2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ayrinitili ultrason icin 20 hafta uygun zaman canm bekle derim ben.organlarin rahat incelenebilmesi icin 20 haftalik olmasi gerekiomis.ayrica cogu bole kusurlar bebek gelistikce duZelio.merak etme biraz bekle

Merhaba hoş geldin.. Bebeğin hayırlı olsun canım
Bne hiç duymadım ama geçer diye araştırmaların olmuş bence çok yıpratma kendini.. Ne hastalıklar çıkıyor ALLAH korusun dua et bebişin için.. Eğer için rahat edicekse başka bir dr daha ti tabi.. Sonuçta beklmekte yorucaktır seni bu belli.. RABBİM şifasını versin inş bütün bebişlerin,annelerin

selam arkadaslar nasilsiniz

ya bu topik ucuyor hakikaten hizina yetismek ne mumkun.. inanin takip ediyorum arada ama yazmaya useniyorum..

bir de birsey soracam kizlar, benim ilk gebeligim bebegimi hala hissetmiyorum ne zaman hissederim acaba melegimi

Selammm :)
Bende hissetmiyorum canım, ilk bebekte 22. haftaya kadar hissedilemeyebilirmişiz.. Doktorum söylemişti.. Sende bi kaç güne kadar başlar merak etme inşallah..

Selammm :)
Bende hissetmiyorum canım, ilk bebekte 22. haftaya kadar hissedilemeyebilirmişiz.. Doktorum söylemişti.. Sende bi kaç güne kadar başlar merak etme inşallah..

ay sekercik sorma ne cok dusuncek nsey varmis ya..

ama guzel heyecanlar bunlar.. rabbim guzellikle, saglikla, hayirla bebelerimizi kucaklayabilmeyi de nasip etsin ne diyelim..

Merhaba arkadaşlar,
Beni unutmuşsunuzdur, iş yoğunluğuna göre bir görünür bir kayboluyorum. Bi de kocam yasakladı sizi okumamı, olumsuz etkileniyormuşum :))) çok bilmiş sey.
Neyse beni hatırlamayanlar için önce bir özet yapayım. Kıpır kıpır bir kızım var. 18+3'deyiz bugün. Son doktor kontrolümün üzerinden 2 hafta geçti 31 Ekim'de detaylı'ya gideceğim. Tansiyon hastası ve şişkoyum. Henüz kilo almadım, daha doğrusu ilk 3 ay 3 kilo vermiştim, onları geri aldım. Ya az su içtiğim için ya da tansiyonum yüzünden bebeğimin suyu azmış. Bu ara en büyük endişem bu. Bunu duyduğumdan beri midem lıkır lıkır :)
Bebeğimi hissediyorum zaman zaman. Genellikle akşamüzerleri şirkette otururken ve geceleri uyumak için yattığımda. Ama bazen 1-2 gün hissetmediğim oluyor, e tabi endişeleniyorum. Basıyorum çikolatayı oynuyor zilli :) Yazık yavrum genetik olarak zaten kalın bacak, koca popo olacak, genç kızlığından itibaren rejim yapacak bari anasının karnında yesin yiyebildiğini.
Son olarak henüz isim bulamadık. Millet isim koyamayınca "ay bunlar da 9 ay hiç mi düşünmemişler" derdim, bizim de sonumuz öyle olacak galiba.

Selam canım sei gayet net tanıyorummm unutmadım da
Maşallah kızına o zaman diyeyim ben
Hepimizin günlük endişe sendromları var merak etmee, bizde hissetmeyenlerdesiniz mesela
Eşin ayıp etmişşşşş
Suyuna dikkat et, bs,nlerine dikkat et gerisi RABBİM e bırakalım.. O korucaktır inşallah bebişlerimizi
Bağlantıyı koparma sen yinede, gel her zaman bekleris

geçen burada rahim ağzı ile ilgili bir konu geçmişti, ben benimkini neden ölçmedi diye birden bir ağlama tutturdum. Hormonlar işte :))) Ondan sonra sürekli "yine mi o pembe sayfalar" diye söyleniyor işte :)))

Beni unutmamana da çok sevindim.

2 hafta önce gittiğimde sordum doktora ne zaman hissedeceğim diye, 20. haftadan önce hissetmen zor dedi. Haberin olsun.

Evet eşlerde bizim için kaygılanıyor napsınlar..
doğru canım benim doktorumda öyle dedi, ama işte herkesin erkenden başlayınca bende meraktan çatlıyorum burda
Ne demek canım unuturmuyum hiççç

Bende karnimin bitarafinda belirgin yukseklik toplanma hissediyorum ozellikle uzandigim zaman bakiorum genelde sag taraf kabarmis.ilk baslarda anlam veremiodum ama sonra anladim.bide benim bebegim erkek genelde sagda hissediyorum.

Erkek bebekler genelde sağ tarafta oluyormuş ordan yumurtladığımızı gösteriyor.Sağlık ocağına gittiğimde sol tarafta aradı kalp atışlarını ben orda değil dedim sağ tarafta buldu hemen.Sağlıkla gelsin bebişlerimiz ..

sağolun arkadaşlar inşallah 20 hadftaya bişey kalmadı kalbim çok ferah sonuçta inançlıyım yaşayacağım varsa yaşarız hayırlsıı bakalım

canım ağrılar için magnezyum birebir ben 12 haftalık olduğumdan beri magnezyum, kalsiyum ,elevit ve demir (kan)ilacı kullanıyorum.demiri gece uyurken içiyorum içtikten iki saat sonraya kadar bir şey yenmemeliymiş ben de gece içmeye başladım diğerleri tok karnına ama birini sabah birini akşam almaya çalışıyorum o doktor konusunda haklısın yanına bırakma biz sustukça onlar böyle davranmaya alışıyor sinir oluyorum doktorların o tavrına ya senin işin bu değil mi ne diye ahkam kesiyosun ki..

canım gözün aydın şimdi evinin tadını çıkarmak kalıyor geriyebebişinle

Saolll canımcım aynen öyle çıkarıcas inşallah tadını
Ösledimmm valla bebişimide 17 gündür görmüyorum kendisini.. Napıyor ne ediyor haberim bile yokk

canım gözün aydın şimdi evinin tadını çıkarmak kalıyor geriyebebişinle

Saolll canımcım aynen öyle çıkarıcas inşallah tadını
Ösledimmm valla bebişimide 17 gündür görmüyorum kendisini.. Napıyor ne ediyor haberim bile yokk

aramızda 1 gün var ben de 12 gün sonra görcem bebişimi bişey sorcam şekercim sen ayrıntılı ultrason yaptıracak msıın 20.haftada oluyomuş sanırım sen kontrole gittiğinde de 20. haftanda olursun ben 19+3 olucam bakar mı acaba doktor ayrıntılı ultrasonu görmeyi biz mi istiyoruz doktor mu karar veriyor yoksa kesin herkese bakılıyor muuuu? çok sormadım demi

merhaba arkadaşlar iyisinizdir inşallah. bu aralar pek giremiyorum bi selam vereyim dedim. merak etmeyin yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…