2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydınlar herkese nasılsınız görüşmeyeli bir baktım geçmiş uzun okuyamadım kusura bakmayın moralim de pek iyi değil zaten
babam haftasonu bir kaza geçirmiş bacağında kırıklar vardı ameliyat oldu dün sabah çok şükür iyi durumu hastanede ama gidip dönmek zorunda kaldım malum ayrı şehirlerdeyiz aklım orda kaldı iyi olduğunu bilsem de göz görmeyince olmuyor işte
dün kontrolüm vardı bebişim iyiymiş çok şükür ama kilosu şu altta yazan gebelik takibine göre nettekilere göre düşük geldi bana 256 gram olmuş 2 gün de gerideydi canım sıkıldı doktor iyi sağlıklı maşallah dedi ama içime kurt düştü yorgunluktan stresden üzüntüden bebişime bakamamışım demekki 3 hafta önceki kontrolde 5 gün ilerdeydi şimdi ise 3 gün geride haftasından sizinkiler ne alemde sizce normal mi

ebah al benden de o kadar geceleri dinleneceğim yerde, ağrılarla uyanıyorum hep.. Hele sabah ilk kalktığımda nasıl bir bel ağrısı var anlatamam
Çok zorluyor beni iyi uyuyamamak.. Bu yüzden de asabi oluyorus birasdaa.. RABBİM yarıdımcımız olsun.. Daha ağırlaştığımız zamanları düşünemes oldummm:18::18:

Burdan da yazayımmm : Merak etme önüzümdeki günlerde açığı kapatırsın, onlar bir ileri bir geri giderler daha uzunca bir süree

gny cnm.babana geçmiş olsun allah acil şifalar versin.bebişin içinde üzülme bak iyiymiş.sağlıklıymış bikaçgün geride gelmesi önemli değil bak önceden ileriymiş.olur öyle şeyler.takma.üzülüpte bebişii strese sokma.herşey inş daha güzel olacak

şekercim benim derdim uyuyamamak,ağrılar değil sanal durumlar rüya gibi gerçek olsa dünyanın bir ucunda ne işim var ben hamileyim gitmem derim gitmem rüya olunca ruhuma söz dinletemiyorum,çat orda çat burada,arada horultu sesi geliyor dünya turuna ara verip eşimle cebelleşip dön sağına olmadı soluna çok horluyosun diyorum yine rüyalarda gezmeye devam...sonra bir dürtme horluyosun horluyosun diye bir ses eşim dürtüyor ....yazarken yoruldum bir de her gece aynı o halde sabah kalk işe gel....dinlenmek istiyorum.....

şekercik cnm sen ayrıntılı usgyi nezaman yaptırcaksın.ozaman nekadarlık oluyosun yani.benim dr 2 kasıma vermişti 22 haftalık olacaktım ama bu down sendromu mevzusu yüzünden ben özel bir yerde yarın yaptırmak istiyorum.19+1 olacağım.olurmu acaba.

Merhaba yeni doktara gittim .
Öğrendiğime göre bir kızım olacakmış.
.Muhteşem bir duygu kızım diyebilmek..İfade edilemez bir duygu annelik ..Bence annelik;
Doğduğu gün daha önce hiç yaşamadığınızı hissetmektir annelik. Aynaya bakıp benden bu kadar güzel bir melek nasıl doğdu diyebilmektir annelik. Ne güzel bir yavrumuz var diye eşinizin üzerine titremektir annelik. Topuğundan kan alınırken kendi topuğuna da iğne batırmaktır annelik. O her ağladığında kendi gözyaşlarını içine akıtmaktır annelik. Yavrusunun tırnaklarını keserken üşür mü diye tırnak makasını ısıtmaktır annelik. Uyuduğunda yanına alıp, yavrum uyanmasın diye yattığın gibi kalkmaktır annelik. Emerken ısırdığında ona kızdığını sanmasın diye ciğerinize çöken acıyı yutmaktır annelik. Onun parmağına kıymık batsa sizin elinizin kanamasıdır annelik. Kesilen tırnakları yüzünü çizmesin diye parmaklarına bebe yağı sürmektir annelik. Yavrusunun kaç damla sütle doyduğunu sayabilmektir annelik. Gece uyurken yavrusunun kirpiğinin kıpırdadığını hissedebilmektir annelik. Yavrusu henüz uyanmadan, şimdi uyanır diye yanına koşmaktır annelik. Yavrusunu doyurmadan yemek yiyememek, su içememektir annelik. Kokusu sinmiş diye bütün gün elin burnunda dolaşmaktır annelik. Hic uyumadığınız bir gece bile ağladığı an "geliyorum meleğim" diye yanına koşabilmektir annelik. Gördüğünüz her bebeği kendi evladınız gibi sevebilmektir annelik. Hayata komplekslerinden arınmış olarak gülümseyebilmektir annelik. Koşulsuz ve karşılıksız tek sevginin evlat sevgisi olduğunu fark etmektir annelik. Her ne şartta olursa olsun, onun için inadına yaşamaya çalışmaktır annelik. Ve her gece tanrıya yavrumdan
beş dakika fazla ömrüm olmasın diye yalvarmaktır...

