124:

mirross hadi gözün aydın güselimmmm
Maşallah ne güsel yaaa ben hala hiç bişey hissetmiyorummmmmm bi benmi kaldım böyle tepkisiz,etkisizzzzz:18::18:

yasemin senin için de yazıyorum. bu hissettiğim şey benim bildiğiniz hareket ediyor dedirtir adama. eşim bile inanamadı nasıl ayrıldı gözleri:))) sekercik benim bebeğim böyle giderse gerçekten iri bebek olacakmış bana bu yüzden vitamin vermedi doktorum. belki de ondan hissedebiliyorumdur. yemene dikkat edeceksin aşırıya kaçma dedi bana mesela. kilo alan ben değilim bizde:)))) yani aceleye telaşa gerek hiç yok kızlar benimki normal değil yani. sizinki gayet sağlıklı olanı. ben istemediğim halde böyle giderse kürtaj dedi doktorum. aslında biraz sıkıntılı gibi. o yüzden üzülmeyin anormal olan benimki. 20 den sonra hissedilirmiş çünkü

Dr kurtaj niye dedi anlamadim bebegin onden gitmesi iyi bisey diye biliorum ben

yok yaaa yanlış yazdım ayyyyy allah korusun hepimizin bebekleriniiii. sezaryen dedi. benim bi de kalbimde bir problem var bu iki nedenden dolayı sezaryen gibi görünüyor dedi.

Olsunn ne güsel bak yarıyor işte yediklerin ona... RABBİM verir çaresini inşallah... Sağlığı yerinde olsunda sezeryan olsun farketmess bencede... Ben takmıyorum sadece merak ettiğim için böylee düşünüyorum ne zaman başlıcak diyee

Merhaba arkadaşlar çalıştığım içimn pek giremiyorum ama arada bakıyorum yazışmalara
bugün 3 lü test için gittim hastaneye bebişim 16 hafta 5 günlük olmuş doktor hiporekojen barsak görülüyor 20 haftada mutlaka ayrıntılı ultrason yaptır sonuçlarına bakalım dedi yani barsakda parlak bir yapı varmış ilk kez duydum biraz baktım nete yüzde 70 geçiyormuş bununla ilgili bilgissı i olan var mı moralim bozuldu hayırlısı tabiki allah ne isterse o olur diyorum ama içime bir kurt düştü 20 haftayı beklesem mi yoksa profösere mi bir de baktırsam ne dersiniz ilgilenenlere şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın

Saglikla dogsunda sezeryan normal dogum farketmio 3 kez sezeryan olan bir suru insan taniyorum oyuzden ben sezeryan olabilir

evet canım bir topikte görmüştüm kızına söylenmiş bu duurm kızı şu anda 2 yaşındaymış ve herhangi bir problemi yokmuş inşallah sizdede bişi çıkmıcak kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…