aramızda 1 gün var ben de 12 gün sonra görcem bebişimi bişey sorcam şekercim sen ayrıntılı ultrason yaptıracak msıın 20.haftada oluyomuş sanırım sen kontrole gittiğinde de 20. haftanda olursun ben 19+3 olucam bakar mı acaba doktor ayrıntılı ultrasonu görmeyi biz mi istiyoruz doktor mu karar veriyor yoksa kesin herkese bakılıyor muuuu? çok sormadım demi
Doktorum baktı baktı baktı Uzun bir süre sessizlik oldu, bizde heyecan dorukta Ve dedi ki, bir kızınız olacak ... Yaptığım ilk şey eşimin yüzüne bakmak oldu Yüz ifadesi gerçekten görülmeye değerdi Ağzından çıkan ilk kelime, kesin kız mı :)doktor %99 kız dedi
Sonra bir telefon trafiği.. Herkes şok yaşıyor Herkes o kadar şartlamış ki kendini herkese tahmin et diyorum erkek diyor kız deyince şaşırıyor.. Ne demek yani Ahali, kızım oluyor kızım.. Ben çok mutluyum Ne erkek çocuk sevdalısı bir milletmişiz biz de haberim yokmuş
baharcım kızın hayırlı olsun....kızıma kız arkadaş gelecek demekki.....ne tatlıııı
çok teşekkür ederim canım benimsüslü püslü kızlarımız olucak bizim
aaahhh sonsyciğim ben burgerking hastasıyım dün canım çekti yicem ama çok abartmamak kaydıyla bence canının çektiğini yeeee gitsin :))))
yaaa turşuyu yıkamakta ne oluyor onun yıkanmakla tuzu gidermi yawssss :)))
haftada bir gün fast food yiyorum hiçte vicdan azabı çekmiyorum,çok uzun zaman sonra pazar akşamı turşu yedim,şansa dün işyerinde öğle yemeğinde de varmış onu da yedim....patates kızartması ben yapıyorum yağı sıklıkla değiştiriyorum ve yağın yanmasına müsade etmiyorum önemli olan yanan yağda kızartma yapmak ona dikkat ettikten sonra sakıncası yok...ben bu aralar patlamış mısırı çok yiyorum az yağlı ve tuzlu,buraya 2012 mart annelerinden biri gelip muz ve mısırın bebeği büyüttüğünü söylemişti.doğru maşallah cadı kızım haftasından önde ve gramıda yerindeydi....mısır ve muz büyütmüş benim cadı kızımı....zararlı diye birşey yok canım ne isterse yiyorum....bana ve bebeğime aldığım miktarın zarar vermeyeceğini biliyorum....yazık yaaa o da cips yesin çok güzel ama
ilahi canım çok güldürdünbi de fiziğim acayip çirkin bi şey oldu. elma şekerine saplanmış iki çöp gibi duruyor bacaklarım gövdemde:)))) kollarım desen pehlivanımsı bi görünüme kavuştular:)))) hırkalarım kapanmıyor. pantolonlar zaten olmuyor. hiç bu kadar bakımsız olmamıştım:)))) bildiğiniz kepazelerdeyim paspallardayım:))))
yaşaaaa sen brsfiliz :119::119: bende yiyorum ama cipsleri fırınlanmış olanlardan yiyorum.....patates kızartması yiyorum abartınca fırında baharatlı yapıyorum......ayyyy ne güzel yaşasın cips,yaşasın çikolata,yaşasın abur cubur olleeeeyyyyyyy:119::118::124:
hiç sorma eşim bazen bak ikiniz benim başımı belaya sokacaksınız diyorşimdiden kıskanmaya başladı....işi abartıp evlendirmicem bile dedi
benim de bir kızım olacağını öğrendik çok mutluyuz, kızımız ülkesine ailesine hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah.
hayırlı olsun canım. Amin hepimizin inşallah bebekleri sağlıklı, vatanına milletine ailesine hayırlı evlatlar olurlar. başka ne isteriz ki
günaydın şekerler...
Bu ssbah kimse yok...
Bnm de nette problem olduğundan giremedim bi süre..
KArnım iyice büyüdü artık, sığdıramıyorum kıyafetlere..ablama bi foto göndereyim dedim fotoda kendimi görünce şaşırdım ve göndermedim ..Belim çok kalınlaşmış boru gibi olmuşum meğer..Aynalara çok bakmamaya karar verdim artık.
Hala eski kıyafetlerimi giyerek kendimi avutmaya çalışıyorum ama sıkıntıdan ölüyorum sonrada.
Biz bugün 19. haftamıza girdik çok şükür.Her gün pıt pıtları duyuyorum .Ama tam olarak hareketlerini dönmesini falan hissetmiyorum.
p.tesi randevumu iple çekiyorum bebeğimin sağlıklı olduğunu bi kez daha göreyim.
benim de bir kızım olacağını öğrendik çok mutluyuz, kızımız ülkesine ailesine hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?