2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canım ben gttiğimde 18+4 olucam cmrt günü yanii.. Benim doktorum zaten bana ayrıntılı usg isteyeceğini söylemişti, çünkü sadece ikili test yaptı.. Diğerlerine gerek yok ayrıntılı usg isteris demişti.. Bunu doktor zaten istiyor ve genelde bütün hepsi ister..
20.haftadan sonraa yapılıyormuş bende öyle duydummm

Arkadaslar ben 15. Haftadan beri hareketleri hissediyorum son iki haftadir disardan biri elini koyunca hissediyor bende mi bi terslik var acaba neden bu kadar erken hissediyorum?

Gunaydın kızlar, calısan annıslere hayırlı ısler. Calısmayan annısler henuz uyuyodur. Onlarada ıyı uykular. Bugunu bıtırdıkten sonra pazartesıye kadar tatıl oley oley

Günaydın kızlar size ve miniklerinize
Gününüz mutlu,huzurlu,sağlıklı geçsin inşallahhhh

Doktorum baktı baktı baktı… Uzun bir süre sessizlik oldu, bizde heyecan dorukta… Ve dedi ki, bir kızınız olacak ... Yaptığım ilk şey eşimin yüzüne bakmak oldu Yüz ifadesi gerçekten görülmeye değerdi Ağzından çıkan ilk kelime, kesin kız mı :) doktor %99 kız dedi

Sonra bir telefon trafiği.. Herkes şok yaşıyor… Herkes o kadar şartlamış ki kendini… herkese tahmin et diyorum erkek diyor kız deyince şaşırıyor.. Ne demek yani Ahali, kızım oluyor kızım.. Ben çok mutluyum… Ne erkek çocuk sevdalısı bir milletmişiz biz de haberim yokmuş…

günaydın şekerler...

Bu ssbah kimse yok...
Bnm de nette problem olduğundan giremedim bi süre..

KArnım iyice büyüdü artık, sığdıramıyorum kıyafetlere..ablama bi foto göndereyim dedim fotoda kendimi görünce şaşırdım ve göndermedim ..Belim çok kalınlaşmış boru gibi olmuşum meğer..Aynalara çok bakmamaya karar verdim artık.
Hala eski kıyafetlerimi giyerek kendimi avutmaya çalışıyorum ama sıkıntıdan ölüyorum sonrada.

Biz bugün 19. haftamıza girdik çok şükür.Her gün pıt pıtları duyuyorum .Ama tam olarak hareketlerini dönmesini falan hissetmiyorum.

p.tesi randevumu iple çekiyorum bebeğimin sağlıklı olduğunu bi kez daha göreyim.

günaydın anneler

haftanın orta günü,zaman geçtikçe işe gelmek zorlaşıyor,
geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum ben eşime diyorum horluyosun,o bana diyor horluyosun iftiralarla dolu gecelerin sonu yorgun uyanılan bir iş başı sabahı
birde rüyalarımdan sıkıldım...o kadar uzak mesafelere git,bir sürü insanla konuş,kavga et,kaçmaya çalış kaçama,tuvaletini yapmaya çalış yapama bu kez sabah ne oluyorum sözde dinlenmek için uyuyorum yorgun kalkıyorum....hiç uyumayayım bari o kadar yere gidip o kadar insanla konuşmam
çilekli anneeeeeeee nerdesin?? merak ediyorum seni bir ses buradayım de

baharcım kızın hayırlı olsun....kızıma kız arkadaş gelecek demekki.....ne tatlıııı

benim de bir kızım olacağını öğrendik çok mutluyuz, kızımız ülkesine ailesine hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah.

yaşasın burger king turşu ben hiç yemedim kızlar... evde yok alıyım diye de hiç aklıma gelmedi.

babası burda olsa bana çok kızardı kendin gibi yapacaksın çocuğu diye o pide,lahmacun... vb türk kültürü. ama ben hamile olduğumdan beri et,tavuk,balık yiyemedim. nadiren annemin yaptığı köfte o da hep ağzıma geldi muz ve mısır ben de yiyeyim bari benim bebek sadece 1 güncük ileride.

ilahi canım çok güldürdün geçen ben de goguslerimi olctum 100 basen 113 kendimi hiç beğenmez oldum. bi de bu halde işe gitmek o seni inceleyen öğrencilerin karşısında durmak çok rahatsız edicii

yaşasın herkes yiyorrr

şaka bir yana kızlar bunların bebeğe faydası yok anca biz kilo alıyoruz. en aza indirelim. mesela ben dün tuzu çok aza indirmeye karar verdim. salatalığa domatese tuz ekmeden yedim. çorba az tuzluydu üzerine eklemedim öyle içtim. ödem oluyor. yemek yemeden önce 77,6 kiloyum yemekten sonra 79

hiç sorma eşim bazen bak ikiniz benim başımı belaya sokacaksınız diyor şimdiden kıskanmaya başladı....işi abartıp evlendirmicem bile dedi

o benm aklımdanda geçiyor vala şimdiden evlendiremem ben onu diyorum kız çocuk yetiştirmek ayrı bir emek istiyor allahım en güzel şekilde yetiştirelim onları

benim de bir kızım olacağını öğrendik çok mutluyuz, kızımız ülkesine ailesine hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah.

hayırlı olsun canım. Amin hepimizin inşallah bebekleri sağlıklı, vatanına milletine ailesine hayırlı evlatlar olurlar. başka ne isteriz ki

GÜNAYDIN KIZLAR VE MİNİMİNİ BEBİŞLERİ

BAKIYORUMDA KIZLAR ATAĞA KALKTI CİNSİYETLERİN Bİ ÇOĞU KIZ OLMAYA BAŞLADI SAĞLIKLI BÜYÜSÜN HEPSİ

Bİ BEN KALDIM HERALDE ÖĞRENEMEYEN BAYRAMDA SONRASINA KALAN

bir de devlet memuru olan arkadaşlara sorum var. hastaneye gittiğimiz gün sevkli oluyoruz ya özele gidince de durum değişmiyor di mi? bir de özel hastaneden alınan raporun devlette geçerliliği var mı? yoksa illa devlet hastanesinden mi almamız lazım

Benimde popom son bir haftadır genişledi, aynada bir baktım bu ne ya didim kendimeee hiç alışkın değilim böyle görünmeye bende bakmıcam didim ama bakalım ne kadar becericem.. Kıyafet sıkıntım var benimde havalarda soğuyor bakalım ne etcesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…