BAHARCIM ALLAH SANA BAĞIŞLASIN KIZINIÖYLE GÜZEL YAZMIŞSIN Kİ HEMEN MUSLUKLARI GEVŞETTİM
günaydınnn benim görmeden edemediğim güzel kızlarımmm
karnım ağrıyo bugün, dün gece ince pikeyle ve üstüme bişey giymeden iç çamaşırıyla uyuya kalmışım. göbeciğim de açıktaydı. yavrumda mı üşüdü acep. çok kötü bi anneyim ben
baharcım hayırlı olsun kızın bende yarın öğrenicem inşallah hep içime erkek doğuor yav. kız ismi düşünmedim bile. çevremdekilerde hep kız diyor bana ama.
niyeyse oğlum olacak zannediyorum bizede bir supriz olabilir.
aaa kızlar ağlamayın akşam bende bir yazı okudum bir ağladım bir ağladım onu burada paylaşsam kesin herkezi bir ağlama dır götürür iştren atarlar sonra biziçok güzel bir yazı olmuş baharcım ama yanlış zamanda yazmışsın...sabahları daha duygusal oluyorum bir de işyerinde ağlıyorum şimdi
niye kimse benimle konuşmuyo yaaaaaaaaa
günaydınnn benim görmeden edemediğim güzel kızlarımmm
karnım ağrıyo bugün, dün gece ince pikeyle ve üstüme bişey giymeden iç çamaşırıyla uyuya kalmışım. göbeciğim de açıktaydı. yavrumda mı üşüdü acep. çok kötü bi anneyim ben
baharcım hayırlı olsun kızın bende yarın öğrenicem inşallah hep içime erkek doğuor yav. kız ismi düşünmedim bile. çevremdekilerde hep kız diyor bana ama.
niyeyse oğlum olacak zannediyorum bizede bir supriz olabilir.
Tam sana yazıyodum ağlama kısss
Bana benim kıyafetlerimden hayır gelmes artık şekerim
25 beden pantolonu artık imkanı yok giyemem o beline ne yaptırırsam yaptırayım
O yüzden zorlanıyorum ben 34 beden kıyafetlerim artık popodan da olmuyor malesef kiii
napim ama kimse beni görmüyo cevap yazmıyo bende üzüldümmm
benim kalçalarım ve bacaklarım aynı sadece göbekte sorunumuz var o yüzden bi müddet daha giyerim eski pantolonlarımı
Benim bacaklar aynıda popom büyüdü bu ara yaaa:18::18: saçma sapan bir hal aldım ama ne edem bebişimin canı sağolsunn.. Ben biras iş yapıp biras cvp yazıyorum sırayla ondan gecikti cvp şekerimm
kadınızzzz askolsun tatlım yazmaz olurmyuz ya bnde ısyerınde bı ıs bı burası gıdıp gelıorum atladım kendı adıma özür dılerım
sekercıkkk randevun kacta canım sabahmı bulusmayı unutma sakınnnn
rose canım benım gerıde ve ılerıde 10 gune kadar normalmıs canım bnmde 3 gun gerıdeydı en son gttıgımde gununu yakalamıstı ama hıc ılerde olmadı mesela ...babanın durumu hastane su bu derken stresten ve uzuntuden bazen ıhmal etmıssınıdr bnde su sıralar pek dıkkat etmedım sana tavsıyem her aksam bır muz ye bn o sekılde gerıden gunune gelmesını sagladım buyumesıne cok yardımcıymıs muz..
canım çok geçmiş olsun rabbimden acil şifalar diliyorum baban için ama unutmaki sende iki canlısın karnında sana muhtaç bi kalbi atan biri var onun için çok üzülmemen kendini ihmal etmememn lazım şekercikinde dediği gibi 1 haftada toparlar kendi sen yeterki üzme kendini
kıyafet sıkıntısı çeken arkadaşlarım ben pantolonlarımı terzide hamile pantolonuna çevirdim büyük bir pazarlık sonu tanesini 5 tl yaptırdım üztümede bi kaç parça lcw aldım tanesi 15 tl ile 20 tl arası çokda iyi oldu. Bide benim ablam yeni doğum yaptı 50 günlük oğlu var birazda onun gardırobunu kurcalıyorum
gny cnm.babana geçmiş olsun allah acil şifalar versin.bebişin içinde üzülme bak iyiymiş.sağlıklıymış bikaçgün geride gelmesi önemli değil bak önceden ileriymiş.olur öyle şeyler.takma.üzülüpte bebişii strese sokma.herşey inş daha güzel olacak
Sudee merak etme, bisim karnımız üşüdüğünde onlarda üşümüyor onlar koruma katmanların içinde diye okumuştum bir yazıda.. Sadece sen sıkıntı çekersin bu aralar hava soğudu üzerine ayaklarını sıkı giyin artık.. Bende romatizma var ayaklarım yanıyor ama yinede giymeye çalışıyorum çorabımı eşofmanımı..
napim ama kimse beni görmüyo cevap yazmıyo bende üzüldümmm
benim kalçalarım ve bacaklarım aynı sadece göbekte sorunumuz var o yüzden bi müddet daha giyerim eski pantolonlarımı
bu arada ayrıntılı ultrason için doktoruma sordum en iyisi 22-24 haftalarda yapılması dedi en sağlıklı sonuç için öyle söyledi bir de tıp fakültesini önerdi özellerde tavsiye etmedi kendisi özel hastanede olduğu haldesağlık ocağına da gittim dün onlarda 20.haftadan sonrası daha iyi dedi 21. hatta 22. haftada gel dediler hepsi bayram sonrasına kaldı yani
İnşallah hayırlı güsel haberlerini alırsın canım
O deme bürodasınben doğumdan sonra gireceğim ve şu meslek hayatımda ilk kes büroda çalıaşacağım zorunlu olarakdan hihihi
Zorr meslek bu meslekk, en az diğerleri gibi...
inşallah
her mesleğin bir zorluğu var
kadınızzzz askolsun tatlım yazmaz olurmyuz ya bnde ısyerınde bı ıs bı burası gıdıp gelıorum atladım kendı adıma özür dılerım
sekercıkkk randevun kacta canım sabahmı bulusmayı unutma sakınnnn
SELAM KIZLARR....
bebeğim 7 gün geride gözüktü şimdi de.Geçen hafta kapsamlı ultrasonda 17+1 gözükmüştü.adet günümden 5 gün gerideydi.Şimdi de 18+4 gözüktü.geçen haftadan 2 eksik...
Yani toplamda 7 gün geride.Endişeliyim,birşey ifade ediyor mu bu durum?
günaydın kızlarrNasılsınız bugün bakalımm ? Dün gece eşim sızmışken Dikkat Bebek Var diye bi film izledim çok hoştu hamilelikle ilgiliydi komik ve hormonlar sebebiyle ara ara duygusaldı tavsiye ederim izlemeyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?