2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
BAHARCIM ALLAH SANA BAĞIŞLASIN KIZINI ÖYLE GÜZEL YAZMIŞSIN Kİ HEMEN MUSLUKLARI GEVŞETTİM

çok güzel bir yazı olmuş baharcım ama yanlış zamanda yazmışsın...sabahları daha duygusal oluyorum bir de işyerinde ağlıyorum şimdi
aaa kızlar ağlamayın akşam bende bir yazı okudum bir ağladım bir ağladım onu burada paylaşsam kesin herkezi bir ağlama dır götürür iştren atarlar sonra bizi

sude herkez bize erkek diyodu ama kızmış ben çok sevindim ve düşündükçe daha mutlu oluyorum inşallah allah gönlündekiniş verir sana canım hadi hayırlısı

İnşallah hayırlı güsel haberlerini alırsın canım
O deme bürodasın ben doğumdan sonra gireceğim ve şu meslek hayatımda ilk kes büroda çalıaşacağım zorunlu olarakdan hihihi
Zorr meslek bu meslekk, en az diğerleri gibi...

Tam sana yazıyodum ağlama kısss
Bana benim kıyafetlerimden hayır gelmes artık şekerim
25 beden pantolonu artık imkanı yok giyemem o beline ne yaptırırsam yaptırayım
O yüzden zorlanıyorum ben 34 beden kıyafetlerim artık popodan da olmuyor malesef kiii

niye kimse benimle konuşmuyo yaaaaaaaaa

Sudee merak etme, bisim karnımız üşüdüğünde onlarda üşümüyor onlar koruma katmanların içinde diye okumuştum bir yazıda.. Sadece sen sıkıntı çekersin bu aralar hava soğudu üzerine ayaklarını sıkı giyin artık.. Bende romatizma var ayaklarım yanıyor ama yinede giymeye çalışıyorum çorabımı eşofmanımı..

napim ama kimse beni görmüyo cevap yazmıyo bende üzüldümmm
benim kalçalarım ve bacaklarım aynı sadece göbekte sorunumuz var o yüzden bi müddet daha giyerim eski pantolonlarımı

Benim bacaklar aynıda popom büyüdü bu ara yaaa:18::18: saçma sapan bir hal aldım ama ne edem bebişimin canı sağolsunn.. Ben biras iş yapıp biras cvp yazıyorum sırayla ondan gecikti cvp şekerimm

benim kalçalarım ve bacaklarım aynı sadece göbekte sorunumuz var o yüzden bi müddet daha giyerim eski pantolonlarımı

Benim bacaklar aynıda popom büyüdü bu ara yaaa:18::18: saçma sapan bir hal aldım ama ne edem bebişimin canı sağolsunn.. Ben biras iş yapıp biras cvp yazıyorum sırayla ondan gecikti cvp şekerimm

korktun dimi ağlamamdan sana kolay gelsin canım

kadınızzzz askolsun tatlım yazmaz olurmyuz ya bnde ısyerınde bı ıs bı burası gıdıp gelıorum atladım kendı adıma özür dılerım

sekercıkkk randevun kacta canım sabahmı bulusmayı unutma sakınnnn

Kadınızzz tabi ağlatmak istemem seniiiiiiiii canımcımmm

Missim randevum 9,30 da merak etmee önce bebişimi görcem inşallah sonra gelip sizi görcemmm Nasip olursa hehehe

saol canım muz artık elimden düşmez okul başladı koşturmadan yorgunluk stres sıkıntı üzüntü derken bebişi ihmal ettim anlaşılan

çok saol canım inşallah

inşallah canım ya benim moral bozuk ya takıldım işte bebeğime onu da etkilemek istemiyorum ama elimde olmuyor bazen inşallah tosun olur da annesini utandırır doğunca

bu arada ayrıntılı ultrason için doktoruma sordum en iyisi 22-24 haftalarda yapılması dedi en sağlıklı sonuç için öyle söyledi bir de tıp fakültesini önerdi özellerde tavsiye etmedi kendisi özel hastanede olduğu halde sağlık ocağına da gittim dün onlarda 20.haftadan sonrası daha iyi dedi 21. hatta 22. haftada gel dediler hepsi bayram sonrasına kaldı yani

evet onlar üşümüzde ben sağlam üşüdüm kesin.. ya ben aslında çok üşüyen bir insanım dün gece eşim uyuyodu dedim bende gireyim yanına kalkarım bi uyuyakalmışım uyandım sabah

benim de ilk başta göbek büyüdü sadece ama şu zamanlar bakıyorumda popomda ayrı biyere gidiyor. açıkçası benimde hiç bir pantolunm olmuyor eteklerimm olmuyoır. pant düğmesi açık giyiyorum üstüne uzun tunik yada hırkayla. alcam ama az daha bekliyimde ne olsa dahada şişicem.

bana bakıcak doktorun asıstanı da aynını soeldı canım 22cı hafta dıger hatta bı sonrakı haftaya alım dedım yok dedı 22 cı hafta en ıyı gorulen haftadır dedı

az bi ağlayınca tüm ilgiyi üstüme çektim hihihihii yok canım estafurullah ne özrü biz bi aileyiz birbirimize bu yolda yoldaşlık arkadaşlık ediyoruz özürlük bi durum yok kolay gelsin canım

SELAM KIZLARR....

bebeğim 7 gün geride gözüktü şimdi de.Geçen hafta kapsamlı ultrasonda 17+1 gözükmüştü.adet günümden 5 gün gerideydi.Şimdi de 18+4 gözüktü.geçen haftadan 2 eksik...
Yani toplamda 7 gün geride.Endişeliyim,birşey ifade ediyor mu bu durum?

günaydın kızlarr Nasılsınız bugün bakalımm ? Dün gece eşim sızmışken Dikkat Bebek Var diye bi film izledim çok hoştu hamilelikle ilgiliydi komik ve hormonlar sebebiyle ara ara duygusaldı tavsiye ederim izlemeyenlere

canım bence korkulcak bi durum yok bi anda toparlıyolar kendilerini onlar karnımızın içinde büyümek için çok çaba sarf ediyolar bi dahaki kontrolünde herşey normale döner sen bol bol süt peynir vitamin al sana ve bebeğine faydalı olcak gıdaları tüket ve maden suyu iç kemik gelişimi için günde en fazla 3 tane kalbini ferah tut her şey yoluna girer

günaydın canım hoş geldin evet bi kaç kez daha duymuştum bu filmi ama fırsat bulamadım izlemeye bugün izliyim bari eve gidince izleyen herkes çok beğeniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…