Merhaba arkadaşlar çalıştığım içimn pek giremiyorum ama arada bakıyorum yazışmalara
bugün 3 lü test için gittim hastaneye bebişim 16 hafta 5 günlük olmuş doktor hiporekojen barsak görülüyor 20 haftada mutlaka ayrıntılı ultrason yaptır sonuçlarına bakalım dedi yani barsakda parlak bir yapı varmış ilk kez duydum biraz baktım nete yüzde 70 geçiyormuş bununla ilgili bilgissı i olan var mı moralim bozuldu hayırlısı tabiki allah ne isterse o olur diyorum ama içime bir kurt düştü 20 haftayı beklesem mi yoksa profösere mi bir de baktırsam ne dersiniz ilgilenenlere şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın
selam arkadaslar nasilsiniz
ya bu topik ucuyor hakikaten hizina yetismek ne mumkun.. inanin takip ediyorum arada ama yazmaya useniyorum..
bir de birsey soracam kizlar, benim ilk gebeligim bebegimi hala hissetmiyorum ne zaman hissederim acaba melegimi
Selammm :)
Bende hissetmiyorum canım, ilk bebekte 22. haftaya kadar hissedilemeyebilirmişiz.. Doktorum söylemişti.. Sende bi kaç güne kadar başlar merak etme inşallah..
Merhaba arkadaşlar,
Beni unutmuşsunuzdur, iş yoğunluğuna göre bir görünür bir kayboluyorum. Bi de kocam yasakladı sizi okumamı, olumsuz etkileniyormuşum :))) çok bilmiş sey.
Neyse beni hatırlamayanlar için önce bir özet yapayım. Kıpır kıpır bir kızım var. 18+3'deyiz bugün. Son doktor kontrolümün üzerinden 2 hafta geçti 31 Ekim'de detaylı'ya gideceğim. Tansiyon hastası ve şişkoyum. Henüz kilo almadım, daha doğrusu ilk 3 ay 3 kilo vermiştim, onları geri aldım. Ya az su içtiğim için ya da tansiyonum yüzünden bebeğimin suyu azmış. Bu ara en büyük endişem bu. Bunu duyduğumdan beri midem lıkır lıkır :)
Bebeğimi hissediyorum zaman zaman. Genellikle akşamüzerleri şirkette otururken ve geceleri uyumak için yattığımda. Ama bazen 1-2 gün hissetmediğim oluyor, e tabi endişeleniyorum. Basıyorum çikolatayı oynuyor zilli :) Yazık yavrum genetik olarak zaten kalın bacak, koca popo olacak, genç kızlığından itibaren rejim yapacak bari anasının karnında yesin yiyebildiğini.
Son olarak henüz isim bulamadık. Millet isim koyamayınca "ay bunlar da 9 ay hiç mi düşünmemişler" derdim, bizim de sonumuz öyle olacak galiba.
Selam canım sei gayet net tanıyorummmunutmadım da
Maşallah kızına o zaman diyeyim ben
Hepimizin günlük endişe sendromları var merak etmee, bizde hissetmeyenlerdesiniz mesela
Eşin ayıp etmişşşşş
Suyuna dikkat et, bs,nlerine dikkat et gerisi RABBİM e bırakalım.. O korucaktır inşallah bebişlerimizi
Bağlantıyı koparma sen yinede, gel her zaman bekleris
geçen burada rahim ağzı ile ilgili bir konu geçmişti, ben benimkini neden ölçmedi diye birden bir ağlama tutturdum. Hormonlar işte :))) Ondan sonra sürekli "yine mi o pembe sayfalar" diye söyleniyor işte :)))
Beni unutmamana da çok sevindim.
2 hafta önce gittiğimde sordum doktora ne zaman hissedeceğim diye, 20. haftadan önce hissetmen zor dedi. Haberin olsun.
Bende karnimin bitarafinda belirgin yukseklik toplanma hissediyorum ozellikle uzandigim zaman bakiorum genelde sag taraf kabarmis.ilk baslarda anlam veremiodum ama sonra anladim.bide benim bebegim erkek genelde sagda hissediyorum.
Şekercik yeni evin hayırlı olsun.
Kızlar yine yardıma ihtiyacım var. Birkaç gündür kasık ağrısı yaşıyordum. Malesef küçük bir ilçede yaşıyorum buradaki doktoru beğenmesem de gitmek zorunda kaldım. Bebeğim çok şükür hareketliydi. Ama ultrason o kadar eskiydiki ne boyunu ölçebildi, ne ağırlığını? Sadece iyi ve hareketli görünüyor dedi. Bana da magnezyum (magnorm) ve demir-kan hapı olan (ferrum) verdi. Odaya benimle birlikte 4 hasta daha aldığı için doğru düzgün konuşamadık bileHakket sinir bir durum. Neyse sonra bir şekilde yurtdışında tatilde olan İstanbuldaki doktoruma ulaştım. Durumu anlattım. O da tamam ilaca başla ozaman ama yat istirahat et dedi. İşden çıktım tekrar hastaneye gittim. Adam ne yani kasık ağrın var diye ben sana rapor mu yazacağım git izin al gibi laf etti
Neyse şimdi evde dinleniyorum ama bu söylediğini o gerizekalı iş bilmez doktorun yanına bırakmayacağım. Küçük yer diye insanları koyun gibi gütmeye çalışıyorlar. Bir ilaç yazarken bile kitaba bakıyor tanı ne yazsam doğru olur acaba diyeÖzgüveni olmayan salak şey...
Ay pardon çok sinirliyim ya kaptırdım kendimiGelelim soruma ben 16 haftamdayım (15+5) siz benim haftamda bu söylediğim ilaçları içiyormuydunuz? Bir de aç-tok nasıl aldınız?
canım gözün aydın şimdi evinin tadını çıkarmak kalıyor geriyebebişinle
Saolll canımcım aynen öyle çıkarıcas inşallah tadını
Ösledimmm valla bebişimide 17 gündür görmüyorum kendisini.. Napıyor ne ediyor haberim bile yokk
merhaba arkadaşlar iyisinizdir inşallah. bu aralar pek giremiyorum bi selam vereyim dedim. merak etmeyin yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?