günaydın anneler
haftanın orta günü,zaman geçtikçe işe gelmek zorlaşıyor,
geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum ben eşime diyorum horluyosun,o bana diyor horluyosuniftiralarla dolu gecelerin sonu yorgun uyanılan bir iş başı sabahı
birde rüyalarımdan sıkıldım...o kadar uzak mesafelere git,bir sürü insanla konuş,kavga et,kaçmaya çalış kaçama,tuvaletini yapmaya çalış yapama bu kez sabah ne oluyorum sözde dinlenmek için uyuyorum yorgun kalkıyorum....hiç uyumayayım bari o kadar yere gidip o kadar insanla konuşmam
çilekli anneeeeeeee nerdesin?? merak ediyorum seni bir ses buradayım de
günaydınlar herkese nasılsınız görüşmeyeli bir baktım geçmiş uzun okuyamadım kusura bakmayın moralim de pek iyi değil zaten
babam haftasonu bir kaza geçirmiş bacağında kırıklar vardı ameliyat oldu dün sabah çok şükür iyi durumu hastanede ama gidip dönmek zorunda kaldım malum ayrı şehirlerdeyiz aklım orda kaldı iyi olduğunu bilsem de göz görmeyince olmuyor işte
dün kontrolüm vardı bebişim iyiymiş çok şükür ama kilosu şu altta yazan gebelik takibine göre nettekilere göre düşük geldi bana 256 gram olmuş 2 gün de gerideydi canım sıkıldı doktor iyi sağlıklı maşallah dedi ama içime kurt düştü yorgunluktan stresden üzüntüden bebişime bakamamışım demekki 3 hafta önceki kontrolde 5 gün ilerdeydi şimdi ise 3 gün geride haftasındansizinkiler ne alemde sizce normal mi
günaydınlar herkese nasılsınız görüşmeyeli bir baktım geçmiş uzun okuyamadım kusura bakmayın moralim de pek iyi değil zaten
Babam haftasonu bir kaza geçirmiş bacağında kırıklar vardı ameliyat oldu dün sabah çok şükür iyi durumu hastanede ama gidip dönmek zorunda kaldım malum ayrı şehirlerdeyiz aklım orda kaldı iyi olduğunu bilsem de göz görmeyince olmuyor işte
Dün kontrolüm vardı bebişim iyiymiş çok şükür ama kilosu şu altta yazan gebelik takibine göre nettekilere göre düşük geldi bana 256 gram olmuş 2 gün de gerideydi canım sıkıldı doktor iyi sağlıklı maşallah dedi ama içime kurt düştü yorgunluktan stresden üzüntüden bebişime bakamamışım demekki 3 hafta önceki kontrolde 5 gün ilerdeydi şimdi ise 3 gün geride haftasındanSizinkiler ne alemde sizce normal mi
ebah al benden de o kadar geceleri dinleneceğim yerde, ağrılarla uyanıyorum hep.. Hele sabah ilk kalktığımda nasıl bir bel ağrısı var anlatamam
Çok zorluyor beni iyi uyuyamamak.. Bu yüzden de asabi oluyorus birasdaa.. RABBİM yarıdımcımız olsun.. Daha ağırlaştığımız zamanları düşünemes oldummm:18::18:
Babam haftasonu bir kaza geçirmiş bacağında kırıklar vardı ameliyat oldu dün sabah çok şükür iyi durumu hastanede ama gidip dönmek zorunda kaldım malum ayrı şehirlerdeyiz aklım orda kaldı iyi olduğunu bilsem de göz görmeyince olmuyor işte
Dün kontrolüm vardı bebişim iyiymiş çok şükür ama kilosu şu altta yazan gebelik takibine göre nettekilere göre düşük geldi bana 256 gram olmuş 2 gün de gerideydi canım sıkıldı doktor iyi sağlıklı maşallah dedi ama içime kurt düştü yorgunluktan stresden üzüntüden bebişime bakamamışım demekki 3 hafta önceki kontrolde 5 gün ilerdeydi şimdi ise 3 gün geride haftasındanSizinkiler ne alemde sizce normal mi
BAHARCIM ALLAH SANA BAĞIŞLASIN KIZINIMerhaba yeni doktara gittim .
Öğrendiğime göre bir kızım olacakmış.
.Muhteşem bir duygu kızım diyebilmek..İfade edilemez bir duygu annelik ..Bence annelik;
Doğduğu gün daha önce hiç yaşamadığınızı hissetmektir annelik. Aynaya bakıp benden bu kadar güzel bir melek nasıl doğdu diyebilmektir annelik. Ne güzel bir yavrumuz var diye eşinizin üzerine titremektir annelik. Topuğundan kan alınırken kendi topuğuna da iğne batırmaktır annelik. O her ağladığında kendi gözyaşlarını içine akıtmaktır annelik. Yavrusunun tırnaklarını keserken üşür mü diye tırnak makasını ısıtmaktır annelik. Uyuduğunda yanına alıp, yavrum uyanmasın diye yattığın gibi kalkmaktır annelik. Emerken ısırdığında ona kızdığını sanmasın diye ciğerinize çöken acıyı yutmaktır annelik. Onun parmağına kıymık batsa sizin elinizin kanamasıdır annelik. Kesilen tırnakları yüzünü çizmesin diye parmaklarına bebe yağı sürmektir annelik. Yavrusunun kaç damla sütle doyduğunu sayabilmektir annelik. Gece uyurken yavrusunun kirpiğinin kıpırdadığını hissedebilmektir annelik. Yavrusu henüz uyanmadan, şimdi uyanır diye yanına koşmaktır annelik. Yavrusunu doyurmadan yemek yiyememek, su içememektir annelik. Kokusu sinmiş diye bütün gün elin burnunda dolaşmaktır annelik. Hic uyumadığınız bir gece bile ağladığı an "geliyorum meleğim" diye yanına koşabilmektir annelik. Gördüğünüz her bebeği kendi evladınız gibi sevebilmektir annelik. Hayata komplekslerinden arınmış olarak gülümseyebilmektir annelik. Koşulsuz ve karşılıksız tek sevginin evlat sevgisi olduğunu fark etmektir annelik. Her ne şartta olursa olsun, onun için inadına yaşamaya çalışmaktır annelik. Ve her gece tanrıya yavrumdan
beş dakika fazla ömrüm olmasın diye yalvarmaktır...