canım çok geçmiş olsun rabbimden acil şifalar diliyorum baban için ama unutmaki sende iki canlısın karnında sana muhtaç bi kalbi atan biri var onun için çok üzülmemen kendini ihmal etmememn lazım şekercikinde dediği gibi 1 haftada toparlar kendi sen yeterki üzme kendini

kıyafet sıkıntısı çeken arkadaşlarım ben pantolonlarımı terzide hamile pantolonuna çevirdim büyük bir pazarlık sonu tanesini 5 tl yaptırdım üztümede bi kaç parça lcw aldım tanesi 15 tl ile 20 tl arası çokda iyi oldu. Bide benim ablam yeni doğum yaptı 50 günlük oğlu var birazda onun gardırobunu kurcalıyorum

herkeslere karınlardakı o minicik mucizelere günaydınlar...

bugun nedense cok sınırlı kalktım esımede bı ton soylendım evden cıkana kadar bardagı makınaya koymamıssın ne yedın bak her yer kırıntı olmus vs vs.... baktı kaldı bana dunya ıyısıde bır eştır ama hormonlar benı benden aldı sonrada üzüldüm hamıleyım bn konusmuorum hormonlarım konusturuo benı bole dedım

bahar616 ve semblbl kızlarınız hayırlı ugurlu olsun süsleyin püsleyin onları sonrada salın bızım oglanların yanına

rose canım benım gerıde ve ılerıde 10 gune kadar normalmıs canım bnmde 3 gun gerıdeydı en son gttıgımde gununu yakalamıstı ama hıc ılerde olmadı mesela ...babanın durumu hastane su bu derken stresten ve uzuntuden bazen ıhmal etmıssınıdr bnde su sıralar pek dıkkat etmedım sana tavsıyem her aksam bır muz ye bn o sekılde gerıden gunune gelmesını sagladım buyumesıne cok yardımcıymıs muz..

ebah canım ruyalar senıde esır aldı sanırım bnde gecen ruyamda kurtlar yıodu cok korkunctu resmen hıckıra hıckıra aglamısım ruyamda esım uyandırdı yoksa yem olucaktım :18:

kıvırcık sekercık cılek geceyımben huuuu huuuu napıonuz bakımmm

1 kasımda ayrıntılı usg m var ama o tarıhe kadar belmeyım 20 sınde bı kontorol randevusu alım dıorum bayramdan once gorım bebişimi doktorum nıe geldın dıeck ama napım esımı bahane edım dıorum o gelemememıstı son kontole surukldı getırdı bnı derım hahahahah

BAHARCIM ALLAH SANA BAĞIŞLASIN KIZINI ÖYLE GÜZEL YAZMIŞSIN Kİ HEMEN MUSLUKLARI GEVŞETTİM

günaydınnn benim görmeden edemediğim güzel kızlarımmm

karnım ağrıyo bugün, dün gece ince pikeyle ve üstüme bişey giymeden iç çamaşırıyla uyuya kalmışım. göbeciğim de açıktaydı. yavrumda mı üşüdü acep. çok kötü bi anneyim ben

baharcım hayırlı olsun kızın bende yarın öğrenicem inşallah hep içime erkek doğuor yav. kız ismi düşünmedim bile. çevremdekilerde hep kız diyor bana ama.

niyeyse oğlum olacak zannediyorum bizede bir supriz olabilir.

Tatlım acele acetme,, Usg 20. haftadan sonra yapılıyor daha net görülebilmesi için.. Ben daha yaptırmadım cmrt günü doktorum söyleyecek banada ne zaman nerde yaptıracağımı.. RABBİM sağlıklı haberlerini versin bize ama biras daha bekle derim ben

çok güzel bir yazı olmuş baharcım ama yanlış zamanda yazmışsın...sabahları daha duygusal oluyorum bir de işyerinde ağlıyorum şimdi

Alemsiniz heee
Rüyalarda müthişmiş hihihihi
Bak mesela benim eşim hiç yapmadığı bişeyi yaptı önce gece, evi deiştirdik yatağın yeri değişt diyemidir nedir, dönerken dirseğiyle bana vurdu gece uykusunda ve ALLAH dan karnıma değil kaburgama geldii.. Dün söyledim üzüntüden bunalıma girdi

[QUOTE=sekercikk

Bende bakabildiğim kadar geriye baktım.
Yeni gelenler hoş gelmiş sefalar getirmiş
Testleri sıkıntılı olanlar varmış evet ama RABBİM sağlıklı haberlerini versin, testler % 100 sonuç vermiyor unutmayalım ne olur.. RABBİM sabrını versin inşş

hoşbulduk şekercikk aminosentez sonucumu aldığımda da sefalar getiririm inşallah
sağlıklı haberini alırım inşallah rabbim yardımcımız olsun sabretmeye çalışıyorum
seninle meslektaş sayılırız bende muhasebe bürosunda çalışıyorum

Selammm gergin anne :)
Senin o yaptıklarını ben bu aralar sık yapıyorum eşime canım, herşey batar oldu valla banada
Napalım artık biras idare etcek onlarda

Bende cmrt kontrole gitcem yine geçmiyor günlerr yafff, bebişimin sağlıklı haberini alsam bir an önce yeterdi bana. Usg tarihimide ogün vericek dr benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…