şekercik cnm sen ayrıntılı usgyi nezaman yaptırcaksın.ozaman nekadarlık oluyosun yani.benim dr 2 kasıma vermişti 22 haftalık olacaktım ama bu down sendromu mevzusu yüzünden ben özel bir yerde yarın yaptırmak istiyorum.19+1 olacağım.olurmu acaba.
Merhaba yeni doktara gittim .
Öğrendiğime göre bir kızım olacakmış.
.Muhteşem bir duygu kızım diyebilmek..İfade edilemez bir duygu annelik ..Bence annelik;
Doğduğu gün daha önce hiç yaşamadığınızı hissetmektir annelik. Aynaya bakıp benden bu kadar güzel bir melek nasıl doğdu diyebilmektir annelik. Ne güzel bir yavrumuz var diye eşinizin üzerine titremektir annelik. Topuğundan kan alınırken kendi topuğuna da iğne batırmaktır annelik. O her ağladığında kendi gözyaşlarını içine akıtmaktır annelik. Yavrusunun tırnaklarını keserken üşür mü diye tırnak makasını ısıtmaktır annelik. Uyuduğunda yanına alıp, yavrum uyanmasın diye yattığın gibi kalkmaktır annelik. Emerken ısırdığında ona kızdığını sanmasın diye ciğerinize çöken acıyı yutmaktır annelik. Onun parmağına kıymık batsa sizin elinizin kanamasıdır annelik. Kesilen tırnakları yüzünü çizmesin diye parmaklarına bebe yağı sürmektir annelik. Yavrusunun kaç damla sütle doyduğunu sayabilmektir annelik. Gece uyurken yavrusunun kirpiğinin kıpırdadığını hissedebilmektir annelik. Yavrusu henüz uyanmadan, şimdi uyanır diye yanına koşmaktır annelik. Yavrusunu doyurmadan yemek yiyememek, su içememektir annelik. Kokusu sinmiş diye bütün gün elin burnunda dolaşmaktır annelik. Hic uyumadığınız bir gece bile ağladığı an "geliyorum meleğim" diye yanına koşabilmektir annelik. Gördüğünüz her bebeği kendi evladınız gibi sevebilmektir annelik. Hayata komplekslerinden arınmış olarak gülümseyebilmektir annelik. Koşulsuz ve karşılıksız tek sevginin evlat sevgisi olduğunu fark etmektir annelik. Her ne şartta olursa olsun, onun için inadına yaşamaya çalışmaktır annelik. Ve her gece tanrıya yavrumdan
beş dakika fazla ömrüm olmasın diye yalvarmaktır...
şekercim benim derdim uyuyamamak,ağrılar değil sanal durumlar rüya gibigerçek olsa dünyanın bir ucunda ne işim var ben hamileyim gitmem derim gitmem rüya olunca ruhuma söz dinletemiyorum,çat orda çat burada,arada horultu sesi geliyor dünya turuna ara verip eşimle cebelleşip dön sağına olmadı soluna çok horluyosun diyorum yine rüyalarda gezmeye devam...sonra bir dürtme horluyosun horluyosun diye bir ses eşim dürtüyor ....yazarken yoruldum bir de her gece aynı o halde sabah kalk işe gel....dinlenmek istiyorum.....
herkeslere karınlardakı o minicik mucizelere günaydınlar...
bugun nedense cok sınırlı kalktım esımede bı ton soylendım evden cıkana kadar bardagı makınaya koymamıssın ne yedın bak her yer kırıntı olmus vs vs.... baktı kaldı bana dunya ıyısıde bır eştır ama hormonlar benı benden aldı sonrada üzüldüm hamıleyım bn konusmuorum hormonlarım konusturuo benı bole dedım
bahar616 ve semblbl kızlarınız hayırlı ugurlu olsun süsleyin püsleyin onları sonrada salın bızım oglanların yanına
rose canım benım gerıde ve ılerıde 10 gune kadar normalmıs canım bnmde 3 gun gerıdeydı en son gttıgımde gununu yakalamıstı ama hıc ılerde olmadı mesela ...babanın durumu hastane su bu derken stresten ve uzuntuden bazen ıhmal etmıssınıdr bnde su sıralar pek dıkkat etmedım sana tavsıyem her aksam bır muz ye bn o sekılde gerıden gunune gelmesını sagladım buyumesıne cok yardımcıymıs muz..
ebah canım ruyalar senıde esır aldı sanırım bnde gecen ruyamda kurtlar yıodu cok korkunctu resmen hıckıra hıckıra aglamısım ruyamda esım uyandırdı yoksa yem olucaktım :18:
kıvırcık sekercık cılek geceyımben huuuu huuuu napıonuz bakımmm
1 kasımda ayrıntılı usg m var ama o tarıhe kadar belmeyım 20 sınde bı kontorol randevusu alım dıorum bayramdan once gorım bebişimi doktorum nıe geldın dıeck ama napım esımı bahane edım dıorum o gelemememıstı son kontolesurukldı getırdı bnı derım hahahahah
herkese günaydın çalışanlara hayırlı işler ev hanımlarına da hayırlı günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?